ευχαριστω παιδια κι εγω χαιρομαι πραγματικα!!! ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα αλλα παει περασε κι αυτο!! και με βοηθησατε κι εσεις σε αυτο και σας ευχαριστω πραγματικα..!
μου φουντωνουν ομως παλι οι ψυχαναγκασμοι μου.βγαινω απο το ενα και μπαινω στο αλλο.δυστυχως λεφτα για να παω σε ψυχολογο πλεον δεν εχω.η γιατρος σε αυτο το θεμα μου ειχε προτεινει να μπω στο zoloft στα 50μγ κι ας μην ειναι θεραπευτικη δοση αρκει να το συνδυαζα με ψυχοθεραπεια.τωρα ομως δεν κανω ψυχοθεραπεια.προσπαθω να το παλεψω αλλα πραγματικα δεν μπορω να μην κανω την "ιεροτελεστια" μου σε καθε αρνητικη σκεψη.
η αληθεια ειναι οτι ειμαι και πολυ πιεσμενη απο θεμα διαβασματος.εχω πολυ αγχος αυτην την περιοδο και δε ξερω αν φταιει αυτο.ζοριζει ολο και περισσοτερο το πραγμα .2 διαγωνισματα ανα εβδομαδα και καθε κεφαλαιο μπορει να ξεπερναει τις 100 σελιδες...στην καλυτερη καμια 50αρια..
προσπαθω με νυχια και με δοντια να μην μπω και σε 6ο ή 7ο χαπι εχω χασει το μετρημα δε θυμαμαι ποσα παιρνω πια..
serios η αληθεια ειναι οτι ξενυχταω και εγω μαζι με ολα αυτα τα πλασματα αλλα ειναι επειδη μπορω να διαβαζω μονο βραδυ δε συγκεντρωνομαι μεσα στη μερα..