Σκέφτομαι ότι οι δείκτες του ρολογιού μου έχουν πάλι τρελαθεί.. ίου ίου ίουυυυ!
Printable View
Σκέφτομαι ότι οι δείκτες του ρολογιού μου έχουν πάλι τρελαθεί.. ίου ίου ίουυυυ!
Σκέφτομαι πως θα πρέπει να κάνω δουλειές για να σταματήσω να σκέφτομαι. Θα μου κάνει καλό.
Σκεφτομαι ποσο χαλιεμαι με το να τσαντιζομαι συνεχεια κ να θυμωνω με πραγματα που δεν αξιζουν... θελω πολυ να μαθω να το ελεγχω αυτο...
σκεφτομαι οτι τελικα ειτε το θελω ειτε οχι, ειμαι μια απο τις πιο παραξενες, παραλογες αλλα και παρεξηγημενες προσωπικοτητες που μπορει να συναντησει κανεις απο Ελλαδα στο διαδικτυο. και γιαυτο ευθυνεται μονο το μυαλο μου, ο ωμος, μακαβριος και bizarre τροπος που σκεφτεται. αυτο το πραμα ειναι καταρα ομως, σαν να ειμαι φρικιο ενω εχω και το χτικιο ταυτοχρονα, και τελικα γιαυτο σαπιζω μονος μου κι ολοι απομακρυνονται φοβισμενοι.
Eνα ζεστο, και γλυκο ,αερακι που φυσηξε σημερα ,και θα το παρω μαζι μου ,για τις στιγμες μου.
σκεφτομαι το "κανεις δε θα σε φροντισει παρα μονο ο εαυτος σου" και νιωθω πως ολοι οι ανθρωποι μου ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. γιαυτο δε μπορουν να με καταλαβουν και συμπεριφερονται ασχημα. και με οσες ταιριαξα εστω και λιγο προσφατα, ητανε υπερβολικα αλλου για να γινουν δικες μου. δε θελω τπτ και κανενα ατομο πλεον, να τελειωσει ο χρονος μου εδω στη γη να εξαφανιστω.
εγω σκεφτομαι οτι συντομα θα τρελαθω κ θα αρχησω να ουρλιαζω......εχω κανει τη ζωη μου σκατα κ δεν μπορω να τη διορθοσω
γιατί; ram είσαι καλά;
χθες μου φαινόσουν πολύ ήρεμη και μιλούσες πολύ ωραία, τι άλλαξε;
όλοι έχουμε κάνει πράγματα σκατά στη ζωή μας και τρέχουμε μετά να τα μπαλώσουμε. Πληρώνουμε είτε τα δικά μας λάθη είτε τη ζημιά που μας προκάλεσαν άλλοι. Μην απελπιζόμαστε και μας πιάνει απόγνωση, γιατί με τον τρόπο αυτό οδηγούμαστε στην αδράνεια, στο να είμαστε βυθισμένοι δηλαδή στην απελπισία μας και να μην κάνουμε τίποτε απολύτως. Άμα βρούμε λίγο θάρρος και αισιοδοξία μπορούσε να αλλάξουμε πράγματα, τουλάχιστο να τα βελτιώσουμε λίγο, κάτι είναι παρά το τίποτα. Σε καταλαβαίνω!
γιαννη τωρα εγραφα γιατι τα χω κανει σκατα μπες να δεις κ θα θελα τη συμβουλη σου.....μ'αρεσουν αυτα που γραφεις...το θεμα ειναι που βρεισκετε η αισιοδοξια κ το θαρρος?????
Σκεφτομαι οτι θα'θελα να ειχα ζησει σε αλλες εποχες..
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ! ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ,ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!
πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτή η βροχή???????????
Γιατί;;; Είναι τέλεια!!!