Canio απο παλμους πως πας;
Printable View
Canio απο παλμους πως πας;
Μολις γύρισα από τους 2 καλύτερους αρρυθμιολογους στην χώρα.Σε μια υγιή καρδιά δεν πειράζουμε κάτι για τόσο χαμηλό φορτίο.Πανω από 10 με 15000 το συζητάνε για κατάλυση και ηφε και αυτό υπό προϋποθέσεις.Αλλαζω το χάπι τώρα και βλέπουμε.Αυτη είναι η τελευταία λύση πριν την κατάλυση την οποία θα κάνω επειδή το θέλω εγώ και όχι επειδή είμαι δυνητικά υποψήφιος.Επισης ανέφεραν ότι οι έκτακτες έχουν εξάρσεις και υφέσεις.Και ότι αυτό μπορεί να κρατήσει για πάντα.
50-65, ενίοτε και κάτω από 50
Εγω ξεκινησα με. 1/4 kerlone πριν 3 χρονια κ πλςον εχει απο τοτε που εκανα τη μελέτη Οκτώβρη δλδ παιρνω μισο lopresor πρωί βραδυ... Το holter έδειξε μονο 7 εκτακτες κοιλιακες κ μερικες χιλιαδες κολπικες... Αυτο που μας ανησυχει ειναι οι κοιλιακες ταχυαρρυθμιας ειναι μη εμμενουσες δοξα το θεο και καταληξαμε οτι ςιναι μια αρρυθμια δικη μου.... Αυτες τις περίεργες αρρυθμιες τις εχω σχεδόν καθε μερα απο λιγες τις πολυ τρομαχτικες πχ περσι είχα 3 επεισόδια Βαρβάτα... Αισθητα χωρις συγκοπτικο επεισόδιο... Φετος πζ πριν μια βδομ εκανα μια ταχυκαρδια υποθετω κοιλιακη γιατι δεν ηταν οπως τη ταχυκαρδια απο τρεξιμο δλδ... Μολις ξυπνησα στα καλα καθουμενα... Τρομακτικο αρκετά αλλα Κράτησε μισο κανα λεπτό το πολυ
Καθε μερα νιωθω αρρυθμιες οχι αυταωτα φτερουγισματα που συνήθως λεμε...ενα αλλο πραγμα περιεργο αν διαβάσεις λιγο παραπισω τη συζήτηση εχω γραψει αρκετές φορες για το δικο μου θεμα...
Οταν παθαινεις κοιλιακες αρρυθμιες η ταχυκαρδιες μπορει δυστηχως να συνοδεύονται απο συγκοπτικα επεισόδια ναι λιποθυμιες κ παύση...
Ισχυει ναι ηταν 6.7 συνεχόμενες κοιλιακες οταν ειναι τοσες χαρακτηρίζεται ως ταχυαρρυθμια... Κ τελευταία ευτυχως ηταν κολπικες συνεχόμενες... Τις κοιλιακες φοβομαστε.. Οταν μ πηραν ιστορικό με ρωτησα αν οταν παθαινω ζαλίζομαι κ αν εχω παθει ποτέ συγκοπτικο επεισόδιο κ αιφνίδιο θανατο στην οικογένεια ... Χτυπα ξυλο ειπα γιατρε μου απαπα αλλα για μα το ρωτησε ετσι μαλλον θα ναι γιαυτους πιο σύνηθες στο άκουσμα
Εγώ που ζαλίζομαι στις συνεχόμενες επομένως να ανησυχω...