ευελπιστώ οτι αν τρέφομαι με 1800 θερμίδες και γυμνάζομαι έστω και λίγο κάθε μέρα,άντε να κατέβω και για λίγο στις 1400-1500 θα μπορέσω να φτάσω τα 65 κιλά σε βάθος χρόνου
Printable View
ευελπιστώ οτι αν τρέφομαι με 1800 θερμίδες και γυμνάζομαι έστω και λίγο κάθε μέρα,άντε να κατέβω και για λίγο στις 1400-1500 θα μπορέσω να φτάσω τα 65 κιλά σε βάθος χρόνου
Quote:
Originally posted by bouliana
Ανετα! Εγω απο 84 πηγα 64 χωρις γυμναστικη (λαθος μου το ξερω-ελπιζω να αναπληρωσω το χαμενο χρονο τωρα) με διατροφη 1600 θερμιδων. Βεβαια καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα
α δν έχω φτάσει ποτέ 90. 78 είναι το μεγαλύτερο βάρος που έχω πάρει ποτέ και είναι το τωρινό.Quote:
Originally posted by anastasia__
Ωστοσο, 2500 θερμιδες για μια γυναικα που αθλειται και στα κιλα που εισαι εσυ ειναι ενταξει για να σε διατηρησουν στα κιλα αυτα. Οποτε δεν υπαρχει ο κινδυνος να ξανανεβεις στα 90 (ουτε βεβαια και να χασεις βαρος αν τρεφεσαι συστηματικα με τοσες θερμιδες)
είμαι σε φάση που προσπαθώ να καταλάβω τι μου συνέβη.
τελευταία άρχισα να συνειδητοποιώ οτι δν είμαι πια 65 κιλά.
το ήξερα δηλαδή αλλά δν το είχα αφομοιώσει ούτε ένιωθα 78 κιλά.
η συνειδητοποιηση ειναι το μεγαλυτερο βημα!
Ωραία όλα αυτά που λες να τρως. Μπορείς να τα τρως αλλά όχι κάθε ημέρα! Χρειάζονται και οι ημέρες που θα προσέχεις για να διατηρήσε. Επειδή το θέμα βάρος με απασχολεί παραπάνω από τη μισή μου ζωή εδώ και χρόνια παρατηρώ πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι που έχουν φυσιολογικό βάρος και έχω πάρει πολλές " συνεντεύξεις " για να καταλάβω τι είναι αυτό που δουλεύει και τους κρατάει σε φυσιολογικά επίπεδα. Μάντεψε! Δεν είναι μυστικό, γενικά μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κανέναν που τρώει πολύ και δεν παχαίνει. Αν κάτσεις και συζητήσεις σε βάθος τις διατροφικές τους συνήθειες θα βρεις τα μυστικά. Όλοι μπορεί να φάνε μια ημέρα και άλλες 2-3 να πέσουν πολύ πιο χαμηλά στις θερμίδες. Οχι εσκεμμένα απλώς έτσι λειτουργούν. Αν είναι σκασμένοι από μια ημέρα δεν πεινάνε πολύ την άλλη ημέρα. Στη δουλειά είχα μια συνάδελφο που έτρωγε μαζί με το φαγητό της πάρα πολύ ψωμί και πολλές φορές το πρωί φέτες με μερέντα. Ολοι λέγαμε τι τυχερή που είσαι, τρως τόσο πολύ και δεν παχαίνεις και το πίστευε και αυτή ότι είναι τυχερή. Μετά από μια συζήτηση όμως το μυστήριο λύθηκε! Από τις 5μ.μ που σχολούσαμε και γυρνούσε σπίτι ασχολιόταν με δουλειές κ.τ.λ και όταν πια τελείωνε βαριόταν να ετοιμάσει κάτι να φάει όπως είπε. Αρα ουσιαστικά το φαγητο που έτρωγε ήταν ως τις 5 και κάτι ψιλό μετά. Κανένας δεν την βγάζει καθαρή αν τρώει κάθε ημέρα πολύ, αργά ή γρήγορα θα παχύνει.Quote:
