Originally Posted by
giorgos panou
μου ρθε ένα μηνυμα , οπου αναφερετε στην ασχημη ορθωγραφιαμου κι γενικα ότι είμαι αμορφοτος, αγραματος κι ότι πρεπει να παψω να γραφω!! αλλιως θα εχω λεει συνεπειες.
τελος αναφερει ότι μαζι με καποια αλλα μελοι από το φορουμ νιωθουν απεχθια προς εμενα! "φιλεμου ,εισαι ενας τελειωμένος χρηστης ηρωινης!! μακαρι να παιθανεις κι εσυ όπως οι φιλοισου!! να πας εκει κατω να τους βρεις!!! σταματα να μπαινεις εδώ!! εισαι ένα παρασιτο!! κανεις δεν ενδιαφερετε για τα σχολιασου!! εισαι πρεζακιας!! γραφεις ολο βλακείες!! ενοχλεις !!! καταλαβαίνεις??? ξεκολα!! αλλιως θα εχεις προβλήματα στην ζωησου!! στην πραγματικησου ζωη!! θα σε κανουμε ξεφτιλα!! " όλα αυτά τα ομορφα εγραψε, μαλιστα αναφερει κι καποια αλλα ατομα από εδώ μεσα που εχουν την ιδια γνωμη κι την ιδια απετηση.
ζητω συγνωμη εάν εχω φερει σε τετοια απογνωση καποιους εδώ μεσα, λυπάμαι ειδικα κι γτ. αναφερει πως με εχει συχαθει κι μια κοπελια που είχαμε μια πιο συχνη επικονωνια καπωτες!λυπάμαι γτ. θα μπορουσε να ου το ελεγε από αρχης!! δεν ξερω τι να πω?? εχω τοσο πικραθει!! δεν ηθελα κατις τετοιο, εχω απαντηση στο μειλ , με ευγενεια κι επισης θα ηθελα κι τα αλλα μελοι, τα κοριτσαια δλδη που με βριζουν , δεν ζητω κατις ουτε να τα παρουν πισω μονο την απαντηση τι εκανα!!!!!! τι κακι εκανα κι ενοχλησα τοσο?