Οσο για τη μεση μου τα οικονομικα μου μου επιτρεπουν μεχρι εμπλαστρο, αντε και κανα χαπι στις καλες μερες.
Αλλα μολις πιασω την καλη θα τον δοκιμασω και τον βελονισμο.
Printable View
Οσο για τη μεση μου τα οικονομικα μου μου επιτρεπουν μεχρι εμπλαστρο, αντε και κανα χαπι στις καλες μερες.
Αλλα μολις πιασω την καλη θα τον δοκιμασω και τον βελονισμο.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...E%BD%CE%B1.jpg
Μια καλη λυση απο τον Μεσαιωνα για το λουμπαγκο. Ειχε 100% επιτυχια. Η ιερα εξεταση το ειχε περιλαβει στο βιβλιο της "Τα 100 καλυτερα βασανηστηρια" ;)
Παντως για τους βελονιστες σε λουμπαγκο δεν βαζουμε ποτε ζεστο αλλα κρυο. Το κρυο βοηθαει να φυγει η φλεγμονη που εχει δημιουργηθει
blue αν δεν έχεις ζωστήρα, χρησιμοποίησε κάποιο παλιό κασκόλ κ δέσε την μέση σου με αυτό. Οταν δένεις την μέση προσφέρει ανακούφιση αλλά κ κρατάει τους μυς κ τα κόκκαλα για να μην έχουν μεγάλες τριβές κ τυχόν καταπονήσεις. Μην προσπαθήσει κάποιος να σου τρίψει την μέση, δεν κάνει. Αν όμως προσφερθεί κάποιος ας εστιάσει στο πάνω μέρος της πλάτης κ στα κ@λ@μέρια, θα σε ανακουφίσει κάπως.
Toute αυτά είναι εξελιγμένη φαρμακευτική, κ εγώ δεν γνωρίζω κάτι για τα φάρμακα αυτά. Αυτό που θα σου σύστηνα μιας κ σου αρέσουν οι εναλλακτικές, είναι ο διαλογισμός. Προσπάθησε 1 ώρα πρίν κοιμηθείς, κ αν δεν ξέρεις τον τρόπο, υπάρχουν ειδικά κέντρα τα οποία απο οτι ακούω κάνουν θαύματα σε αυτό τον τομέα. Αν είχα την δυνατότητα των μετακινήσεων θα το δοκίμαζα 100% ως ενα μέσο καταπολέμησης των πανικών. Στην προκειμένη σε εσένα πιστεύω θα σε βοηθήσει στο θέμα του ύπνου. Καλύτερος έλενχος αναπνοών, πνευματική συγκέντρωση κ συγκρότηση, χαλάρωση του σώματος είναι μερικά απο τα ατού της μεθόδου. Ο διαλογισμός σύμφωνα με πολλούς είναι το νέο xanax
Soutsi θυμασαι : β) τα αλέθουμε κ τα κάνουμε πίλινκ (προσθέτουμε μέλι προεραιτικά)
Blue θυμασαι : Ναι αλλα αφου εχει πολλα μπορει να κανει και τα 4 :P
Ειμαι πολυ περιεργη να δω τα αποτελεσματα αυτου του πιλινγκ...
Λοιπον σας βρηκα το απολυτο μηχανημα για να γινει η δουλεια:) Πατηστε τον συνδεσμο
http://www.alfacare.gr/Product410.aspx
Α ρε αυτος ο καπιταλισμος για ολα εχει βρει τις λυσεις...
Παντως εγω λεω να παραγγειλω το http://www.alfacare.gr/Product307.aspx να δω αν κανει τιποτα στο προβληματα μεσης και αυχενα που εχω. Τοσα χρονια εχω παρει ενα σωρο "θεραπευτικα" προιοντα. Το πολυ πολυ να αποδειχθει αλλη μια μακακια...
Εχω να βγω εξω στον κοσμο απο την Τεταρτη που εφερα τον Σαμ απο την κλινικη (το παω για τσιγαρα δεν πιανεται), εχω να δω τη λατρεια απο την Τριτη (λειπει η μητερα και εκατσε να κραταει τον μπαμπα...) και ποναει και η μεση μου :(
Αρχιζω και φρικαρω ασΚημα...
