Κι εγώ επιμένω πως τα πας πολύ καλύτερα με τις λέξεις απ' όσο θέλεις να πιστεύεις. Σου εύχομαι να κάνεις αυτά που ονειρεύεσαι πραγματικότητα. Και να συνεχίσεις ακόμη πιο καλά τα όσα ήδη κάνεις... :) ...
Printable View
Κι εγώ επιμένω πως τα πας πολύ καλύτερα με τις λέξεις απ' όσο θέλεις να πιστεύεις. Σου εύχομαι να κάνεις αυτά που ονειρεύεσαι πραγματικότητα. Και να συνεχίσεις ακόμη πιο καλά τα όσα ήδη κάνεις... :) ...
Σε ευχαριστώ :)
Σκέφτομαι... μέχρι πού μπορεί να φτάσει το υποκριτιλίκι των συνομηλίκων μου... αδέρφια μη τρελλαίνεστε, είμαστε στα 40 με 45 αλλά τσι δικές σας μαλακίες τις κάνατε "ντιλίτι" και μετά μάθατε - τρομάρα να σας έρθει - και το "φορμάτι"... γιατί ξυνίζετε τη μουράκλα - προσοχή οι κυρίες με το μποτοξάκι - στα πολύχρωμα μαλλιά, τα τατού, τα πίρσινγκ;... το πρώτο μου τατού το έκανα πριν 23 χρόνια και ποτές δε μετάνιωσα... εσείς σήμερα έχετε παιδιά που το έχουν κάνει κατεστημένο το "διαφορετικό", ξεχνάτε όμως πως τότε δε τολμήσατε... όπως ξεχάσατε πως βολευτήκατε και σήμερα την πληρώνει η νέα γενιά. Ναι, το βόλεμά της θέλει, έτσι δε τη μάθατε;... σιγά τα μπικουτί, τις αλτρουϊκές σας φάτσες και την αγωνία σας για το αύριο. Χορέψτε λίγο με τη Σίντυ μπας και ξελαμπικάρετε. Και μην "αγανακτείτε" τόσο πολύ, θα σημειωθούν απώλειες... :) ... τί είπες φιλενάδα;... η κόρη σου είναι αγενής και σου ζητάει συνέχεια χρήματα;... "λεφτά υπάρχουνε"... με αυτό το μοτίβο δε τη μεγάλωσες;... :) ...
http://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ... Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ
ΑΝΤΙΟ
Ακόμα λένε τα δικά τους οι καλόμοιροι. Ακόμα να καταλάβουν.
who is next?
Σας εκπλήσει.; Δεν είμαι άνθρωπος εγώ. Ήμε σκύλος με κουστούμι ανθρώπου.
hmm.. ti na skeftome arage?? to forum skeftome pou pigene brosta kai twra pos katantise etc??? exw mipos adiko??? :/
krima :(
I will destroy you rich people.
όταν όλη σας η αγάπη έχει εξατμιστεί χαμογελάστε :-) είναι μεταδοτικό!
πειναω και βαριεμαι να σηκωθω να φαω....
you are my baby harley quin :-)
Για το 2011.. ναι είναι περίεργο που στις μέρες μας αντί να πέφτουν οι μάσκες και τα κουστουμάκια ακόμα κρύβονται οι δαίμονες πίσω από τη μόρφοση και τα λόγια τα μεγάλα. Και ο κόσμος φορά τη στολή του προβάτου και αν δουνε και κάποιο μαύρο το βγάζει ο βοσκός έξω από το μαντρί.
Και σκέψου ε είμαι μόλις 30+ στα χαρτιά τουλάχιστον
Σκέφτομαι τι τρελαμένο μυαλό που έχω. Τις προάλλες είδα ένα όνειρο ότι είπα στον ψυχίατρο μου να πάρει ένα όπλο και να αυτοκτονίσει εκείνος το έκανε αλλά συνέχισε να ζει και μετά το άφησε στο τραπέζι και κοιτούσε σαν μπούφος αλλά συνέχισε να ζει. Μυστήρια πράγματα. Τρελά όνειρα φιλαράκια.
Κατα τ'άλλα τα λυκάκια δεν θέλω να τα ενοχλώ, δεν με έχουν ενοχλήσει άρα τα αφήνω ελεύθερα :)
Αναρωτιέμαι, τόσο αργά διάβαζα πριν αρρωστήσω? Αν είναι έτσι, να χαλαρώσω.. Αν δεν είναι, τα πιάσαμε τα λεφτά μας..! Άντε να δούμε τί θα γίνει την Τρίτη..
Σκέφτομαι ότι έκανα καλά το κεφτεδάκι και τα ψαράκια και εμένα με παραμέλησα. Όλα φτιάχνονται θέλω να ελπίζω.
πολλά είπα για σήμερα
sk;eftomai ;oti p;ali ;enivsa na me akoymp;aei k;apoiow fr;ikara gia l;igo all;a met;a e;ida ;ena koyno;ypi na pet;aei
σκέφτομαι ότι ένιωσα να με ακουμπάει κάποιος σαν άνθρωπος για λίγο φρίκαρα μετά από λίγο είδα ένα κουνούπι να πετάει νιώθω σαν να είναι παρέα μου αυτό να είναι πιο ανθρώπινο από τους άνθρωπους που ξέρω.
δεν υπ΄΄αρχει περίπτωση να βλάψω αυτά τα πλασματάκια με ακούτε? 8*| δεν θέλω τουλάχιστον έτσι όπως είμαι τώρα
DEN THELETE NA SYZHTHSOUME?