Xαίρομαι πολύ που το κέρδισα!
Printable View
Η αληθινή πρόθεση του Σοπενάουερ ήταν
να επιστήσει την προσοχή των αναγνωστών του
στα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι,
είτε πρόκειται για πολιτικούς είτε για δημοσιογράφους, διαφημιστές ή εμπόρους.
Προφασιζόμενος ότι διδάσκει τη "στρεψοδικία"
(όπως χαρακτήρισε αργότερα ο ίδιος τη ρητορική),
στην πραγματικότητα δίδαξε πώς να την αναγνωρίζει κανείς και, κατ' επέκταση,
πώς να την αντιμετωπίζει.
http://www.perizitito.gr/product.php?productid=200539
Εεεεεετσι! Μακρια απο μενα! Και μην ξεχναμε οτι μας ενοχλουν στους αλλους τα χαρακτηριστικα αυτα που εχουμε κι ιδιοι μεσα μας! Αν εγω ειμαι ψωνιο, εσυ εισαι καραψωναρα, που θες να γινεις και Βιν Ντιζελ και του μοιαζεις και σε ολα εκτος απο τα μουσκουλα! Και μετα οι γυναικες ειναι επιφανειακες!! Ενω ο Βιν και να τον εχεις ως προτυπο.. ειναι η επιτομη του βαθους, και απευθυνεται και σε γυναικες με βαθος!!!!! χαχαχαχαχα
λιλιουμ πολυ οργη και κακια για το τιποτα. αλλα δε σε παρεξηγω γιατι καταλαβαινω οτι μπλεκουν τα κερατακια. δε θυμαμαι να σου διεκοψα ποτε κουβεντα εδω μεσα παιζωντας το υπερανω λεγωντας σαν δικαιολογια την μια χαρα διαθεση μου. αντιθετως οταν ειχα καλη διαθεση προσπαθησα να σε βοηθησω (περσυνο συμβαν, κι οχι φετινο, ελπιζω να το θυμασαι).
η διαφωνια μας στη προσφατη κουβεντα που συνεβη η παρεξηγηση ηταν οτι εγω ανεφερα ρεαλιστικους παραγοντες που επηρεαζουν (τη κριση δλδ), ενω εσυ παρεμενες στο ρομαντικο στοιχειο (δικαιολογημενο σαν κοπελα και πιο ευαισθητη). αντι να κατσεις ομως να βρουμε την αληθεια καπου στη μεση, οπως πραγματικα συμβαινει, ψωνιστηκες λες και σε εβρισα. ουτε καν σε στολισα με κοσμητικα επιθετα τυπου βοθρος ή υπονομος, λες και δεν εχεις αξια και δεν εισαι ανθρωπος, οπως εκανες εσυ αργοτερα.
ψωναρα δεν θεωρω οτι ειμαι και νομιζω το απεδειξα στο τελευταιο θεμα που ανοιξα. αφου δεν κολλαω καν στα θετικα μου, να τα αναφερω. παρολαυτα αν επιμενεις μπορεις να με πεις ναρκισσο, το προτιμω κι ακουγεται καλυτερα και πιο φιλικο με το περιβαλλον.
αδυνατω να καταλαβω λογο βλακειας και γυαλισμενης επιφανειας τι σχεση εχει το εμφανισιακο με το αν εχει βαθος ενας ανθρωπος ή οχι ? ο λογος που ανεφερα τον Vin Diesel ειναι επειδη ξυριζω κι εγω τη κεφαλα μου, γιατι πλεον βαριεμαι να εχω μαλλια. και μια χαρα ταινιουλες ηταν και τα Riddicks, και το Babylon A.D., και το xXx, μεχρι και το τελευταιο Fast & Furious!
