-
Μου φαινεται οτι επαθες υπερκοπωση απο τη γυμναστικη και στο τελος το σωμα στο εδειξε.Ειδα στο φορουμ το προγραμμα γυμναστικης σου και νομιζω οτι ειναι υπερβολικο ειδικα που σου εχει βαλει αεροβια 20 λεπτα πριν τα βαρη και ξανα μετα!!!!!!αν ειναι δυνατον.Οταν θελεις να κανεις βαρη ξεχωριζεις τη μερα και δεν πρεπει να γυμναζεσε πανω απο 3/4 της ωρας μετρωντας και την προθερμανση μεσα και την αποθεραπια που ειναι ειτε κοιλιακοι ειτε διαδρομος χαλαρα η κατι αλλο τετοιο,και δεν θελει καθε μερα γιατι το σωμα δεν προλαβαινει να ξεκουραστει με αποτελεσμα μετα απο λιγο καιρο να τα φτυσεις τελειως και να μην θελεις να δεις το γυμναστηριο,φυσιολογικο δεν ειναι? :) Ασε που σου ειχε βαλει ασκησεις για ολο το σωμα την ιδια μερα!!αυτο το κανουν μονο στους αρχαριους που βαζουν ελαφρια βαρη,ποτε θα προλαβει να ξεκουραστει το σωμα?
-
κ δεν ειδες τιποτε φορτυ διοτι πολυ απλα δεν τα εκανα οποτε κ δεν τα εγραφα...
δεν επαθα υπερκοπωση τη μεση μου επαθα κ ακουω κ θορυβους στους ωμους,
δε μου γυμναζε τους ανταγωνιστες μυς, μαφηνε να μη κανω κοιλιακους κτλ.
καθε ομαδα θελει ολικη γυμναστικη, η απαντηση του ηταν μπες στο τμημα του αερομπικ αφου δε τα κανεις μονη.
μα τι να κανω μονη 850 ασκησεις λες κ κατεβαινω σε αγωνες?
ναι ειναι ενας πολυ καλος γυμναστης αλλα οχι για αρχαριο.
να μην παραθεσω τα αμετρητα ξεκαθαρα σχολια που σε προτρεπουν να του χωσεις μια σφαλιαρα κ να φυγεις (του στυλ για οτιδηποτε εξτρα μπορεις να κανεις personal training, νιωθεις πεσμενη? μηπως να σου δωσω ενα συμπληρωμα,
αν κανεις μια ασκηση αποδω μια απο εκει μη περιμενεις να δεις αποτελεσμα ενω ξεπατωνομουν, + την διαρκη απουσια του απο το γυμναστηριο)
βρε δε πα να.
αν ειχα υπομονη θα καθομουν αλλους 3-4 μηνες να δω κ αλλες ασκησεις αλλα υπαρχουν κ ωραιοτατα σαιτ!
κ μονος του μου ειπε "μη νομιζεις καθε 6 εβδομαδες που θα σου αλλαζω προγραμμα αντε να βαζουμε 2 νεες ασκησεις, σκεψου σε 100 ατομα να αλλαζα ολο το προγραμμα!" ε τωρα θαχει 99.
κ που μου τις εδειχνε εκεινος ποια η διαφορα?
το οτι επρεπε να τον κυνηγω να τον βρω ενω το σαιτ αναπασα στιγμη ειναι ευκαιρο!
(μην αναφερω τα παιδια στο διπλα φορουμ που κανουν καταπληκτικη δουλεια...)
το σωμα μου εχει κουραστει, το μυαλο εχει ορεξη, απο χθες ανυπομονω να παρω 2-3 πραγματα να γυμναζομαι σπιτι + να παω αποψε στο διαδρομο στο πατρικο μου να τρεξω,
που πριν δεν ηθελα να τον δω.
ενταξει δεν ειναι σαν του γυμναστηριου αλλα τουλαχιστο εκει δε θα με βλεπει κανεις κ θα νιωθω ανετα χωρις να βρωμαει ο διπλα!
