αρρυθμίες - αγχος??? - Page 124
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 124 of 132 FirstFirst ... 2474114122123124125126 ... LastLast
Results 1,846 to 1,860 of 1975
    Senior Member
    Canio απο παλμους πως πας;

Junior Member
    Μολις γύρισα από τους 2 καλύτερους αρρυθμιολογους στην χώρα.Σε μια υγιή καρδιά δεν πειράζουμε κάτι για τόσο χαμηλό φορτίο.Πανω από 10 με 15000 το συζητάνε για κατάλυση και ηφε και αυτό υπό προϋποθέσεις.Αλλαζω το χάπι τώρα και βλέπουμε.Αυτη είναι η τελευταία λύση πριν την κατάλυση την οποία θα κάνω επειδή το θέλω εγώ και όχι επειδή είμαι δυνητικά υποψήφιος.Επισης ανέφεραν ότι οι έκτακτες έχουν εξάρσεις και υφέσεις.Και ότι αυτό μπορεί να κρατήσει για πάντα.

Junior Member
    50-65, ενίοτε και κάτω από 50

Junior Member
    Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Canio απο παλμους πως πας;
    50-65,ενίοτε και κάτω από 50

Quote Originally Posted by canio View Post
    Καλησπέρα και από εμένα,
    Ταλαιπωρουμαι με τις ρημαδες 2 χρόνια σχεδόν.Ειμαι 37 ετών.Ξεκινησα με 6500 έκτακτες κοιλιακές με ριπές.Μετα από χορήγηση κονκορ μέχρι και πριν 3 μήνες ήταν όλα τέλεια.Σχεδον 500 έκτακτες σε 4 χολτερ με το τελευταίο να δείχνει μόλις 46 έκτακτες.Λεω πάει ξεμπερδεψα με δαυτες.Απο το Πάσχα και μετά γύρισε το μαρτύριο.Χολτερ έδειξε 4500 πλέον και ας έχω αυξήσει το κονκορ σε 10mg την μέρα.Μαγνητικη καρδιάς φυσιολογική,αξονική στεφανιογραφια φυσιολογικη, τριπλεξ μια χαρά,τεστ κοπώσεως στο 92%, ακτινογραφίες, αίματα κλπ φυσιολογικά.Ειναι να τρελαίνεσαι!!!!Μου είπε ο γιατρός να πάρω το ρυθμονορμ αλλα είναι από τα κακά φάρμακα και δεν θέλω να το ξεκινήσω.Πλεον έχω και χτυπους σε ζευγάρια.Σκεφτομαι την κατάλυση πολύ σοβαρά πλέον και ας μην παρουσίαζω κολπική μαρμαρυγή,με έχουν διαλύσει οι ατιμες.
    Aυτες τις 6500 εκτακτες τις εχεις νιωσει ή απο το χολτερ το καταλαβες?

Μολις γύρισα από τους 2 καλύτερους αρρυθμιολογους στην χώρα.Σε μια υγιή καρδιά δεν πειράζουμε κάτι για τόσο χαμηλό φορτίο.Πανω από 10 με 15000 το συζητάνε για κατάλυση και ηφε και αυτό υπό προϋποθέσεις.Αλλαζω το χάπι τώρα και βλέπουμε.Αυτη είναι η τελευταία λύση πριν την κατάλυση την οποία θα κάνω επειδή το θέλω εγώ και όχι επειδή είμαι δυνητικά υποψήφιος.Επισης ανέφεραν ότι οι έκτακτες έχουν εξάρσεις και υφέσεις.Και ότι αυτό μπορεί να κρατήσει για πάντα.
    Αυτό ακριβώς κ μενα ετσι μ ειπε ο γιατρος οτι για πανω απο 10000 αρχιζουμε να σκεφτομαστε την καταλυση
    Απλα εμενα δεν ειναι μονο έκτακτες... Ειναι κ επεισόδια ταχυαρρυθμιας κοιλιακης δυστηχως στη μελετη δε τους Έδωσα καμια... Τι χαπι θα παρεις τωρα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Tasos39 View Post
    Aυτες τις 6500 εκτακτες τις εχεις νιωσει ή απο το χολτερ το καταλαβες?
    Τις νοιώθω δυστυχώς...Υπάρχουν και οι τυχεροί που κάνουν 20.000 και δεν νοιώθουν καμμία

