Results 1,816 to 1,830 of 2414
-
14-02-2011, 20:49 #1816
τζιμακο τι φοβασαι αγορι μου?
Εσυ εισαι..
ειτε στρειτ ειτε γκευ ειτε αμφι..
Ασε τις ταμπελιτσες...
Ωραια δεν σου αρεσει η κοπελα και πιεζεσαι..κακως!!!!
Γιατι να πιεζεσαι να σου βγει με καποια που δεν σου αρεσει?
Ειναι σαν να μου πεις εμενα να παω με κοντο..:DD
Δοκιμασε να φλερταρεις και με αγορι..που να σου αρεσει ομωςςςς
Γιατι αν δεν σου αρεσει και ξαναπιεστεις για να δεις αν εισαι γκευ αυτη τη φορα ,παλι στα ιδια θα καταληξεις..
και τοτε τι θα πεις??
Δεν με φτιαχνουν οι γυναικες, δεν με φτιαχνουν και οι αντρες..????
Πως να απογοητευσεις??τι χαζομαρες σκεφτεσαι..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
- 14-02-2011, 21:51 #1817
Να σου πω τι πιστευω? Πως μια ζωη κοροιδευω τον εαυτο μου... Γυρισα τωρα απο γυμναστηριο και εχω ανεβασμενη διαθεση γιατι ειδα τα φιλαρακια μου.... πριν ημουνα μαυρο χαλι... δεν ξερω τι να πω... προς το παρον εχω σταματησει να το σκεφτομαι μπας και ηρεμησω λιγο.... ευχαριστω για την αγκαλια.... Αυτο με τους γονεις το ξερω οτι ισχυει με μενα... αλλα .... αλλα..... θα συνεχισω παντος να παλευω κι εκει που καταληξω πιστευω να μαι ευτυχισμενος...οτι κι αν σημαινει αυτο...
14-02-2011, 21:56 #1818
14-02-2011, 22:15 #1819
Oυτε που ξερω τι να κανω... προσπαθω να δεχτω τον εαυτο μου οπως ειναι... κοιτωντας τελειως ρεαλιστικα τα πραγματα το να παω σε εναν αντρα/αγορι... να φλερταρω δεν μου βγαινει... αλλα και να μου εβγαινε αν ειναι στρειτ μη φαω και ξυλο στο τελος... δεν ξερω... ειναι ενας αχταρμας το κεφαλι μου παλι... Εγω λεω να δοκιμασω παλι αλλα με κοριτσι που να μου αρεσει...αφου το γυναικειο σωμα δεν ειναι οτι μαφηνει εντελως αδιαφορο... νιωθω ελξη και με γυναικες... απλα ισως αμα ολοκληρωσω με μια που μαρεσει να ξεκαθαρισει λιγο μεσα μου... απ την αλλη το να μιλησω με καποιον γκει αντρα ονλαιν για να πειραματιστω και παλι με τρομαζει λιγο... δεν ξερω... φοβαμαι για το τι θα ανακαλυψω γιατι ενα κομματι ακομα μεσα μου ελπιζει ολα αυτα να ειναι ενας κακος εφιαλτης....
14-02-2011, 22:22 #1820
Ειναι ομως το πορνο σιγουρη ενδειξη για τη σεξουαλικη προτιμηση?
14-02-2011, 23:52 #1821
To σιγουρο ειναι πως το οτι μιλησα για αυτο για πρωτη φορα ειλικρινα εκανε ενα μεγαλο βαρος να φυγει απο πανω μου...
15-02-2011, 02:07 #1822
15-02-2011, 08:54 #1823
15-02-2011, 09:09 #1824
καλημερα Τζημ
κοιτα εγω αυτο που πιστευω για σενα ειναι πως σε μπερδευουν πολυ τα ψυχολογικα σου θεματα
η αισθηση οτι δεν αξιζεις ερχεται συνεχεια στο μυαλο σου και σε μπερδευει παρα πολυ
ειναι πολυ κριμα
ξερεις κοιτας με αδημονια να δεις τι κανουν οι αλλοι
με λυσσα να προλαβεις
και ξεχνας ισως να σταθεις για λιγο
και να δεις πως με μια κοπελα που δεν σου αρεσει! που δεν αισθανεσαι λιγο δεμενος μαζι της που.... ε δεν σου βγαινει
και μενα με αντρα που δεν μου αρεσει και να το σκεφτω μου ερχεται να κανω εμμετο
προσεξε!!!!! δεν ειμαστε μαζα! ειμαστε προσωπα!!!!
τα αγορια γ@@@@νε και καλα! ...ειναι στερεοτυπο....
η σαβουρ@@@@μης η γκει????
γιατι πολωνεσαι ετσι???? ενταξει τωρα ξυπνησες! οκ!!!!
αλλα μη θες μολις ξυπνησες να παρεις και την αποφαση της ζωης σου για το τι εισαι????
στο μυαλο σου φανταζει πιο ευκολο το ειμαι γκει!!! οπως ειναι ευκολο το φευγω απο τη ζωη!!! τωρα!
μην εισαι τοσο απολυτος! ειλικρινα! ξερω ειναι απο χαρακτηρα!!! αλλα χαλαρωσε λιγο....δες πως λειτουργεις εσυ!!! σαν ανθρωπος!!!!
πες οτι ηξερα ολα αυτα και ημουν μια κοπελιτσα που της αρεσες και εσενα δηλαδη σου αρεσα ετσι γλυκα..... και βρισκομασταν μιλουσαμε.... και αρχιζα να σε αγγιζω σιγα σιγα...και εσυ... σαν σχεση εννοω...δε θα σου αρεσε???
εσυ τρεχεις πανικοβλητος να παρεις το κολαη!!! να γ@@@σεις για να μη εισαι ο ξεφτιλας και καλα!!!
αφεσου λιγο τζημ...δε θα σου παρει κανενας το κεφαλι αν δεν κανεις ερωτα στο εδω και τωρα...!!! πως την εχεις δει ρε παιδι μου?
ανοιξου λιγο και αφεσου....
ειλικρινα!!!!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
15-02-2011, 10:46 #1825
Researcher,
Πολύ @@@ στο λεξιλόγιο σήμερα... ΄Ξέρεις να πιάνεις τον παλμό του καθενός, να φτάνεις το επίπεδο του και να δίνεις τις συμβουλές που αρμόζουν. ΈΤσι συμφωνώ με την κατάληξη στο πιο πάνω μήνυμα σου :« ανοιξου λιγο και αφεσου....» Κι εσύ ξανοίγεσαι, κι ο Τζιμ και εγώ, πρέπει...
Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι με τον καιρό ο Τζιμ έχει ξανοιχτεί αρκετά, έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο, αυτός που στην αρχή σκεφτοταν να πάρει τηλέφωνο τώρα μιλά για φάσεις στο αυτοκίνητο, ε δεν είναι και να υποτιμά αυτό, είναι βελτίωση που ελάχιστοι θα την πετύχεναν τόσο σύντομα. Ας το εκτιμήσει αυτό.
Από την άλλη προς τον Τζιμ: Μ ετην κοπέλα στο αυτοκίνητο. Αυτό που είπες, αυτό που νοιώθεις είναι ότι δεν σαρέσει. Από τη δική μου εμπειρία άμα κάποια δε σε γεμίζει στην αρχή της γνωριμίας, δεν πρόκειται ποτέ να σε γεμίσει. Κι εγώ είχα σχέση με κάποια η οποία από την αρχή δε με γέμιζε, διήρκεσε η σχέση 8 μήνες, ούτε στο τέλος με γέμιζε και ο χωρισμός από εκεί ξεκίνησε. Δεν το έλεγα ποτέ, όπως εσένα ότι δε μ αρέσει, αλλά μέσα μου δεν έννοιωθα τίποτα άλλο.
Οπότε αφού ΄δε σ΄άρεσε μην το παιδεύεις το πράγμα, ξεκίνα να ψάχνεις αλλού και τελείωσε το με ένα καλό τρόπο ώστε να μην πληγωθεί.
