Πανικούλα θα μου λείψεις - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 210
    Senior Member
    να υποβάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το ηλεκτρονικό "μαρτύριο" που τόσο σε επηρεάζει; Σιγά σε λίγο θα μας πεις ότι ενδιαφέρεσαι και για το καλό μου πως μας τα παρουσιάζεις έτσι... Γιατί έτσι μ'αρέσει, δεν θα σου δώσω λογαριασμό, προφανώς και έχω τους λόγους μου, άντε γειά

Ενδιαφέρομαι για το "καλο" σου στο βαθμό που ενδιαφέρομαι για το γενικότερο καλο του κόσμου. Μάλλον αδιάφορη μου περνάς τις περισσότερες φορες. Ενδιαφέρομαι όμως πολύ περισσότερο για το καλο ΜΟΥ και το καλο ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ, ηλεκτρονικών και μη, καθώς και για το καλο των ΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ. Το forum είναι ένα από αυτά, και γκρινιάρηδες σαν και εσένα που προσφέρουν λίγα και απορροφούν απίστευτη ενέργεια των μελών με καβγάδες και αντιπαραθέσεις, ενέργεια που ήρθαν στο forum για να προσφέρουν σε μορφή βοηθειας αλλα την κλέβεις με χαζά σχόλια και αντιπαραθέσεις, και δεν έχουν μετά το κουράγιο ή τον χρόνο να βοηθήσουν άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη, ε μου τη δίνουν στα νεύρα.
    Εφόσον λοιπόν εσύ δεν περνάς καλά αλλα αποφασίζεις να μείνεις για δικούς σου λόγους, οφείλεις να υπόκεισαι στα σχόλια και τις παρατηρήσεις των άλλων μελών όπως και οι υπόλοιποι. Εάν δεν σου αρέσουν και δεν τα αντέχεις, είτε γίνε πιο σκληρόπετση και σταματα να προσβάλλεσαι με το παραμικρό, είτε αποχώρησε.
    Τα λόγια μου βγάζουν πολλή πικρία και θυμό, δεν είμαι κακιά, απλώς αυτό.

Κοπελια, δεν μπορείς να λες "οι πράξεις μου βγάζουν κακή ενέργεια αλλα εγώ δεν είμαι κακια" (γιατί σε ένα forum, τα λόγια σου είναι ισοδύναμα με πράξεις). Είναι σαν να λες "το μαχαίρι έπεσε 12 φορες στην πλάτη σου, το χέρι μου δεν ήθελε να το κάνει". Μπορεί κατά βάθος να μην είσαι κακός άνθρωπος, και μάλλον το πιστεύω. Αλλα όταν κάθε μέρα σε αυτόν τον χώρο, δίνεις φωνή στην πικρία και το θυμο σου έστω για να ξεσπάσεις, αλλα δεν παραδέχεσαι ότι έχεις πρόβλημα, ΑΥΤΟ είναι που σε κάνει καλο η κακό άνθρωπο στα ματια μας, τη συγκεκριμένη στιγμή, σε αυτό το forum. Τι νομίζεις ότι καθορίζει το ποσο συμπαθές και ευεργετικό θεωρείται ένα μέλος σε αυτό το forum; Το αν προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη και δεν ξεκινάει συνεχώς καβγάδες και προβλήματα.

Και ως κατακλείδα λέω το εξής: ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Άτομα που δεν σε ξέρουν, δε θέλουν να σε γνωρίσουν, δε θέλουν κάτι από εσένα, δεν είναι 12 χρονων, δεν θέτουν υποψηφιότητα για δήμαρχοι και δεν είναι καταχθόνιες ιδιοφυΐες που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο, δεν προσβάλλουν κάποιον άλλο επανειλημμένα χωρίς λόγο και αιτια, και αυτό είναι ένα από τα δεδομένα της ζωής.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

ντις....δεν καταλαβαίνω γιατί γράφεις....θα μπορούσες να απαντήσεις στη γουαιτ μόνο με την υπογραφή σου και να μην έχανες πολύτιμο χρόνο...:ρ

Banned
    σε παραδιπλανο θεμα καποια εχασε τον αντρα της με τραγικο τροπο και εμεις ασχολουμαστε με πανικουλες και μαλακιες!ε αι στο διαολο πια!

