Quote:
Originally posted by badgirl11
γεια καλωσηρθες, ναι με την νηστεια ΙΦ εχασα τα πολλα κιλα κ τιθασευσα τα βουλιμικα
κ εχω σκοπο να ξαναρχισω αμεσα διοτι απλα δεν μπορω να σταματησω να τρωω σε οσα πρεπει να φαω.
επειδη εδω το νιωθω πιο σπιτι μου κ απο το θεμα που γραφω στην βουλιμια να πω τα εξης που αποφασισα:
1. ξαναρχιζω νηστειες οσο πιο συχνες μπορω με στοχο σιγα σιγα να παιρνω ολο κ πιο νωρις βραδυνο
2. κραταω την εγγραφη ενος χρονου στο γυμναστηριο αλλα χωρις πιεση να πηγαινω το οποιο σημαινει οτι σταματανε τα ακρα δηλ. ή παω κ τ ακανω τελεια ή δε παω καθολου. θα πηγαινω οποτε γουσταρω κ θα κανω ο,τι μου κατεβει, ή δε θα πηγαινω κ θα κανω σπιτι ή οτιδηποτε μου την καρφωνει, δεν θα ακολουθω συγκεκριμενο προγραμμα κ δε θα σκαω οταν λειπω οτι χανω τη γυμναστικη κ δε θα προλαβω να αδυνατισω!
3. σταματαω μετρημα θερμιδων, θα καταγραφω τι τρωω, θα τρεφομαι οσο πιο ισορροπημενα μπορω κ ξερω αλλα θα τρωω κ τα εξτρα μου οπως παλια χωρις τυψεις κ αυτοτιμωριες
4. θα χαλαρωσω με το πως βλεπω το θεμα γυμναστικη διατροφη μελλοντικο παιδι, τωρινο παιδι, ειμαι δεν ειμαι εγγυος, θελω δε θελω απλα θα χαλαρωσω κ πλεον ξερω τι πρεπει να κανω
5. σε καμμια περιπτωση δεν ξαναπορωνομαι ουτε τα δινω ολα σε κατι πχ εντατικη γυμναστικη, αυστηρη διαιτα, διατροφολογο, ωραια η πορωση αλλα με οδηγει συχνα στο να τα παρατω
6. επαναληψη του μοτιβου που με βοηθησε να χασω τα 20 κιλα: αυξηση σωματικης δραστηριοτητας, μειωση ξαπλωματος στον καναπε, κοβω ο,τι μπορω να μη φαω κ να το αποφυγω, τρωω απολα, οσο νιωθω καλα μαυτο που κανω συνεχιζω, οταν δυσανασχετω κατι δε παει καλα κ σταματω κ ψαχνομαι.
απλα πραγμτα, σημερα ειχα μεγαλο ξεσπασμα, η ζωη ειναι απλη, δεν μου αξιζει να σκαω και για τη διατροφη γυμναστικη αφου απο μονο του το σωμα μου με καθοδηγει κ πρεπει επιτελους να χαλαρωσω!
αρχιζω! τη διαιτα του τιποτα με πολλες νηστειες ΙΦ :)
μια μικρη αναπαντεχη αλλαγη, το νο2 δεν ισχυει, αποψε διεκοψα την εγγραφη μου στο γυμναστηριο,