Ποιά είναι η αντίστροφη λέξη του "μισογύνη"? μισοανήρ?? :mad: - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 215
    Senior Member
    Aαα, θέλω να γράψω χιλιάδες παρατηρήσεις αυτή τη στιγμή, θα κάνω την προσπάθεια να γράψω κάποιες όσο το δυνατόν πιο μαζεμένα, αλλιώτικα δε μας παίρνει το νήμα.:P

Dis, η δική σου πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς η από μέσα πραγματικότητα μίας ομάδας μειονοτικής. Εκφράζεις, όπως κι εγώ, τον εαυτό σου, μέσα από βιώματα που δεν περιλαμβάνουν την ένταξή σου παρά σε ομάδες εξόχως προνομιούχες για τις κοινωνίες που συζητάμε. Δηλαδή, heterosexual, white, male, είναι privileged και dominating πραγματικότητες, άσχετα αν ανήκεις στις δύο παραπάνω απ΄όσο γνωρίζω heterosexual και white. Μετανάστρια πορτορικανή με παιδιά στην αμερική δεν ξέρω γιατί, αλλά ακόμη δεν θα ήθελα να είμαι παρόλα τα επιδόματα. Τα επιδόματα αυτά εκφράζουν πάλι κυρίαρχη male dominated πολιτική, θα εξηγήσω πώς το κάνουν. Welfare politics το λεγόμενο κράτος πρόνοιας είναι κι αυτό εκφραστής της εκάστοτε κυρίαρχης κοινωνικής ομάδας. Όταν λοιπόν ο αγιοποιημένος ρόλος της γυναίκας περνάει μέσα από τη μητρότητα, ενισχύεται με καλή προαίρεση ακόμη, δηλαδή σου δίνω λεφτά και bonus να παραμείνεις στη θέση που εξυπηρετεί το ρόλο που σου αναθέτει η ομάδα που επίσης επιθυμεί την ετεροκανονικότητα. Αντί λοιπόν να ζηλεύω την πορτορικανή μετανάστρια, εγώ εκεί πάλι βλέπω πως μένει σε θέση μακρινή από το πέρασμά της σε διαφορετικές επιτελέσεις του φύλου της, άρα όταν βολεύει να γεννοβολάς, τότε θα γεννοβολάς ενισχυμένα. Αν ήταν προσανατολισμένη στην ισότητα η τακτική, το επίδομα θα ήταν όχι για το γεννοβόλημα, αλλά για την θέση πχ σε οργανισμούς male dominated, ή επένδυση στην αυτονομία, που γίνεται όχι μέσω ενίσχυσης των παραδοσιακών ρόλων βέβαια.
    Επίσης ως γνωστό moral goods are also manipulated culturally. Το αγαθό λοιπόν ως γυναικείο χαρακτηριστικό ενός ρόλου προπαγανδίζεται, ακόμη και με μη λεκτικούς τρόπους, αλλά με μηνύματα που περνάνε μέσω της παρατήρησης και μίμησης των προτύπων που ενισχύονται. Η καλή μητέρα αφοσιώνεται στα παιδιά της πχ, αυτό είναι μήνυμα ought και should. Kαι οι ίδιες οι επιθυμίες και οι ανάγκες μπορούν άνετα να χειραγωγηθούν για να περάσουν ως αυθόρμητες, ατομικές αποκλειστικά και με πλήρη συνείδηση. Παντρεύτηκα ξέρεις, και το έχω κάνει.λολ

Άλλο. Παραδοσιακές αντιλήψεις στην domesticity area της θηλυκότητας, έχουν επίσης επίπεδα πολλά που χρήζουν εξέτασης. Κοινωνικοί θεσμοί κάνουν τη βρώμικη δουλειά μαζί με την κυρίαρχη πλειοψηφία. Ο γάμος είναι ένας τέτοιος θεσμός που έχει χρησιμοποιηθεί για την παραμονή της γυναίκας σε θέση όπως ανέφερε ο seduction, παρτενέρ του αρσενικού στο τάνγκο, λολ. Peer pressure? Institutionalization of wants? Normalisation of maleness in societal preferences? δε μεταφράζω βαριέμαι ε? αργότερα ίσως.
    Traits showing femininity are manipulated and controlled. Αν δλδ σε μεγαλώνουν με ιδέες για καλά σου στοιχεία που περιλαμβάνουν ας πούμε την φροντιστική σου τάση, δεν είναι λιγάκι imposed moral good? Καθαρό δεν το λες πάντως.

