Results 4,906 to 4,920 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
18-09-2011, 13:40 #4906
I have this glass in my hands patre. tell me what to do please.
- 18-09-2011, 13:41 #4907
worth a few euros. not much to buy me love :'(
where are you patre?
18-09-2011, 13:42 #4908
Speak Search
worth a few euros. not much to buy me love :'(
where are you patre? αξίζει να μερικά ευρώ. δεν το πολύ να αγοράσουν μου αγάπη:'(
Όταν είστε patre;
(machine translation)
18-09-2011, 13:49 #4909
Σκεφτομαι οτι απο αυριο πρεπει να επανασυνταχτω κ να κατεβω στη σχολη να δω τι γινεται, ο,τι περασα κ εγινε ανηκει στο παρελθον, απο αυριο επιστρεφω στις δραστηριοτητες μου !!!!!!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
18-09-2011, 13:59 #4910
σκεφτομαι οτι επεστρεψε αυτη απ'το 99 με ΜΩΒ κραγιον και ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ φακους επαφης. δεν ειναι γκοθου αλλα κατι ανωτερο!
18-09-2011, 15:17 #4911
"χμμ εσύ δεν έλεγες πως είναι ανοιχτό το φόρουμ και ότι θέλουμε λέμε αρκεί να μην παραβένουμε κανόνες?
Πίστεψε με με την κρίση οι περισσότεροι θέλουν λεφτά για εκείνο το κουτί γάλα. Δεν ξέρω ποιος είσαι τι στερήθηκες και τι όχι. Και δεν είναι αυτό το θέμα. Αλλά μην κατηγορείς όσους χρειάζονται τα λεφτά δεν είναι πάντα από απληστεία ιδιαίτερα στις μέρες μας που δεν υπάρχει ούτε παξιμαδάκι.".
Αγαπητή Bloody... φυσικά και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει αρκεί να μή παραβιάζονται οι κανόνες λειτουργίας. Μόνο που εκφράστηκες προσωπικά, λες και ξέρεις τον καθένα από τα χτε εδώ μέσα. Το σκεπτικό μου δε σου έγινε μάλλον αντιληπτό. Μίλησα για τη γενικότερη και πολύ έντονη τάση του ανθρώπου να ξεφτιλίσει όχι μόνο την ίδια τη "φυσιολογική" λειτουργία του, αλλά να αναγάγει και να προβιβάσει πλέον σε θεότητα το χρήμα. Κι όλο αυτό, επαναλαμβάνω, επειδή πάντα έχει πρόβλημα με το αν ο διπλανός έχει περισσότερα. Οι άνθρωποι τείνουν να ταυτίζονται με τους εξουσιαστές τους. Θέλουν να γίνουν σαν αυτούς. Αλλά μόνο με την προϋπόθεση να τύχουν περισσοτέρων απολαβών απ' τους άλλους. Δε τους ενδιαφέρει η ισοτιμία, η ισονομία. "Αρχηγοί" πέρασαν πολλοί καλοί απ' αυτό τον έρμο κόσμο... αλλά πρέσβευαν και επιθυμούσαν το ίδιο για όλους. Τους έφαγαν απλά λάχανο. Είναι δύσκολο για τους σημερινούς ανθρώπους να είναι κάποιος καλύτερός τους και να έχει τις ικανότητες να οδηγήσει στο κοινό καλό, ίδιο για άπαντες. Είναι πολύ δύσκολο και σχεδόν ακατόρθωτο το αυτονόητο πλέον.
Ο τρόπος έκφρασής μου είναι αρκετά ορθός για να βλέπεις "κατηγορίες" εκεί που δεν υπάρχουν. Και σαφέστατος. Οι άνθρωποι που κάνουν αμάν σήμερα για ένα κουτί γάλα, είτε ήρθαν σε αυτή την κατάσταση λόγω μαλακιών δικών τους, είτε γιατί θέλησαν να κρατάνε στην εξουσία και να αναδεικνύουν άτομα "κραταιά", και επιθυμούσαν να γίνουν σα τα μούτρα τους.