-
ΥΓ αρχισα να προβληματιζομαι οταν μου ειπε ο ανδρας μου οτι γυριζω κουρασμενη ενω δεν εκανα καλη γυμναστιη κ απεφευγα πραγματα....τελικα βγηκε αληθινος κ σαυτο...
ΥΓ 2 συγνωμη που καναμε το τοπικ γυμναστικης αλλα ειχα πει θα συγκρατηθω, με την φορτυ εδω ομως δε μπορεσα :P
κ για να γινω εντος θεματος, αποψε τελευταιο γευμα 8 στη δουλεια.
-
να γιατι καις τοσες θερμιδες :bouncing: εγω παντως τοσο πολυ γυμναστικη,καθημερινα και αεροβικη και βαρη εκανα μεχρι τα 25 μου,μετα αρχισα να αραιωνω τις μερες γιατι αρχιζε να κουραζεται το σωμα και εφτανα στο σημειο να μου γινεται βαρος το γυμναστηριο ενω πρωτα μου αρεσε πολυ.Απο τοτε πηγαινω οσο συχνα μπορω και κανω μια η δυο μυικες ομαδες καθε φορα και αυτες κοντινες,ποτε ποδια με πανω μερος για να προλαβουν να ξεκουραστουν οι μυς.Ετσι εχω και περισσοτερη δυναμη την επομενη φορα να σηκωσω περισσοτερα βαρη και να εχω καλυτερο αποτελεσμα.Για αεροβια κανω πολυ περπατημα εξω απο το γυμναστηριο εκτος αν παω και κανω 1/2 ωρα μονο ελλειπτικο αλλα τοτε δεν θα κανω βαρη.
για να ξαναμπω και εγω στο θεμα :D........σταματαω το βραδυ στις 7 και ξανατρωω την επομενη στις 10.15 ωρες νυστικη
-
χαχαχαχαχ μαρεσει που ειμαστε εντος θεματος εν τελει χαχαχαχχα
φορτυ μου ειλικρινα δεν πιστευω να εκαιγα τιποτε γιατι δεν εκανα αεροβια οση μου ελεγε,
μου εκαψε ομως ορεξη κ ενθουσιασμο,
ειμαι ενθουσιωδης κ αγαπω αυτο που καω κ το σωμα μου, παροτι το νιωθω χαλια βαρυ κ πρισμενο κ δεν το περιποιουμαι οπως πριν που ετρωγα ομορφα...
ομως κ σιγουρα μολις ερθει ο παγκος μου κ οι πρωτοι μου αλτηρες
θα νιωσω τοσο τελεια που θα εχω ξεχασει τελειως το γυμναστηριο...κ την χαλια διατροφη!
μετα βεβαια θαρχισω κ κικ μποξινγκ που εχω μαθει ηδη τμηματα ωρες κτλ κ ασε τον αλλο να βουρλιζεται στο αερομπικ. (αρκει να κανω κ το τεστ εγγυμοσυνης βεβαια καποτε...)
εμενα δε μου αρεσει, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ???? ποσες φορες με εριχνε λεγοντας μου οτι δεν κανω δουλεια χωρις αυτο.
ε βεβαια οταν του ελεγα να μου δειξει κι αλλες ασκησεις με ελευθερα βαρη μου ελεγε να μπω στο τμημα, μη παει κ του ξεφυγει κ κανει κανενα περσοναλ τρεινινγκ χωρις πληρωμη κ μπει μεσα! α μη χε...
ΥΓ τελικα τελευταιο γευμα 5 παρα.
εχω φαει καλα, ειμαι ικανοποιημενη, αυριο παλι,
ας κανω κ μια νηστεια αποτοξινωσουλα λιγες ωρες, ολο μασα μασα ειμαι...
-
παω να σου γραψω στο θεμα για τη γυμναστικη...