ειπα οτι μυριζει βοθρος, οχι οτι εισαι εσυ βοθρος ή καποιος αλλος. Κι επισης ειπα για πολλους που το στομα τους ειναι σαν οχετος. Δεν ειπα μονο για εναν, γαι σενα δλδ. Oυτε οι λεξεις αυτες ηταν χαρακτηρισμοι ατομου/ατομων, αλλα κακων συνηθειων. Μεγαλη διαφορα. Τα πηρες ολα αυτα αποκλειστικα πανω σου, κακως. Λες και μονο εσυ υπαρχεις εδω μεσα. Θα θελες, αλλα μπα. Εν μερει, ναι σε αφορουσαν.
Σορρυ αλλα δε μπορω, ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΩ να διαβαζω τοοοοοοοοοοοοοσες βωμολοχιες και αηδιες μαζεμενες, συν τοσο σεξισμο μαζεμενο, και πλακωσαν εκεινες τις μερεσ και αλλα τετοια αρσενικα, γιναν και καυγαδες, και ειχε γινει μια αηδια το φορουμ. Αυτο βεβαια ειναι προσωπικη μου γνωμη, οπως και γνωμη πολλων αλλων φορουμ που δεν τα επιτρεπουν τετοια φαινομενα να ανθουν, εδω τους ριχνουμε και λιπασμα :P. Για αυτο και δεν τα εβαλα μαζι σου και δεν απευθυνθηκα σε εσενα, αλλα στον Νικο. Που αλλοτε τον κατηγορουσες οτι ανεχοταν καποιες αλλες συμφορουμιτισσες, τωρα εισαι στη θεση τους μπορω να σου πω. Και αν "βοηθας" μια στις 100, και βριζεις η ξεσπας τα απωθημενα σου και τσαταρεις και γκομενιαριζεις τις αλλες 99, σιγα μη σου βγαλω και το καπελο. Ειμαι too ψωνιο! χαχαχαχα
εκτος απ'τη τελευταια αντιπαραθεση, δεν θυμαμαι να εχω βρισει ποτε εσενα συγκεκριμενα ή να σου εχω μιλησει ασχημα, γιατι οι κουβεντες που καναμε ηταν μια χαρα και χαιρομουν να κουβεντιαζω μαζι σου, ακομα κι αν διαφωνουσαμε. παρολαυτα εκεινη τη συγκεκριμενη μερα, ημουν ο μοναδικος που ειχες τσακωθει, κι επειδη συμμετειχα και στο θεμα που το ειπες αυτο, αμφιβαλλω αν αναφεροσουν σε αλλα μελη. μπορει βεβαια να κανω και λαθος, επειδη εδω μεσα συνηθιζεται να φταιει ο KENO για οτι συμβαινει, κι ετσι συνηθισα να με κατηγορουν ολοι. δεν γκομενιζω ομως, συνηθως μου τη πεφτουν οι αλλες πρωτες, δες τα τελευταια ποστς της Χριστινας αν δε πιστευεις, και το χτεσινο τσατακι του τι σκεφτεστε, που συμμετειχα με το ζορι. τελος οσον αφορα το οτι δε βοηθαω πλεον και ξεσπαω, φταινε τα φαρμακα μαλλον που αντι να με κανουν με λιγοτερα νευρα, με κανουν με περισσοτερα.
Σιγα βρε Κενο που για ολα φταις εσυ, λες κι ολο το φορουμ γυριζει γυρω απο σενα.. !!
Οταν λεω οτι με ενοχλουν οι βωμολοχιες εδω μεσα, εννοω γενικως! Δεν ειπα οτι με ενοχλει να με βριζουν εμενα! Αλλο με ενοχλουν οι βωμολοχιες σε εναν χωρο, αλλο με ενοχλει να με βριζουν εμενα προσωπικα. Το να γραφονται συνεχως βρωμολογα εδω μεσα, και να βριζονται με αισχρες λεξεις μεταξυ τους τα μελη, η να βριζουν ομαδες ανθρωπων σεξιστικα και ρατσιστικα, αυτο με ενοχλει, οχι να μου κανει καποιος προσωπικη επιθεση. Καλυτερα να μου καναν καμια προσωπικη επιθεση απο ολο αυτο το γενικο αλαλουμ.
