Τι σκέφτεστε; - Page 120
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 120 of 1532 FirstFirst ... 20701101181191201211221301702206201120 ... LastLast
Results 1,786 to 1,800 of 22967
    Οτι θα ηθελα να δω το ωραιοτερο ονειρο κ για μια κ μοναδικη φορα να βγει αληθινο....................................

Banned
    σκεφτομαι κατι που ειχε γραψει κι ο keep_walking παλιοτερα, αν μου δινοταν η δυνατοτητα να εχω φωτογραφιες απ'ολες τις χρηστριες εδω μεσα, θα επελεγα ορισμενες με βαση το μυαλο τους, κι αλλες με βαση την εξωτερικη τους εμφανιση (ειδικα τις καμπυλες). αυτος ο διαχωρισμος σωματος - ψυχης, καταληγει στα του ερωτα με συναισθημα - απλα σεξ, και τελικα δε ξερω ποιο κριτηριο υπερισχυει και με ποιο πρεπει να επιλεγω. μεχρι τωρα προσπαθουσα να βρω καποια που να τα καλυπτει και τα δυο, ελα ομως που δεν υπαρχει η κυρια τελεια...

Senior Member
    για να βγω απο τη λιστα πιθανων φαντασιωσεων δηλωνω οτι δεν εχω καμπυλες!! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Προκειται για φιλη σου?? Αμα της εχεις το θαρρος μπορεις να της μιλησεις ανοιχτα αλλα οχι σε βαθμο πιεσης γιατι μετα θα το δει αντιδραστικα το ολο θεμα κ θα γινει η κατασταση χειροτερη...
    Οι γονεις της τι κανουνε γι αυτο??
    Επισης δεν ειναι απαραιτητο οτι πρεπει να παρει χαπια, ειναι η εσχατη λυση αυτο....
    Το θεμα ειναι βασικα να καταλαβει κ να αποδεχτει κ αυτο δεν ειναι ευκολο κ αμεσο.....:P
    Φιλη δε μπορει να πιαστει τετοια κοπελα, if you know what I mean. Ο πατερας της τη βριζει νυχτα μερα και την καταριεται, και η μανα της θελει να την κλεισει σε κλινικη, ή να την πεισει να παει μια φορα σε ψυχιατρο να της γραψει χαπια, και μετα λεει οτι δεν εχει να της διαθεσει χρηματα για ψυχοθεραπεια κτλ.

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    για να βγω απο τη λιστα πιθανων φαντασιωσεων δηλωνω οτι δεν εχω καμπυλες!! :p
    συγνωμη αλλα δεν εχω φαντασιωσεις με χρηστριες του φορουμ. ουτε καν με τη Broken_Doll!

Senior Member
    Γιατι πραγμα εχεις περιεργεια λοιπον να δεις εμφανιση και να επιλεξεις τις γεματουλες; Κανεις κολαζ στον τοιχο του δωματιου σου;

Banned
    δεν εχω, ειναι κατι που ειχε γραψει ο keep_walking παλιοτερα. απλα εξηγω, πως επιλεγουμε συμφωνα με την εξωτερικη εμφανιση ή με το μυαλο τους. και δε ξερω τι υπερισχυει περισσοτερο, αφου προσπαθουσω να βρω καποια που να συνδιαζει και τα δυο (για να μη φαντασιωνομαι αλλες, οπως εκανες εσυ, αλλα κι εγω περσυ τετοια εποχη)...

Senior Member
    Ποναω γμτ...

Senior Member
    Οτι δεν ειμαι καθολου καλα .Μαλλον θα φταιει η συνεδρια θελω να πιστευω
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    that makes two of us. Πως θα περασει αυτη η νυχτα.

Senior Member
    no Idea :(
    good Night
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    xe xe! εναν καλο λογο για να μην φυγω.

θα τα λεμε !!!
    Last edited by soft; 25-05-2011 at 11:47.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Προβληματίζομαι.. Έχω κατάθλιψη??? Αύριο έχω ραντεβού με τον ψυχολόγο μου.. Θέλω μια άποψη....

Senior Member
    Σκέφτομαι πάλι καλά που υπάρχει το φόρουμ, που υπάρχετε εσείς τουλάχιστον..
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Σκέφτομαι πάλι καλά που υπάρχει το φόρουμ, που υπάρχετε εσείς τουλάχιστον..
    Συμφωνώ γλυκιά μου!!!