Quote:
να υποβάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το ηλεκτρονικό "μαρτύριο" που τόσο σε επηρεάζει; Σιγά σε λίγο θα μας πεις ότι ενδιαφέρεσαι και για το καλό μου πως μας τα παρουσιάζεις έτσι... Γιατί έτσι μ'αρέσει, δεν θα σου δώσω λογαριασμό, προφανώς και έχω τους λόγους μου, άντε γειά
Ενδιαφέρομαι για το "καλο" σου στο βαθμό που ενδιαφέρομαι για το γενικότερο καλο του κόσμου. Μάλλον αδιάφορη μου περνάς τις περισσότερες φορες. Ενδιαφέρομαι όμως πολύ περισσότερο για το καλο ΜΟΥ και το καλο ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ, ηλεκτρονικών και μη, καθώς και για το καλο των ΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ. Το forum είναι ένα από αυτά, και γκρινιάρηδες σαν και εσένα που προσφέρουν λίγα και απορροφούν απίστευτη ενέργεια των μελών με καβγάδες και αντιπαραθέσεις, ενέργεια που ήρθαν στο forum για να προσφέρουν σε μορφή βοηθειας αλλα την κλέβεις με χαζά σχόλια και αντιπαραθέσεις, και δεν έχουν μετά το κουράγιο ή τον χρόνο να βοηθήσουν άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη, ε μου τη δίνουν στα νεύρα.
Εφόσον λοιπόν εσύ δεν περνάς καλά αλλα αποφασίζεις να μείνεις για δικούς σου λόγους, οφείλεις να υπόκεισαι στα σχόλια και τις παρατηρήσεις των άλλων μελών όπως και οι υπόλοιποι. Εάν δεν σου αρέσουν και δεν τα αντέχεις, είτε γίνε πιο σκληρόπετση και σταματα να προσβάλλεσαι με το παραμικρό, είτε αποχώρησε.
Quote:
Τα λόγια μου βγάζουν πολλή πικρία και θυμό, δεν είμαι κακιά, απλώς αυτό.
Κοπελια, δεν μπορείς να λες "οι πράξεις μου βγάζουν κακή ενέργεια αλλα εγώ δεν είμαι κακια" (γιατί σε ένα forum, τα λόγια σου είναι ισοδύναμα με πράξεις). Είναι σαν να λες "το μαχαίρι έπεσε 12 φορες στην πλάτη σου, το χέρι μου δεν ήθελε να το κάνει". Μπορεί κατά βάθος να μην είσαι κακός άνθρωπος, και μάλλον το πιστεύω. Αλλα όταν κάθε μέρα σε αυτόν τον χώρο, δίνεις φωνή στην πικρία και το θυμο σου έστω για να ξεσπάσεις, αλλα δεν παραδέχεσαι ότι έχεις πρόβλημα, ΑΥΤΟ είναι που σε κάνει καλο η κακό άνθρωπο στα ματια μας, τη συγκεκριμένη στιγμή, σε αυτό το forum. Τι νομίζεις ότι καθορίζει το ποσο συμπαθές και ευεργετικό θεωρείται ένα μέλος σε αυτό το forum; Το αν προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη και δεν ξεκινάει συνεχώς καβγάδες και προβλήματα.
Και ως κατακλείδα λέω το εξής: ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Άτομα που δεν σε ξέρουν, δε θέλουν να σε γνωρίσουν, δε θέλουν κάτι από εσένα, δεν είναι 12 χρονων, δεν θέτουν υποψηφιότητα για δήμαρχοι και δεν είναι καταχθόνιες ιδιοφυΐες που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο, δεν προσβάλλουν κάποιον άλλο επανειλημμένα χωρίς λόγο και αιτια, και αυτό είναι ένα από τα δεδομένα της ζωής.