αχα..καταλαβα..ναι τα εφεξορ και τα ρεμερον τα εχω μαθει απο σας.... το ντιστρανεβριν ειναι ηρεμιστικο κ μου ειπε να παιρνω και 3 και 4 αν θελω,αλλα κυριως σε κατασταση αναγκης.Το πηρα μια φορα και μου κατακαψε το κεφαλι αλλα μου ειπε οτι ειναι η παρενεργεια του. Μου φερνουν ταχυκαρδια και με εχουν κανει καπως χειροτερα τα χαπια ..ομως ειναι η δευτερη μερα που τα παιρνω.εχω απιστευτο βουητο στο κεφαλι και δεν το αντεχω,ειναι φυσιολογικα αυτα για αρχη?
Κατάρα... ναι ρε γμτ θέλει και αυτό λεφτά δυστυχώς... Προσπάθησα μέσω ίντερνετ να μάθω τπτις μεθόδους να την βγάλω τζάπα αλλά δεν απέδωσε πολλά, έχει λεπτομέρειες που μόνο κάποιος που ξέρει μπορεί να σου τις δείξει. Ασε που πώς να διαλογιστώ όταν στο σπίτι μου όλοι είναι φωνακλάδες...
...Άντε κ πές το δοκιμάζουμε βράδυ που είναι πιο ήπια τα πράγματα, πάλι φοβάμαι.... Φοβάμαι μην απο τον πολύ διαλογισμό δώ τπτ Αγίους (lol...) και οπτασίες :D Δεν ξέρω με φρικάρει η ιδέα να χαθώ. Τώρα βέβαια μπορεί να ναι απλά σαν αίσθηση η απόλυτη ηρεμία, το απόλυτο κενό ενα πράγμα, αλλά υπάρχει τέτοιο πράγμα? Δεν μπορεί του φούστη, κάτι θα ξεπεταχτεί σαν εικόνα. Πάντα τις πιο άσχετες στιγμές μου ρχονται στο μυαλό τα πιο άκυρα κ άτοπα πράγματα*.
πφφφ ψυχραιμία. Δές καμιά καλή τανιούλα εδώ στο ίντερνετ. Σου προτείνω την χιονάτη και τον κυνηγό μου άρεσε πολύ, είχα καιρό να δώ τέτοια ταινια κ βλέπω πολλές συνήθως. Αν θες λίνκ για να κατεβάσεις ταινίες σφύρα, αν πάλι έχεις καλή σύνδεση μπορείς να τις δείς κ online.Quote:
Originally Posted by Blue9791
*βλέπε σεξοσκέψη την ώρα που κάθομαι στην εκκλησία
Ο διαλογισμος σε διατηρει 100% στην πραγματικοτητα και εχεις πληρη ελεγχο (τουλαχιστον αυτος ειναι ο σκοπος) αρα μην φοβασαι οτι θα χαθεις. Πουθενα δε θα πας.
Οι εικονες που πεταγονται συνηθως ειναι ενδιαφερουσες και εχουν και καποια σημασια για σενα. Δεν εχω κανει διαλογισμο αλλα εχω κανει καποιες ασκησεις ηρεμιας με επιτυχια κατα τις οποιες υπηρχαν εικονες αναλογα με τη διαθεση μου και οχι ακριβως εικονες οσο αισθησεις εικονας (δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα). Ο σκοπος παντως ειναι να βρεις ενα happy place :)
Οσο για την σεξοσκεψη στην εκκλησια, οκ, ολοι το εχουμε κανει και ειναι περισσοτερο σκεψη αντιδρασης σε ενα καθεστως επιβεβλημενης "κατανοιξης" και σεβασμου.
Μην αισθανεσαι ασχημα δλδ ουτε τραγικα αμαρτωλη. Λίγο ισως :P
Εχω εναν σκασμο ταινιες... Τη χιονατη οχι ακομα, μπορει σημερα.
Για στειλε το λινκ σε περιπτωση που χρειαστει.
