Originally Posted by
DissolvedGirl
(Βρε πες μου ότι είσαι παιδάκι από την σοσιαλιστική/κομμουνιστική μηχανή να συννενοηθούμε... ή μάλλον να συμφωνήσουμε ότι δε θα συνεννοηθούμε ποτέ.
Χαίρω πολύ, Dissolved, 20, πάντα και παντού καπιταλίστρια με μια δόση σοσιαλισμού, γιατί απόλυτα συστήματα δεν είναι εφαρμόσιμα. Η συρρίκνωση του κράτους και η ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας είναι η σημαία μου... και ευτυχώς στον πολιτισμένο κόσμο, δεν είμαι η μόνη. Το ιδιωτικό συμβαδίζει με το μονοπώλιο... δε θα καταλάβω ποτέ πως σας κόλλησε αυτή η ιδέα. (Με ποιο σύστημα νομίζεις έγινε η Αμερική υπερδύναμη, με τον κομμουνισμό ή τον σοσιαλισμό; Με κρατικοποιήσεις ή με εξαγορές; Please girl, ας σοβαρευτούμε λίγο) Και όποιος σκεφτεται ότι η Ελλάδα είχε ποτέ καπιταλισμό, μην το πείτε παραέξω ούτε για ανέκδοτο. Στο θέμα μας όμως...)
Ο φεμινισμός πέτυχε, ο κόσμος άλλαξε. Θέλει χρόνο να αλλάξουν και ολονών οι νοοτροπίες αλλά δεν μπορείς να τις βιάσεις παρά μόνο αποδεικνύοντας πόσο καλύτερα είναι τα πράγματα τώρα, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και όχι για τη δική σου την πλευρά μόνο. The world is my oyster και η νέα γενιά προχωράει χωρίς καμία ταμπέλα. Αν σας πειράζει που δεν μας νοιάζει άλλο το φύλο μας και δεχόμαστε όλες τις απόψεις το ίδιο, sorry και welcome to the new world order. Καιρός να σταματήσουμε να πολεμάμε σε μέτωπα που έχουν κλείσει και πλέον ΜΟΝΟ διχάζουν. Ξέχνα τα τρίπτυχα που ήξερες, η κοινωνία προσαρμόζεται με το ρυθμό της, και ως γυναίκες έχουμε το νόμο με το μέρος μας. Long live Bandaranaike! (Θα έλεγα Merkel αλλά πηδάει άσχημα την Ελλαδίτσα τελευταία και μπήκε στη μαύρη λίστα μου)
(Και για να επανέρθω, αν δεν ξέρεις τι τρομακτικές κινήσεις έχει κάνει ο Ομπάμα (σοσιαλοκομμουνιστής γαρ) και πόσο του έχουν στοιχήσει πολιτικά και -στη χώρα- οικονομικά, και πόσο ο κόσμος έχει κάνει απανωτά facepalm που τον ψήφισε in the first place, και πόσο μα πόσο μα ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ έχει ήδη καταστρέψει το βδέλυγμα που εσύ ονομάζεις "εθνικό σύστημα υγείας", πόσο ΔΕΝ δουλεύει και πόσο ΔΕΝ το θέλει το 72% του έθνους, τόσο που έχει ήδη ανακληθεί από το Κονγκρέσσο ως αντισυνταγματικό και θα πάει για αναθεώρηση, για αυτό και οι Δημοκρατικοί μαλάκες δεν περνάνε καν προϋπολογισμό από το φόβο τους, και οι Ρεπουμπλικανοί μαλάκες -οκ στο ζητούμενο θέμα καλά κάνουν και- δεν υποχωρούν ΑΛΛΟ... θα καταλάβαινες γιατί σου λέω ότι, όσον αφορά την εφαρμογή πολιτικών συστημάτων και την πραγματικότητα στο δυτικό ημισφαίριο, μάλλον εσύ κοιμάσαι όρθια.)
Μου ήρθε μια αναλαμπή: νομίζω επανέλαβα κατ΄εξακολούθησιν ότι οι απόψεις μου αφορούν τη γενιά που αναδύεται τώρα, post Baby-boomers. Δεν περιμένω τον κυριούλη από τη Χούντα να αλλάξει νοοτροπία, ούτε του το ζητάω... kind of a moot point there.