Χαμενοι στη μεταφραση ειμαστε.
Την ειχα πει και προηγουμενες μερες στον Γιαννη απο την Κρητη, ενιγουει, δεν εχεις το προνομιο των αποκλειστικων καυγαδων, απλα εσυ εισαι μονιμο μελος με μονιμη ταση να προβαλλεις προκλητικες στασεις που προκαλουν αντιδρασεις.
Δεν ξερω τι προκαλουν τα φαρμακα σου, ευχομαι καλη λευτερια απο δαυτα.
δεν προκειται γιατι ειμαι αναγκασμενος να τα παιρνω για παντα.
Υοu never know
Μάλλον δεν αναγνωρίζεις την πλάκα από το πραγματικό πέσιμο... και ξέρουν όσοι συμμετείχαν οτί κάναμε πλάκα. Δεν ήσουν υποχρεωμένος να συμμετέχεις αν δεν ήθελες και ούτε σε ανάγκασε κανείς. Είναι κακό για τον εαυτό σου να κάνεις πράγματα με το ζόρι, καλύτερα να μην τα κάνεις καθόλου.. :)
το θεμα ειναι οτι καταντα τσατακι το τι σκεφτεστε και τα μηνυματα αυτα μετρανε σαν σπαμ. εγω μαζι σου παντως δεν εχω καποιο προβλημα, οσο κι αν φερεσε συνεχως ασχημα, μια για τις αποψεις μου, μια για τη συμπεριφορα μου, ακομα κι επειδη απαντησα σε αλλους.
σαν τοξοτρια υποτιθεται αφηνεις ελευθερια, παρολαυτα σε μενα βρισκω πως εκανες το αντιθετο, πραγματικη σκλαβια.
χεστηκα ρε για το χτεσινο, σου μιλαω γενικα και κολλας παλι μονο στο ενα ? ή μηπως ξεχασες τη συμπεριφορα σου στο θεμα της kaity, κι αργοτερα για τη παιδοφιλια ? μια αποψη ειναι μια αποψη, οφειλεις να τη σεβαστεις.
ποση ωρα σου πηρε να το σκεφτεις αυτο ? τι να το κανω το δικαιωμα αν στη τελικη δε σεβεται την αποψη και δε μπορω να εκφραστω ελευθερα ? ντοϊνγκ πατε καλα εδω μεσα ? ειναι σαν να μου λες σεβομαι το δικαιωμα σου να ψηφισεις στις εκλογες, αλλα θα ψηφισεις μονο πασοκ επειδη αυτο ψηφιζουν ολοι και πρεπει να βγει.
Για ηρέμησε Κενο! Εγώ σου αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο ποστ που έγραψες και σε διόρθωσα. Εσύ αντί αυτού σχολιάζεις τα προχτεσινά.. αλλα ντ' άλλον δλδ! Θα συννενοηθούμε καμιά φορά? Ούτε σε έβρισα μετά απο τότε και ούτε σου φέρθηκα άσχημα για να μου φέρεσαι εσύ τώρα. Είσαι αχάριστος! Προσπάθησα εχτες και σήμερα να σε βοηθήσω αλλά πραγματικά δεν ασχολούμαι άλλο και σου ζητώ στγνώμη που προσφέρθηκα μόνη μου χωρίς να το θες. Επίσης θα συμφωνήσω με τον Λάμπρο. Δεν μπορώ να σεβαστώ κάτι που θεωρώ άκυρο και όπως αποδείχτηκε δεν ήμουν και η μόνη. Εύχομαι πραγματικά μέσα απο την καρδια μου παρά την άσχημη συμπεριφορά σου να τα βρεις με τον εαυτο σου συντομα γιατί αλλιώς δεν θα είσαι απο κανέναν ευπροσδεκτος. Τελειώνω εδώ την κουβέντα μαζί σου και εύχομαι και εσύ το ίδιο μαζί μου.
Καλή τυχη!
ναι τα σχολιασα για να πω οτι δεν εχω προβλημα γενικα μαζι σου, παρολο που δεν φερθηκες σωστα.