το στειλα σε π.μ , δες τα εισερχόμενα
Πουστη οπαπ παλι δε μου εδωσε τα λεφτα στο λοττο. Κι ειναι ενα καλο ποσο για να ξεκινησει κανεις τη ζωη του (1.300.000 Γιουρο...)
Ναι ουτε εμενα... δυστυχως!
Δεν πειραζει βρε...υγεια και καλη καρδια!
Γεια σας ονομάζομαι Ελένη.Τους τελευταίους 3 μήνες αντιμετωπίζω κρίσεις πανικού.Έχω ζαλάδες ναυτίες ένα πλάκωμα στο στήθος φοβάμαι να φάω γιατί νομίζω ότι θα κάνω εμετό και θα πεθάνω.Από τις κρίσεις μου ανεβαίνει και η πίεση με αποτέλεσμα να φέρω καρδιολόγο και να μου πει ότι είμαι νευρωτική.Υπάρχουν μέρες που είμαι καλά αλλά ο φόβος με κρατάει μέσα στο σπίτι.Τη πηγή όλης αυτής της κατάστασης τη γνωρίζω.Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα χαιρόμουν πολύ..!
Καλησπερα,
Η διαδικασια ειναι γνωστη. Ψαχνεις εναν ειδικο, του λες τι σου συμβαινει και σε καθοδηγει.
Αυτο που μενεις μεσα στο σπιτι δεν ειναι καλο αλλα καταλαβαινω τον φοβο σου. Συνηθως οι κρισεις πανικου συνοδευονται απο αγοραφοβια.
Οσο μπορεις να εκθετεις τον εαυτο σου σε οτι σε τρομαζει γιατι ετσι το απομυθοποιεις.
Αλλα το σημαντικοτερο ειναι να χαλαρωσεις, ολος ο κοσμος υποφερει απο αυτο το θεμα και να δεις εναν ειδικο.
Συμπηρώνω την προλαλήσασα blue ελένη ξαναλέγοντας κ εγώ οτι θα σε καθοδηγήσει ο ειδικός. Ο ψυχολόγος ενδεχομένως να σε καθοδηγήσει στο να βγαίνεις απο το σπίτι, αναθέτοντας σου κάποιες εργασίες-αποστολές πες το όπως θες, για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα ενώ αυτός θα ναι stand by. Ο ψυχίατρος θα σου δώσει αγωγή για να βοηθήσει χημικά το σώμα να πάρει τα πάνω του, και σε συνδιασμό ο ψυχίατρος κ ο ψυχολόγος θα σε βοηθήσουν αρκετά. Βέβεα εσύ επιλέγεις απλά είναι πιο διαδεδομένο κ ίσως αποτελεσματικό να αντιμετωπίζεις το πρόβλημα συμπεριφορικά συνδιαστικά με φαρμ αγωγή.
Απο εκεί κ πέρα, κ εγώ τα ίδια ήμουν πριν απο μερικά χρόνια, είχαν μείνει μισή μου χε κοπεί η όρεξη, φοβόμουν μην κάνω εμετό κ ξαναπάθω πανικό. Μετά απο 15 μέρες η φαρμακευτκή αγωγή είχε δείξει μερικά δείγματα κ άρχισε σιγά σιγά να ανοίγει η όρεξη μου. Επίσης με έσειρε με το ζόρι ο μπαμπάς μου μέσα στο αμάξι μόνο κ μόνο για να με πάει στο διπλανό χωριό και ας έκλαιγα με σπαραγμούς. Τελικά μου κανε καλό.
Ολα αυτά που σου λέμε δεν είναι θεωρίες, ειναι σημαντικό να το χωνέψεις αυτό, τα περάσαμε απο πρώτο χέρι.
Να σου ευχηθώ προς το παρόν να ηρεμήσεις κ δειλά δειλά να βαίνεις οσο μπορείς έξω απο το σπίτι σε πρώτη φάση, έστω κ αν είναι στην διπλανή πολυκατοικία-κατοικία-βάρκα-τροχόσπιτο κλπ κλπ :)
p.s.----> Blue την είδες την ταινία ή μπα? είναι κ 2 ώρες ταινία... πώς πάει ρε συ το λουμπαγκο, έστρωσες? :P
Δεν την ειδα ακομα... ταινιες μπορω να βλεπω μονο στο γραφει μου που ειναι το πισι και δεν μπορω να καθομαι με τις ωρες λογω μεσης.
