εγραψες παλι μπετ..
Printable View
Ιωαννη μου για να εισαι ακομα στο φορουμ (και για να ειναι οποιοσδηποτε ακομα στο φορουμ, οχι μονο εσυ) κατι σου προσφερει, δεν μπορει να μην εχεις τπτ αλλο να κανεις.
ανακαλυψε αυτο το "κατι" και να εισαι εδω μεσα ΜΟΝΟ γι αυτο, ΑΝ το θελεις και ΓΙΑ ΟΣΟ καιρο το θελεις.
δεν χρειαζεται ουτε να κοινωνικοποιεισαι εδω, ουτε να γνωριζεις κοσμο απο εδω αν εχεις αλλες επιλογες... και στο ευχομαι να εχεις αλλες επιλογες...
μπορεις ανετα να εχεις την ζωη σου με αυτους που επιλεγεις στο περιβαλλον σου, την δουλεια σου και να ασχολεισαι με το φορουμ τοσο οσο να παρεις και να δωσεις αυτο ακριβως που θελεις. τιποτε παραπανω..
αν το κανεις χωρο γνωριμιων, τα νεα δεν ειναι πολυ ευχαριστα.
θα αρχισεις κι εσυ να ζητας γνωριμιες απο τον καθε ασχετο εδω μεσα και να τρεχεις σε συναντησεις αγνωστων, να κανεις 3-4 προφιλ μπας και ορθοποδησεις, θα περνας ολη τη νυχτα σου στα 20 σαιτ γνωριμιων που θα εισαι γραμμενος με αλλα 25 προφιλ και μετα θα ερχεσαι να προτεινεις στους "αλλους" να βγουνε στην λιακαδα...
Remedy, δεν αναφερόμουν σε μένα..... Ηταν για να κεντρισω μ αυτα που ειπα την προσοχή κάποιων, μπας και τους βοηθησω προς αυτη την κατευθυνση, κι ετσι "να δωσω" όπως σωστα λες.
Κι ουτε επιδιωκω γνωριμιες στο φορουμ, εδω που ειμαι εχω αρκετους φιλους και γνωστους που μου εχουν παραπονο πως τους ξεχασα..., κι αλλωστε, αν πρόσεξες, ειμαι κάαααπως μακρια για να επιδιώξω γνωριμιες απ το φορουμ, εκτος κι αν κρινω πως καποιος ειναι πολύ αξιολογο άτομο, πάνε κάτι χρονια απ την τελευταια φορα...
Ελπίζω η νύξη μου να μην αφορα ούτε εσένα ώστε να χρειάζεται "να ακολουθησεις το καλό μου παραδειγμα".Αν κρινω όμως απο το γεγονός ότι μεσα από την αδιάκοπη δράση σου στο χώρο έχεις παγιώσει, ίσως χωρις να το εχεις αντιληφθεί, ορισμένο ρόλο (μου θυμιζει τη δασκαλα που καθοδηγει και συντονίζει) εχω τις αμφιβολίες μου για σενα...
Ωστοσο, για μενα, εχοντας επιγνωση του τι αυτο συνεπαγεται, δεν επιτρέπω, αγωνιζομαι ο χωρος αυτος να μην μου μετατραπει σε εξάρτηση. Το ίδιο συμβουλευω και σενα (αν και μου φαινεται πως δεν θα δεχτεις τη συμβουλη μου. Η πεποιθηση που συνοδευει την δραση σου στο χωρο πως κατεχεις το σωστό, το πρέπον, η οποια συνοδευεται απο τη βεβαιοτητα σου οτι δεν χρειαζεται να το αναζητησεις στις γνωμες των αλλων, όπως κανουμε οι περισσοτεροι εδω, δεν σου επιτρεπει να δεχτεις τη συμβουλή μου, ουτε καν ως απλη γνωμη. Κι αν κανεις κατι τετοιο θα ναι απλα για να με διαψευσεις. Η συνδρομή σου στο χωρο περιορίζεται ειτε στο να συμφωνεις ειτε στο να διορθωνεις τους αλλους μεταλαμπαδευοντας τους αυτο που η πεποιθηση και αντιληψη σου κρινουν ως σωστο)... επειδη που και που σου βρισκω στοιχεια αξιολογου ατομου. Και με αυτο τον τροπο παλι "δινω" όπως λες....
καθολου δεν με αφορα η νυξη σου ιωαννη μου, να μην ανησυχεις. :)
κι αυτο ειναι αυταποδεικτο στο πραγματικο μου περιβαλλον (φιλων και αγαπημενου) με το οποιο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ συναναστρεφομαι.