αυτο απλα και τπτ αλλο. καλη τυχη επισης.
Ακόμη δεν το κατάλαβες , δεν το εχω σκεφτει εγω αυτο , ειναι αυτο που λέμε ελευθερία λόγου , θα εκφράζεσαι ελεύθερα αλλα αυτο δεν σημαίνει ότι η άποψη σου θα ειναι αποδεκτή , εγω μπορει να εχω εχω διαφορετική άποψη , το να περνάω την άποψη μου σε εσένα με το έτσι θελω λέγεται καπως αλλιώς .
δεν ακολουθω κανονες και τους νομους ας τους αναλαβει δικηγορος, αυτη ειναι η δουλεια του αλλωστε. ποτε δεν ημουν πολιτικα ορθος και εξαλλου με αυτη τη λογικη οδηγηθηκαν οι περισσοτερες εδω μεσα σε πνευματικη αναπηρια. λεει μια μαλακια πανω στα νευρα του ή κι απο αντιδραση καποιος, κι αμεσως μαζευεται η πλεμπα να τον σταυρωσει, ακομα κι αν δε καταλαβε τι ειπε (ποσο μαλλον γιατι το ειπε). ποσο σωστη επικοινωνια και ελευθερια λογου σου φαινεται εσενα αυτο ? αν πχ γραψω οτι γουσταρω κοκα κολα κι οχι φυσικους χυμους, θα τρεξουν ολες να μου το πετανε σε καθε απαντηση και θεμα. δεστο πως γινεται ηδη στο διπλανο που ανοιξα προσφατα, ζωντανο παραδειγμα πνευματικης αναπηριας της πλεμπας. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΛΕΜΠΟΠΟΙΗΣΗ γαμω το χριστο! σκεφτειτε για τον εαυτο σας λιγο και ξεχωριστε. δε χρειαζεται να επηρεαζεστε και να αντιγραφετε η μια την αλλη. αυτο δε δειχνει οτι εχετε μυαλο, το αντιθετο!
εγώ πάντως δηλώνω ευθαρσώς και "έχοντας επίγνωση των συνεπειών του νόμου" ότι μεταξύ φυσικών χυμών και coca cola(ςςςς) :D προτιμώ τη δεύτερη!
Με την ίδια ευκολία που εσυ διαλέγεις την κ.... απο το χυμό πορτοκαλι εγω επιλέγω να σου πω ότι εισαι λάθος και πολυ λάθος , σαν παράδειγμα πάνω στο παράδειγμα που έθεσες.
Δικαίωμα σου να σου αρέσει ότι περίεργο και τρελο , δικαίωμα μου να λέω ότι αυτο εγω δεν θα το έκανα για συγκεκριμένους λόγους .
Δεν ξερω για την πλεμπα και την κοκα κολα, εγω θα σε κυνηγαω για τις βρισιες! Μη βριζετε τα θεια!
Επρεπε να γινω μοντ τελικα :P
μα δεν διαφωνω μ'αυτο, θελω να υπαρχει αντιθετη αποψη, και χαιρομαι να εχω απεναντι μου δυνατους αντιπαλους. αλλα θελω να ειναι σωστοι και να σεβονται οπως τους σεβομαι κι εγω! να μου το πεις αλλα να μου το πεις με επιχειρηματα δλδ. οταν δεν υπαρχει σεβασμος σε μια αποψη, πως να γινει πολιτισμενη κουβεντα ?
ε στο αλλο θεμα ξεφυγαν, και ειχαμε φωνες, κι ετσι δεν εγινε.
εγω θελω να πω οτι πλεμπομανια κυριευσε το εψυχολοτζι. εκανα και τη πλεμπα μοδα! μετα το κουγκι, τη πρεμουρα της Θεοφανίας, τωρα και η πλεμπα της Χριστίνας!
Δε μιλας ωραια!! Ακου "πλεμπα"..!!
