Ποιος, που και με ποιον θα ήσασταν Άν... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 166 to 175 of 175
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Η λιβελουλα εξαφανιστηκε πηγε να φαει κουνουπια
    Ναι πήγα έφαγα μερικά μαζί με κάτι επαγγελματικές δουλειές και επέστρεψα να σας πω τι γεύση έχουν! Μάλλον σας έλειψα!

Senior Member
    Μπαινεισ συζητασ ομορφα κ φευγεισ ειναι να μη μου τη δωσει αν δεν ελεγεσ τιποτα δε θα νευριαζα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λιβελούλα View Post
    Ο φόβος είναι κυριευτικος. Πρέπει να τον γητευσεις! Όσο γ την εμπιστοσύνη πρώτα ξεκινά από τον εαυτό σου και από τις επιλογές σου Γτ Όσο περισσότερο αφοσιωθείς σε αυτές τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να αλλάξει όλο αυτό. Τέλος όποιος ζει στο παρελθόν είναι θλιμμένος όποιος ζει στο μέλλον αγχώδης και όποιος ζει στο παρόν υγιής και χαρούμενος οπότε εσύ διαλέγεις κ παίρνεις!
    Κυρίως για τον φόβο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και το παλεύω όμως χωρίς μεγάλη επιτυχία προς το παρόν...
    Τώρα για το παρελθόν εν μέρει ζω εκεί γιατί το παρόν μου δεν είναι πια όμορφο όπως παλιά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Μπαινεισ συζητασ ομορφα κ φευγεισ ειναι να μη μου τη δωσει αν δεν ελεγεσ τιποτα δε θα νευριαζα
    Μην ξεχνάς Ελις υπάρχουν κάποιες διαφορές ώρας λόγω του εξωτερικού. Σημασια έχει να επιστρέφεις εν ώρα και όχι να απαντάς άμεσα πάντα.

Senior Member
    Οσο γραφεισ προσφερεισ κατι καλο κ νευριασα που εφυγεσ αυτο

Senior Member
    Σημασια εχει και να μη φευγεισ για μενα γτ απο τη ζωη μου πολλοι φυγανε

Οσο γραφεισ προσφερεισ κατι καλο κ νευριασα που εφυγεσ αυτο
    Το εκτιμώ και το παίρνω σαν μια όμορφη φιλοφρόνηση λοιπόν!

Senior Member
    Δε λεω καλεσ κουβεντεσ σε κανεναν γτ εχουν χασει την αξια τουσ δηλαδη στη ζωη σου στανταρ θα υπαρχουν πολλοι που θα στο πουν εγω εχω αλλη τακτικη πρωτα ζοριζω τον αλλο να δω τι εαυτο θα βγαλει κι αν βγαλει κατι ανεκτο γινομαι γατακι αν δεν βγαλει κατι ανεκτο παλι εξαρταται εσυ εισαι η αναβαθμισμενη εκδοση μιασ φιλησ γι αυτο σου μιλησα καλα κατευθειαν αυτο που σου λεω το κανουν στον στρατο κι επειδη πηγα αν κ αριστεροσ το εμαθα απο εκει κι επειδη στη ζωη μου δε μου φερθηκαν καλα οι περισσοτεροι γι αυτο το κανω

Δε λεω καλεσ κουβεντεσ σε κανεναν γτ εχουν χασει την αξια τουσ δηλαδη στη ζωη σου στανταρ θα υπαρχουν πολλοι που θα στο πουν εγω εχω αλλη τακτικη πρωτα ζοριζω τον αλλο να δω τι εαυτο θα βγαλει κι αν βγαλει κατι ανεκτο γινομαι γατακι αν δεν βγαλει κατι ανεκτο παλι εξαρταται εσυ εισαι η αναβαθμισμενη εκδοση μιασ φιλησ γι αυτο σου μιλησα καλα κατευθειαν αυτο που σου λεω το κανουν στον στρατο κι επειδη πηγα αν κ αριστεροσ το εμαθα απο εκει κι επειδη στη ζωη μου δε μου φερθηκαν καλα οι περισσοτεροι γι αυτο το κανω
    Έχεις ένα καλό και ένα κακό χαρακτηριστικό εκ πρώτης όψεως. Όλα τα μετράς με βάση τα δικά σου δεδομένα και τις δικές σου εμπειρίες. Πράγμα που θεωρώ πως είναι καλό για εσένα γιατί δεν μπαίνεις στη διαδικασία σύγκρισης με περιβαλλοντικούς παράγοντες Αλλά αυτό είναι κακο για τους γύρω σου γιατί προφανώς δεν έχετε τις ίδιες εμπειρίες οπότε δεν τους "κρινεις" ή "συμβουλεύεις" αντικειμενικά Αλλά τελείως υποκειμενικά σύμφωνα με όσα έχεις περάσει εσύ. Στην περίπτωση μου το εκτιμώ πάρα πολύ αυτο που μου λες αλλα αν μου επιτρέπεις να σου δώσω μια νότα στο πως να μην σταματάνε να σ μιλούν αυτοί που έχουν "κατι να σου πουν" όπως τα άτομα που προανεφερες παραπάνω δινε στους άλλους λίγο χώρο να αναπνεύσουν κ να σ πουν τι περνούν πριν προλάβεις να τους πεις τι ίσως να τους βοηθούσε! Και αυτό στο λέω με πλ αγάπη κ εκτίμηση και ιδίως επειδή μου μιλάς στα ίσα έτσι νιώθω πως μπορώ να σ μιλάω και εγώ.

Senior Member
    Δεκτο αλλα εχω περασει τοσα πολλα που απλα λεω οτι σκεφτομαι αυτοι ειναι κ μικροι κι ειναι μαθημενοι αλλιωσ δεν ξερουν τι περασαμε εμεισ και αυτα τουσ λεω εγω ειχα μια παρεα σχολειο μια παρεα στην αλανα μια παρεα στο χωριο μετα πηγα στρατο γνωρισα κι αλλουσ να μη στα πολυλογω γνωρισα αρκετουσ κι αυτα ειναι τα συμπερασματα μπορει σωστα μπορει λαθοσ παντωσ πολλοι δε φερθηκαν καλα οποτε δεν ξερω γτ οι νεοι τωρα ειναι διαφορετικοι

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112