το να το αποδειξω σε αγνωστους μου, δεν αφορα μια νοημονα σκεψη οπως καταλαβαινεις.
οπότε, εχω "ακολουθησει" το καλο σου παραδειγμα, πολυ πριν το ανακαλυψεις εσυ ..
ξερω πολυ καλα ποτε και γιατι ειμαι εδω . αν καποιον ενοχλει η παρουσια μου, ειναι δικο του προβλημα.
βεβαιως και ειναι ευπροσδεκτες οι συμβουλες σου ιωαννη μου, αλλα καπου μπερδευεσαι.
ΟΛΟΙ την γνωμη τους εκφραζουν και βεβαια πιστευουν οτι κατα τη γνωμη τους λενε το σωστο.
απ οτι εχω καταλαβει ΚΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
και πολυ καλα κανεις.
οποιος εκφραζει αποψη θεωρωντας οτι λεει αρλουμπες, αυτο ακριβως λεει.
και βεβαια αναζητω τις γνωμες των αλλων.και με εχουν ωφελησει παμπολλες φορες κι ας μην το γνωριζεις εσυ.
αυτων που εκτιμω και εμπιστευομαι ομως, οχι του καθενα. αλλιως θα εβγαινα σε καμια πλατεια να ζηταω γνωμες.
πολυ καλα κανεις και αγωνιζεσαι να μην εξαρτηθεις.
αν θελεις και μια συμβουλη επ αυτου, κανε μια δοκιμη να διακοψεις για μεγαλο διαστημα πληρως την παρουσια σου εδω. αν δεν σου λειψει καθολου, δεν εισαι εξαρτημενος.
για εμενα, εφοσον ενδιαφερεσαι, ο χωρος δεν αποτελει εξαρτηση και το εχω αποδειξει στον εαυτο μου.
χρειαζεται πολυ συχνα να λειπω εντελως για μερες η και εβδομαδες ειτε για δουλειες ειτε για γιορτες ειτε για ταξιδια και ουδεποτε ενοιωσα νοσταλγια.
σου προτεινω να το κανεις κι εσυ με αφορμη ταξιδια με αγαπημενους σου για να διαπιστωσεις αν οντως εισαι εξαρτημενος η απλα σου αρεσει.
προσωπικα, δουλευω μονιμως σε υπολογιστη ακομα και στο σπιτι και οχι προσφατα, απο 20 χρονων.
το ιντερνετ μου ειναι μεγαλη συνηθεια ως εκ τουτου για οοοοολες τις ωρες αναμονης, (rendering που λεει και η marion :p ) και στα πλαισια αυτου και το φορουμ. εξαρτηση ομως, οχι.
εξαρτηση για μενα ειναι το μωρο μου, οι δραστηριοτητες μας και οι κολλητοι μου φιλοι. τιποτε απροσωπο δεν μου ειναι εξαρτηση.
οποτε χρειαστεις και την δικη μου κριτικη για το ατομο σου και την παρουσια σου εδω, ευχαριστως να στην δωσω. ;)
Παλι τα ιδια :-(
Σκέφτομαι τα πολλα που εχω στο προγραμμα να κανω για το Σαββ/κο. Δεν προκειται να μου λείψεις....
Νομιζω πως μ αυτες τις δυο προτασουλες απανταω τις ανησυχιες σου για μενα. Απλά βαριεμαι να ασχοληθω με τα επι μερους του χμ μακροσκελους σου μηνυματος.
Καλή συνεχεια σου στο φορουμ!!
Eιναι δυνατον να λειπεις σε ταξιδι ή να εχεις μια επαγγελματικη δραστηριοτητα ή να εισαι εξω και να πινεις καφε και να σου λειπει το φορουμ?Ειναι δυνατον..?Οι περισσοτεροι εδω κωλοβαραμε,αντε θα ανταλλαξουμε και αποψεις πανω σε ενα θεμα..Μεχρι εκει.
Και εμενα δεν με βλεπω για πολυ ακομα εδω και θεωρω οτι το φορουμ,ποιοτικα δεν ειναι αυτο που ηταν καποτε..Και ποσα τελος παντων να παρεις απο εδω μεσα?Ολα εχουν αρχη μεση και τελος.
εγω θα ηθελα να προτεινω να διαγραφουν απο το φορουμ ολα αυτα τα θεματα, τι σκεφτεστε, τι αισθανεστε, τι ακουτε, τι βλεπετε, τι παιζετε. Νομιζω θα συντελουσε τα μεγιστα στην εξυγειανση του, καθως υποσκαπτουν τον λογο υπαρξης του οπως τιθεται απο τον ιδιοκτητη του. Ασε που παραβαινουν τους ορους χρησης.