Ρε ιθακη γτ μας την λες ετσι?Σε σαιτ ψυχολογιας εισαι οχι σε καμια κουτσομπολιστικη εκπομπη.:P
Printable View
Ρε ιθακη γτ μας την λες ετσι?Σε σαιτ ψυχολογιας εισαι οχι σε καμια κουτσομπολιστικη εκπομπη.:P
Λυδια32 αν έχει πεταχτα δόντια??? :D :-P
Αχ καλέ συγνωμμη χρυσο μου ( κουναω τα πλουσια μαλλια μου) .... μεταξυ μας τωρα δεν σου αρεσει αυτο το something ( τελος το κουνημα ζαλιστηκε ο καμεραμαν ! )
Θα σε αντιγράψω λιγο Ιθακη...
Αχ καλε κατσε να πεταξω λιγο τον βυζο εξω μπας και με κοιταξει κανενας! :P
μμμ τι λες??? μηπως δεν ξερεις να διαβαζεις?.... ( γινομαι κακος για να σε ταρακουνησω)
για ξαναδιαβασε λιγο.... σε παρακαλω τι ειχα γραψει... δεν θα επαναληφθω. :)
EDITTED :και για να μην κανω διπλο ποστ
Λιλιουμ , ναι ειμαστε γουρουνια, προικοθηρες και απιστοι! ναι πρεπει καποιος να το παραδεχτει.
Επισης ειμαστε βρωμυλοι , παλιοχαρακτηρες, κεραταδες, αχορταγοι, ισχυρογνωμονες , σπαστικοι, απληστοι, γαιδαροι, αξεστοι, στον κοσμο μας , μας ενδιαφερει μονο το ποδοσφαιρο, κανουμε καλυτερα σεξ οταν χασει η ομαδα, τεμπεληδες, μαμακηδες, ζωα, μαμοθρεφτα!πφφφ
Γιατι ασχολειστε μαζι μας!
Διαβασα πριν απο λιγο καιρο σε εφημεριδα οτι επισημα κυοφορει γυναικα παιδι απο την φιλη της!
Συγκλονιστηκα μιλαμε!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ξουτ οι αντρες!
και τωρα η σειρα μου !! (ΤΡΕΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΠΠΡΡΡΡ)
Εσεις οι γυναικες ειστε.... το κατι αλλο στην ζωη ενος αντρα, μπορειτε να πατε και στην κολαση και στον παραδεισο μεσα σε 1 λεπτο.Ακομη και για αυτο γαμωτο σας αγαπαμε.
ξαναδιαβαζω
Λοιπον μπορει να μη διαβαζω καλα, ευκαιρια να σε ρωτησω να δω αν καταλαβα καλα. Τοτε ειχα καταλαβει οτι εκανες υποκριτικες εφημερες σχεσεις, υποκριτικο σεξ. Τωρα ξαναδιαβαζοντας το, καταλαβα οτι εμπιπτεις κι εσυ στην ιδια κατηγορια που ειναι και αλλοι στο φορουμ. Ολες οι κοπελες που σου ετυχαν εδω και 8 χρονια κανανε υποκριτικο σεξ, οι κοπελες ηταν μαζι σου υποκριτικα. Εσυ εκανες αληθινο σεξ, δεν ενιωθες τιποτα και απλα πηδαγες, γιατι ακομα κολλημενος εισαι με την πρωην, ενω αυτες στο στολιζανε με συναισθημα και αγαπη (ετσι φταιχτηκαν οι γυναικες ομως), ενψ εσυ φανταζομαι τους ελεγες σας θελω μονο για σεξ, δε νιωθω τιποτα, εχω σκαλωμα με την πρωην. γιατι μην πεις οτι δεν εχεις, κανει μπαμ. Μαλιστα. Και ολο αυτο ειναι η υποκρισια τους που μας περιεγραψες, και εσυ εισαι λαδι. Τι εχεις τραβηξει απο τις παλιογυναικες!!
ωραια διακρινω , μια επιθετηκοτητα και με παραξενευει. Χοχο! ηρθε καιρος να αμυνθω!Με γοητευει που καθισες και ασχολειθηκες μαζι μου και θελω αυτο το νευρο μεταξυ μας να φυγει (τσακωσα μια μπυρα και ενα τσιγαρο και στογγυλοκαθομαι με την κοιλαρα μου που ακουμπαω πανω το πληκτρολογιο , αφησα διπλα το μπολ με τους κιοφτεδες και παραδιπλα το βαζο με την μαγιονεζα.)
καταρχας εχω κανει ενα τυπογραφικο και σε ευχαριστω που μου το επισημανες. στο σημειο "καποιες καταστασεις που της τυχαινουν" βγαλε το της και βαλε το μου.