Οι δε άνθρωποι που πραγματικά υποφέρουν χωρίς ποτέ να υπήρξαν σε μια απ' τις δυο κατηγορίες, είναι και αυτοί στους οποίους αναφέρομαι. Εξ' αιτίας άλλων αυτοκτονούν τα όνειρά τους, δοκιμάζονται και βασανίζονται. Και μιλάω για αυτούς που βλέπουν πέρα απ' τη μύτη τους και δρουν πάνω απ' τον κώλο τους. Μόνο που αυτό κοστίζει πολύ. Το να παραμένεις πιστά έξω απ' το κοπάδι, έχει τίμημα και λέγεται περιθωριοποίηση. Είναι ελάχιστοι και εύχομαι να πολλαπλασιαστούν. Οι πολλοί άρχισαν να ξεβολεύονται. Κι αν ποτέ καταφέρουν να δώσουν σημασία στην πεταλούδα που συνεχίζει να πετά, στο τελευταίο χόρτο που φυτρώνει και στη δύναμη που κρύβεται μέσα στο κεφάλι τους και δε χρήζει "βοηθείας" από κανέναν αν στρώσουν κάτω τον πισινό τους, ίσως κάτι αλλάξει. Ελπίζω τώρα να έγινα σαφέστερος.
18-09-2011, 15:29 #4912
Δν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό. Θα ήμουν ευτυχής αν μπορούσα να κλωνοποιηθώ για να προλάβω όλους και όλα- κυρίως όλους που απαιτούν διαρκώς χρόνο που δν έχω. Μήπως άραγε ήρθε η ώρα να πάρω τις αποφάσεις μου? ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ!!!
18-09-2011, 17:31 #4913
σκεφτομαι οτι ολα ξαναηταν πολυχρωμα και γυρνουσαν γυρω γυρω χωρις να μπορω να προσδιορισω το λογο. πινκ μωρη ξανθουλα πινκ (̾●̮̮̃̾•̃̾)
18-09-2011, 17:38 #4914
Τι σαφέστατος?? ένα λύκειο και μια δημόσια σχολή του κόλου έβγαλα δεν κατάλαβα τίποτα πέρα από την ισότητα που θεωρείς πως πρέπει να υπάρχει και συμφωνώ σε αυτό ... Το χω ξαναπεί δεν μου κόβει και πολύ και θα ήθελα να μου μιλάνε με πιο εύκολα λόγια :\
Α! Όσοι στερούνται τώρα πράματα δεν τα στερούνται από δικιά τους μαλακία. Το να εμπιστευθείς κάποιον δεν είναι μαλακία. Μαλακία είναι το να προδώσουν την εμπιστοσύνη σου.[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
18-09-2011, 17:52 #4915
σκεφτομαι να δέσω μια πέτρα και να πέσω στη θάλλασα!!!
18-09-2011, 18:05 #4916
18-09-2011, 18:06 #4917
Bloody, γιατί νιώθεις την ανάγκη να πεις πως έβγαλες το λύκειο και μια δημόσια σχολή του... κώλου;... μια χαρά κατάλαβες και η γλώσσα δεν είναι προνόμιο των πτυχιούχων - του επίσης κώλου - αλλά όλων αρκεί να την αγαπούν. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου γιατί οι εκάστοτε εξουσιαστές αυτό επιθυμούν. Τη χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και "εξουσιαστές" δεν είναι μόνο όσοι είναι στις βουλές ανά τον κόσμο. Μπορεί να είναι μέχρι και ο... καλός ψυχολόγος της γειτονιάς μας... :) ...
"Το να εμπιστευθείς κάποιον δεν είναι μαλακία. Μαλακία είναι το να προδώσουν την εμπιστοσύνη σου.".
Ακόμη μεγαλύτερη μαλακία φίλη μου είναι το να μην εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Οι υπόλοιπες απλά ακολουθούν αν αυτό συμβαίνει... δυστυχώς...
18-09-2011, 18:07 #4918
18-09-2011, 18:09 #4919
Ο Γιούρης είν' τούτος για με γελούν οι οφθαλμοί μου;... λεφτά υπάρχουνε αλλά μαζί δε τα φάγαμε... :) ...
18-09-2011, 18:13 #4920
Ήθελα να κάνω καλύτερα πράματα αλλά δεν είναι της ώρας αυτά.
Απλά διευκρινίζω πως δεν το χω με τα λόγια και θα ήθελα πιο απλές λέξεις. Δεν είναι θέμα αυτοεκτίμησης, είναι αυτογνωσία, υπάρχουν άλλα πράματα που κάνω καλά αλλά όχι τα λόγια. Το ξέρω το συνάφι αυτό με τους εξουσιαστές και όσο μπορώ το πολεμάω. Δεν με βοηθάει ο τόπος που μένω αλλά προσπαθώ.[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
Θα μπορούσα να βρω ενοίκιο μέχρι 200€ σε οποιαδήποτε...
09-07-2025, 21:19 in Με καφέ και συμπάθεια....