....σήμερα θα μου ζητήσω αυτόγραφο :Ρ
Printable View
....σήμερα θα μου ζητήσω αυτόγραφο :Ρ
Η ενοχή σε συνδυασμό με την έλλειψη ψυχραιμίας οδηγούν τις πιο πολλές φορές σε ολέθρια ατοπήματα.
Σκέφτομαι κι απορώ... τι ενδιαφέρον βρίσκετε βρε παιδιά με τα 'διπλοπρόφιλα'? Είχε έξω χθες μια χαρά ωραίο καιρό, ο κόσμος έπινε τα καφεδάκια του και βλέπω πως το φόρουμ έβριθε αναλύσεων για το ποιος είναι ποιος και τι μου είπε και τι σου είπε και πώς 'αποκαλύφθηκε'... κι όλα αυτά πίσω από μια οθόνη. Μα δεν είναι κρίμα?
Ουφ...δεν έχω καμιά όρεξη να πάω στον ψυχίατρο σήμερα...νιώθω τόσο χάλια που δεν θέλω ούτε να βγω απ' το σπίτι...δεν έχω κουράγιο ούτε να ετοιμαστώ...
Εξαρτάται από την περίπτωση.
Όταν αναγκαστικά βρίσκεσαι μπροστά στον υπολογιστή λόγω δουλειάς και περιμένεις κάθε τόσο να κάνει render,
μια καλή ιδέα είναι να σερφάρεις στο μεταξύ.
Τώρα, αν έχεις λίγο και τον ντετέκτιβ μέσα σου (όπως εγώ), ε δε θέλει και πολύ!
Εδώ άλλοι κι άλλοι σπαταλάνε τόσο χρόνο φτιάχνοντας ψεύτικα προφίλ και λέγοντας φανταστικές ιστορίες!
Εγώ απλώς διασκεδάζω παρατηρώντας μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος.
Άβυσσος η ψυχή και το μυαλό του ανθρώπου!
Θα παω στον ψυχολογο να μιλησω σημερα!! Το πηρα αποφαση..
Δεν νιώθω καλύτερα τώρα που γύρισα...ας ελπίσω να με βοηθήσουν τα φάρμακα γιατί προς το παρόν δεν βλέπω άλλη λύση...αλλά γιατί να πρέπει να ταλαιπωρούμαι τόσο πολύ;
οτι οσο περναν τα χρονια τα ατομα με ψυχολογικα προβληματα αυξανονται
Δλδ έχουν ταυτιστει με το φορουμ? Ειναι χωρος για υγιη κοινωνικοποίηση? Γι αυτους το φορουμ τι αποτελει, χωρο αλληλοβοηθειας ή τσατ? Πίσω απ την οθονη με αγωνία εν αναμονή για την επομενη απάντηση? Το πως θα μας αντικρισουν οι αλλοι στο φορουμ εχει γινει μορφη καταξίωσης? Καταξίωσης ως προς τι?
Βρισκω συνεχως πολλα ενδιαφεροντα εκτος φορουμ... ο ωραιος καιρος για καφεδακι ειναι απλα μονο ενα απ αυτα.....