Προς το παρον αραζω στο κρεββατι που ειναι η τηλεοραση.
Την εχω κατεβασει καιρο παντως τη συγκεκριμενη.
Το λουμπαγκο οσο χαπακωνομαι καλα ειναι... μολις περασει η επιδραση των φαρμακων ποναω.
Θελουν χρονο αυτα γμτ...
Παντα οταν εχω μερες να βγω απο το σπιτι με πιανει ενα αγχος οτι μολις βγω θα αγχωθω ή δεν θα ειμαι καλα ή τετοια χαζα.
Την τελευταια φορα που το επαθα ηταν ακριβως πριν ενα χρονο που ειχα χειρουργηθει και αναγκαστικα εμενα σπιτι.
Τωρα εχω να παω καπου απο την Τεταρτη. Κατι ο γατος, κατι η μεση...
Ξερω οτι ειναι χαζος φοβος και μαλιστα σημερα πηγα την λατρεια στη σταση (το καημενο πηγαινοερχεται με λεωφορειο γιατι δεν μπορω να οδηγησω παλι λογω μεσης) για να επιβεβαιωσω ποσο χαζος ειναι και οπως ηταν αναμενομενο δεν αγχωθηκα.
Αυτο που επαθα ηταν οτι αργησαν τα ματια μου να προσαρμοστουν στο ανοιχτο πεδιο και ψιλοζαλιστηκα πραγμα που αρχικα με τρομαξε αλλα για λιγο.
Νταξ ειμαι χαζη αλλα ειμαι φοβικη χαζη :P
Νοοοοο! φοβική? :P
Εμένα μου λές...έχω κανένα μήνα να πάω πάλι στην πόλη (διόρθωση να με πάνε) και έχω διορία μέχρι την Τετάρτη για να ανανεώσω την κάρτα ανεργίας. Ποιόν θα αγγαρέψω δεν ξέρω που όλοι πνίγονται σε δουλειές γμτ... είναι και η εποχή που οι αγρότες έρχονται βράδια σπίτι. Απο το άγχος μου θα με πιάσει πάλι καμιά σπαστική κολίτιδα και θα κινούμε σαν ορθή γωνία. Πφφ... ας οδεύσω προς τας πλατείας μπας κ βρώ κανένα φιλότιμο συγγενή να πάρει το ανήλικο...
άντε καλή μας ημέρα...:)
Δεν ειμαι καλα ρε παιδια...
Κοιμαμαι αθλια, δεν εχω διαθεση για τιποτα, το γαστρεντερικο μου τα'χει παιξει τελειως, εχω ενα ακαθοριστο αγχος...
Εχω την εντυπωση πως με χαλασαν τα φαρμακα για τη μεση.
Δεν παιρνω αλλα. Αλλωστε σημερα δεν ποναω.
Γιατι τετοια πτωση ομως;
Δεν εχω πανικους και τετοια, απλο αγχος αλλα με ριχνει παρα πολυ.
Σκεφτομαι οτι εχω περασει χειροτερα και κατω απο αθλιες συνθηκες και παλι την παλεψα, ετσι για να ανεβω λιγο.
Η εποχη; Τα αστρα; Τα χαπια; Το αγχος που περασα με το γατι; (και την πρηγουμενη φορα που επαθα τους πανικους το γατι ηταν αφορμη!)
Η ανεργια; Η αφραγκία;
Ουφ :(
Μπλου μου μπορεί να φταίνε από λίγο όλ' αυτά που λες, αλλά τώρα είν' ευκαρία να κάνεις
περισσότερο αγαπούλες και φροντίδες σε σένα και είναι σίγουρο ότι θα νιώσεις καλύτερα! :)
Το οτι δεν εισαι καλα το καταλαβα εδω και μερικες μερες (ουτε ενα κουφο, ουτε μια ατακα τιποτα...)