Επίσης, από ποιο φύλο γνωρίζεις να επιτελούνται ρόλοι που εκφράζονται μέσω εξειδίκευσης και επιλογής επαγγέλματος που να είναι εξυπηρετικοί στην υιοθέτηση χαρακτηριστικών "θηλυκών" και γενικά care taking facilitated femininities? Στα επαγγέλματα όπως νοσοκόμα, κοινωνική λειτουργός, γκουβερνάντα, γραμματέας, air hostess, καμαριέρα, υποδοχή σε εστιατόρια κλπ, γηροκομεία κ.α? Από το γυναικείο φύλο στην πλειονότητα. Όταν γεράσουν γονείς ποιο φύλο θεωρείται ικανότερο να ξεσκατίζει να ταίζει να αναλαμβάνει φροντίδα? Απ' ό,τι ζω γύρω μου, αυτόματα γυναίκα είναι η πλειονότητα των υπευθύνων κοινωνικά να παίξουν την επιτέλεση που θεωρείται η κατάλληλη. Και πολλές φορές μασκαρεμένο ως ηθική υποχρέωση μάλιστα. Γιατί κι οι ηθικές υποχρεώσεις βολεύουν αρκετές φορές και προωθούνται ως επιβραβευόμενες από την κοινωνία.

Άλλη σημαντική ένδειξη για την μη ισότητα παρά στα κωλόχαρτα, που δεν αποτυπώνει όμως την πραγματικότητα μίας κοινωνίας, πόσα άσυλα κακοποιημένων ανδρών μπορείς να μου βρεις εδώ και τώρα με ένα σου ψάξιμο? Πολλά? Όσα και γυναικών? Ή κανένα? Τι λέει αυτό? Δεν είναι ίδια η βία, και η βία είναι εκφράζεται gendered πάλι. Ή η αορατότητα κάποιων εμπειριών γυναικών, που δεν πάνε να καταγγείλουν βιασμό από άγνωστο, ή σεξουαλική παρενόχληση, ή date rape, ή gang rape, prison rape, κακοποίηση από σύντροφο ή σύζυγο και άλλα τόσο τραγικά? Η αορατότητα αυτή δείχνει φόβο, δείχνει πως δεν ονομάζεται όλο το φάσμα της γυναικείας εμπειρίας, δε δείχνει άνεση!

Μετά θα πιάσουμε επιστήμη, συγγράμματα, δημοσιεύσεις, έρευνες, που έχουν gendered biased ρίζες και επιρροές κυρίαρχων κοινωνικών απόψεων για τα φύλα, αλλά για τώρα πάω και αλλού.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Λήθη, μην ξενερώνεις, γιατί το αγγλικό δεν είναι επιλογή, αλλά gender biased.:D
    λολ, είναι θέμα πως βγαίνει, όταν βιάζομαι δεν το έχω το ελληνικό και τόσο.:(
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Γνωρίζεις κάποια χώρα σ' αυτόν τον πλανήτη όπου συνυπάρχουν τα ιδιωτικά μονοπώλια και το κράτος κοινωνικής πρόνοιας;
    Μα φυσικά! ΔΑΝΙΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Μα φυσικά! ΔΑΝΙΑ
    Να σου βαλω και Σουηδια για να εισαι ευχαριστημενος; Ειναι ελαχιστες οι περιπτώσεις όμως.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    (Βρε πες μου ότι είσαι παιδάκι από την σοσιαλιστική/κομμουνιστική μηχανή να συννενοηθούμε... ή μάλλον να συμφωνήσουμε ότι δε θα συνεννοηθούμε ποτέ.
    Χαίρω πολύ, Dissolved, 20, πάντα και παντού καπιταλίστρια με μια δόση σοσιαλισμού, γιατί απόλυτα συστήματα δεν είναι εφαρμόσιμα. Η συρρίκνωση του κράτους και η ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας είναι η σημαία μου... και ευτυχώς στον πολιτισμένο κόσμο, δεν είμαι η μόνη. Το ιδιωτικό συμβαδίζει με το μονοπώλιο... δε θα καταλάβω ποτέ πως σας κόλλησε αυτή η ιδέα. (Με ποιο σύστημα νομίζεις έγινε η Αμερική υπερδύναμη, με τον κομμουνισμό ή τον σοσιαλισμό; Με κρατικοποιήσεις ή με εξαγορές; Please girl, ας σοβαρευτούμε λίγο) Και όποιος σκεφτεται ότι η Ελλάδα είχε ποτέ καπιταλισμό, μην το πείτε παραέξω ούτε για ανέκδοτο. Στο θέμα μας όμως...)

Ο φεμινισμός πέτυχε, ο κόσμος άλλαξε. Θέλει χρόνο να αλλάξουν και ολονών οι νοοτροπίες αλλά δεν μπορείς να τις βιάσεις παρά μόνο αποδεικνύοντας πόσο καλύτερα είναι τα πράγματα τώρα, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και όχι για τη δική σου την πλευρά μόνο. The world is my oyster και η νέα γενιά προχωράει χωρίς καμία ταμπέλα. Αν σας πειράζει που δεν μας νοιάζει άλλο το φύλο μας και δεχόμαστε όλες τις απόψεις το ίδιο, sorry και welcome to the new world order. Καιρός να σταματήσουμε να πολεμάμε σε μέτωπα που έχουν κλείσει και πλέον ΜΟΝΟ διχάζουν. Ξέχνα τα τρίπτυχα που ήξερες, η κοινωνία προσαρμόζεται με το ρυθμό της, και ως γυναίκες έχουμε το νόμο με το μέρος μας. Long live Bandaranaike! (Θα έλεγα Merkel αλλά πηδάει άσχημα την Ελλαδίτσα τελευταία και μπήκε στη μαύρη λίστα μου)

(Και για να επανέρθω, αν δεν ξέρεις τι τρομακτικές κινήσεις έχει κάνει ο Ομπάμα (σοσιαλοκομμουνιστής γαρ) και πόσο του έχουν στοιχήσει πολιτικά και -στη χώρα- οικονομικά, και πόσο ο κόσμος έχει κάνει απανωτά facepalm που τον ψήφισε in the first place, και πόσο μα πόσο μα ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ έχει ήδη καταστρέψει το βδέλυγμα που εσύ ονομάζεις "εθνικό σύστημα υγείας", πόσο ΔΕΝ δουλεύει και πόσο ΔΕΝ το θέλει το 72% του έθνους, τόσο που έχει ήδη ανακληθεί από το Κονγκρέσσο ως αντισυνταγματικό και θα πάει για αναθεώρηση, για αυτό και οι Δημοκρατικοί μαλάκες δεν περνάνε καν προϋπολογισμό από το φόβο τους, και οι Ρεπουμπλικανοί μαλάκες -οκ στο ζητούμενο θέμα καλά κάνουν και- δεν υποχωρούν ΑΛΛΟ... θα καταλάβαινες γιατί σου λέω ότι, όσον αφορά την εφαρμογή πολιτικών συστημάτων και την πραγματικότητα στο δυτικό ημισφαίριο, μάλλον εσύ κοιμάσαι όρθια.)