Senior Member
    Να βαλω εγω λοιπον την υπογραφη μου εδω ,αλλα με λογια , και θα πω μερικα πραγματακια αν δεν σας πειραζει?
    Απευθυνομαι γενικα
    Ημουν απο τα πρωτα μελη που ανατριχιασα με το θεμα του παιδιου στο χιονι πριν απο ενα χρονο και 2 μηνες
    Και ηρθα σε αντιπαραθεση μαζι της τοτε ,και αισθανθηκα και πολυ ασχημα

Προσπαθησα να καταλαβω τοτε ,να χωνεψω αυτα που ελεγε ,αλλα το αφησα στη συνεχεια ,γιατι δεν υπηρχε για μενα ,δν το ειχα δεν μπορουσα ,και με πονεσε πολυ Πως μπορουσε ενας ανθρωπος να λεει αυτα που ελεγε ?
    Οπως και σας τοτε ,μου εκανε και μενα τα νευρα μου τσαταλια !
    Μετα ημουν απλα παρατηρητς ,και ειδα οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα ολο αυτο τον καιρο
    και δεν εχει κανει κατι η ιδια ,για τη ιδια
    Εμμενει στις αποψεις της με το σθενος ενος πολεμιστη ,που δεν θελει να αλλαξει τακτικες αμυνας επιθεσης ανακωχης ,”παραδοσης “αποδοχης
    Και ειναι παγιωμενη στο δικο της τροπο σκεψεις ,και στις συμπεροφορες δεν ανατρεπεται αυτο αν δεν το θελει πραγματικα καποιος .

Με αυτο μονο θελω να πω , προς τι ολος αυτος ο συνετισμος που προσπαθειτε//ω ??

Και τις αποψεις "επιθεσεις" ολων σας που διαβαζει 2 χρονια τωρα νομιζω .. δεν μπηκε καν στο κοπο ,ουτε προκειτε να συμμεριστει να σκεφτει η, να αναρωτηθει , καπου και η ιδια εχει ενα θεμα ,ευχομαι να το βρει με τον καιρο
    Για οποιους λογους εχει, εγω προσωπικα δεν θα ασχοληθω αλλο
    Και δεν θα βαλω την κακια και επιθεση μεσα ,σε αυτα που λεει (μπορει να ειναι και αλλα πολλα) και η “ασθενεια “οπως επικαλειται “ και τη βαζει μπροστα παντα Δεκτο απο μενα αν την κανει να νιωθει καλυτερα .
    Αφου λοιπον απο οτι ειδα ,και τον καλο τον λογο ακομα καποιου , και μια εξηγηση ανθρωπινη και μια αναγκη του την παρερμηνευει. Δεν χρειαζονται για μενα τετοιες υποτιμησεις και ¨”επιθεσεις “
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    οοοο μωρε σοφτακι εσυ τα λες ποιος σε ακουει!!!ασχολουμαστε με μαλακιες και ας το παρει οπως θελει η λιμπα!με μαλακιες ασχολουμαστε!12 σελιδες μαλακιας!γιατι??για το τιποτα!και αλλοι πονανε ρε μαλακα!ελεος!ελεος λεωωωωωωωωωωω!εγωκεντρισμ
    ος και παρτακισμος!
    γαματα με κεφαλαια γραμματα!

Senior Member
    Απο οτι καταλαβα ομως και αυτη ποναει τελικα Δωρα ,με το δικο της τροπο .

τεσπα να εχετε μια ομορφη μερα ολοι :):) :)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    ναι ομως ο καθε πονος ειναι διαφορετικος!δεν θα κρινω την δυναμικη του εγω,οχι!αλλα η καθε αιτια ειναι και διαφορετικη!ποναμε με το εγω μας μονο?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΣΟΦΤΑΚΙ! :)

Banned
    το μηνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by whitecandle; 20-03-2011 at 11:25.

Banned
    το μηνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Senior Member
    [QUOTE=whitecandle;235202]το μηνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.QUOTE]

χχμ, ναι...
    η ανατροφοδοτηση...
    μπορει βεβαια να σου την εδωσαν για τις πολυ καλες γνωσεις σου στα γαλλικα...

Senior Member
    Νομίζω μετά απ' όλ' αυτά η θετική ανατροφοδότηση έχει καταντήσει ανέκδοτο.

Banned
    Έσύ ποιόν θα υποστηρίξεις την φιλενάδα σου δεν θα υποστηρίξεις; Τουλάχιστον τα άτομα που με ψήφισαν είναι αξιόλογα και δεν ψήφισαν καρακατίνες που μόνο να προσβάλλουν ξέρουν!

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Νομίζω μετά απ' όλ' αυτά η θετική ανατροφοδότηση έχει καταντήσει ανέκδοτο.
    Το ίδιο είναι και για σένα χχαχα

αφήσαμε σε σένα τις αξιόλογες παρέες και μείναμε οι κατίνες οι αγράμματες να σας απολαμβάνουμε.
    παρόλα αυτά και τόσο στόλισμα που μας έριξες, πάλι εδώ είσαι..:ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    αφήσαμε σε σένα τις αξιόλογες παρέες και μείναμε οι κατίνες οι αγράμματες να σας απολαμβάνουμε.
    παρόλα αυτά και τόσο στόλισμα που μας έριξες, πάλι εδώ είσαι..:ρ
    Σιγά μη φύγει "φιλενάδα"! Πόσο μου αρέσουν αυτοί που όλο ανακοινώνουν ότι φεύγουν και όλο εδώ βρίσκονται!

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast