Οτι θα ηθελα να δω το ωραιοτερο ονειρο κ για μια κ μοναδικη φορα να βγει αληθινο....................................
Printable View
Οτι θα ηθελα να δω το ωραιοτερο ονειρο κ για μια κ μοναδικη φορα να βγει αληθινο....................................
σκεφτομαι κατι που ειχε γραψει κι ο keep_walking παλιοτερα, αν μου δινοταν η δυνατοτητα να εχω φωτογραφιες απ'ολες τις χρηστριες εδω μεσα, θα επελεγα ορισμενες με βαση το μυαλο τους, κι αλλες με βαση την εξωτερικη τους εμφανιση (ειδικα τις καμπυλες). αυτος ο διαχωρισμος σωματος - ψυχης, καταληγει στα του ερωτα με συναισθημα - απλα σεξ, και τελικα δε ξερω ποιο κριτηριο υπερισχυει και με ποιο πρεπει να επιλεγω. μεχρι τωρα προσπαθουσα να βρω καποια που να τα καλυπτει και τα δυο, ελα ομως που δεν υπαρχει η κυρια τελεια...
για να βγω απο τη λιστα πιθανων φαντασιωσεων δηλωνω οτι δεν εχω καμπυλες!! :p
Φιλη δε μπορει να πιαστει τετοια κοπελα, if you know what I mean. Ο πατερας της τη βριζει νυχτα μερα και την καταριεται, και η μανα της θελει να την κλεισει σε κλινικη, ή να την πεισει να παει μια φορα σε ψυχιατρο να της γραψει χαπια, και μετα λεει οτι δεν εχει να της διαθεσει χρηματα για ψυχοθεραπεια κτλ.
Γιατι πραγμα εχεις περιεργεια λοιπον να δεις εμφανιση και να επιλεξεις τις γεματουλες; Κανεις κολαζ στον τοιχο του δωματιου σου;
δεν εχω, ειναι κατι που ειχε γραψει ο keep_walking παλιοτερα. απλα εξηγω, πως επιλεγουμε συμφωνα με την εξωτερικη εμφανιση ή με το μυαλο τους. και δε ξερω τι υπερισχυει περισσοτερο, αφου προσπαθουσω να βρω καποια που να συνδιαζει και τα δυο (για να μη φαντασιωνομαι αλλες, οπως εκανες εσυ, αλλα κι εγω περσυ τετοια εποχη)...
Ποναω γμτ...
Οτι δεν ειμαι καθολου καλα .Μαλλον θα φταιει η συνεδρια θελω να πιστευω
that makes two of us. Πως θα περασει αυτη η νυχτα.
no Idea :(
good Night
xe xe! εναν καλο λογο για να μην φυγω.
θα τα λεμε !!!
Προβληματίζομαι.. Έχω κατάθλιψη??? Αύριο έχω ραντεβού με τον ψυχολόγο μου.. Θέλω μια άποψη....
Σκέφτομαι πάλι καλά που υπάρχει το φόρουμ, που υπάρχετε εσείς τουλάχιστον..