Μου ήρθε μια αναλαμπή: νομίζω επανέλαβα κατ΄εξακολούθησιν ότι οι απόψεις μου αφορούν τη γενιά που αναδύεται τώρα, post Baby-boomers. Δεν περιμένω τον κυριούλη από τη Χούντα να αλλάξει νοοτροπία, ούτε του το ζητάω... kind of a moot point there.
    Οποιος διαφωνει με τον καπιταλισμο γίνεται αυτοματως κουμμουνιστης ε; Αναμενομενη απάντηση χεχεχε!!! πλακα έχεις! Δεν συνηθιζω να συμμετέχω σε συζητήσεις που γνωρίζω από πριν την έκβαση τους. Μάλλον μηρυκάζεις. Η υπερδυναμη για την οποία καμαρώνεις είναι αυτή που μαζί με την προπαγανδα του Fox Channel σας και μας ταίζει σκουπίδια των Mc Donalds και χαζοταινιούλες του Hollywood. Η υπερδύναμη που υποτίθεται κυριαρχεί στον κόσμο ειναι μια χώρα πολιτιστικά ισοπεδωμένη που μόνο στον τομέα της επιστημονικής έρευνας έχει να επιδείξει θετικά στοιχεία. Όσον αφορά την σεξουαλική παρενόχληση για την οποία ετέθη ζήτημα, όχι δεν ζητήθηκε από κανένα ίσο δικαίωμα στην διαστροφή. Μάθε να σκέφτεσαι!!! Ένα παραδειγμα ειπώθηκε απλά το οποίο αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Για τις φοιτήτριες που αναφέρεσαι ότι την έπεσαν σε καθηγητές, σιγά μην τους βίασαν κίολας! Θα σκάσω στα γέλια! Η κοπέλα που άνοιξε εδω θέμα απλά ερωτεύτηκε έναν καθηγητή της. Μην τρελαθούμε κιόλας! Όσον αφορά τις πορτορικανές μετανάστριες κ.τ.λ συμφωνώ με Ρέιν, η ταχα μου και δήθεν χορήγηση προνομίων είναι στην πραγματικότητα η προσπάθεια συντήρησης παλιών προτύπων με πλάγιο και πονηρό τρόπο. Και δεν είμαι φεμινίστρια με κρεμασμένα βυζιά. Τα βυζάκια μου είναι ακόμα στην θέση τους!!! Gypsy Cello 26:p

Senior Member
    Οποιος διαφωνει με τον καπιταλισμο γίνεται αυτοματως κουμμουνιστης ε; Αναμενομενη απάντηση χεχεχε!!! πλακα έχεις! Δεν συνηθιζω να συμμετέχω σε συζητήσεις που γνωρίζω από πριν την έκβαση τους. Μάλλον μηρυκάζεις. Η υπερδυναμη για την οποία καμαρώνεις είναι αυτή που μαζί με την προπαγανδα του Fox Channel σας και μας ταίζει σκουπίδια των Mc Donalds και χαζοταινιούλες του Hollywood. Η υπερδύναμη που υποτίθεται κυριαρχεί στον κόσμο ειναι μια χώρα πολιτιστικά ισοπεδωμένη που μόνο στον τομέα της επιστημονικής έρευνας έχει να επιδείξει θετικά στοιχεία. Όσον αφορά την σεξουαλική παρενόχληση για την οποία ετέθη ζήτημα, όχι δεν ζητήθηκε από κανένα ίσο δικαίωμα στην διαστροφή. Μάθε να σκέφτεσαι!!! Ένα παραδειγμα ειπώθηκε απλά το οποίο αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Για τις φοιτήτριες που αναφέρεσαι ότι την έπεσαν σε καθηγητές, σιγά μην τους βίασαν κίολας! Θα σκάσω στα γέλια! Η κοπέλα που άνοιξε εδω θέμα απλά ερωτεύτηκε έναν καθηγητή της. Μην τρελαθούμε κιόλας! Όσον αφορά τις πορτορικανές μετανάστριες κ.τ.λ συμφωνώ με Ρέιν, η ταχα μου και δήθεν χορήγηση προνομίων είναι στην πραγματικότητα η προσπάθεια συντήρησης παλιών προτύπων με πλάγιο και πονηρό τρόπο. Και δεν είμαι φεμινίστρια με κρεμασμένα βυζιά. Τα βυζάκια μου είναι ακόμα στην θέση τους!!! Gypsy Cello 26:p
    Μπραβο!!! Με εξεφρασες απολυτα!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    ρε παιδάκια ηρεμήστε λίγο...make love not war :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Όχι void δεν εχουμε πόλεμο! Και εμενα μ' αρεσουν τα λουλουδια και τα παιδια τους γι' αυτό έχω ποστάρει φωτογραφίες λουλουδιών στο θέμα μου εικόνες. :) Αν θες μπες και εσύ να ποστάρεις κάτι. Απλά είναι ενοχλητικό να υπαρχουν άτομα που στα 20 τους κυκλοφορούν με ήδη παγιωμένες αντιλήψεις που σου τις σερβίρουν ως παιδιά γενιάς post baby boom.

