Τι σκέφτεστε; - Page 1228
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1228 of 1532 FirstFirst ... 22872811281178121812261227122812291230123812781328 ... LastLast
Results 18,406 to 18,420 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    μου ρθε ένα μηνυμα , οπου αναφερετε στην ασχημη ορθωγραφιαμου κι γενικα ότι είμαι αμορφοτος, αγραματος κι ότι πρεπει να παψω να γραφω!! αλλιως θα εχω λεει συνεπειες.
    τελος αναφερει ότι μαζι με καποια αλλα μελοι από το φορουμ νιωθουν απεχθια προς εμενα! "φιλεμου ,εισαι ενας τελειωμένος χρηστης ηρωινης!! μακαρι να παιθανεις κι εσυ όπως οι φιλοισου!! να πας εκει κατω να τους βρεις!!! σταματα να μπαινεις εδώ!! εισαι ένα παρασιτο!! κανεις δεν ενδιαφερετε για τα σχολιασου!! εισαι πρεζακιας!! γραφεις ολο βλακείες!! ενοχλεις !!! καταλαβαίνεις??? ξεκολα!! αλλιως θα εχεις προβλήματα στην ζωησου!! στην πραγματικησου ζωη!! θα σε κανουμε ξεφτιλα!! " όλα αυτά τα ομορφα εγραψε, μαλιστα αναφερει κι καποια αλλα ατομα από εδώ μεσα που εχουν την ιδια γνωμη κι την ιδια απετηση.
    ζητω συγνωμη εάν εχω φερει σε τετοια απογνωση καποιους εδώ μεσα, λυπάμαι ειδικα κι γτ. αναφερει πως με εχει συχαθει κι μια κοπελια που είχαμε μια πιο συχνη επικονωνια καπωτες!λυπάμαι γτ. θα μπορουσε να ου το ελεγε από αρχης!! δεν ξερω τι να πω?? εχω τοσο πικραθει!! δεν ηθελα κατις τετοιο, εχω απαντηση στο μειλ , με ευγενεια κι επισης θα ηθελα κι τα αλλα μελοι, τα κοριτσαια δλδη που με βριζουν , δεν ζητω κατις ουτε να τα παρουν πισω μονο την απαντηση τι εκανα!!!!!! τι κακι εκανα κι ενοχλησα τοσο?
    Γιώργο, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να δώσεις την παραμικρή σημασία σε ένα τόσο πικρόχολο μήνυμα που το μόνο που ξεχειλίζει είναι κακία...
    Επίσης, τα όσα γράφει είναι η προσωπική του άποψη κι όχι όλων των μελών του φόρουμ...δεν διορίσαμε κανέναν εκπρόσωπο μας...και δεν έχεις κάνει τίποτα κακό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Super Moderator
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τωρα ας με πρασινησει ο Aeon..Aλλα αμα τον ελαβες υποψην σου και στεναχωρηθηκες κιολας εισαι βλακας!!Εχω υποψην μου αλλη μια τετοια περιπτωση εκβιασμου στα μηνυματα και ειλικρινα απορω με την καταντια του "φυσιολογικου" που τους δερνει..

Γιωργο και εγω τρελενομαι με το "καποτες" και "τοτες" που γραφεις..και γελαω το παραδεχομαι..Να παει να απαυτωθει ορθογραφημενα του ειπες??
    Προφανώς και δεν τίθεται θέμα πρασινίσματος.
    Το μήνυμα σου το βρίσκω πολύ υποστηρικτικό.

Senior Member
    ενας μεγαλος ερωτας, γεννιεται... :rolleyes:

Banned
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Προφανώς και δεν τίθεται θέμα πρασινίσματος.
    Το μήνυμα σου το βρίσκω πολύ υποστηρικτικό.

Ετσι αγαπη μου να σκασουν οι οχτροι μας! :P

Banned
    ευχαρηστω για την γνωμη που γραφετε, κι φυσηκα δεν θα ασχοληθώ ουτε κι θα εκανα κατι, δεν είμαι τέτοιος τυπος αλλα κι παλυ δεν είναι κατι σοβαρο!! μακαρι να ηταν το πιο σοβαρομου πρόβλημα η αντιπαθια καποιων εδώ περα! μακαρι να ειχα αυτην την σκοτουα μονο!! δυστυχως εχω τοσα να αντιμετωπισω!
    απλα λιγάκι πικραθηκα γτ. δεν νομιζω να γραφω -τουλάχιστον το τελευταιο καιρο - με κακια!! ουτε να προσβαλω καποια κοπελα, κι αν εκανα κατις απλα ηταν με διαθεση χαβαλέ , για αστειο κι όχι με κακια!!
    κι τελος με στεναχωρησε λιγάκι ότι μια κοπελα από αυτές είχαμε μια καλη σχεση , υπηρχε σεβασμος κι ανεχια μεταξυ μας για αυτό κι τα λεγαμε εξω από εδώ! αυτό λιγάκι με πικρανε ότι θα μπορουσε να μου ο πει αμεσα κι όχι εμεσα, δλδη από το μειλ ενός αλλου. αυτά, καλη συνεχεια κι ξανα λεω συγνωμη αν ειπα κατι κακο

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    και εγω! αλλα το ζω κ μαρεσει ,η αυτοκαταστροφη.......

