Originally Posted by
ioannis2
Researcher,
Πολύ @@@ στο λεξιλόγιο σήμερα... ΄Ξέρεις να πιάνεις τον παλμό του καθενός, να φτάνεις το επίπεδο του και να δίνεις τις συμβουλές που αρμόζουν. ΈΤσι συμφωνώ με την κατάληξη στο πιο πάνω μήνυμα σου :« ανοιξου λιγο και αφεσου....» Κι εσύ ξανοίγεσαι, κι ο Τζιμ και εγώ, πρέπει...
Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι με τον καιρό ο Τζιμ έχει ξανοιχτεί αρκετά, έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο, αυτός που στην αρχή σκεφτοταν να πάρει τηλέφωνο τώρα μιλά για φάσεις στο αυτοκίνητο, ε δεν είναι και να υποτιμά αυτό, είναι βελτίωση που ελάχιστοι θα την πετύχεναν τόσο σύντομα. Ας το εκτιμήσει αυτό.
Από την άλλη προς τον Τζιμ: Μ ετην κοπέλα στο αυτοκίνητο. Αυτό που είπες, αυτό που νοιώθεις είναι ότι δεν σαρέσει. Από τη δική μου εμπειρία άμα κάποια δε σε γεμίζει στην αρχή της γνωριμίας, δεν πρόκειται ποτέ να σε γεμίσει. Κι εγώ είχα σχέση με κάποια η οποία από την αρχή δε με γέμιζε, διήρκεσε η σχέση 8 μήνες, ούτε στο τέλος με γέμιζε και ο χωρισμός από εκεί ξεκίνησε. Δεν το έλεγα ποτέ, όπως εσένα ότι δε μ αρέσει, αλλά μέσα μου δεν έννοιωθα τίποτα άλλο.
Οπότε αφού ΄δε σ΄άρεσε μην το παιδεύεις το πράγμα, ξεκίνα να ψάχνεις αλλού και τελείωσε το με ένα καλό τρόπο ώστε να μην πληγωθεί.
Μόνο μη σου δημιουργείται η σκέψη ότι άμα την αφήσεις μετά θα ναι δύσκολο να βρω κάτι άλλο και αυτό να σε κρατά κοντά της. Αυτό είναι σκέτη απελπισία. Με το δυναμισμό που χεις και την προοδο που σημείωσες σίγουρα θα βρεις.