Τι σκέφτεστε; - Page 325
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 325 of 1532 FirstFirst ... 2252753153233243253263273353754258251325 ... LastLast
Results 4,861 to 4,875 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι όλα αντιμετωπίζονται τελικά.. Καλώς ή κακώς, αντιμετωπίζονται.. Το θέμα είναι το πόσο το θέλει κανείς, εάν όντως το θέλει και εάν πιστεύει στην αντιμετώπιση που αποφασίζει να εφαρμόσει.. Όλα δηλαδή είναι θέμα μυαλού και ειδικότερα το πόσο προσηλωμένος μπορεί να είναι κανείς σε ένα στόχο.. Να σε "βαράνε" οι καιροί αλλά να μη μασάς, εκεί εσύ στο στόχο σου.. Κατεβάζεις ρολά και ξεκινάς..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Πολλες πολλες καλημερες σε ολους !!!!!! :)
    (πολυ νωρις ξυπνησα !!)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    σκέφτομαι πόσο κουραστικό μου είναι αυτήν την περίοδο να φροντίζω τη διατροφή μου..προφανώς καταπιέζομαι τόσο πολύ που σηκώνομαι στη μέση της νύχτας, υπνοβατώ και κάνω εφόδους στο ψυγείο..και μετά ξυπνάω με μια φέτα γαλοπούλα στο χέρι..
    ελεεινό..και με πονάει συνεχώς το στομάχι μου.
    Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι γλυκάκια, σοκολατένια και μη, λαχταριστά..γιαμ γιαμ!!να κάτι τέτοιο ας πούμε..αυτό σκέφτομαι!

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...g0L0io0ZPnoZDA
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Πολλες πολλες καλημερες σε ολους !!!!!! :)
    (πολυ νωρις ξυπνησα !!)
    Ουαου! Γιατι σηκωθηκες τοσο μα τοσο νωρις? Χαραματα σχεδον! Αν δεν ξυπνησεις τουλαχιστον στη μια...δεν λεει! lol
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ουαου! Γιατι σηκωθηκες τοσο μα τοσο νωρις? Χαραματα σχεδον! Αν δεν ξυπνησεις τουλαχιστον στη μια...δεν λεει! lol
    Χαχαχαχαχ !! Εντεκαμιση σηκωθηκα κ φωναζαν παλι οι γονεις μου "ΞΥΠΝΑΑΑΑ !!!!"

Void αχ γιατι το κανεις αυτο γαμωτο ???? :(

Senior Member
    λολ ακουω ταυτοχρονα τη συνεντευξη του σαμαρα στη δεθ κ εχω νευριασει με τις πιπες που λεει, εντωμεταξυ οι γονεις μου την εχουν βαλει στον τερμα κ πορωνονται.. ελεος...

Senior Member
    οτι η ζωη ειναι μεγαλη σκυλα... κ εγω πολυ γατακι!
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Banned
    σκεφτομαι οτι ορισμενα λελουδια ενω δειχνουν κι αυτα φυσιολογικα κι ομορφα, ειναι πολυ επικινδυνα.

Senior Member
    λολ ακουω ταυτοχρονα τη συνεντευξη του σαμαρα στη δεθ κ εχω νευριασει με τις πιπες που λεει, εντωμεταξυ οι γονεις μου την εχουν βαλει στον τερμα κ πορωνονται.. ελεος...
    χαχα νεοδημοκράτες είναι; Εμένα πριν λίγο έλεγε η μαμα μου για τον Σαμαρά: κακομοίρη! και γω της λέω κακομοίρηδες είναι αυτοί που τον ψηφίζουν! λολ
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    χαχα νεοδημοκράτες είναι; Εμένα πριν λίγο έλεγε η μαμα μου για τον Σαμαρά: κακομοίρη! και γω της λέω κακομοίρηδες είναι αυτοί που τον ψηφίζουν! λολ
    οχι δεν ειναι νεοδημοκρατες, ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι ειναι, δεν εχω καταφερει να εντοπισω!! αλλα παντα με τα πολιτικα πορωνονται κ αρχιζουν κ σχολιαζουν δυνατα θαρρεις κ θα αλλαξει κατι... εγω πλεον τηρω απαρεγκλιτη πολιτικη ουδετεροτητα, δεν με αφορα καν !!
    καλα ειπες στη μαμα σου !!! :p

Senior Member
    οχι δεν ειναι νεοδημοκρατες, ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι ειναι, δεν εχω καταφερει να εντοπισω!! αλλα παντα με τα πολιτικα πορωνονται κ αρχιζουν κ σχολιαζουν δυνατα θαρρεις κ θα αλλαξει κατι... εγω πλεον τηρω απαρεγκλιτη πολιτικη ουδετεροτητα, δεν με αφορα καν !!
    καλα ειπες στη μαμα σου !!! :p
    καλά κάνεις γιατί αν μπλεχτείς με τα σκατά λερώνεσαι και συ.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    καλά κάνεις γιατί αν μπλεχτείς με τα σκατά λερώνεσαι και συ.
    χαχαχαχα εγω το ξερω αλλιως "οσο πιο πολυ σκαλιζεις τα σκατα, τοσο πιο πολυ βρωμανε "!!!

Δεν το πιστευω... θα χασω κ τον υπνο μου τωρα....? Αϊ στο καλο κ αυτοι..κ η εφορια κ το ΔΝΤ κ οι τραπεζες κ ολοι...... χασαμε το χαμογελο....θα χασουμε κ τον υπνο μας.....αουουουουουουουμμμμ� �μμμμμ...........
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    Ο κόσμος χάνεται και ακόμα σας απασχολούν τα λεφτά; Δεν με εκπλήσει. έτσι κάνω κι εγώ κάποιες φορές, όμως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και πρέπει να σκεφτούμε άλλες προτεραιότητες (πχ υγεία, ηθικές αξίες, παιδεία κτλ).

Βινς....αν δεν εχεις λεφτα πια δεν εχεις κ υγεια........ εγω επρεπε να εχω κανει εξετασεις εδω κ 5 μηνες για επανελεγχο κ δεν μπορω γιατι δεν εχω ΟΑΕΕ...χρωσταω ενα χρονο.... κ δεν εχω ουτε μετρητα για να παω να τις κανω ιδιωτικα... με τον καινουργιο φορεα υγειας τα πραγματα θα γινουν ακομα πιο &$%%^$$^%##^^*&(*& γιατι αν δεν σε κοιταει ο γιατρος του ΙΚΑ με τον μισθο που πειρνει τωρα θα σε κοιταξει οτανθα παιρνει &^&^*&)(*&^&*^^%%#(*)(*)(*(&&*
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"