Για τον αθλιο υπνο οπως μου ειπε ο πρωτος μου ψυχιατρος...Ανθρωπος που δεν κοιμαται καλα και καλα να ειναι θα αρρωστησει...
Οσο για τα φαρμακα για τη μεση να εισαι σιγουρη οτι σε χαλασαν (μιλαω εκ πειρας...) Εγω εκτος απ τον βελονισμο αμα παθω κανα λουμπαγκο παω σε ενα χειροπρακτικο εδω και κρακ κρουκ τα βαζει ολα στη θεση. Του λεω "σπασε" μου και ολα τα κοκκαλα αρχιζει κρακ κρουκ απο δαχτυλα μεχρι αυχενα και οταν φευγεις εχεις ενα χαλαρωμαααα...
Τι χαπια πηρες? μεσουλιντ νορτζεσικ, και τετοια.?
Παντως αμα με λεγανε Γεσουα κι εκανα και θαυματα θα σου στελνα ενα πμ τυπου "δευρω εξω"
norgesic και voltaren...
ειδα και τις παρενεργειες οι οποιες ειναι αυπνια, ανησυχια, ταχυκαρδια κλπ
δεν ξαναπαιρνω και ας ποναω!
ασε με κοντεψα να παθω λαλα παλι και δωστου τα "τι μου συμβαινει, τι εχω, δεν ειμαι καλα"!
Δεν συνηλθα πληρως γιατι τα πρωινα τα κωλοχαπια τα πηρα αλλα ηρεμησα οτι ειναι απο αυτα ολα οσα μου συμβαινουν.
Τα voltaren σε χαπια η αλοιφη. Καλα για τα norgesic ξερω. Ενα πηρα περισυ τον νοεμβριο με γαμησαν στο στομαχι και το εντερο, ακομα τρεχω... Εχω και καποιου ειδους αλλεργια σε καποιο συστατικο του norgesic το ανακαλυψα βεβαια μετα που τα πηρα. Θα σου μιλισω "βελονιστικα" και "χειροπρακτικα". Στο σημειο που ποναει βαζουμε κρυο (οχι ζεστο) διοτι υπαρχει φλεγμονη. Κοινως υπαρχει προπτωση δισκου. Ξαπλωνουμε σε σταση που μας βολευει (βρισκεις και φωτο στο νετ) και αποφευγουμε τις αποτομες κινησεις δια ροπαλου ακομα και τις πιο γελειες. Επισης δεν σηκωνουμε βαρη πανω απο 1 κιλο για μερικες μερες. Βεβαια αυτο μας κανει να βαριομαστε και νευρικους διοτι λες γαμωτι μου ουτε να παω να κατουρισω δεν μπορω. Αν εχεις καποιον να σε τριψει βαλτον ενα ηρεμο μασζ να φυγει το ******** το αγχος. Μηπως το λουμπαγκο σε "βαραει" σε κανενα ποδι?
Τα norgesic κανουν τρομερη υπνηλια μπλου..Ειχα παρει 2 μια φορα και μου επεσαν και τα σαγονια,ουτε να μιλησω δεν ειχα δυναμη.
Εμενα μου εφερνε υπνηλια ο συνδυασμος αυτος μεχρι να με παρει ο υπνος και μετα απο μια ωρα γαριδα το ματι και οχι μονο δεν μπορουσα να κοιμηθω αλλα ειχα και τρομερη νευρικοτητα!
Κουνιομουν συνεχεια, ειχα ανησυχια, αγχος και αλλα τετοια που τα μπερδεψα με την διαταραχη αγχους και φρικαρα.
Σημερα πηρα μονο το πρωι (επαιρνα 3 φορες τη μερα) και ηδη εχω δει διαφορα.
Ευχομαι να συνεχισω ετσι και να κοιμηθω καλα σημερα.
Επισης ειχα τρομερο αγχος που θα πηγαινα τη γιαγια σε μια εκκλησια για ενα ταμα και ειχα αγχος γιατι δε ημουν καλα.
Ολα καλα ομως. Με το που βγηκα στο δρομο συνηλθα.
Τωρα δεν ποναω οπως πριν 2 μερες αλλα οταν ο πονος ηταν οξυς ναι πονουσε και το ποδι μου.
