To γεγονος να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις τι κανουνε η να τους επισκεφθεις δεν παιζει εε;;;
Πω νομιζα εχω χαζεψει αλλα υπαρχουνε και χειροτεροι απο μενα....
Printable View
Θα συμφωνήσω σε πολλά από τα λεγόμενα της Θεοφανίας..σε όποιον αρέσει το ίντερνετ και τον ευχαριστεί καλά κάνει,γιατί νομίζετε ότι ο έξω κόσμος είναι καλύτερος;τελοσπάντων δεν είναι εκεί το θέμα,εμένα μου αρέσει αλλά δυστυχώς πάνω από 3 φορές την εβδομάδα δεν μπορώ να μπω λόγο υποχρεώσεων.όσο για fb k twitter εγώ ευτυχώς δεν έχω πλέον τίποτα από αυτά αλλά διαχειρίζομαι του συζύγου μου που υποχρεωτικά πρέπει να έχει και το τι βλέπουν τα ωραία μου μάτια δεν μπορώ να περιγράψω γιατί θα έχω ποινή πάλι.
αμα θελω να παρω καποιον τηλεφωνο θα το κανω
αλλα οταν θελω εγω
κοιτα οταν εχεις φεις αναπασα στιγμη πεταγεται τσουπ ολη η ζωη των αλλων στην φορα..
βλεπεις που ηταν χθες ,,τι καναν και ερχονται και στα λενε οι φιλοι σου και εσυ λες ποτε??
ε και μετα νιωθεις εξωγηινος
και μιλαω για γνωστους περισσοτερο
οι κολλητοι μου λες να μην ξερω τι κανουν?
χμμ εγω κατι τετοιο σκεφτομαι...
http://www.youtube.com/watch?v=SkEkrQdL8eg
να πας ταξιδι?
τι βιντεο ειναι παλι αυτο..
...το ποιντ είναι: περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!
Κανουμε ότι μας κάνει χαρούμενους. Οι άλλοι πάντα θα έχουν να πουν κάτι για μας έτσι και αλλιώς.
Το ποιντ ειναι να πεσει ο Ξηρος πανω μου,4 μυρια θα παρω και θα αγορασω και το φορουμ.
Ξηρέ κάνε check in και τρέλανε τους όλους!χαχαχαχαχα
εαν σε καπιον αρεσει το μπαφους πραγματικα δεν εχω κατι μαζι του και δεν με ενοχλει καθολου αλλα αν
καποιον τον κανει χαρουμενο να ειναι παιδοφιλος ε δεν θα το αντεξω