το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Επισης μια και μιλαμε για ξεφτιλα..Πιο ξεφτιλα ειναι να χρησιμοποιεις το παραληρημα ενος αρρωστου ανθρωπου για να πεις τα δικα σου,επειδη πχ αντιπαθεις το mnimonio ή τον οποιοδηποτε αλλο..Σε προκαλω "επειδη διαβασες" κιολας βρε ελληνα κροισε που προσβαλλα εγω τον Πανου..Επισης αποφασισε η μπετελ τι ειναι?Γιατι φασκεις και αντιφασκεις απο μονος σου!! :)
Mac, ενταξει, μην φτανουμε και στο σημειο να απειλουμε, δεν ειναι σωστο. Δεν ξερω για παλιοτερα, αλλα ειδικα τωρα, αν διαβασεις το τι εγινε, μια τεραστια παρεξηγηση ειναι.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
σεισμός ρε παιδιά,ταράχτηκα βραδιάτικα
Κακοπροαιρετη οχι , καχυποπτη ναι , ειδικα σε αυτον το χωρο . Για αυτο και εχω προβλημα με οσους δηλωνουν ψυχολογοι και οσους επιμενουν σε επικοινωνια με π.μ ( και δεν μιλαω για σενα μαγκ) ή την πεφτουν σε μελη που ειναι εμφανως ευαλωττα .
Και ναι ειμαι αρρωστη , πασχω απο ψυχικη νοσο οπως και πολλα αλλα μελη του φορουμ αυτου και για αυτο ειμαι εδω μεσα.
Δεν μου αρεσουν οι ιντριγκες και οι καυγαδες , για αυτο και δεν θελω να δωσω αλλη συνεχεια. Απο μενα τελος.
αυτο πρεπει να το κανεις σημα κατατεθενQuote:
Απο μενα τελος.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Επειδή το υστερογραφο2 απευθύνεται σε μένα,θα σε παρακαλούσα να μην παρερμηνεύεις τα λόγια μου,τα οποία ειπώθηκαν τηλεφωνικώς και όχι σε π.μ..........Δεν σε αποκάλεσα "ψυχοπαθή"..εξέφρασα τους φόβους μου,γιατί έχω γνωρίσει ψυχοπαθείς και φοβάμαι με ποιούς έχω να κάνω.
Χαίρομαι ότι πραγματικά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από εσένα,γιατί εξάλλου η τηλεφωνική επικοινωνία που αναπτύξαμε κατόπιν και δικής σου παρότρυνσης,είχε καθαρά φιλικό χαρακτήρα,πόσο μάλλον αλληλοβοήθεια χωρίς υστεροβουλία!
Παρ'όλα αυτά νομίζω ότι οι απειλές εναντίον συγκεκριμένων μελών εδώ μέσα α μη τι άλλο είναι μικροπρεπές-γιατί κανείς νομίζω δεν σε έχει προσβάλλει και η απειλή έστω και υπόνοια αυτής,χρίζει μηνύσεως και δικαστικής εξέλιξης....θα πρέπει να σου κάνω γνωστό ότι μέσα στο ίντερνετ δεν μιλάμε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων,οι συνομιλίες μας καταγράφονται και μπορούν ανα πάσα στιγμή να ελεγχθούν από την υπηρεσία ηλεκρονικού εγκλήματος.!
Αγγελε,νομίζω ότι θα πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου περισσότερο στην δική σου υγεία και όχι σε κάποιο/α μέλη.Σχεδόν όλα τα μέλη εδω μέσα είναι καλοπροαίρετα και εκφράζουν την άποψη τους ανάλογα με τα επιδιωκόμενα.
Υπάρχουν διαχειριστές που είναι σίγουρο ότι θα σου επισημάνουν το λάθος που κάνεις-ανεξάρτητα αν έχεις λεφτά ή όχι.
Τέλος δεν έχω να επιβεβαιώσω ποιος είσαι,ξέρω πολύ καλά ποιος είσαι,απλά ανησυχώ για σένα πάντα σε φιλικό επίπεδο και μέχρι εκεί που μου το επιτρέπεις...
καλό σου βράδυ.
το τι γνωρισες πριν αυτο δε σημαινει οτι ολοι οσοι μιλας στη συνεχεια ειναι το ιδιο γιατι ωρες ωρες βλεπω οτι συμπεριφεροσουν με ενα τροπο που δε μπορουσα να τον εξηγισω κ τωρα καπως καταλαβα μη βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις καν τι ειναι ο αλλος που σου μιλα αν εχεις φοβους μιλα απλα γι αυτους μη ψαχνεις καπιον να τους φορτωσεις σε αυτον στη τυχη αν δε ξερεις με πιους εχεις να κανεις απλα μαθε αλλιως κατσε στα αυγα σου κ μη κανεις τιποτα απλα...Quote:
ξέφρασα τους φόβους μου
Καταρχην να πω σε ολους οτι χαρηκα που σας γνωρισα γιατι αυριο μεθαυριο..ποιος ξερει μπορει να ειμαι σε κανενα χαντακι απο καποιον Ελλην κροισο με διασυνδεσεις που φτανουν απο το μυαλο του μεχρι τον αφαλο του!
Ελπιζω οι αισχρες απειλες του να μεινουν και να φαινονται πρωτον για να βλεπουν (ειδικα αυτοι που εχουν ερθει πιο κοντα του) με τι ποιοτητα ανθρωπου μιλανε και δευτερον γιατι ειμαι σε σκεψεις στο να του χτυπησω μια μηνυση και να τον κανω μαγκα που φυσαει το γιαουρτι..
Αντιπαθειες ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν,δεν γινεται να ταιριαζουμε με ολους..Ομως οποιος συμφωνει με τετοιες τακτικες δεν μπορει παρα να ειναι ενα ρεμαλι!
Επειδη ολο το θεμα ξεκινησε απο τον Πανου,προκαλω τον καθενα που βγαζει την προσωπικη του αντιπαθεια χρησιμοποιωντας ουσιαστικα τον Γιωργο να μου παραθεσει ποτε προσβαλλα εγω τον Πανου στην κουβεντα που ειχαμε 2 μερες τωρα..Αυτα!
Και μπαν να φαει δεν μας λεει τιποτα αυτο,θα επανελθει με αλλο νικ..Η αλητεια ομως θα παραμεινει! Καλο σουκου!