Junior Member
    Quote Originally Posted by Nagia83 View Post
    Αυτό ακριβώς κ μενα ετσι μ ειπε ο γιατρος οτι για πανω απο 10000 αρχιζουμε να σκεφτομαστε την καταλυση
    Απλα εμενα δεν ειναι μονο έκτακτες... Ειναι κ επεισόδια ταχυαρρυθμιας κοιλιακης δυστηχως στη μελετη δε τους Έδωσα καμια... Τι χαπι θα παρεις τωρα?
    Isoptin Μου είπαν.Εσυ Κάθε πότε κάνεις αυτές τις ριπές?Αν δεν είναι καθημερινό το σύμπτωμα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Το χόλτερ πόσες έδειξε?

Isoptin Μου είπαν.Εσυ Κάθε πότε κάνεις αυτές τις ριπές?Αν δεν είναι καθημερινό το σύμπτωμα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Το χόλτερ πόσες έδειξε?
    Εγω ξεκινησα με. 1/4 kerlone πριν 3 χρονια κ πλςον εχει απο τοτε που εκανα τη μελέτη Οκτώβρη δλδ παιρνω μισο lopresor πρωί βραδυ... Το holter έδειξε μονο 7 εκτακτες κοιλιακες κ μερικες χιλιαδες κολπικες... Αυτο που μας ανησυχει ειναι οι κοιλιακες ταχυαρρυθμιας ειναι μη εμμενουσες δοξα το θεο και καταληξαμε οτι ςιναι μια αρρυθμια δικη μου.... Αυτες τις περίεργες αρρυθμιες τις εχω σχεδόν καθε μερα απο λιγες τις πολυ τρομαχτικες πχ περσι είχα 3 επεισόδια Βαρβάτα... Αισθητα χωρις συγκοπτικο επεισόδιο... Φετος πζ πριν μια βδομ εκανα μια ταχυκαρδια υποθετω κοιλιακη γιατι δεν ηταν οπως τη ταχυκαρδια απο τρεξιμο δλδ... Μολις ξυπνησα στα καλα καθουμενα... Τρομακτικο αρκετά αλλα Κράτησε μισο κανα λεπτό το πολυ

Senior Member
    Εγω ξεκινησα με. 1/4 kerlone πριν 3 χρονια κ πλςον εχει απο τοτε που εκανα τη μελέτη Οκτώβρη δλδ παιρνω μισο lopresor πρωί βραδυ... Το holter έδειξε μονο 7 εκτακτες κοιλιακες κ μερικες χιλιαδες κολπικες... Αυτο που μας ανησυχει ειναι οι κοιλιακες ταχυαρρυθμιας ειναι μη εμμενουσες δοξα το θεο και καταληξαμε οτι ςιναι μια αρρυθμια δικη μου.... Αυτες τις περίεργες αρρυθμιες τις εχω σχεδόν καθε μερα απο λιγες τις πολυ τρομαχτικες πχ περσι είχα 3 επεισόδια Βαρβάτα... Αισθητα χωρις συγκοπτικο επεισόδιο... Φετος πζ πριν μια βδομ εκανα μια ταχυκαρδια υποθετω κοιλιακη γιατι δεν ηταν οπως τη ταχυκαρδια απο τρεξιμο δλδ... Μολις ξυπνησα στα καλα καθουμενα... Τρομακτικο αρκετά αλλα Κράτησε μισο κανα λεπτό το πολυ
    Νάγια ποια νιώθεις κάθε μέρα? Την ταχυαρρυθμια? Επίσης έχεις προσέξει εάν το νιώθεις ύστερα από κούραση ή έτσι στα καλά καθούμενα ενώ μπορεί να είσαι χαλαρή και καθιστή όλη μέρα?
    Με το συγκοπτικο επεισόδιο εννοείς να κάνει παύση, κανονική, η καρδιά?

Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Νάγια ποια νιώθεις κάθε μέρα? Την ταχυαρρυθμια? Επίσης έχεις προσέξει εάν το νιώθεις ύστερα από κούραση ή έτσι στα καλά καθούμενα ενώ μπορεί να είσαι χαλαρή και καθιστή όλη μέρα?
    Με το συγκοπτικο επεισόδιο εννοείς να κάνει παύση, κανονική, η καρδιά?
    Καθε μερα νιωθω αρρυθμιες οχι αυταωτα φτερουγισματα που συνήθως λεμε...ενα αλλο πραγμα περιεργο αν διαβάσεις λιγο παραπισω τη συζήτηση εχω γραψει αρκετές φορες για το δικο μου θεμα...
    Οταν παθαινεις κοιλιακες αρρυθμιες η ταχυκαρδιες μπορει δυστηχως να συνοδεύονται απο συγκοπτικα επεισόδια ναι λιποθυμιες κ παύση...

Καθε μερα νιωθω αρρυθμιες οχι αυταωτα φτερουγισματα που συνήθως λεμε...ενα αλλο πραγμα περιεργο αν διαβάσεις λιγο παραπισω τη συζήτηση εχω γραψει αρκετές φορες για το δικο μου θεμα...
    Οταν παθαινεις κοιλιακες αρρυθμιες η ταχυκαρδιες μπορει δυστηχως να συνοδεύονται απο συγκοπτικα επεισόδια ναι λιποθυμιες κ παύση...
    επισης τις νιωθω οποτε να ναι... Συνήθως σε ηρεμία τελευταία 2 φορες επαθα στον ύπνο κοιλιακη ταχυαρρυθμια... Σταωτεστ κοποσεως πχ που εκανα δεν εκανα καμκα ούτε στη μελετη έρχονται οποτε θελουν

Senior Member
    Ναι ναι ξέρω για τις αρρυθμιες σου αλλά θυμάμαι επίσης ότι μια φορά που το ένιωσες και το είδε ο καρδιολόγος σου στο χολτερ σου είπε ότι ήταν απλά συνεχόμενες έκτακτες.
    Ω γαμωτο αυτό με την συγκοπή τώρα τι το θελα και το διάβασα....

Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Ναι ναι ξέρω για τις αρρυθμιες σου αλλά θυμάμαι επίσης ότι μια φορά που το ένιωσες και το είδε ο καρδιολόγος σου στο χολτερ σου είπε ότι ήταν απλά συνεχόμενες έκτακτες.
    Ω γαμωτο αυτό με την συγκοπή τώρα τι το θελα και το διάβασα....
    Ισχυει ναι ηταν 6.7 συνεχόμενες κοιλιακες οταν ειναι τοσες χαρακτηρίζεται ως ταχυαρρυθμια... Κ τελευταία ευτυχως ηταν κολπικες συνεχόμενες... Τις κοιλιακες φοβομαστε.. Οταν μ πηραν ιστορικό με ρωτησα αν οταν παθαινω ζαλίζομαι κ αν εχω παθει ποτέ συγκοπτικο επεισόδιο κ αιφνίδιο θανατο στην οικογένεια ... Χτυπα ξυλο ειπα γιατρε μου απαπα αλλα για μα το ρωτησε ετσι μαλλον θα ναι γιαυτους πιο σύνηθες στο άκουσμα

Senior Member
    Εγώ που ζαλίζομαι στις συνεχόμενες επομένως να ανησυχω...