bouliana, καταλαβαινω απολυτα τα οσα λες και ειναι κατι που με απασχολει συνεχεια. Οχι οτι πιστευω οτι θα πεσω ποτε στην παγιδα της βουλιμιας η της ανορεξιας (αυτο καταλαβα οτι εννοεις στην τελευταια γραμμη του μηνυματος σου-οτι προτιμας τα παραπανω κιλα απο των κινδυνο αυτων των διατροφικων διαταραχων). Παντα ομως σκεφτομαι οτι δε θα μπορω μια ζωη να ζω με 1800, ακομη και 2000 θερμιδες. Αυτο σημαινει οτι μονιμως θα ειμαι σε διαιτα (δε λεω διατροφη γιατι κακα τα ψεματα οταν απολαμβανεις γλυκα, αλκοολ, τζανκ φουντ η εστω τον καλομαγειρεμενο μουσακα της μαμας και τα στερησε/περιοριζει δραστικα, δεν ειναι διατροφη και τροπος ζωης αλλα διαιτα). Κι επειδη με ξερω δεν μπορω να ζησω ετσι. Θελω να βγω με την παρεα μου το βραδυ για κρασια και να μην σκεφτομαι οτι επειδη το μεσημερι εφαγα βαρια θα πρεπει να περιοριστω στο ενα ποτηρι κρασι, χωρις το μεζε βεβαιως. Και φυσικα την επομενη μερα στην αποτοξινωση. θελω μετα το ξενυχτι οταν πηγαινει η παρεα μου για κρεπα, να μην τους κοιταζω ολους να τρωνε κι εγω να τους κοιταζω... Δε λεω να "ξεκοιλιαζομαι" στο φαγητο, αλλα εφοσον αποδεδειγμενα, πλεον, παιρνω ευκολα βαρος ,σκεφτομαι ωρες ωρες "ωραια, τωρα ειτε καλα ειτε κακιν κακως ειμαι σε ενα προγραμμα. Τι θα γινει οταν σταματησω;"
1800 - 2000 είναι πάρα πολλές θερμίδες αν μάθεις να τρως έξυπνα!
Δεν χρειάζεται άλλωστε να είναι σταθερά τόσες. Μπορεί την ημέρα που θα βγεις να πάρεις και 2500 και 3000 θερμίδες αλλά τις άλλες 2 ημέρες να φας από 1500 και να διατηρήσε μια χαρά!
Στο τέλος τέλος είναι όλα θέμα επιλογών! Αν θέλουμε κάθε μέρα να κατεβάζουμε ότι μας έρθει στο μυαλό, είναι μια επιλογή, αλλά έχει και ένα κόστος , τα επιπλέον κιλά. Διαλέγουμε τι είναι πιο σημαντικό, τι θέλουμε περισσότερο και το ακολουθούμε. Ολα δεν μπορεί να τα έχει κανένας!
ναι συμφωνώ. αυτοί που είναι μια ζωή αδύνατοι έχουν άλλα μέτρα σύγκρισης. εγώ νόμιζα οτι μου λέγαν ψέματα όταν λέγανε οτι παράφαγαν ή οτι τρων πολύ.
απλά για μένα το τρώω πολύ ,είναι αδειάζω ένα ψυγείο στην καθισιά μου. γιαυτούς είναι οτι μια φορά το μήνα χτυπάω ένα γύρο αφήνοντας το 1/3 στο πιάτο.
τα κιλά τα έβαλα όταν (διατροφικά) κάθε μέρα για μένα ήταν σάββατο.
Ακριβώς! Έχω περάσει μια δεκαετία διατηρώντας το βάρος μου στα 53-55 κιλά και σπάνια σε αυτή τη δεκαετία σκαρφάλωνα στα 60. Υπήρχαν άτομα που με έβλεπαν να τρώω και έτριβαν τα μάτια τους! Είχα όμως σύστημα όταν έβλεπα να ανεβαίνει 1-2 κιλά έκανα δίαιτα. Κανείς δεν συντηρείται χωρίς θυσίες. Όταν έκοψα τις θυσίες και άρχισα τις μ@λακίες (κάθε μέρα Σάββατο όπως λες) τα τσίμπησα τα κιλάκια μου. Δεν θέλει πολύ σκέψη αν τρως πολύ παχαίνεις, μπορεί να μην τρως τόσο πολύ αλλά αν τρως σκουπιδοτροφές πάλι παχαίνεις. Αν παχαίνεις στα 20+ δεν θες καν να ξέρεις τι θα γίνει αργότερα! Αν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα για τις δίαιτες και τη διατροφή θα είχα ελάχιστα προβλήματα!Quote:
ναι συμφωνώ. αυτοί που είναι μια ζωή αδύνατοι έχουν άλλα μέτρα σύγκρισης. εγώ νόμιζα οτι μου λέγαν ψέματα όταν λέγανε οτι παράφαγαν ή οτι τρων πολύ.
απλά για μένα το τρώω πολύ ,είναι αδειάζω ένα ψυγείο στην καθισιά μου. γιαυτούς είναι οτι μια φορά το μήνα χτυπάω ένα γύρο αφήνοντας το 1/3 στο πιάτο.
τα κιλά τα έβαλα όταν (διατροφικά) κάθε μέρα για μένα ήταν σάββατο.
Έκανα δίαιτες μετρώντας θερμίδες και τρώγοντας αγαπημένες τροφές (μακαρόνια , πατάτες, ψωμιά) , έχανα μεν αλλά έχανα και πολύ μυικό ιστό! Η πείνα ήταν μόνιμη. Έχω κοιμηθεί άπειρες νύχτες με πόνο στη κοιλιά από την πείνα επειδή είχαν τελειώσει η θερμίδες που δικαιούμουν! Κάποια στιγμή αυτό γυρνάει μπουμερανγκ με τόση ορμή που είναι δύσκολο να το ελέγξεις. Έχω κάνει πολλές μ@λακίες όσον αφορά τις δίαιτες μου. Τώρα επιτέλους έμαθα. Αυτή είναι η κεντρική μου ιδέα, αν βοηθήσω έστω και έναν να μη κάνει τις μ@λακίες που έκανα θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ πολύ σημαντικό!
το θέμα τώρα είναι να στερηθώ και λίγο.αλλά μου είναι αδύνατον. και μόνο στην ιδέα αγχώνομαι!
Τι σε αγχώνει η ιδέα της στέρησης ή η ιδέα της πείνας;Quote:
το θέμα τώρα είναι να στερηθώ και λίγο.αλλά μου είναι αδύνατον. και μόνο στην ιδέα αγχώνομαι!
Στερούμαι κάτι όταν το θέλω και μου το απαγορεύω. Σκοπός είναι να κατανοήσεις βαθιά μέσα σου γιατί πρέπει να βγάλεις κάποιες τροφές από τη διατροφή σου και να νιώθεις χαρούμενος για την επιλογή σου να μην τις τρως. Κατανοώντας π.χ το κακό που σου κάνει η ζάχαρη σε βάθος θα πρέπει από μόνη σου να τη μετριάσεις. Δεν λέω να μην τη ξανακουμπήσεις, ας είμαστε ρεαλιστές κάτι τέτοιο έιναι σχεδόν αδύνατο! Αλλά να τη χρησιμοποιείς με μέτρο και συνείδηση γνωρίζοντας τα κακά που κουβαλάει από πίσω της.
με αγχώνει το γεγονός οτι πρέπει να περιοριστώ και να βάλω κανόνες. αμέσως νιώθω στερημένη πριν στερηθώ.
bouliana και μονο που σκεφτεσαι τη λεξη στερηση παραιτεισαι. Απλα κανε σωστη διατροφη, οπως εσυ την εννοεις, δεν εισαι χαζη, ξερεις πολυ καλα τι πρεπει και τι οχι να τρως. Μη κοιτας ποσοτητες για τωρα αλλα ειδος τροφης. Δηλαδη καλυτερα να αντικαταστησεις μερος των τροφων σου με πιο υγιεινες, κι ας παρεις τις ιδιες θερμιδες, (πιστεψε με με τις πιο καλες τροφες ειναι πιο χορταστικο να παρεις ιδιες θερμιδες).
ΣΙγα σιγα θα δεις και μονη σου οτι αντιστεκομενη σε λιγουρες, εισαι εν τελει πιο χορτατη! Δηλαδη και σε διαιτα και χορτατη! Γαματο ετσι? Πρεπει να πειραματιστεις με σενα την ιδια να δεις τι δουλευει πανω σου και τι οχι, δωσε χρονο στον εαυτο σου και προσπαθησε παντα να πηγαινεις ενα βημα μπροστα.
Πχ για αρχη βαλε στοχο να κανεις ενα λιγοτερο υπερφαγικο, μια λιγοτερη μπουκια φαι, μια ωρα πειρσσοτερη γυμναστηριο, λιγα γλυκα λιγοτερα κτλ κτλ κτλ και σιγα σιγα γινε πιο απαιτητικη απο τον εαυτο σου. Οταν περασει καιρος και δεν εχεις προοδο βλεπεις τι κανεις. Βλεποντας και κανοντας παμε ολοι...
102.5 και απιστευτα πρησμενη με τα σκατολοιδια που εφαγα χθες. Κομμενα αυτα. α μα πια. Πρεπει να μπω σε στοιχειωδες προγραμμα μεχρι αρχες Μαρτη και μετα πιο αυστηρα.
αυτό ακριβώς, και στα καλά και στα άσχημα, είναι λυτρωτική. Μπορεί ακόμη και να σε ρίξει σε υπερφαγίες, να σε στεναχωρήσει, αλλά εν τέλει σε βοηθά όσο τίποτε άλλο!Quote:
η συνειδητοποιηση ειναι το μεγαλυτερο βημα!
Μάλλον δεν είσαι έτοιμη για δίαιτα! Καλύτερα να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Βάλε ένα κοντινό όριο π.χ 1 εβδομάδα, 10 ημέρες και πες στον εαυτό σου ότι δεν θα τον πιέσεις μέχρι τότε. Όμως βάλτο καλά στο νου σου ότι σε 10 ημέρες π.χ θα ξεκινήσεις δίαιτα ο κόσμος να χαλάσει! Στο ενδιάμεσο οργανώσου και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Διάβασε γύρω από τη διατροφή, κάνε ερωτήσεις στον εαυτό σου, φαντάσου πως θα νιώθεις όταν τα καταφέρεις και οργάνωσε ένα πλάνο που θα ακολουθήσεις. Εμπνεύσου από άλλα άτομα που τα καταφέρανε! Πάρε απόφαση να δουλέψεις για αυτό που θέλεις! Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από το να αποκτάς κάτι που δούλεψες για αυτό! Θα δεις αν δουλέψεις σωστά με τον εαυτό σου πολύ πιθανό είναι στο τέλος του 10ήμερου να ανυπομονείς να αναλάβεις δράση!Quote:
με αγχώνει το γεγονός οτι πρέπει να περιοριστώ και να βάλω κανόνες. αμέσως νιώθω στερημένη πριν στερηθώ.
προετοιμάζομαι καιρό κορίτσια.έχω κάνει πολύ ενδοσκόπηση και διάβασμα μην νομίζετε. η πράξη με δυσκολεύει.
δν αντέχω άλλο να προετοιμάζομαι πρέπει να περάσω στην δράση
Ωραία λοιπόν ποιο είναι το πλάνο σου; Πως έχεις σκεφτεί να πορευτείς;Quote:
προετοιμάζομαι καιρό κορίτσια.έχω κάνει πολύ ενδοσκόπηση και διάβασμα μην νομίζετε. η πράξη με δυσκολεύει.
δν αντέχω άλλο να προετοιμάζομαι πρέπει να περάσω στην δράση
το πλάνο μου είναι να τρέφομαι με 1800-2000 την μέρα στις οποίες θα συμπεριλαμβάνω φρούτα και λαχανικά και λιγότερους υδατάνθρακες. επίσης έχω σκεφτεί να τρώω πολλά γιαούρτια και ένα αυγό την μέρα ειδικά τις μέρες που δν μπορώ να φάω κρέας ή ψάρι
και όσο γίνεται καθημερινή γυμναστική.
Αν είσαι γύρω στα 22 έχεις BMR περίπου 1600 θερμίδες! Οι 2000 μου φαίνονται κάπως πολλές για να αδυνατίσεις! Το έχεις ξανακάνει με τόσες πολλές;Quote:
το πλάνο μου είναι να τρέφομαι με 1800-2000 την μέρα στις οποίες θα συμπεριλαμβάνω φρούτα και λαχανικά και λιγότερους υδατάνθρακες. επίσης έχω σκεφτεί να τρώω πολλά γιαούρτια και ένα αυγό την μέρα ειδικά τις μέρες που δν μπορώ να φάω κρέας ή ψάρι
και όσο γίνεται καθημερινή γυμναστική.
Αν θέλεις πραγματικά να δεις καλά αποτελέσματα βγάλε από τη διατροφή σου όσο περισσότερο μπορείς τους απλούς υδατάνθρακες. Μπορούν να σαμποτάρουν την προσπάθεια σου! Φρόντισε να είσαι πάντα χορτάτη, πράγμα που είναι πολύ εύκολο με τις θερμίδες που έχεις ως στόχο!
Καλή επιτυχία!
είμαι 27.
κοίτα τρέφομαι εδώ και πολύ καιρό με 2500-3000 θερμίδες την μέρα.αν φάω 1800 με 2000 και κάνω κ γυμναστική θα χάσω 2 κιλά σε μια βδομάδα που λέει ο λόγος.φυσικά μετά θα μειωθεί ο ρυθμός. αλλά νομίζω οτι από 2500 αν κατέβω στις 1600 θα οδηγηθώ με μαθηματική ακρίβεια σε υπερφαγικά απανωτά.
συμφωνώ κατα ταλλα σε όσα λες για τους υδατάνθρακες και την ινσουλίνη ο πατέρας μου είναι διαβητικός τύπου 2 και τα ξέρω ασχέτως που δν τα κάνω πράξη
αν και η ίδια παρουσιάζω συχνοουρία αφυδάτωση και διψάω όλη την ώρα,όπως έχω και σύνδρομο πολυκυστικών.ευτυχώ ςδν έχω ζάχαρο ακόμα.
27!:wow: Μόλις έχασες 20 θερμίδες από τον βασικό μεταβολισμό σου :smilegrin:Quote:
είμαι 27.
κοίτα τρέφομαι εδώ και πολύ καιρό με 2500-3000 θερμίδες την μέρα.αν φάω 1800 με 2000 και κάνω κ γυμναστική θα χάσω 2 κιλά σε μια βδομάδα που λέει ο λόγος.φυσικά μετά θα μειωθεί ο ρυθμός. αλλά νομίζω οτι από 2500 αν κατέβω στις 1600 θα οδηγηθώ με μαθηματική ακρίβεια σε υπερφαγικά απανωτά.
συμφωνώ κατα ταλλα σε όσα λες για τους υδατάνθρακες και την ινσουλίνη ο πατέρας μου είναι διαβητικός τύπου 2 και τα ξέρω ασχέτως που δν τα κάνω πράξη
αν και η ίδια παρουσιάζω συχνοουρία αφυδάτωση και διψάω όλη την ώρα,όπως έχω και σύνδρομο πολυκυστικών.ευτυχώ ςδν έχω ζάχαρο ακόμα.
Αυτό που λες έχει μια λογική αν διατηρούσουν σταθερή με αυτές τις θερμίδες! Αλλά εσύ με 2500-3000 πάχαινες, με 2000 μπορεί να συντηρείσαι! Τέλος πάντων θα το δεις στην πράξη αν πραγματικά ακολουθήσεις ένα σωστό τρόπο διατροφής ότι δεν θα σου είναι απαραίτητες τόσο πολλές για να χορτάσεις.
Καλά βρε έχεις τέτοιο ιστορικό και το σκέφτεσαι ακόμα; Θα σε δείρω :smirk:
102.3 :) είναι σε πτωτική φάση ευτυχώς! Και η διαθεση σε ανοδικη πορεία! Απόψε δε θα βάλω αλάτι στη σαλάτα και τα αυγά, οι θερμιδες μου θα ειναι γυρω στις 1800+, δηλ. αρκετες, τουλαχιστο θα κλεισει λιγο το στομαχι απο τα χθεσινα.
κοίτα έχω 2 χρόνια που ξεπέρασα μια διατροφική διαταραχή.η οποία πέρα από τις αδυναμίες μου επηρεάστικε και από τα γονίδια και το ιστορικό που κουβαλώ.Quote:
Originally posted by need2loose
27!:wow: Μόλις έχασες 20 θερμίδες από τον βασικό μεταβολισμό σου :smilegrin:Quote:
είμαι 27.
Αυτό που λες έχει μια λογική αν διατηρούσουν σταθερή με αυτές τις θερμίδες! Αλλά εσύ με 2500-3000 πάχαινες, με 2000 μπορεί να συντηρείσαι! Τέλος πάντων θα το δεις στην πράξη αν πραγματικά ακολουθήσεις ένα σωστό τρόπο διατροφής ότι δεν θα σου είναι απαραίτητες τόσο πολλές για να χορτάσεις.
καταλαβαίνεις οτι θέλω χρόνο.ακόμα κ αν συντηρούμε μόνο στις 2000 είναι μια αρχή.
ok, εσύ ξέρεις καλύτερα, σημασία πάνω απ΄όλα έχει να αρχίσεις , τα άλλα τα βρίσκεις και στην πορεία!Quote:
κοίτα έχω 2 χρόνια που ξεπέρασα μια διατροφική διαταραχή.η οποία πέρα από τις αδυναμίες μου επηρεάστικε και από τα γονίδια και το ιστορικό που κουβαλώ.Quote:
Originally posted by need2loose
είμαι 27.
καταλαβαίνεις οτι θέλω χρόνο.ακόμα κ αν συντηρούμε μόνο στις 2000 είναι μια αρχή.
Σήμερα είδα το 70 στη ζυγαριά. Μετά κατέβηκα - ανέβηκα 70,2 ξανά κάτω-πάνω 70
Θέλω να κρατήσω το 70, μπορώ; :rolleyes:
Ακόμη και 70 να είμαι μου πήρε 10 ημέρες για να κατέβω 700 γρ. !!!!
Μάλλον θα πρέπει να έχω γαϊδουρινή υπομονή απ' ότι καταλαβαίνω!
Με την ίδια λογική για να χάσω τα επόμενα 7 κιλά θέλω 100 ημέρες!!!!
Το μόνο που με παρηγορεί κάπως είναι το ότι βρήκα πολλά θέματα στο internet από ανθρώπους που σχεδόν σταμάτησαν να χάνουν απ' όταν άρχισαν γυμναστήριο. Πολλοί αναφέρουν ότι οι μυς μετά τις προπονήσεις συγκρατούν νερό για να "γιατρευτούν" και αυτό μεταφράζεται σαν κόλλημα στην ζυγαριά. Όποιος ξέρει περισσότερα ας βοηθήσει παρακαλώ!
Giorgosdelta, είσαι εδώ γύρω, μήπως ξέρεις κάτι;
δν είναι και τραγικό 7 κιλά σε 100 μέρες, δεν είσαι παχύσαρκη,ούτε είναι επείγον να χάσεις γρήγορα και άμεσα κιλά,περιττά κιλά προσπαθείς να χάσεις. και σκέψου οτι όσο πιο αργά χάνεις τόσο πιο σίγουρο είναι οτι θα τα συντηρήσεις.
όσο για το γυμναστήριο το λένε αυτό γενικότερα συγκεκριμένα για τις μυικές ασκήσεις.στην πράξη όμως δν το έχω παρατηρήσει. το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οτι μετά από αερόβια και αν έχω φάει αρκετά κατά την διάρκεια της μέρας, μου προκαλείται κατακράτηση υγρών.τα αποτελέσματα της αερόβιας τα βλέπω συνήθως μια μέρα μετά και όχι το επόμενο πρωί.
κοριτσακι οταν καποιος χανει κ μετα κολλαει λεγεται φαινομενο πλατω,,,,δεν ξερω αν αυτη ειναι η περιπτωση σου,,αλλα μια κολλητη εκανε ατκινς κ ενω η ζυγαρια δεν εδειχνε πολλα κιλα κατω,η κολλητη ειχε κατεβει 2 νουμερο κατω...
Έλενα για να πεις ότι είσαι σε πλατό πρέπει να μην χάσεις καθόλου αν θυμάμαι καλά για 2-3 εβδομάδες και να μην έχεις ούτε απώλεια πόντων!Quote:
Originally posted by helena73
κοριτσακι οταν καποιος χανει κ μετα κολλαει λεγεται φαινομενο πλατω,,,,δεν ξερω αν αυτη ειναι η περιπτωση σου,,αλλα μια κολλητη εκανε ατκινς κ ενω η ζυγαρια δεν εδειχνε πολλα κιλα κατω,η κολλητη ειχε κατεβει 2 νουμερο κατω...
Σε εμένα δεν ισχύει αυτό επειδή στην ουσία κάτι χάνω, απλά πολύ αργά! Δεν πειράζει τι να κάνω; Ήθελα να μη ντρέπομαι φέτος στη θάλασσα! Τώρα θα αρκεστώ στο να δείχνω απλώς λίγο καλύτερα από πέρσι. Από ότι κατάλαβα από εδώ και πέρα δεν πρέπει να περιμένω απώλεια μεγαλύτερη των 2 κιλών ανά μήνα!
Αυτό σημαίνει 62 κιλά ως τις αρχές Ιουλίου, αν σκεφτείς ότι θα έχουν μεσολαβήσει και 4 μήνες γυμναστικής, πιστεύω σε ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα. Μπορεί π.χ με τόση γυμναστική και απώλεια κυρίως λίπους να δείχνω όπως έδειχνα παλιά στα 60 ή 59! Όπως και να έχει συνεχίζω! Δεν εγκαταλείπω με τίποτα!
Εσύ τι κάνεις; Αποφάσισες τελικά τι δίαιτα θα αποφασίσεις; Πως τα πας γενικότερα;
Τραγικό δεν είναι σίγουρα, απλώς θα πρέπει να αναθεωρήσω λίγο τη δίαιτα μου. Δεν μπορώ να τρώω καθημερινά κρέας για τους υπόλοιπους 6-7 μήνες θα φρικάρω! Είχα σκοπό να το κάνω με την προϋπόθεση ότι θα χάνω γύρω στα 4 κιλά τον μήνα. Τώρα δεν αξίζει τέτοια θυσία. Άρα αναπροσαρμόζω και προσθέτω όσπρια , ξηρούς καρπούς και ίσως μερικά φρούτα αραιά και που. Λίγο γιαούρτι και μαύρο ρύζι επίσης θα ήταν μια καλή αλλαγή!Quote:
δν είναι και τραγικό 7 κιλά σε 100 μέρες, δεν είσαι παχύσαρκη,ούτε είναι επείγον να χάσεις γρήγορα και άμεσα κιλά,περιττά κιλά προσπαθείς να χάσεις. και σκέψου οτι όσο πιο αργά χάνεις τόσο πιο σίγουρο είναι οτι θα τα συντηρήσεις.
όσο για το γυμναστήριο το λένε αυτό γενικότερα συγκεκριμένα για τις μυικές ασκήσεις.στην πράξη όμως δν το έχω παρατηρήσει. το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οτι μετά από αερόβια και αν έχω φάει αρκετά κατά την διάρκεια της μέρας, μου προκαλείται κατακράτηση υγρών.τα αποτελέσματα της αερόβιας τα βλέπω συνήθως μια μέρα μετά και όχι το επόμενο πρωί.
εγω πιστευω οτι καποια στιγμη ,μεσ στον μαρτιο θα εισαι 65,,θα κανει μια ο μεταβολισμος σου κ θα δεις!!!!!!!!!!δεν ξερω τι διατροφη να κανω,,προς το παρον δεν καθομαι,,,προσεχω..οι πιο πολλες διαιτες θελουν γιαουρτι σαν σνακ,εγω εχω δυσανεξια,,,θελωμια υγειινη διατροφη καθως εχω κ παλλινδομηση στο στομαχι....εχω περιπου ενα πλανο,,,που περιλαμβαβει δημητριακα ολικης αλεσης ,γαλα 0% ελαχιστο,ψητα,σαλατες φρουτες,,δεν βλεπω ομως τιποτα,,,
Αυτό σημαίνει 5 κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα! Γνωρίζοντας τον οργανισμό μου δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αυτό με τίποτα! Εδώ που φτάσαμε και 3 κιλά να χάσω σούπερ ευχαριστημένη θα είμαι!Quote:
εγω πιστευω οτι καποια στιγμη ,μεσ στον μαρτιο θα εισαι 65,,θα κανει μια ο μεταβολισμος σου κ θα δεις!!!!!!!!!!δεν ξερω τι διατροφη να κανω,,προς το παρον δεν καθομαι,,,προσεχω..οι πιο πολλες διαιτες θελουν γιαουρτι σαν σνακ,εγω εχω δυσανεξια,,,θελωμια υγειινη διατροφη καθως εχω κ παλλινδομηση στο στομαχι....εχω περιπου ενα πλανο,,,που περιλαμβαβει δημητριακα ολικης αλεσης ,γαλα 0% ελαχιστο,ψητα,σαλατες φρουτες,,δεν βλεπω ομως τιποτα,,,
Δυσανεξία έχεις μόνο στο γιαούρτι; Με το τυρί τι γίνεται; Αν είσαι οκ με τυρί μπορείς να αντικαθιστάς όπου γιαούρτι με τυρί ή γάλα! Έχεις πρόβλημα με τη λακτόζη;
στο τυρι οχι τοσο πολυ αλλα σεν μου αρεσει κιολας αν εξαιρεσουμε την φετα που την λατρευω,,αλλα εχει λιπαρα κ δεν κανει με το στομαχι μου!!!!!
το γιαουρτι με τιποτα δεν μου καθεται
αντε ελαχιστο γαλα 0% και αυτο το φοβαμαι..
θα τα χασεις θα δεις!!!!
Το στομάχι σου έχει πρόβλημα με τα λιπαρά; Για τι είδους λίπους και τι ποσότητα μιλάμε; π.χ ένα κ.σ ελαιόλαδο πως είναι; 30 γρ φέτα μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα; Το λίπος από ένα μπούτι κοτόπουλο χωρίς πέτσα; Είναι ανεκτό ή δημιουργεί πρόβλημα;Quote:
στο τυρι οχι τοσο πολυ αλλα σεν μου αρεσει κιολας αν εξαιρεσουμε την φετα που την λατρευω,,αλλα εχει λιπαρα κ δεν κανει με το στομαχι μου!!!!!
το γιαουρτι με τιποτα δεν μου καθεται
αντε ελαχιστο γαλα 0% και αυτο το φοβαμαι..
θα τα χασεις θα δεις!!!!
Ρωτάω μπας και βρούμε κάτι καλό που να σε βολεύει και να χάνεις! Τόσοι είμαστε εδώ, όλο και κάτι θα σκεφτούμε!
το κοτοπουλο το τρωω μια χαρα!!!!!!απλα φετα δεν κανει,γενικα απογυγη λιπαρων λενε
εγώ ξέρω οτι βοηθάνε ιδιαίτερα τα ζελέ στο να ανακουφίζεσαι από την παλινδρόμηση.
επίσης πολλοί με παλινδρόμηση την βγάζουν με αριάνι. και σαυτό έχεις δυσανεξία?
ρε κορίτσια πολύ λίγο τρώτε!
το επινα καποτε αλλα δεν μου πολυαρεσε...
κρεμ καραμελέ?:cool:
αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
102.6
καλημερα φιλαρακια μου,,επιτελους 69,8,,για να δουμε ποσο θα κρατησει αυτο,,,
μπράβω έλενα!΄
λοιπόν την τρίτη το πρωί με έδειξε η ζυγαριά 79,5 δευτέρα είχα φάει 2400 θερμίδες και έκανα μισή ώρα ελαφρύ περπάτημα
την τετάρτη το πρωί 78 με 1800 θερμίδες και μία ώρα πήγα σε πολύ έντονο αερόβιο πρόγραμμα
και σήμερα 77,8 χθες γύρω στις 1900 θερμίδες και όχι άσκηση