-
χαχαχα ναι φοβασαι μη χαλασουμε το θεμα? αφου ο,τι ναναι γραφουμε οπου ναναι τελικα σαυτο το φορουμ τι να πω...
-
δεν καταφερα νηστεια, λογικο δεν ειχα φαει σωστα,
απο αυριο σωστα γευματα ανα 3 ωρες κ το βραδυ ραψιμο κ υπνο νωρις.
καιρος για come back στον δρομο για την απωλεια
-
τερμα τα ψεμματα δεν παει αλλο, φορτυ αρχιζω με μια καλη νηστεια, παω να δω ποσο ειναι η μεγαλη νηστεια στο πρωτο μηνυμα (καπου 20 ωρες θυμαμαι?)
να αποτοξινωθω κ μετα αρχιζω μετρημα θερμιδων, προσπαθει ανα τρωω τα γευματα σπαστα (λιγο δυσκολο λογω ταξιδιου)
κ τελος νωρις βραδυνο!
νηστειες ΙΦ λοιπον καθημερινα, πραγματα ειμαι σε απελπιστικη κατασταση, χθες + σημερα εφαγα ενα κουτι πιτσα μονη (+ ολα τα συνοδευτικα χθες)
απλα δεν μπορω να σταματησω να τρωω κ αναρωτιεμαι τι θα κανω στην εγγυμοσυνη με τετοια διατροφικη συμπεριφορα.
κομμενα απο τωρα ολα, δεν μπορω αλλο θα σαλταρω ρε γμτ...
ειναι να μην αρχισω να τρωω, να μην αρχισω να καπνισω...
δηλαδη με 2000 θερμιδες που επαιρνα κ σωστες τροφες κ με 2-3 τσιγαρα τη μερα γιατι να μη μπορω?
πρεπει να τα σκ@τωνω κ να το πηγαινω σε αρωωστημενη τροφη κ τσιγαρο?
αφου λοιπον δεν μπορω σαυτα θα μαθω να μπορω στις 1600 χωρις τσιγαρο. α στο καλο!
-
Να σου πω τι γνωμη μου?νομιζω οτι πρεπει να βαλεις ενα εβδομαδιαιο προγραμμα που θα το κρατας κατα γραμμα.Σχεδιασε ενα διαιτολογιο στο φιτ ντει με ενα ΓΕΥΜΑ μονο τη βδομαδα ελευθερο και κολλησετο στο ψυγειο αλλα μην φευγεις καθολου απο αυτο.
Πες οτι το πρωι θα τρως για παραδειγμα ενα βραστο αυγο με λιγο τυρι και ενα φρουτο-το μεσημερι μια μπριζολα με σαλατα και μια πατατα κλπ κλπ και να μην σκεφτεις οτι θα φας τιποτα παραπανω απο αυτα που εχεις γραψει στο χαρτι!!το ξερω οτι ξερεις πολυ καλα να σχεδιαζεις ενα διαιτολογιο,φτιαξτο και τοιχοκολλησετο και βαλε καλα στο μυαλο σου οτι ΜΟΝΟ αυτα θα φας.Οταν αφηνεις τον εαυτο σου ελευθερο να διαλλεξεις καθε μερα τι θα φας,αγοραζεις και πιτσα νομιζοντας οτι θα αντεξεις να δοκιμασεις μονο ενα-δυο κομματια η φτιαχνεις ενα παχυντικο φαγητο και λες οτι θα φαω μονο μια μικρη μεριδα και τελος τρως μια μεγαλη.Αυτα βεβαια στα λεω γιατι ισχυουν για μενα,αυτο κανω για να χασω κιλα η να κρατηθω.Τωρα πειναω πολυ αλλα αν δεν παει 2 η ωρα δεν προκειται να βαλω μπουκια στο στομα μου,εχω φτιαξει ενα καφε και πινω και μου εκοψε λιγο την πεινα αλλιως ολη μερα θα τσιμπολογαω :(