Οχι δεν μπορω να δεχτω οτι την σκεφτομαι τουλαχιστο τοσο συχνα.Εμφανιζονται περιπτωσεις ομως που βλεπεις πραγματα και θυμασαι αθελα σου καταστασεις.(εχω επιλεκτικη μνημη.... διαγραφω οτι με χαλαει , θυμαμαι συνεχεια τα λαθη μου, και ΚΡΑΤΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τις ωραιες στιγμες που περασα)
Δεν νομιζω πως ολο το φορουμ ειναι μια κατηγορια.Θελουμε να ταυτιστουμε ο ενας με τον αλλο για να νιωσουμε συνολο και μελος της κοινοτητας.Εγω αυτο δεν το παω καθολου
μα καθολου λεω!
Δεν ειπα αν εκανα αληθινο σεξ.Και δεν ειπα οτι 8 χρονια εκανα σεξ.Υπηρξε διαστημα 1,5 χρονου που λειτουργουσα με το χερι !!
Παρανοησες και διαστρεβλωσες κατα πολυ τα γραπτα μου .
Φυσικα και θα χαμογελασω και θα θυμηθω ωραιες στιγμες οταν σκεφτομαι!γιατι με εχεις για κανα κλαψα που καθεται και κλαιει την μοιρα του?
Και φυσικα θελω να βιωσω και αλλες καλες στιγμες και κακες , γιατι αυτο ειναι ζωη!
Ναι μου ετυχαν υποκριτριες μεγαλες (η μικρες?? μηπως εγω τις βαπτισα ετσι για να γινω πομπωδης? ΑΜΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!), Γιατι τα λεω αυτα και πως βρηκα αυτα που βρηκα για να τα ισχυριζομαι ειναι δικο μου θεμα .
Φυσικα και ηθελα να νιωσω , πιστευα οτι νοιωθω, δεν κρυβομαι, νομιζα οτι το ειχα το ελεγχα.... τελοσπαντων (κανω κριτικη στον εαυτο μου και γουσταρω λεμε!)
Οχι δεν στολισανε με συναισθημα και αγαπη!Οταν αγαπας , δεν λες μαλακιες πισω απο αυτον που αγαπας για να τον διωξεις απο αλλους, οταν αγαπας δεν κοιτας να χωρισεις αυτον που εισαι τωρα και να κυνηγας αυτον τον ενα που σου μιλαγε ανετα επειδη ησουν κοπελα του φιλου του.( υποκριτικα δεν φερθηκαν σε μενα μονο , μιλαω και για σχεσεις φιλων που τις εχω ζησει με πολλα ξενυχτια και τρεξιμο δεξια αριστερα για να τους φτιαχνω ( ναι μαλακια μου καλυτερα ορισμενοι ανθρωποι να χωριζουν να τελειωνει το παραμυθι) η να τρεχω και να διωχνω φιλους διακριτικα γιατι ξερεις ειναι δυσκολο να πεις οτι η κοπελα σου με γουσταρει και μου την πεφτει χυμα.Λαθος μου επρεπε να τους το πω να το ξεκοψω κατευθειαν.Ελα μου ομως που δεν ειχα απτα στοιχεια... και δυστηχως ο αντρας πιο ευκολα θα εμπιστευτει μια γυναικα οταν του πει οτι "γκρεμιζεται" ο κοσμος παρα ενα φιλο του.
μμμμμ οχι δεν ειπα σε κοπελα ποτε οτι την ηθελα μονο για σεξ.μονο σε μια ******* που ειχα παει στα 26 που δεν χρειαστηκε να πω και τιποτε απλα πληρωσα.
Σκαλωμα... ναι εντονο τοσο που δεν ξεκολλαω.. απο πανω της 3000χμ ( εμπειρικη εκτιμηση ειναι ) μακρια και εγω την κυνηγαω.Μου στελνει μυνηματα για τα χρονια πολλα ( αυτα τα κλασσικα τα καθιερωμενα ) και εγω δεν απανταω ( θα το πω το ημαρτον τα διαβαζω , θα πω και το ψεμα τα ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΤΕΡ !)
Αν βαπτιστηκα λαδι ειναι απο εσενα ( γινομαι δεικτικος τωρα )
Εχω γυναικες στην ζωη μου πολλες η οποιες με αγαπανε για διαφορετικους λογους και ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ για το πουλι μου.
Δεν εχω τραβηξει πολλαα ακομη , μυρια επονται ειδικα απο τις επομενες-η , ειμαι περιεργος απλα για το τι θα μου τυχει.
Δεν καταλαβα τι κανει μπαμ.
Λοιπον, καταρχας λυπαμαι για τον χρονο που εκανες να γραψεις το σεντονι, διαβασα μονο την πρωτη γραμμη. και εχω να σου πω, οτι δε μου φαινεσαι απο αυτα που εχεις γραψει οτι εισαι ενα ατομο αληθινο. Οποτε δε θα συνεχισω να απανταω σε καποιον που θεωρω προσωπικα τρολ, ειτε σωστη ειμαι ειτε λαθος, αυτο νιωθω. ορεβουαρ