Originally posted by BARB3
Quote:
Originally posted by mtsek85
καλημερα BARB3!!!!
χθες ενιωθα τρομερο φουσκωμα απο το σνιτσελ και γιαυτο δεν εφαγα κατι παραπανω αργοτερα, ηταν λες κ ετρωγα ολη μερα.... γιαυτο κ ολας δεν εφαγα κατι μετα το γυμναστηριο....
ειμαι υπαλληλος σε μια εταιρεια, πιανω δουλεια στις 8 και σχολαω 4-5 περιπου..... μετα συνεχιζω σε αλλη δουλεια στο χωρο μου για 3-4 ωρες (σχετικα με μανικιουρ-πεντικιουρ)... στη συνεχεια συνηθως γυμναστηριο μεχρι τις 11 που κλεινει. παραλληλα αναλαμβανω δακτυλογραφησεις που ολοκληρωνω σε κενο χρονο... Ειμαι αρραβωνιασμενη (οχι παιδια), ελευθερος χρονος ελαχιστος αλλα ελπιζω σε περίπου 3 μηνες να χαλαρωσουν λιγο τα πραγματα...!!!
καλα, εσυ εισαι γυναικα για σπιτι. ολη μερα να δουλευεις και το βραδυ ακουραστη!!! δεν σε πιστευω οτι τα κανεις ολα αυτα!! μπραβο σου. που να βρεις χρονο για σαλατες και μαγειρεματα....
και στην εταιρεια δουλευεις πολυ αφου δεν προλαβαινεις να φας, και μανικουρια κλπ και δακτυλογραφησεις στομ κενο(!!!!!) χρονο σου!!! και γυμναστηριο απο πανω!!! και εχεις και ετοιμο αραβωνιαστικο.
δηλαδη οταν θα κανεις το σπιτι σου και την οικογενεια σου δεν φανταζομαι να παραπονεθεις ποτε οτι κουραζεσαι ή οτι δεν προλαβαινεις ε?
σκεφτηκες να κοψεις κατι απο ολα υατα που κανεις τωρα για να νιωθεις πιο ηρεμη? φανταζομαι εισαι μονιμως με το αγχος να τα προλαβεις ολα.
εγω λοιπον εργαζομαι 8:30-16:30 σε νορμαλ συνθηκες το οποιο το καλοκαιρι εχει τυχει να το κανω 6-22:00 πολλης δουλειας, εχω οικογενεια και 2 μικρα παιδια και εχω στο σπιτι ελλειπτικο και διαδρομο για γυμναστικη. ειμαι και μεγαλυτερη προφανως....αυτα για εμενα.
οσο για διατροφη, κανω την ΙΦ, ακολουθω μια διατροφη με μπολικη σαλατα και οτι αλλο προκυψει καθως ειμαι ολο το απογευματοβραδυ σε πειρασμους στο σπιτι, παιρνω και ξενικαλ και προσπαθω να προλαβαινω να κανω και γυμναστικη καθημερινα