Results 151 to 165 of 254
-
19-07-2011, 16:38 #151
Γιατι βγαζετε τοσο ευκολα κανονες και τσουβαλιαζετε?
Εγω που ειμαι ελληνιδα και τα χω χεσμένα ως προυποθεσεις ολα αυτα που αναφερεις, ειμαι αλιεν?
Και δεν ειμαι η μοναδική.
Μ αρεσει Χριστινα που του απαντας κι εσυ σοβαρα στο θεμα της καταγωγης ;ρ
Γιατι φταιει η εθνικοτητα κι οχι ο χαρακτηρας κι οι αξιες σ αυτο.Δεν υπαρχουν γερμανιδες που κοιτουν το χρημα δλδ..
- 19-07-2011, 16:41 #152
Εγω που θα βγω σε καμια 15αρια μερες με καποιον που γνωρησα εδω ακομα δεν τον ρωτησα με τι μαρκα αυτοκινητο θα ερθει να με παρει.
Θα με χαλουσε αν ερχοταν με ενα ακρυβο αυτοκινητο ,αυτους τους θεωρω ψωναρες και εφεντζηδες συν ανωρημοι.
Μακαρι να ταιριαξουμε σαν ανθρωποι κιας ερθει να με παρει και με σακαρακα.
19-07-2011, 16:42 #153
19-07-2011, 16:43 #154
*τυπάκος του δημοτικου*-ναι,όπως λες,ΝεοΞεκινημα,το μωρό μου δεν έχει τελιώσει καν σχολείο...αλλά ήταν πιο έξιπνος και πιο κυριος και πιο αξεοπρεπεις από πολλους αλλους με τα μεταπτιχιακα τους. Γιατι ειχε σωστη παιδια. Χωρις αυτήν ολλα τα πτιχια δεν μετράνε.
Βέβαία,να παραδεχτώ,ότι με ενωχλούσε κάποιες φορες που δεν έχει διαβάσει βιβλία,δεν ξέρει λογοτεχνία,ότι έχει κενά-ήταν κρίμα,γιατί είχε πολυ μυαλό.
19-07-2011, 17:02 #155
Στον Παολο απευθυνομουν περισσοτερο.Εσενα απλως σου πα μ΄αρεσει που του απαντας ;ρ
Ναι σαφως και υπαρχουν τετοιες ελληνιδες κ αγγλιδες κ γερμανιδες κ απ ολα(και τετοιοι.Δεν ειναι μονο οι γυναικες ετσι)Κι ειναι και πολλες δυστυχως,συμφωνω σ αυτο.Για μενα δεν ειναι θεμα εθνικότητας.αλλα του πως μεγαλωσαν και του συστηματος αξιων τους και ικανοτητων τους.
19-07-2011, 17:29 #156
19-07-2011, 17:44 #157
και η εθνικοτητα παίζει ρόλο. και το περιβάλλον.σαφος και μέση γερμανίδα έχει μεγάλη διαφορά από μέση ελληνίδα. γιατί εκεί είναι πααααρα πολά χρόνια που η γυναίκα είναι ανεξαρτητη. τη βοηθάει και το κράτος σε αυτο. ενω εδώ...ακόμα και το 2011 μη τολμήσει,κακομόιρα,θα κάνει το παιδί χωρίς να παντρευτεί!
δεν φταιει η ελληνίδα. η γυναίκα προσαρμόζεται στην κοινωνια στην όποια ζει. Και εδώ είναι ανδροκρατούμενη κοινωνία (ναι,ακόμα)
19-07-2011, 18:01 #158
19-07-2011, 18:06 #159
Ειδες τα ισοπεδωσα ολα.;)
19-07-2011, 18:13 #160
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
ελειψα και εγω λιγο καιρο και μαζεψα μερικα ποστ για πω την γνωμη μου να σας πειραξω και να κανουμε και λιιιιιιιιιιιγοοοοο χαβαλε ( οσο πανταει ο βροντοσαυρος ας πουμε ! )
Σαν την καρδια ενος μαρουλιου!
Γατουλης εεεεΕ???
Δον κιχωτη που να εισαι τωρα!
πολλες γυναικες ζητησε καποια στιγμη ενας γνωστος μου και τωρα εχει 3 κορες!! Να ειναι γερα τα παιδια :)
δηλαδη και σκυλος γαουυυυυ
οτιδηποτε αρκει να μην ειναι μασημενο και οχι απο τα 1 ευρω καταστηματα????
