Τι σκέφτεστε; - Page 1241
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1241 of 1532 FirstFirst ... 24174111411191123112391240124112421243125112911341 ... LastLast
Results 18,601 to 18,615 of 22967
    Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 06-04-2014 at 05:28.

Banned
    Επισης μια και μιλαμε για ξεφτιλα..Πιο ξεφτιλα ειναι να χρησιμοποιεις το παραληρημα ενος αρρωστου ανθρωπου για να πεις τα δικα σου,επειδη πχ αντιπαθεις το mnimonio ή τον οποιοδηποτε αλλο..Σε προκαλω "επειδη διαβασες" κιολας βρε ελληνα κροισε που προσβαλλα εγω τον Πανου..Επισης αποφασισε η μπετελ τι ειναι?Γιατι φασκεις και αντιφασκεις απο μονος σου!! :)

Senior Member
    Mac, ενταξει, μην φτανουμε και στο σημειο να απειλουμε, δεν ειναι σωστο. Δεν ξερω για παλιοτερα, αλλα ειδικα τωρα, αν διαβασεις το τι εγινε, μια τεραστια παρεξηγηση ειναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Μια χαρα , εχει αρκετους δασκαλους εδω μεσα , θα στα μαθουν ολα τα κολπα . . .
    Φυσικά...............New Beggining και ERMIS85 είναι όλα τα φόντα για να περάσω στη σφαίρα του πιο kinky.....

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 06-04-2014 at 05:29.

Junior Member
    σεισμός ρε παιδιά,ταράχτηκα βραδιάτικα

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. .

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 06-04-2014 at 05:29.

Senior Member
    Κακοπροαιρετη οχι , καχυποπτη ναι , ειδικα σε αυτον το χωρο . Για αυτο και εχω προβλημα με οσους δηλωνουν ψυχολογοι και οσους επιμενουν σε επικοινωνια με π.μ ( και δεν μιλαω για σενα μαγκ) ή την πεφτουν σε μελη που ειναι εμφανως ευαλωττα .

Και ναι ειμαι αρρωστη , πασχω απο ψυχικη νοσο οπως και πολλα αλλα μελη του φορουμ αυτου και για αυτο ειμαι εδω μεσα.
    Δεν μου αρεσουν οι ιντριγκες και οι καυγαδες , για αυτο και δεν θελω να δωσω αλλη συνεχεια. Απο μενα τελος.

Banned
    Απο μενα τελος.
    αυτο πρεπει να το κανεις σημα κατατεθεν

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 06-04-2014 at 05:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Επειδή το υστερογραφο2 απευθύνεται σε μένα,θα σε παρακαλούσα να μην παρερμηνεύεις τα λόγια μου,τα οποία ειπώθηκαν τηλεφωνικώς και όχι σε π.μ..........Δεν σε αποκάλεσα "ψυχοπαθή"..εξέφρασα τους φόβους μου,γιατί έχω γνωρίσει ψυχοπαθείς και φοβάμαι με ποιούς έχω να κάνω.

Χαίρομαι ότι πραγματικά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από εσένα,γιατί εξάλλου η τηλεφωνική επικοινωνία που αναπτύξαμε κατόπιν και δικής σου παρότρυνσης,είχε καθαρά φιλικό χαρακτήρα,πόσο μάλλον αλληλοβοήθεια χωρίς υστεροβουλία!
    Παρ'όλα αυτά νομίζω ότι οι απειλές εναντίον συγκεκριμένων μελών εδώ μέσα α μη τι άλλο είναι μικροπρεπές-γιατί κανείς νομίζω δεν σε έχει προσβάλλει και η απειλή έστω και υπόνοια αυτής,χρίζει μηνύσεως και δικαστικής εξέλιξης....θα πρέπει να σου κάνω γνωστό ότι μέσα στο ίντερνετ δεν μιλάμε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων,οι συνομιλίες μας καταγράφονται και μπορούν ανα πάσα στιγμή να ελεγχθούν από την υπηρεσία ηλεκρονικού εγκλήματος.!

Αγγελε,νομίζω ότι θα πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου περισσότερο στην δική σου υγεία και όχι σε κάποιο/α μέλη.Σχεδόν όλα τα μέλη εδω μέσα είναι καλοπροαίρετα και εκφράζουν την άποψη τους ανάλογα με τα επιδιωκόμενα.
    Υπάρχουν διαχειριστές που είναι σίγουρο ότι θα σου επισημάνουν το λάθος που κάνεις-ανεξάρτητα αν έχεις λεφτά ή όχι.

Τέλος δεν έχω να επιβεβαιώσω ποιος είσαι,ξέρω πολύ καλά ποιος είσαι,απλά ανησυχώ για σένα πάντα σε φιλικό επίπεδο και μέχρι εκεί που μου το επιτρέπεις...

καλό σου βράδυ.
    Last edited by Aeon; 06-04-2014 at 05:31.

Banned
    ξέφρασα τους φόβους μου
    το τι γνωρισες πριν αυτο δε σημαινει οτι ολοι οσοι μιλας στη συνεχεια ειναι το ιδιο γιατι ωρες ωρες βλεπω οτι συμπεριφεροσουν με ενα τροπο που δε μπορουσα να τον εξηγισω κ τωρα καπως καταλαβα μη βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις καν τι ειναι ο αλλος που σου μιλα αν εχεις φοβους μιλα απλα γι αυτους μη ψαχνεις καπιον να τους φορτωσεις σε αυτον στη τυχη αν δε ξερεις με πιους εχεις να κανεις απλα μαθε αλλιως κατσε στα αυγα σου κ μη κανεις τιποτα απλα...

Banned
    Καταρχην να πω σε ολους οτι χαρηκα που σας γνωρισα γιατι αυριο μεθαυριο..ποιος ξερει μπορει να ειμαι σε κανενα χαντακι απο καποιον Ελλην κροισο με διασυνδεσεις που φτανουν απο το μυαλο του μεχρι τον αφαλο του!
    Ελπιζω οι αισχρες απειλες του να μεινουν και να φαινονται πρωτον για να βλεπουν (ειδικα αυτοι που εχουν ερθει πιο κοντα του) με τι ποιοτητα ανθρωπου μιλανε και δευτερον γιατι ειμαι σε σκεψεις στο να του χτυπησω μια μηνυση και να τον κανω μαγκα που φυσαει το γιαουρτι..
    Αντιπαθειες ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν,δεν γινεται να ταιριαζουμε με ολους..Ομως οποιος συμφωνει με τετοιες τακτικες δεν μπορει παρα να ειναι ενα ρεμαλι!
    Επειδη ολο το θεμα ξεκινησε απο τον Πανου,προκαλω τον καθενα που βγαζει την προσωπικη του αντιπαθεια χρησιμοποιωντας ουσιαστικα τον Γιωργο να μου παραθεσει ποτε προσβαλλα εγω τον Πανου στην κουβεντα που ειχαμε 2 μερες τωρα..Αυτα!

Και μπαν να φαει δεν μας λεει τιποτα αυτο,θα επανελθει με αλλο νικ..Η αλητεια ομως θα παραμεινει! Καλο σουκου!

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Φυσικά...............New Beggining και ERMIS85 είναι όλα τα φόντα για να περάσω στη σφαίρα του πιο kinky.....
    Δεν ασχολούμαι με Vanilla καλή μου... Βρες τη Con να σου μάθει τα κόλπα... Θα είναι καλή δασκάλα για αυτό είμαι σίγουρος...

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    οοο θα εχουμε αποκαλυψεις...!