Μόνο μη σου δημιουργείται η σκέψη ότι άμα την αφήσεις μετά θα ναι δύσκολο να βρω κάτι άλλο και αυτό να σε κρατά κοντά της. Αυτό είναι σκέτη απελπισία. Με το δυναμισμό που χεις και την προοδο που σημείωσες σίγουρα θα βρεις.γιάννης
15-02-2011, 10:58 #1826
αχαχαχαχαχ!!!! δεν το παρατηρησα! μου βγηκε αυθορμητα!
σε ευχαριστω και συμφωνω με τις παρατηρησεις σου!!!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
15-02-2011, 11:03 #1827
Καλημέρα jim. Βρε αγόρι μου, πώς θα ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις? Αφού κάθε φορά που κάτι φτάνει στο σημείο μηδέν, εσύ του βάζεις εμπόδια (αφού αρχίζεις τα μα-μου-σου και σε κρίνεις). Πώς θα ξέρεις ποιο φύλο σε ελκύει δίχως να το γευτείς? Αν δε γνωρίζεις το γιατί σταματάς και πώς να μη σε μπλοκάρεις κάθε φορά, αν κάποιοι φόβοι σου λειτουργούν ως φράγματα προς την ηδονή, τότε δούλεψέ το με έναν ειδικό. Πώς αλλιώς να γίνει? Βλέπεις εσύ άλλον τρόπο?
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
15-02-2011, 14:16 #1828
Οσο σιγουρο ειναι και το οτι η Ελλαδα θα παει μπροστα.
jim το εχω πει και θα το ξαναπω, αν δεν υπαρχει πραγματικη ελξη και επαφη στον οριζοντα με ατομο του ιδιου φυλου οσο και να χτυπιεσαι κατω gay δεν εισαι. Που και να υπαρξει παλι δεν ξεκαθαριζει το τοπιο.
Λοιπον, οι ανθρωποι εφοσον εχουν την αυτοικανοποιηση και ειναι ικανοι να λειτουργουν ετσι, χωρις δηλαδη να εχουν ατομο διπλα τους, θεωρητικα ισως μπορουν να λειτουργησουν ανεξαρτητα απο το φυλο που εχουν διπλα τους, καθαρα σεξουαλικα και ασχετως αν το απολαμβανουν ή οχι.
Αυτο ομως δεν ειναι που θα κρινει το σεξουαλικο προσανατολισμο, αυτο ειναι απλα ορμες, ο σεξουαλικος προσανατολισμος κρινεται σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χρονο και εχει να κανει με προσωπικη προτιμηση.
Σε πραγματικο χρονο δεν εχω ακουσει ακομα να αναφερεσαι σε καποιο συγκεκριμενο αντρα, ως τοτε τι να λεμε.
Και το πιο σημαντικο απο ολα, για ποιο λογο θα επρεπε να μπορεις να λειτουργεις σεξουαλικα με οποιαδηποτε γυναικα? Επειδη ετσι εχει καθιερωθει ο ρολος του αντρα του γ***α? Αν ειναι δυνατον δηλαδη να θεωρουμε φυσιολογικο μια γυναικα να μη μπορει να λειτουργησει με τον οποιοδηποτε και για τον αντρα να το θεωρουμε και διαταραχη.
Το ειχα ξαναπει καπου στις αρχες του θεματος νομιζω, γνωμη μου ειναι οτι η γυναικα η οποια θα σε καλυψει σε συναισθηματικο και σεξουαλικο κομματι πιθανοτατα να ειναι μια πιο δυναμικη απο σενα, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
15-02-2011, 14:58 #1829
Απ τη μια τρεχω για να προλαβω να καλυψω το χαμενο εδαφος...απο την αλλη ομως δεν μου βγαινει ετσι οπως νομιζα.... Θελω να πω πως πιστευα οτι με το φιλι θα ερεθιζομουνα παρα πολυ μονο και μονο επειδη ηταν θυληκο...αλλα εγω δεν ενιωσα και πολλα... δεν μου αρεσε μαζι της...βεβαια δεν μου αρεσε και σαν κοπελα ετσι? Στυση ειχα και αν με επιανε στο επιμαχο σημειο θα με ερεθιζε πολυ αλλα στο φασωμα ενω ειχα στυση δεν ειχα και γενικοτερο ξαναμμα... κι αυτη το καταλαβαινε πιστευω... η ιδια ηταν πολυ παθιαρα μαλλον γιατι εμενα με γουσταρε... αλλα εγω δεν το ενιωθα...