αυτοακυρωνεσαι απο μονη σου λιλιουμ. θες να μιλαω ωραια επειδη ετσι θελει η πλεμπα!
πετας μια πατατα, οτι αυτοακυρωνομαι, και μετα τη λεξη πλεμπα, που ουτε ξερεις τι σημαινει, και την χρησιμοποιεις για μια κοπελα που εχει προσπαθησει να σε βοηθησει. Με τον ιδιο τροπο που θιγεσαι εσυ οταν σου λενε μην τα βαζεις με τις γυναικες, θιχτηκε και αυτη οταν ειπες εσυ να μην τα βαζουμε με τους παιδεραστες. Μιλαμε για τα ασυγκριτα τωρα, αν εχει κανεις λιγο μυαλο, αλλα τελοσπαντων. Αν αυτο ειναι πλεμπιαση λοιπον, εσεις την εχεις περισσοτερο. Εισαι πλεμπαρα :p
Tελοσπαντων, το χειροτερο απο ολα δεν ειναι να βρισκεται κανεις σε λαθος μονοπατια, αλλα να μη μπορει να βγει απο αυτα, επειδη δεν εχει μαθει να ακουει. Εκφερει λογο χωρις να αντεχει τον αντιλογο. ΠΕταει μια λεξη να ταπεινωσει τον αλλον και νομιζει σωθηκε, δεν θα του αλλαξουν τη γνωμη οι αλλοι, θα παραμεινει στραβος!
τι θελω??? τον παλιο μου εαυτο πισω!! πριν με πιασουν οι κρισεις πανικου -πριν αποκτησω την παλιοκαταθληψη!!! να γινω παλι εκεινο το χαρουμενο κοριτσακι που δεν ηξερε τι σημαινε αγχος γαμωτο!!!!!
αχ βρε λιλιουμ το ψωνισμα συνεχιζεται λες και εισαι παντογνωστρια. προφανως και ξερω τι σημαινει η λεξη πλεμπα, και προφανως δεν την χρησιμοποιω για τη Χριστινα μονο, αφου δηλωνει πληθυντικο.
λες να μην ηξερα τι γραφω και να πεταω ετσι σκορπια λεξεις που μου φαινονται κουλ ενω μπορει να προσβαλλω τον αλλον ? τρομερη λογικη, αλλα καταλαβαινω τη βιασυνη του κριαριου να προλαβει να μου την πει, και να βγει νικητης.
δεν απαντησα χτες στα υπολοιπα γιατι δεν ειχα χρονο και το θεωρουσα περιττο αφου λες απλα δικες σου βιαστικες υποθεσεις, για να κερδισεις τις εντυπωσεις.
με τι ακριβως θιγομαι ? στο ειπα εγω ο ιδιος αυτο ή ειναι απλα αλλη μια δικια σου παρατηρηση/υποθεση ?
στο αλλο θεμα ημουν ο μοναδικος που ειπε να δουμε και τη πλευρα του θυτη. εαν ενα ατομο μονο μπορεις να το χαρακτηρισεις πλεμπα, το δεχομαι. αλλα τοτε μαλλον εσυ θα εισαι αυτη που δε ξερει τι σημαινει η λεξη. μεχρι να πολλαπλασιαστω λοιπον, παραμενω μονος.
τα λαθος μονοπατια φανταζομαι τα πηρε ο εγκεφαλος σου οταν σκεφτοταν τη παρτη μου. απο μια απλη αποψη καταληγεις σε δικα σου συμπερασματα και λες τα χειροτερα για μενα, σαν να ειμαι παιδοφιλος.
υπο αλλες συνθηκες αυτες οι βεβιασμενες υποθεσεις και κατηγοριες χωρις στοιχεια ξερεις σηκωνουν και μηνυση. εδω παιρνανε στο ντουκου.
να πεθάνω αλλά με την γκαντεμιά που με κυνηγάει δεν βλέπω να γίνεται.
θα ηθελα να κανω ενα σωρο πραματα και τιποτα δεν καθεται! :Ρ ποιος χεστηκε?