Ξερω οτι δεν ειναι καλο αυτο. Η λατρεια εχει (απο παλιο καταγμα σε σπονδυλο) σπονδυλολισθηση και κηλη μεσοσπονδυλιου δισκου και καθε τοσο υποφερει και το αντιμετωπισζει με φυσιοθεραπεια λαθε 6μηνο.
Συμπερασμα; Πρεπει να χασω βαρος.
Οι θερμαντικες κρεμες ειναι αρκετα επικινδυνες αμα γινεται συστηματικη χρηση,ακομα και στη διαφημηση λεει οτι πρεπει να αποφευγετε η χρηση απο ατομα με ιστορικο εμφραγματων ή θρομβων.
Συνηθως η ισχυαλγια βαραει στο αριστερο ποδι σε εναν απο τους τρεις κλαδους ή και στους τρεις αναλογα ποιο νευρο πιεζεται στο σημειο που εχεις παθει την προπτωση. Πολλες φορες ο πονος αυτος προερχεται απο "σπαστικο" εντερο τετοιες καταστασεις ζω εγω. Πολυ καλο αφου περασουν οι πονοι ειναι το περπατημα μιση ωρα καθε μερα οχι οτι θα θεραπευτεις αλλα θα σου συμβαινει πιο αραια.
Παιδιά κ εγώ δεν νιώθω κ πολύ καλα.
Μόλις γύρισα πίσω αφού διένυσα με ενα συγγενή μου το ενα τριτο της διαδρομής στον δρόμο μου για να ανανεώσω την κάρτα του οαεδ...
Με έπιασε ενα σφίξιμο, πήρα μισό ζάναξ στην διαδρομή κ μάλιστα κάτω απο την γλώσσα για να δράσει άμεσα, αλλά μπα, το άγχος με έπνιξε. Εχω καιρό να πάω στην πόλη κ ειδικά με αυτόν τον συγγενή μου εχω να ταξιδεψω πολύ καιρό. Ένιωσα αναφάλεια.
Αλλο ενα πισωγύρισμα... άλλη μια ήττα. :( Τώρα θα σκέφτομαι συννέχεια οτι γύρισα πίσω κ την δυσκολία του να πάω. Αχ Θέε μ...
Τι θα γίνει αυτό το χάλι, πότε θα σταματήσει...
Soutsi και τα πισωγυρίσματα μέσα στο πρόγραμμα είναι..Ξέρω,είναι πάρα πολύ απογοητευτικό αλλά δυστυχώς συμβαίνει σε όλους μας.Μην το αφήνεις όμως να σου κάνει μεγαλύτερο κακό με το να το σκέφτεσαι.Προσπάθησέ το ξανά.Πάρε το xanax πριν ξεκινήσεις για να σε πιάσει.
Ηταν τοσο τραγικο ωστε να σε κανει να μην αντεξεις τη διαδρομη ή τρομαξες υπερβολικα μην τυχον και σου συμβει κατι;
Οπως ειπε και η Κορινα12 το να κανεις ενα-δυο βηματα πισω δε λεει κατι. Αυριο θα κανεις τρια βηματα μπροστα και θα εισαι οκ.
Μην σε παιρνει απο κατω ομως. Το να χασεις μια μαχη δε σημαινει οτι εχασες και τον πολεμο.
Ισως πρεπει να το δεις λιγο πιο ψυχρα. Δλδ οτι και να γινει εγω θα παω! Και δεν θα γινει τιποτα απολυτως.
Κανετε ενα μεγαλο λαθος,με τα φαρμακα και ιδιαιτερα το ζαναξ,το οποιο ειναι οτι πιο εθιστικο και βαρυ υπαρχει.
