Παιδιά όσο του δίνουμε αξία τόσο το εκμεταλλεύεται. Αφήστε τον και θα τα παρατήσει κάποια στιγμή. Είναι αξιοθρήνητο αυτό που συμβαίνει, παρατήστε το.
Printable View
Παιδιά όσο του δίνουμε αξία τόσο το εκμεταλλεύεται. Αφήστε τον και θα τα παρατήσει κάποια στιγμή. Είναι αξιοθρήνητο αυτό που συμβαίνει, παρατήστε το.
εγω δικαιολογουμαι επειδη ειμαι για δεσιμο
Ναι Broken αλλά εσύ καταλαβαίνεις ότι το νόμιζες, αυτός όμως όχι αν με εννοείς...
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν απλά νομίζει κανείς ότι είναι πανέξυπνος (ενώ δεν είναι) δεν τραβάει κανένα ζόρι να τη λέει στους άλλους...
Ενώ αυτό εδώ υποδηλώνει επίγνωση της κατάστασης:με αυτό τον τρόπο απλά νιώθει λιγότερο μόνος... (λυπάμαι γι'αυτον τώρα που το σκέφτομαι... :( )
Άστο pblos, μη μου απαντάς, συνέχισε να κάνεις αυτό που σε βοηθάει να νιώθεις καλύτερα...
σκεφτομαι να πιω μια μπυρα παγωμενη να πανε τα φαρμακια κατω!!στην υγεια μας..........
Σκέφτομαι πόσο μισώ αυτούς που μισούν την νεότητα.
σκεφτομαι ποση τρέλα κουβαλάτε και αν είναι περισσοτέρη απο τη δική μου
α εδώ ειναι καλά εχει μπολικη τρελα
αστο τρελό στη τρέλα του
είμαι ευτυχής που έμαθα να βάζω τόνους στο pc :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))
αχαχαχα! κ εγω προσφατα εμαθα να βαζω διαλυτικα!
επιτελους! απο εδω κ περα θα μπορω να τρωω ελευθερα παϊδακια κ να μην ανησυχω οτι θα με περασουν για καννιβαλο! :)
Αφήστε με να σας διαφωτίσω άπιστοι.
Επαιζα ενα παιχνιδι στο pc adventure....επαιζα...επαιζα αποροφημενος και δεν κανω save....και κρασαρει το παιχνιδι και εμεινα καγκελο...αντε να τα ξανακανεις ολα αυτα που ειχα κανει.:(
HATE IT...
Απάντησε μου PETRAN χημικέ και άπιστε ψυχολόγε.
Το υπογράφω κιόλας με πένα.
δύσκολες αποφάσεις για όλους.....
Σκέφτομαι ότι όλα αντιμετωπίζονται τελικά.. Καλώς ή κακώς, αντιμετωπίζονται.. Το θέμα είναι το πόσο το θέλει κανείς, εάν όντως το θέλει και εάν πιστεύει στην αντιμετώπιση που αποφασίζει να εφαρμόσει.. Όλα δηλαδή είναι θέμα μυαλού και ειδικότερα το πόσο προσηλωμένος μπορεί να είναι κανείς σε ένα στόχο.. Να σε "βαράνε" οι καιροί αλλά να μη μασάς, εκεί εσύ στο στόχο σου.. Κατεβάζεις ρολά και ξεκινάς..
Πολλες πολλες καλημερες σε ολους !!!!!! :)
(πολυ νωρις ξυπνησα !!)
σκέφτομαι πόσο κουραστικό μου είναι αυτήν την περίοδο να φροντίζω τη διατροφή μου..προφανώς καταπιέζομαι τόσο πολύ που σηκώνομαι στη μέση της νύχτας, υπνοβατώ και κάνω εφόδους στο ψυγείο..και μετά ξυπνάω με μια φέτα γαλοπούλα στο χέρι..
ελεεινό..και με πονάει συνεχώς το στομάχι μου.
Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι γλυκάκια, σοκολατένια και μη, λαχταριστά..γιαμ γιαμ!!να κάτι τέτοιο ας πούμε..αυτό σκέφτομαι!
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...g0L0io0ZPnoZDA
λολ ακουω ταυτοχρονα τη συνεντευξη του σαμαρα στη δεθ κ εχω νευριασει με τις πιπες που λεει, εντωμεταξυ οι γονεις μου την εχουν βαλει στον τερμα κ πορωνονται.. ελεος...
οτι η ζωη ειναι μεγαλη σκυλα... κ εγω πολυ γατακι!
σκεφτομαι οτι ορισμενα λελουδια ενω δειχνουν κι αυτα φυσιολογικα κι ομορφα, ειναι πολυ επικινδυνα.
οχι δεν ειναι νεοδημοκρατες, ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι ειναι, δεν εχω καταφερει να εντοπισω!! αλλα παντα με τα πολιτικα πορωνονται κ αρχιζουν κ σχολιαζουν δυνατα θαρρεις κ θα αλλαξει κατι... εγω πλεον τηρω απαρεγκλιτη πολιτικη ουδετεροτητα, δεν με αφορα καν !!
καλα ειπες στη μαμα σου !!! :p
Δεν το πιστευω... θα χασω κ τον υπνο μου τωρα....? Αϊ στο καλο κ αυτοι..κ η εφορια κ το ΔΝΤ κ οι τραπεζες κ ολοι...... χασαμε το χαμογελο....θα χασουμε κ τον υπνο μας.....αουουουουουουουμμμμ� �μμμμμ...........
Ο κόσμος χάνεται και ακόμα σας απασχολούν τα λεφτά; Δεν με εκπλήσει. έτσι κάνω κι εγώ κάποιες φορές, όμως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και πρέπει να σκεφτούμε άλλες προτεραιότητες (πχ υγεία, ηθικές αξίες, παιδεία κτλ).
Βινς....αν δεν εχεις λεφτα πια δεν εχεις κ υγεια........ εγω επρεπε να εχω κανει εξετασεις εδω κ 5 μηνες για επανελεγχο κ δεν μπορω γιατι δεν εχω ΟΑΕΕ...χρωσταω ενα χρονο.... κ δεν εχω ουτε μετρητα για να παω να τις κανω ιδιωτικα... με τον καινουργιο φορεα υγειας τα πραγματα θα γινουν ακομα πιο &$%%^$$^%##^^*&(*& γιατι αν δεν σε κοιταει ο γιατρος του ΙΚΑ με τον μισθο που πειρνει τωρα θα σε κοιταξει οτανθα παιρνει &^&^*&)(*&^&*^^%%#(*)(*)(*(&&*
κ για παια παιδεια λες?? γι αυτη χωρις βιβλια?? που φτασαμε παλι να εχουν βιβλια μονο οσοι εχουν την δυνατοτητα να τ αγοραζουν κ οι υπολοιποι με φωτοτυπιες κ dvd??? Κατεστρεψαν κ την δωρεαν παιδεια κ θα την καταστρεψουν ακομη περισσοτερο.....
ΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΜΜΜΜΜΜΜ.......... ....
"Ο κόσμος χάνεται και ακόμα σας απασχολούν τα λεφτά; Δεν με εκπλήσει. έτσι κάνω κι εγώ κάποιες φορές, όμως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και πρέπει να σκεφτούμε άλλες προτεραιότητες (πχ υγεία, ηθικές αξίες, παιδεία κτλ).".
Ο κόσμος χάθηκε ακριβώς για αυτό Βινς. Επειδή ακόμη και τώρα τον απασχολούν τα λεφτά... και τώρα είναι αργά. Ο κόσμος φρόντισε για να χαθούν όλα ούτως ή άλλως. Το διπλανό Σύμπαν δε το κατηγορήσαμε ακόμη, αλλά πού θα πάει;... θα φτάσουμε να το κάνουμε και αυτό...