Ρε το κολλημα με το να κανω ερωτα μου χει ψιλο φυγει και ευθυνονται τα δυο φασωματα γιαυτο... βγαινουν αυτοματα αυτα κι εγω ειχα σκαλωσει λες και επρεπε να λυσεις το γορδιο δεσμο για να βρεις κοπελα... η αυτοπεποιθηση μου εχει ανεβει πολυ εννοειται γιατι απο οτι φαινεται σε ενα κομματι του γυναικειο πληθυσμου εχω περαση και σαν χαρακτηρας και σαςν εμφανιση... Η ανησυχια μου ειναι μηπως με ολες ειμαι απαθης...οπως με την μικρη...μηπως δλδ ειμαι gay... η αληθεια ειναι πως μερικες κοπελες που ειδα σημερα που μαρεσαν και φαντασιωνοντας να κανω αυτα που εκανα με τη μικρη γουσταρα...
Αυτο που ειπες το να παει σιγα σιγα σιγουρα μου ακουγεται καλυτερο... αλλα ξερεις κατι? Ειμαι σιγουρος πως αν μου αρεσει πολυ εμφανισιακα τοτε το σαρκικο δεν θελει και πολυ... παιζει ρολο και η ψυχολογια της στιγμης... δλδ μετα απο την διεγερση του γυμναστηριου και ολες τις ενδορφινες που εκρινονται τοτε το σωματικο εμενα τοτε μου βγαινει αυτοματα... βασικα οταν νιωθω δυνατος και ακμαιος η σωματικη ελξη λειτουργει αυτοματα...με γυναικες μονο... και αρκετα εντονα θα ελεγα... Αλλα ακομα και τωρα δυσκολευομαι να πω πως το εχω νιωσει και με αντρες... αλλα παντα σε φασεις που νιωθω σκατα... και οταν νιωθω αδυναμος το νιωθω... μετα επανερχομαι παλι... ισως αυτο να ειναι η ουσια του αμφι ξερω γω....
Παντα ημουν κλειστος...πιο πολυ στον ιδιο μου τον εαυτο... ανοιγομαι σιγα σιγα... το νιωθω να γινεται... εχω πολυ δυναμη μεσα μου κι αν την αφηχω ελευθερη νιωθω πως θα τους παρει ολους ο διαολος...
Ευχαριστω γλυκια μου που μου εγραψες!
15-02-2011, 15:07 #1830
Ηδη εχω κανονισει με ενα φιλο να παμε σε φοιτητικο παρτυ την πεμπτη το βραδυ...δεν το συζητω... κατι θα βρουμε...κι αυτη τη φορα που να μαρεσει πραγματικα... Προοδο σημειωσα και σημειωνω οχι γιατι οπως αλλοι μου χουν πει φοβαμαι τον χρονο αλλα πιο πολυ πιστευω γιατι δεν την παλευα αλλο να ζω σαν ζωντανος νεκρος μεσ το σπιτι ολοκληρο παλικαρι... δεν με πιεσε ο χρονος... απλα ετυχε να με τρομαζουν λιγο οι αριθμοι... (η ηλικια, τα λεφτα, η ποσοτητα γενικως) το ξεπερναω σιγα σιγα... Και αν τελικα ειμαι αμφιφυλοφιλος τοτε τι να πω... διπλασιαζονται οι ευκαιριες μου για ραντεβου χαχαχα
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ναι η ρες σιγουρα εχει πεσει αρκετα μεσα σε οσα εχει πει και σας ευχαριστω που παραμενετε και με συμβουλευετε και ευτυχως που αλλοι απαλευτοι/ες εξαφανιστηκαν απο δω γιατι με ειχανε ζαλισει... Οσο για την κοπελα που λες ηδη με κομψο τροπο της ειπα να σταματησουμε να βλεπομαστε..το πηρε χαλαρα....αλλωστε φαινοταν χαλαρο απ την αρχη... Παμε παρακατω λοιπον...