το ζάναξ είναι μεν εθιστικό, σου το λένε οι γιατροί, αλλά δεν το παίρνω σε καθημερινή βάση, μόνο για έκτακτες περιπτώσεις ή όταν επιχειρώ κάτι που ξέρω απο πρίν οτι θα με ζορίσει πολύ. Επίσης η καθημερινή του χρήση για μικρό χρονική διάρκεια δεν επιφέρει εθισμό. Το ζάναξ που χρησιμοποιώ είναι των 0,5 mg (το πιο μικρό).Quote:
Originally Posted by predator
Δεν έχω άλλα περιθώρια, αύριο είναι η τελευταία διορία. Θα θερμοπαρακαλέσω τον μπαμπά μου να ξεκλέψει μισή ώρα απο το πρωινό του, αν κ θα με γράψει όπως κ σήμερα, ενώ μπορούσε. Μην αρχίσω πάλι... Αχ μόνοι μας είμαστε τελικά σε όλο αυτό, μόνοι μας... Στο τέλος μένεις εσύ κ ο εαυτός σου, ή μάλλον εσύ κ ο φόβος σου.Quote:
Originally Posted by Korina12
Δεν λειτουργώ σαν κ εσένα blue, δεν μπορώ να το πώ αυτό. Το μόνο που θα με σώσει είναι αν πώ, δεν γ@μιέται ας πάω να ψοφήσω να τελειώνουμε... αν δεν μπορώ να εκτελέσω μια βασική μου υποχρέωση που αφορά το μέλλον μου, τότε τι όνειρα να κάνω. Μα και στο σπίτι να κάθομαι μετά, τι θα έχω να ονειρεύομαι στα πλαίσια του εφικτού όταν γκρεμίζω όλες αυτές τις γέφυρες...Quote:
Originally Posted by Blue9791
Με πιάνει το καταραμένο, αρχίζει σαν κρίση άγχους κ φοβάμαι τον μετέπειτα πανικό, που χρόνια έχω να αντικρύσω γιατί τον αποφεύγω στα πάντα. Ο,τι με ζορίζει το αποφεύγω. Εδώ μια χαρά τα λέω είμαι cool, στην ασφάλεια του σπιτιού μου, καθαρό μυαλό, συγχρονισμένες αναπνοές, καμία πίεση. Εκείνη την ώρα νιώθω αβοήθητη, μόνη μου, τα δευτερόλεπτα μοιάζουν αιώνες.
Μου την δίνει που πρέπει να θυμώσω κ να τσατιστώ για να επιχειρήσω κάτι. Αυτην την στιγμή εχω ενα ακαθόριστο συναίσθημα θυμού κ στεναχώριας, θυμού γιατί νομίζω οτι όλοι με γράφουν κ συννεχίζουν να ρωτούν τις ίδιες αφελείς κ σπαστικές ερωτήσεις κ στεναχώριας εξαιτίας του πισωγυρίσματος κ της οδυνηρής υπενύμησης του.
Με βλέπω να ξυπνάω αύριο πάλι απο τις 6... και οχι τπτ άλλο δεν έχει κ chat bar το φόρουμ μπάς κ πετύχω κανέναν να περάσει λίγο η ώρα...
Με τον μπαμπά σου δε νοιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια?Γενικά υπάρχει κάποιο άτομο που όταν είσαι μαζί του να αισθάνεσαι ασφάλεια και να μην φοβάσαι τόσο τον πανικό?Η ίσως κ το να πάρεις τηλ εκείνες τις δύσκολες στιγμές κάποιο άτομο που μπορεί να σε ηρεμεί?Αυτά τα λέω γιατί έτσι λειτουργώ εγώ.Ξέρω βέβαια ότι στον καθένα είναι διαφορετικός ο τρόπος που τα αντιμετωπίζει αυτά.
Soutsi ουτε εγω λειτουργω ετσι, το ιδιο αβοηθητη αισθανομαι αλλα πιο χαλια αισθανομαι εγκλωβισμενη στο σπιτι μη εχοντας να κανω και τιποτα.
Δλδ δεν αντεχω στην ιδεα οτι θα κλειστω μεσα. Με σκοτωνει. Ισως γιατι εχω και το προηγουμενο της μητερας μου που ως αγοραφοβικη ειχε δεκα χρονια να βγει απο το σπιτι.
Το μεσα θα σου κανει χειροτερο γιατι επαναπαυεσαι σ'αυτο και βαλτωνεις.
ειμα εξω μπροστα σε ενα πληθος απο κοσμο και με ντουντουκα φωναζω και βγαζω λογο