Οταν ημουν εγκυος και ειδε ο γιατρος οτι πηρα 14 κιλα τους πρωτους 6 μηνες μου εβαλε τις φωνες και μου εδωσε γραμμενο σε χαρτι τι θα τρωω,μου ειπε να μην τολμισω να φαω τιποτα περα απο αυτα γιατι δεν θελει επιπλοκες στη γεννα,και σκεψου οτι οταν εμεινα εγκυος ημουν 56 κιλα,δεν ειχα παραπανισια.Με αυτο που μου εκανε λες και κατι εκανε κλικ στο μυαλο μου και ειπα τερμα δεν προκειτε να φαω τιποτα αλλο και ετσι εγινε,αφου το ειχα βαλει στο μυαλο μου και τουρτα να περνουσε απο μπροστα μου δεν εδινα σημασια.Δοκιμασε και αυτο γιατι φοβαμαι οτι η 20ωρη νηστεια θα σε κανει να πεσεις με πιο λαιμαργια στο φαγητο
-
βασικα σκεφτομαι το εξης, επειδη νιωθω σκασμενη απο το φαγητο (λογικο νομιζω, να μην κανω νηστεια αλλα να μην επιδιωξω κ να φαω,
αν πεινασω μετα να φαω σαλατα λαχανο με μπολικο λεμονι (να μη τα πεταξω κιολα)
κ ο,τι αλλο θελω αλλα με λιγες θερμιδες.
κ μετα να κρατησω 16ωρη πχ μεχρι αυριο στο πλοιο.
(20ωρη πιστευω κ γω δε θα μου κανει καλο ποτε δε μου εκανε!)
τελεια ιδεα αυτο που λες για οταν γυρισω, τωρα πως θα το κανω κ μαλιστα βρισκομενη αθηνα?
δεν εχουμε κ μαναβη κοντα μας γαμωτο !
σκεφτομαι να το ριξω σε πρωτεινες (ψητα σαλατες γιαουρτια γαλα κτλ)
τα πρωτα απο ντελιβερι τα αλλα απο το φουρνο (αντι για τυροπιτες ψωμια κτλ χαχαχαχ)
-
παω καλα, τελευταιο γευμα 9 κ αρχιζω 14 ωρες νηστειες με τρελα κ κορδελα, κ αμα κατσει κ καμμια 15ωρη ή 16ωρη ακομα καλυτερα.
αλλα ως εκει.
πρωτος στοχος αποψινο βραδυνο 9.
-
apotyxia κ παλι φορτυ...
νομιζω αν δεν αρχισω να τρωω σωστα δεν προκειται να τρωω βραδυνο νωρις.
πχ το απογευμα εφαγα τα φρουτα μου, το γιαουρτι μου, το βραδυ σαλατα σουπα τυρι πολυσπορο ψωμι
αλλα το πρωι ειχα φαει την πιτσα οποτε...συνολικα δεν ημουν χορτατη, οχι θερμιδικα, ξερεις, δεν ειχα μπουχτισει!
ετσι κατεληξα να τρωω τωρα ανεξελεγκτα ψευτο δημητριακα (με ζαχαρη κ σοκολατα + γαλα)
γιαυτο εβαλα στη βαλιτσα την βρωμη να την εχω προχειρη για το πρωινο μου οσο νωρις κι αν ξυπνω,
αλλιως θα πεινω διαρκως.
το παθαινεις κ συ αν δε ξεκινησεις σωστα τη μερα να τρως ασχημα στο μεγαλυτερο μερος της?
ειμαι ομως τρελα χαρουμενη γιατι αδιαθετησα οποτε εχω αλλη μια μεγαλη ευκαιρια να αδυνατισω προ εγγυμοσυνης. κ αυτη τη φορα σκοπευω να την εκμεταλευτω!
