Τι σκέφτεστε; - Page 121
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 121 of 1532 FirstFirst ... 21711111191201211221231311712216211121 ... LastLast
Results 1,801 to 1,815 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι οι δείκτες του ρολογιού μου έχουν πάλι τρελαθεί.. ίου ίου ίουυυυ!

Senior Member
    Σκέφτομαι πως θα πρέπει να κάνω δουλειές για να σταματήσω να σκέφτομαι. Θα μου κάνει καλό.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο χαλιεμαι με το να τσαντιζομαι συνεχεια κ να θυμωνω με πραγματα που δεν αξιζουν... θελω πολυ να μαθω να το ελεγχω αυτο...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    σκεφτομαι οτι τελικα ειτε το θελω ειτε οχι, ειμαι μια απο τις πιο παραξενες, παραλογες αλλα και παρεξηγημενες προσωπικοτητες που μπορει να συναντησει κανεις απο Ελλαδα στο διαδικτυο. και γιαυτο ευθυνεται μονο το μυαλο μου, ο ωμος, μακαβριος και bizarre τροπος που σκεφτεται. αυτο το πραμα ειναι καταρα ομως, σαν να ειμαι φρικιο ενω εχω και το χτικιο ταυτοχρονα, και τελικα γιαυτο σαπιζω μονος μου κι ολοι απομακρυνονται φοβισμενοι.

Senior Member
    Eνα ζεστο, και γλυκο ,αερακι που φυσηξε σημερα ,και θα το παρω μαζι μου ,για τις στιγμες μου.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    σκεφτομαι το "κανεις δε θα σε φροντισει παρα μονο ο εαυτος σου" και νιωθω πως ολοι οι ανθρωποι μου ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. γιαυτο δε μπορουν να με καταλαβουν και συμπεριφερονται ασχημα. και με οσες ταιριαξα εστω και λιγο προσφατα, ητανε υπερβολικα αλλου για να γινουν δικες μου. δε θελω τπτ και κανενα ατομο πλεον, να τελειωσει ο χρονος μου εδω στη γη να εξαφανιστω.

Senior Member
    εγω σκεφτομαι οτι συντομα θα τρελαθω κ θα αρχησω να ουρλιαζω......εχω κανει τη ζωη μου σκατα κ δεν μπορω να τη διορθοσω

Quote Originally Posted by ram View Post
    εγω σκεφτομαι οτι συντομα θα τρελαθω κ θα αρχησω να ουρλιαζω......εχω κανει τη ζωη μου σκατα κ δεν μπορω να τη διορθοσω
    γιατί; ram είσαι καλά;

χθες μου φαινόσουν πολύ ήρεμη και μιλούσες πολύ ωραία, τι άλλαξε;

όλοι έχουμε κάνει πράγματα σκατά στη ζωή μας και τρέχουμε μετά να τα μπαλώσουμε. Πληρώνουμε είτε τα δικά μας λάθη είτε τη ζημιά που μας προκάλεσαν άλλοι. Μην απελπιζόμαστε και μας πιάνει απόγνωση, γιατί με τον τρόπο αυτό οδηγούμαστε στην αδράνεια, στο να είμαστε βυθισμένοι δηλαδή στην απελπισία μας και να μην κάνουμε τίποτε απολύτως. Άμα βρούμε λίγο θάρρος και αισιοδοξία μπορούσε να αλλάξουμε πράγματα, τουλάχιστο να τα βελτιώσουμε λίγο, κάτι είναι παρά το τίποτα. Σε καταλαβαίνω!
    γιάννης

Senior Member
    γιαννη τωρα εγραφα γιατι τα χω κανει σκατα μπες να δεις κ θα θελα τη συμβουλη σου.....μ'αρεσουν αυτα που γραφεις...το θεμα ειναι που βρεισκετε η αισιοδοξια κ το θαρρος?????

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι το "κανεις δε θα σε φροντισει παρα μονο ο εαυτος σου" και νιωθω πως ολοι οι ανθρωποι μου ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. γιαυτο δε μπορουν να με καταλαβουν και συμπεριφερονται ασχημα. και με οσες ταιριαξα εστω και λιγο προσφατα, ητανε υπερβολικα αλλου για να γινουν δικες μου. δε θελω τπτ και κανενα ατομο πλεον, να τελειωσει ο χρονος μου εδω στη γη να εξαφανιστω.
    Δυστυχώς έχεις δίκιο, κανείς δεν νοιάζεται αν δεν νοιαστούμε πρώτα εμείς για τον εαυτό μας.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι θα'θελα να ειχα ζησει σε αλλες εποχες..

Senior Member
    ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ! ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ,ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Σκεφτομαι οτι θα'θελα να ειχα ζησει σε αλλες εποχες..
    Κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό! Σε μια εποχή πιο ρομαντική ας πούμε!

(θέλησα να σου δώσω Θ.Α. αλλά δεν με αφήνει το σύστημα του φορουμ) :< γκρρ

πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτή η βροχή???????????

Senior Member
    Γιατί;;; Είναι τέλεια!!!