Senior Member
    Όχι void δεν εχουμε πόλεμο! Και εμενα μ' αρεσουν τα λουλουδια και τα παιδια τους γι' αυτό έχω ποστάρει φωτογραφίες λουλουδιών στο θέμα μου εικόνες. :) Αν θες μπες και εσύ να ποστάρεις κάτι. Απλά είναι ενοχλητικό να υπαρχουν άτομα που στα 20 τους κυκλοφορούν με ήδη παγιωμένες αντιλήψεις που σου τις σερβίρουν ως παιδιά γενιάς post baby boom.
    βρε τζίπσι μου, την άποψη της είπε...έχει δικαίωμα έτσι δεν είναι?τι είναι το post baby boom?και τι πάθατε όλοι σήμερα με τα μισά αγγλικά μισά ελληνικά?:-)..αυτή η νέα γενιά..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Η υπερδυναμη για την οποία καμαρώνεις είναι αυτή που μαζί με την προπαγανδα του Fox Channel σας και μας ταίζει σκουπίδια των Mc Donalds και χαζοταινιούλες του Hollywood. Η υπερδύναμη που υποτίθεται κυριαρχεί στον κόσμο ειναι μια χώρα πολιτιστικά ισοπεδωμένη που μόνο στον τομέα της επιστημονικής έρευνας έχει να επιδείξει θετικά στοιχεία.
    Πολιτιστικά ισοπεδωμένη μια χώρα, που έχει τα περισσότερα θέατρα, τις περισσότερες βιβλιοθήκες, τον καλύτερο αθλητισμό, την πλέον πολυπολιτισμική κουλτούρα, την μεγαλύτερη κινηματογραφική βιομηχανία, την μεγαλύτερη μουσική βιομηχανία, τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης, η χώρα με τα περισσότερα ολυμπιακά μετάλια και τόσα μα τόσα ακόμα;

Υ.Γ. Εχεις πάει ποτέ στις ΗΠΑ; Εχεις σκεφτεί σε τι ποσοστό είναι επηρεασμένη από τις ΗΠΑ η καθημερινότητα σου; Eπίσης σκέψου ότι η επικοινωνία μας εδώ, οφείλεται στην υψηλή τεχνολογία των ΗΠΑ

Senior Member
    βρε τζίπσι μου, την άποψη της είπε...έχει δικαίωμα έτσι δεν είναι?τι είναι το post baby boom?και τι πάθατε όλοι σήμερα με τα μισά αγγλικά μισά ελληνικά?:-)..αυτή η νέα γενιά..
    Φυσικά και έχει οπως εχω και 'γω αλλά αμέσως με έβγαλε κουμμουνίστρια..Baby boom είναι η ραγδαία αύξηση των γεννήσεων μετά το τελος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Post είναι η επόμενη γενιά που έχει και τα δικά της χαρακτηριστικά.