ενα πραγμα..... αινσταιν ? βολευεσαι και με τον Γκιολβα?
Δες το : οι Πρωταρες νο14 ο πρωταγωνιστης το εχει !! ( πως μετα απο 14 φορες ειναι ακομη πρωταρες ειναι ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ -νεο thread περικαλω!)
Φαντασια.... ναι ναι της Ντισνευ!!!!
Λυδια εσυ δεν θελεις αντρα.... θες εναν πινακα του Νταλι εκει λογικα θα τα βρεις ολα!!!!!!
Μου αρεσει ο τροπος που τα ειπες και γενικοτερα η ρηχοτητα στις σχεσεις ειναι ενα κοινωνικο θεμα που ταλανιζει την Ελλαδα του συγχρονου σταρ -συστεμ απο το 80 και μετα με αποτελεσμα να φτασουμε εδω που ειμαστε τωρα ( θα επεκταθω αργοτερα οταν εχω ορεξη :P )
Παντα κατι θα αλλαζει, ακομα και απο "ασχημες" σχεσεις κατι θα παιρνεις... δεν εχεις μεινει πισω εχεις τους δικους σου ρυθμους!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!!!
Να το αναλυσω σε 2 αραδες? να μην βγαζουν σκουλικια τα φαγητα στα ταψια, να μην φυτρωνουν φασολακια στον πατο του νεροχυτη, να μην πατας πανω στις καλτσες για να σκουπιζεις τα ποδια σου μπαινοντας στο σπιτι, θες και αλλα????
Να μην τρεχει στους γονεις της καθε φορα που ... αεριζεσαι ρε παιδι μου!
ναι ναι το φανταζομαι να ακουει Bethoven,Μπαχ (οπως στην ευχη τον λεγανε ) και τα υπολοιπα που επαιζε η αδερφη μου στο πιανο!!!
να γελασω τωωωωωραααααααα ???? αλεεεεεεεεεεεεεεκοοοοοοο ΑΧΑΧΑχαχαχαχα!!!!!
Την κλασσικη ελληνιδα που ψαχνει σαν τρελη να βρει ενα θυμα να παντρευτει!
Που ειναι ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΟΥ!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ!!!! ΜΑ ΚΑΛΑ αυτη η μανα σου τιποτε ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ??????
Εμενα παντως δεν με κουρασες!!!
να μην βρωμαει τουλαχιστο :P
Σοβαρα τωρα.... ειναι πολυ δυσκολο... περασα απο αυτο το κομματι και δεν ελεγε να καταπιεστεις τοσο....
απ σε επιασα!για να τα αναφερεις τα προσεχεις!! απ απ ! σε εκανα τσακωτο! τι κρυβεις εκει ε? ε? :)
Μου αρεσει αυτο πολυ.... περιβαλλον με αγαπη! Στο ευχομαι!
Καλα μωρε ανδριανα μην τα δενεις ολα σχοινι κορδονι ασε και λιγο καπου λασκα... σηκωνεις ολους τους πηχεις ψηλα....μην πεσεις προσεχε ! :P
Αν δεν βαλει 3 κιλα τσιμεντο και να τον απλωσει με ενα καλο μυστρι της Cacharel ΔΕΝ ΛΕΕΙ!!!!
Να το το γλυκο!!! εσυ κουκλα να τον φας τον θες τον αντρα??? αχαχαχα
Η χειροτερη παντα.... η πιο καλη παγιδα ειναι....
Τελειωνοντας τα πειραγματα εγω ( χεστηκατε το ξερω ) θα ηθελα .....μια γυναικα... που να μου κανει!Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
19-07-2011, 18:16 #161
Οχι λαθος καταλαβες τον ιδιο τον Νταλι θελω.:P
19-07-2011, 18:18 #162
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
Ειχε σαπισει στο ξυλο την γυναικα του, δεν στον συνηστω, εκτος και αν φτιαχνεσαι... οποτε περι ορεξεως... κολοκυθοπιτα!!!
Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
19-07-2011, 18:21 #163
αχ ναι γουσταρω το ξυλο.χαχαχα
19-07-2011, 18:52 #164
Λυδια τον ρωτησες εαν ειναι καραφλος πριν βγειτε;;
19-07-2011, 18:58 #165
xa
Οχι μονο τον ρωτησα αλλα τον ειδα στο μσν οπως εχω ξαναγραψει.
Και καραφλα δεν εχει,εχει πλουσια ομορφα καστανα μαλια και ειναι και λεπτος.:cool:
Μηλαμε 4 χρονια μσν.