Τι θα θελατε ??? - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 150 FirstFirst ... 2129303132334181131 ... LastLast
Results 451 to 465 of 2240
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εκτος απ'τη τελευταια αντιπαραθεση, δεν θυμαμαι να εχω βρισει ποτε εσενα συγκεκριμενα ή να σου εχω μιλησει ασχημα, γιατι οι κουβεντες που καναμε ηταν μια χαρα και χαιρομουν να κουβεντιαζω μαζι σου, ακομα κι αν διαφωνουσαμε. παρολαυτα εκεινη τη συγκεκριμενη μερα, ημουν ο μοναδικος που ειχες τσακωθει, κι επειδη συμμετειχα και στο θεμα που το ειπες αυτο, αμφιβαλλω αν αναφεροσουν σε αλλα μελη. μπορει βεβαια να κανω και λαθος, επειδη εδω μεσα συνηθιζεται να φταιει ο KENO για οτι συμβαινει, κι ετσι συνηθισα να με κατηγορουν ολοι. δεν γκομενιζω ομως, συνηθως μου τη πεφτουν οι αλλες πρωτες, δες τα τελευταια ποστς της Χριστινας αν δε πιστευεις, και το χτεσινο τσατακι του τι σκεφτεστε, που συμμετειχα με το ζορι. τελος οσον αφορα το οτι δε βοηθαω πλεον και ξεσπαω, φταινε τα φαρμακα μαλλον που αντι να με κανουν με λιγοτερα νευρα, με κανουν με περισσοτερα.
    Μάλλον δεν αναγνωρίζεις την πλάκα από το πραγματικό πέσιμο... και ξέρουν όσοι συμμετείχαν οτί κάναμε πλάκα. Δεν ήσουν υποχρεωμένος να συμμετέχεις αν δεν ήθελες και ούτε σε ανάγκασε κανείς. Είναι κακό για τον εαυτό σου να κάνεις πράγματα με το ζόρι, καλύτερα να μην τα κάνεις καθόλου.. :)

Banned
    το θεμα ειναι οτι καταντα τσατακι το τι σκεφτεστε και τα μηνυματα αυτα μετρανε σαν σπαμ. εγω μαζι σου παντως δεν εχω καποιο προβλημα, οσο κι αν φερεσε συνεχως ασχημα, μια για τις αποψεις μου, μια για τη συμπεριφορα μου, ακομα κι επειδη απαντησα σε αλλους.
    σαν τοξοτρια υποτιθεται αφηνεις ελευθερια, παρολαυτα σε μενα βρισκω πως εκανες το αντιθετο, πραγματικη σκλαβια.

Senior Member
    το θεμα ειναι οτι καταντα τσατακι το τι σκεφτεστε και τα μηνυματα αυτα μετρανε σαν σπαμ. εγω μαζι σου παντως δεν εχω καποιο προβλημα, οσο κι αν φερεσε συνεχως ασχημα, μια για τις αποψεις μου, μια για τη συμπεριφορα μου, ακομα κι επειδη απαντησα σε αλλους.
    σαν τοξοτρια υποτιθεται αφηνεις ελευθερια, παρολαυτα σε μενα βρισκω πως εκανες το αντιθετο, πραγματικη σκλαβια.
    Αναγνωρίζεις τι λές? Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Απλά μου φαίνεται περίεργο που δεν καταλαβες οτι αστιευτηκα και λες οτι σου την έπεσα..

Banned
    χεστηκα ρε για το χτεσινο, σου μιλαω γενικα και κολλας παλι μονο στο ενα ? ή μηπως ξεχασες τη συμπεριφορα σου στο θεμα της kaity, κι αργοτερα για τη παιδοφιλια ? μια αποψη ειναι μια αποψη, οφειλεις να τη σεβαστεις.

Senior Member
    χεστηκα ρε για το χτεσινο, σου μιλαω γενικα και κολλας παλι μονο στο ενα ? ή μηπως ξεχασες τη συμπεριφορα σου στο θεμα της kaity, κι αργοτερα για τη παιδοφιλια ? μια αποψη ειναι μια αποψη, οφειλεις να τη σεβαστεις.
    Όχι , δε ειναι έτσι , οφείλει να σεβαστεί το δικαίωμα σου να εχεις μια άποψη , όχι ναι σεβαστεί την κάθε σου άποψη .....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Banned
    ποση ωρα σου πηρε να το σκεφτεις αυτο ? τι να το κανω το δικαιωμα αν στη τελικη δε σεβεται την αποψη και δε μπορω να εκφραστω ελευθερα ? ντοϊνγκ πατε καλα εδω μεσα ? ειναι σαν να μου λες σεβομαι το δικαιωμα σου να ψηφισεις στις εκλογες, αλλα θα ψηφισεις μονο πασοκ επειδη αυτο ψηφιζουν ολοι και πρεπει να βγει.