Banned
    Τα βυζάκια μου είναι ακόμα στην θέση τους!!! Gypsy Cello 26:p
    τι'ν'αυτα τα πραγματα... μη γραφετε τετοια βρε κοριτσια καλοκαιριατικα και παθουμε ζημια. δε μας φτανουν οι δικες μας καβλες, πρεπει να τα διαβαζουμε κι ολας να γινομαστε χειροτερα ? ντροπη πια, εισαι και σε καταληλη ηλικια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Πολιτιστικά ισοπεδωμένη μια χώρα, που έχει τα περισσότερα θέατρα, τις περισσότερες βιβλιοθήκες, τον καλύτερο αθλητισμό, την πλέον πολυπολιτισμική κουλτούρα, την μεγαλύτερη κινηματογραφική βιομηχανία, την μεγαλύτερη μουσική βιομηχανία, τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης, η χώρα με τα περισσότερα ολυμπιακά μετάλια και τόσα μα τόσα ακόμα;

Υ.Γ. Εχεις πάει ποτέ στις ΗΠΑ; Εχεις σκεφτεί σε τι ποσοστό είναι επηρεασμένη από τις ΗΠΑ η καθημερινότητα σου; Eπίσης σκέψου ότι η επικοινωνία μας εδώ, οφείλεται στην υψηλή τεχνολογία των ΗΠΑ
    Ο πολιτισμός δεν μετριέται ποσοτικά. Δεν είναι βιομηχανία όπως λες. Επίσης είναι και η χώρα που ρυπαινει τον πλανήτη στο μεγαλύτερο ποσοστό και δυστυχώς ακόμα δεν εχει αναλάβει την ευθύνη της.

Senior Member
    Πάντως, μην μασάτε από τον πολιτισμό μιας χώρας που κατάφερε να επιβάλει τον πνευματικό έλεγχο των λαών, την παραπλάνηση και την αποχαύνωση. Ο Αμερικανός πολίτης στην ουσία του είναι συντηρητικός και κατευθυνόμενος.
    Είναι μία χώρα με πολλά θέατρα που παίζουν τόνους σκουπίδια. Το θέατρο είναι στην Ευρώπη (το παραδέχονται και οι ίδιοι). Έχει καταπληκτικές βιβλιοθήκες , γεμάτες ευρωπαϊκή κουλτούρα. Έχουν την βιομηχανία του κινηματογράφου , αλλά την τέχνη την έχουν και πάλι οι ευρωπαίοι και οι ασιάτες, μακράν! Έχουν μουσική , αλλά η επανάσταση ήρθε πάντα από το Λονδίνο. Έχουν τα πιο κατευθυνόμενα μέσα ενημέρωσης. Έχουν τα περισσότερα μετάλλια επειδή έχουν τις μεγαλύτερες πριμοδοτήσεις στον αθλητισμό και φυσικά τις καλύτερες ντόπες. Επίσης, αφού χρησιμοποίησαν για τον στρατό την διαδικτυακή επικοινωνία και διασφάλισαν καλά τα νότα τους, την έδωσαν στο ευρύ κοινό για να έχουν ακόμα ένα τρόπο να μας βάλουν στο χέρι. Στρατολάγνοι και πρωτοπόροι στα όπλα μαζικής εξόντωσης.
    Ικανοί , άξιοι και εργατικοί. Αναμφίβολα. Αλλά όπου πολιτισμός με την ουσιαστική έννοια του πολιτισμού, παρακαλώ, όχι Αμερική.

Ο Όργουελ είπε ότι σε λίγα χρόνια δεν θα γίνονται επαναστάσεις , γιατί από τα ακρωνύμια και τις συντομεύσεις, δεν θα υ0οπάρχουν οι λέξεις για να τις εκφράσουν.
    Αν ρίξετε μια ματιά σε ορισμένα ποστ, θα καταλάβετε πόσο μπροστά ήταν ο άνθρωπος και πόσο αμφιλεγόμενη είναι η ύπαρξη του διαδικτύου τελικά. Ουδέν κακόν αμιγές καλού και αντίστροφα.

Senior Member
    ναι συμφωνω,βεβαια θα πρεπει να λυσουμε το θεμα ποιος θα κανει κουμαντο βεβαια,να συζητησουμε ολα τα παραπανω,και αν τελικα μου σηκωθει να μου τρυπησεις την μυτη,λολολολ

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast