Τι σκέφτεστε; - Page 1214
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1214 of 1532 FirstFirst ... 21471411141164120412121213121412151216122412641314 ... LastLast
Results 18,196 to 18,210 of 22967
    ....σήμερα θα μου ζητήσω αυτόγραφο :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....σήμερα θα μου ζητήσω αυτόγραφο :Ρ
    Γιατί τι εκανες;

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    η φαντασια ειναι σημαντικοτερη απο τη γνωση Α.Αινσταιν
    Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Αλβέρτος Αϊνστάιν

Senior Member
    Η ενοχή σε συνδυασμό με την έλλειψη ψυχραιμίας οδηγούν τις πιο πολλές φορές σε ολέθρια ατοπήματα.

Banned
    Σκέφτομαι κι απορώ... τι ενδιαφέρον βρίσκετε βρε παιδιά με τα 'διπλοπρόφιλα'? Είχε έξω χθες μια χαρά ωραίο καιρό, ο κόσμος έπινε τα καφεδάκια του και βλέπω πως το φόρουμ έβριθε αναλύσεων για το ποιος είναι ποιος και τι μου είπε και τι σου είπε και πώς 'αποκαλύφθηκε'... κι όλα αυτά πίσω από μια οθόνη. Μα δεν είναι κρίμα?

Senior Member
    Ουφ...δεν έχω καμιά όρεξη να πάω στον ψυχίατρο σήμερα...νιώθω τόσο χάλια που δεν θέλω ούτε να βγω απ' το σπίτι...δεν έχω κουράγιο ούτε να ετοιμαστώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Σκέφτομαι κι απορώ... τι ενδιαφέρον βρίσκετε βρε παιδιά με τα 'διπλοπρόφιλα'? Είχε έξω χθες μια χαρά ωραίο καιρό, ο κόσμος έπινε τα καφεδάκια του και βλέπω πως το φόρουμ έβριθε αναλύσεων για το ποιος είναι ποιος και τι μου είπε και τι σου είπε και πώς 'αποκαλύφθηκε'... κι όλα αυτά πίσω από μια οθόνη. Μα δεν είναι κρίμα?
    Εξαρτάται από την περίπτωση.
    Όταν αναγκαστικά βρίσκεσαι μπροστά στον υπολογιστή λόγω δουλειάς και περιμένεις κάθε τόσο να κάνει render,
    μια καλή ιδέα είναι να σερφάρεις στο μεταξύ.
    Τώρα, αν έχεις λίγο και τον ντετέκτιβ μέσα σου (όπως εγώ), ε δε θέλει και πολύ!
    Εδώ άλλοι κι άλλοι σπαταλάνε τόσο χρόνο φτιάχνοντας ψεύτικα προφίλ και λέγοντας φανταστικές ιστορίες!
    Εγώ απλώς διασκεδάζω παρατηρώντας μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος.
    Άβυσσος η ψυχή και το μυαλό του ανθρώπου!

Senior Member
    Θα παω στον ψυχολογο να μιλησω σημερα!! Το πηρα αποφαση..

Senior Member
    Δεν νιώθω καλύτερα τώρα που γύρισα...ας ελπίσω να με βοηθήσουν τα φάρμακα γιατί προς το παρόν δεν βλέπω άλλη λύση...αλλά γιατί να πρέπει να ταλαιπωρούμαι τόσο πολύ;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Θα παω στον ψυχολογο να μιλησω σημερα!! Το πηρα αποφαση..
    http://www.youtube.com/watch?v=AneFG7Swr6M&

Senior Member
    οτι οσο περναν τα χρονια τα ατομα με ψυχολογικα προβληματα αυξανονται

Senior Member
    Quote Originally Posted by cherrybanana View Post
    οτι οσο περναν τα χρονια τα ατομα με ψυχολογικα προβληματα αυξανονται
    Δεν αυξανονται απλα διχαζονται σε πολλαπλες προσωπικοτητες για να φαινονται πολλοι . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Δεν αυξανονται απλα διχαζονται σε πολλαπλες προσωπικοτητες για να φαινονται πολλοι . . .
    Καλό!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    εκτος απο εδω μεσα υποθετω οτι υπαρχουν και καποιοι εκει εξω με προβληματα

Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Δλδ έχουν ταυτιστει με το φορουμ? Ειναι χωρος για υγιη κοινωνικοποίηση? Γι αυτους το φορουμ τι αποτελει, χωρο αλληλοβοηθειας ή τσατ? Πίσω απ την οθονη με αγωνία εν αναμονή για την επομενη απάντηση? Το πως θα μας αντικρισουν οι αλλοι στο φορουμ εχει γινει μορφη καταξίωσης? Καταξίωσης ως προς τι?
    Βρισκω συνεχως πολλα ενδιαφεροντα εκτος φορουμ... ο ωραιος καιρος για καφεδακι ειναι απλα μονο ενα απ αυτα.....
    γιάννης