Senior Member
    Για ηρέμησε Κενο! Εγώ σου αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο ποστ που έγραψες και σε διόρθωσα. Εσύ αντί αυτού σχολιάζεις τα προχτεσινά.. αλλα ντ' άλλον δλδ! Θα συννενοηθούμε καμιά φορά? Ούτε σε έβρισα μετά απο τότε και ούτε σου φέρθηκα άσχημα για να μου φέρεσαι εσύ τώρα. Είσαι αχάριστος! Προσπάθησα εχτες και σήμερα να σε βοηθήσω αλλά πραγματικά δεν ασχολούμαι άλλο και σου ζητώ στγνώμη που προσφέρθηκα μόνη μου χωρίς να το θες. Επίσης θα συμφωνήσω με τον Λάμπρο. Δεν μπορώ να σεβαστώ κάτι που θεωρώ άκυρο και όπως αποδείχτηκε δεν ήμουν και η μόνη. Εύχομαι πραγματικά μέσα απο την καρδια μου παρά την άσχημη συμπεριφορά σου να τα βρεις με τον εαυτο σου συντομα γιατί αλλιώς δεν θα είσαι απο κανέναν ευπροσδεκτος. Τελειώνω εδώ την κουβέντα μαζί σου και εύχομαι και εσύ το ίδιο μαζί μου.
    Καλή τυχη!

Banned
    ναι τα σχολιασα για να πω οτι δεν εχω προβλημα γενικα μαζι σου, παρολο που δεν φερθηκες σωστα.
    αυτο απλα και τπτ αλλο. καλη τυχη επισης.

Senior Member
    ποση ωρα σου πηρε να το σκεφτεις αυτο ? τι να το κανω το δικαιωμα αν στη τελικη δε σεβεται την αποψη και δε μπορω να εκφραστω ελευθερα ? ντοϊνγκ πατε καλα εδω μεσα ? ειναι σαν να μου λες σεβομαι το δικαιωμα σου να ψηφισεις στις εκλογες, αλλα θα ψηφισεις μονο πασοκ επειδη αυτο ψηφιζουν ολοι και πρεπει να βγει.
    Ακόμη δεν το κατάλαβες , δεν το εχω σκεφτει εγω αυτο , ειναι αυτο που λέμε ελευθερία λόγου , θα εκφράζεσαι ελεύθερα αλλα αυτο δεν σημαίνει ότι η άποψη σου θα ειναι αποδεκτή , εγω μπορει να εχω εχω διαφορετική άποψη , το να περνάω την άποψη μου σε εσένα με το έτσι θελω λέγεται καπως αλλιώς .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Banned
    δεν ακολουθω κανονες και τους νομους ας τους αναλαβει δικηγορος, αυτη ειναι η δουλεια του αλλωστε. ποτε δεν ημουν πολιτικα ορθος και εξαλλου με αυτη τη λογικη οδηγηθηκαν οι περισσοτερες εδω μεσα σε πνευματικη αναπηρια. λεει μια μαλακια πανω στα νευρα του ή κι απο αντιδραση καποιος, κι αμεσως μαζευεται η πλεμπα να τον σταυρωσει, ακομα κι αν δε καταλαβε τι ειπε (ποσο μαλλον γιατι το ειπε). ποσο σωστη επικοινωνια και ελευθερια λογου σου φαινεται εσενα αυτο ? αν πχ γραψω οτι γουσταρω κοκα κολα κι οχι φυσικους χυμους, θα τρεξουν ολες να μου το πετανε σε καθε απαντηση και θεμα. δεστο πως γινεται ηδη στο διπλανο που ανοιξα προσφατα, ζωντανο παραδειγμα πνευματικης αναπηριας της πλεμπας. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΛΕΜΠΟΠΟΙΗΣΗ γαμω το χριστο! σκεφτειτε για τον εαυτο σας λιγο και ξεχωριστε. δε χρειαζεται να επηρεαζεστε και να αντιγραφετε η μια την αλλη. αυτο δε δειχνει οτι εχετε μυαλο, το αντιθετο!

Senior Member
    εγώ πάντως δηλώνω ευθαρσώς και "έχοντας επίγνωση των συνεπειών του νόμου" ότι μεταξύ φυσικών χυμών και coca cola(ςςςς) :D προτιμώ τη δεύτερη!

Senior Member
    δεν ακολουθω κανονες και τους νομους ας τους αναλαβει δικηγορος, αυτη ειναι η δουλεια του αλλωστε. ποτε δεν ημουν πολιτικα ορθος και εξαλλου με αυτη τη λογικη οδηγηθηκαν οι περισσοτερες εδω μεσα σε πνευματικη αναπηρια. λεει μια μαλακια πανω στα νευρα του ή κι απο αντιδραση καποιος, κι αμεσως μαζευεται η πλεμπα να τον σταυρωσει, ακομα κι αν δε καταλαβε τι ειπε (ποσο μαλλον γιατι το ειπε). ποσο σωστη επικοινωνια και ελευθερια λογου σου φαινεται εσενα αυτο ? αν πχ γραψω οτι γουσταρω κοκα κολα κι οχι φυσικους χυμους, θα τρεξουν ολες να μου το πετανε σε καθε απαντηση και θεμα. δεστο πως γινεται ηδη στο διπλανο που ανοιξα προσφατα, ζωντανο παραδειγμα πνευματικης αναπηριας της πλεμπας. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΛΕΜΠΟΠΟΙΗΣΗ γαμω το χριστο! σκεφτειτε για τον εαυτο σας λιγο και ξεχωριστε. δε χρειαζεται να επηρεαζεστε και να αντιγραφετε η μια την αλλη. αυτο δε δειχνει οτι εχετε μυαλο, το αντιθετο!
    Με την ίδια ευκολία που εσυ διαλέγεις την κ.... απο το χυμό πορτοκαλι εγω επιλέγω να σου πω ότι εισαι λάθος και πολυ λάθος , σαν παράδειγμα πάνω στο παράδειγμα που έθεσες.
    Δικαίωμα σου να σου αρέσει ότι περίεργο και τρελο , δικαίωμα μου να λέω ότι αυτο εγω δεν θα το έκανα για συγκεκριμένους λόγους .

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Δεν ξερω για την πλεμπα και την κοκα κολα, εγω θα σε κυνηγαω για τις βρισιες! Μη βριζετε τα θεια!
    Επρεπε να γινω μοντ τελικα :P

Banned
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Με την ίδια ευκολία που εσυ διαλέγεις την κ.... απο το χυμό πορτοκαλι εγω επιλέγω να σου πω ότι εισαι λάθος και πολυ λάθος , σαν παράδειγμα πάνω στο παράδειγμα που έθεσες.
    Δικαίωμα σου να σου αρέσει ότι περίεργο και τρελο , δικαίωμα μου να λέω ότι αυτο εγω δεν θα το έκανα για συγκεκριμένους λόγους .
    μα δεν διαφωνω μ'αυτο, θελω να υπαρχει αντιθετη αποψη, και χαιρομαι να εχω απεναντι μου δυνατους αντιπαλους. αλλα θελω να ειναι σωστοι και να σεβονται οπως τους σεβομαι κι εγω! να μου το πεις αλλα να μου το πεις με επιχειρηματα δλδ. οταν δεν υπαρχει σεβασμος σε μια αποψη, πως να γινει πολιτισμενη κουβεντα ?
    ε στο αλλο θεμα ξεφυγαν, και ειχαμε φωνες, κι ετσι δεν εγινε.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Δεν ξερω για την πλεμπα και την κοκα κολα, εγω θα σε κυνηγαω για τις βρισιες! Μη βριζετε τα θεια!
    Επρεπε να γινω μοντ τελικα :P
    εγω θελω να πω οτι πλεμπομανια κυριευσε το εψυχολοτζι. εκανα και τη πλεμπα μοδα! μετα το κουγκι, τη πρεμουρα της Θεοφανίας, τωρα και η πλεμπα της Χριστίνας!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Δε μιλας ωραια!! Ακου "πλεμπα"..!!