ειμαι σιγουρη οτι χωρις ιδιατερη προσπαθεια μολις μπω στον ισιο δρομο παλι, με νωρις βραδυνο κ καλοφαγωμενη ολη μερα θα χασω γρηγορα 10 κιλακια.
χωρις τα βαρη η απωλεια θαναι ταχυτερη κιολα αφου θα χασω κ μυικο ιστο...κριμα
αντε με το καλο να τα παραγγειλω να μου ερθουν!!!
-
Οχι εγω ακομα και αν δεν ξεκινησω σωστα τη μερα μετα θα φαω σωστα,το εχω σαν αρχη οταν χαλαω την διατροφη να μην το συνεχιζω,δηλαδη αν παρω μια τυροπιτα η κατι γλυκο απο το φουρνο φροντιζω μετα να φαω πολλα λαχανικα και πρωτεινη οσο παμε προς το βραδυ,το δικο μου προβλημα ειναι το τσιμπολογημα,δεν τρωω ανεξελεκτα ποτε αλλα αν βαριεμαι ολο και κατι θα τσιμπολογαω και λιγο λιγο ανεβαινουν οι θερμιδες. :spin:
Χωρις τα βαρη θα σε δειξει σιγουρα πιο κατω η ζυγαρια αλλα δεν πιστευω οτι θα χασεις μυικο ιστο,θα ξεπριστουν σε λιγες μερες μυς αυτο το πριξημο ομως θα ξαναερθει οταν αρχισεις παλι τα βαρη.Αν κανεις ελλειπτικο και βαρακια στο σπιτι μαζι με διαιτα γιατι να χασεις μυικο ιστο?μια χαρα θα εισαι!!
-
ΝΑι αυτο εχω σκοπο να κανω αλλα ως τοτε με βλεπω 90 κιλα.
αλλη μια ανεξελεγκτη μερα, που επιτηδες με αφησα ελευθερη, στοχος ηταν να μη καπνισω (κ ποτε ξανα στο εξης) γιαυτο δεν εριξα βαρος στο φαγητο.
χθες πηγα σχετικα καλα, φυσικα δε μετραω θερμιδες διοτι τρωω απιστευτες ποσοτητες ακομη για τα δεδομενα διαιτας
χθες ομως εκανα σημαντικη κ τελειωτικη κουβεντα με τον ανδρα μου κ καταλαβα 2-3 πραγματα για μενα περισσοτερα,
βρηκα γιατι τρωω κ εχω σκοπο να το εξαλειψω.
θα μου πεις γιατι εφαγα σημερα τοτε αφου το βρηκα,
εμ αλλο βρηκα τι φταιει αλλο βρηκα τη λυση.
οπως κ ναχει σημερα με δεδομενο οτι ειμαστε στο ποδι απτις 6 κ οτι ειχαμε το χειρουργειο εχω παει πολυ καλα,
ναι ετρωγα γλυκα τοστ κτλ αλλα καθολου δε με καιει,
μπορει να με περασαν στο μητερα για εγγυο αλλα κ παλι δε με καιει,
νιωθω απιστευτη ανακουφιση,
καναμε χθες την πιο επικοδομητικη κουβεντα μας,
νομιζω τελικα αν υπαρχει ενας ανθρωπος που ξερει καποιες πλευρες μου καλυτερα κ απο μενα την ιδια ειναι αυτος που παντρευτηκα,
αρα εκανα σωστη επιλογη!
κ εντος θεματος τωρα:
τελευταιο γευμα 6μιση, νηστεια μεχρι αυριο το πρωι, οση εχω διαθεση οση βγει (σιγουρα 15ωρη)
απο αυριο αρχιζω σωστη διατροφη, μετρημα θερμιδων, περπατημα κ μολις γυρισω σπιτι μου ελλειπτικο.
στοχος σε 2 εβδομαδες να επιστρεψω αθηνα για ψωνια ρουχων οχι σαν εγγυος στον 6ο μηνα~
:D