Υπάρχουν φορές (αρκετές ώστε να μην τις χαρακτηρίσω σπάνιες) που μου αρέσει που είμαι έτσι χάλια μέσα μου (ίσως κι εξω μου για κάποιους) επειδή δικαιολογώ τις τάσεις αυτοκαταστροφής που έχω. Και στο κάτω κάτω έτσι νιώθω ο εαυτός μου. Ναι οκ υπάρχουν μέρες που λέω πως σήμερα κάνε μια εξαίρεση και βγάλε έναν πιο χαρούμενο άνθρωπο, έναν πιο κεφάτο, πιο χαμογελαστό. Αλλά έτσι νιώθω έξω από τα νερά μου. Και σύντομα έρχεται κάποια απογοήτευση και λέω οτι δε μου πάει αυτο το στυλ. Καλύτερα να βουλιάζω μέσα μου, να κρύβομαι πίσω από τα γυαλιά ηλίου ακόμα και αν βρέχει, να φοράω ακουστικά στο δρομο για να με παρασερνει η μουσική και να κοιτάω στο ημερολόγιο τις μερες και τα χρόνια που περνάνε. Και να βλέπω παλιούς συμμαθητες οτι έχουν προχωρήσει στη ζωή τους κι εγώ να ανααρωτιέμαι τι κάνω σε αυτόν τον πλάνητη.
    Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που απλά έτυχε να γεννηθουν. Γιατί έπρεπε να διαιωνιστεί το είδος. Μπούχτισα από την ρουτίνα της ζωής μου από τη μέρα που γεννήθηκα. Ειτε είναι τρίτη είτε σάββατο το ίδιο μου κάνει. Τι πιθανότητες και τι αιτίες και αφορμες έχουμε εμέις για να μπορέσουμε να δούμε λίγο αισιοδοξα τα πράματα...

Senior Member
    και εγω το παθαινα πιο παλια συχνοτερα...προσπαθουσα να κανω σκατα την ψυχολογια μου,μαλωνωντας με φιλους και οικογενεια,ακουγωντας καταθλιπτυκη μουσικη,με ουσιες...απλα και μονο να γινομαι κοματια να μην βλεπομαι,να φτιαχνω προβληματα να σκεφτομαι πραγματα που στην ουσια δν τα ειχα αναγκη...ενιωθα γεματος και χαρουμενος με την μιζερια μου...απλα φασεις ειναι νομιζω...ειχα ορεξη αλλα δν ειχα καποια ουσιαστικη αφορμη πολλες φορες...βρηκα πραγματα που αξιζει να ασχολουμαι και ειμαι καλυτερα...βρες κατι ενδιαφερον κατι που αγαπας και δν αξιζει τπτ να το χασεις...τοτε θα ξυπνας καθε πρωι, θα το σκεφτεσε και θα χαμογελας,θα λες "αυτη μερα μου ανηκει"!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενας μεγαλος ερωτας, γεννιεται... :rolleyes:

Τι ειναι αυτο το rolleyes ? προσπαθω να εξοικειωθω με την διαλεκτο των υπολογιστων ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τι ειναι αυτο το rolleyes ? προσπαθω να εξοικειωθω με την διαλεκτο των υπολογιστων ....
    Ναι Μακ,πρέπει να εξοικιωθείς με τους υπολογιστές...
    Αυτό το :rolleyes: δεν είναι τίποτα το περισσότερο από ένα εικονίδιο που απλά δεν εμφανίστηκε κανονικά...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Ναι Μακ,πρέπει να εξοικιωθείς με τους υπολογιστές...
    Αυτό το :rolleyes: δεν είναι τίποτα το περισσότερο από ένα εικονίδιο που απλά δεν εμφανίστηκε κανονικά...!
    Και παλι Diana , ντεν καταλαβαινω , ποιο εικονιδιο , τι σημαινει ας πουμε αυτο που λεει η rem ' ενας ερωτας γεννιετα....; rolleyes ; ' που ειναι το κρυμμενο εικονιδιο ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Και παλι Diana , ντεν καταλαβαινω , ποιο εικονιδιο , τι σημαινει ας πουμε αυτο που λεει η rem ' ενας ερωτας γεννιετα....; rolleyes ; ' που ειναι το κρυμμενο εικονιδιο ?
    Να βάλεις τον ποπό σου κάτω να μάθεις αγαπητέ μου.!
    Παρεπιπτόντως αφού εδώ δεν έχει εικονίδια το :rolleyes: τί είναι;

Banned
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lleyes.svg.png

Tσουρεκια με σοκολατα μας τα κανατε!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Να βάλεις τον ποπό σου κάτω να μάθεις αγαπητέ μου.!
    Παρεπιπτόντως αφού εδώ δεν έχει εικονίδια το :rolleyes: τί είναι;
    Ελα ντε ..... παλι ντεν καταλαβαινω τι ειναι το rolleyes στην συγκεκριμενη περιπτωση . Αινιγμα ειναι ? κρυμμενη εικονα ? υπονοουμενο στην γλωσσα των υπολογιστων ?
    Diana , αστο , δεν ειναι σημαντικο .......
    Last edited by Macgyver; 10-03-2014 at 15:47.

Banned
    σκεφτομαι οτι πρεπει να δω και το καινουργιο του Polanski συντομα. δεν εχω παραπονο ουτε φετος, απλα θελω να μετακομισω στις Καννες! και πραγματικα λυπαμαι τους ανθρωπους που ξοδεψαν τα καλυτερα τους χρονια σε σπουδες μπας και χτισουν μια αδιαφορη καριερα ζωντας μονο ρουτινα. δουλακια του συστηματος ουσιαστικα, που τοσο μισουν και βριζουν. κι οταν χανουν τη δουλεια τους νιωθουν σαν στημενες λεμονοκουπες, να μη ξερουν τι να κανουν. ευτυχως υπαρχουν κι αλλα πραγματα στη ζωη, δεν εχουμε ολοι τις ιδιες προτεραιοτητες, ουτε γουσταρουμε τον ιδιο ρολο να γινουμε χρησιμοι σε μια σαπισμενη κοινωνια. ειδικα στο ελλαδισταν που χαιρεσαι να εισαι μερος του προβληματος.

Banned
    Ti trome simera?