Δεν έχει καταλάβει ότι προκαλεί με αυτά που λέει.... Κουράστηκα εδώ και πόσες μέρες να βλέπω αυτά που γράφει
Printable View
Οχι ρε γιατι να προκαλει?Επειδη λεει οτι του στελνω μειλ,του κανω κορτε στο skype,επειδη με λεει ανοιχτοποδαρουσα και θυμα καποια πολυ βαριας ιστοριας προ 5 ετων?
Επειδη λεει οτι εγω αναζηταω το κακο του και το εχω συζητησει με μελη εδω?
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Αντε φιλια..Και μην ασχολειστε..Ο Αεον δεν αστειευεται!Υπαρχει κινδυνος να αυτοκτονησει ο Πανου με την τοσο ευαισθητη ψυχουλα που εχει και στο τελος θα φατε ολοι μπαν :)
Ελα τωρα σταματαμε εδω για να μην συνεχισει αλλο... keep it low και ακου αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=RERXiliJfdI
Αφιερωμένο
http://www.youtube.com/watch?v=dQIjaKfWnSY
Οκ..Το μονο που θελω μιας και σε λιγο θα μπαναριστει το προφιλ αυτο και σωστα θα γινει..Να μην επιτραπει αλλο στον παλαβιαρη να ασχολειται μαζι μου και να με συκοφαντει.Αλλωστε αναφερεται αυτος ο κανονας για τα μπαναρισμενα μελη.
Μακια.
Όχι, δεν είναι έτσι. Δεν πρόκειται για επιλεκτική μεταχείριση κι ούτε υπάρχει η έννοια του παραδειγματισμού στις διαχειριστικές ενέργειες. Η έννοια του παραδειγματισμού, είναι για άλλες κοινωνίες, για άλλους ανθρώπους και σίγουρα απέχει μίλια από το τον τρόπο που λειτουργώ!
Υπάρχει ένα σύστημα προειδοποιήσεων όπου όταν κάποιος φτάσει σε ένα αριθμό προειδοποιήσεων, το σύστημα, στην επόμενη προειδοποιηση, αποκλείει το μέλος από το φόρουμ. Προφανώς το mnimonio ήταν στο όριο.
αεον, εχεις τα δικια σου, δεν λεω, αλλα λαβε υποψη σου και την καθυστερηση των επεμβασεων σας..
επιτρεπετε συκοφαντιες να βρισκονται ακομα και τωρα που μιλαμε στον αερα, ενω εχουν γραφτει μερες πριν και μερικα μελη νοιωθουν την αναγκη να διαψευσουν τον συκοφαντη και να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.
aeon h opos legese προσωπικα δεν θα το αφήσω ετσι!
το φορουμ λεει ότι είναι "υποστηρηξη" εδώ μεσα η παρεα με κραζουν κι με βριζουν!!!
επισης ειρονευοντε την ψυχικημου ασθενεια!!
αεον ξερεις παρα πολύ καλα ότι υπαρχουν κανωνες πανω σε θεματα υγειας!! για αυτό κι όπως επρεπε εχω γραψει μηνυμα που κανω γνωστο το προβλημαμου!! ετσι λοιπον από την στιγμη που δεν αποτρέπεις την παρεα κι τους επιτρεπεις να με κραζουν να με βριζουν κι να κανεις επιλεκτικη φιλια!!! γνωρίζεις τους κανωνες ο.κ.?
επισης δεν υπαρχει καμια δικαιολογια που να μου κανεις παρατηρηση η όπως αλλιος το λενε!!!
δεν εχω παραβει τους ορους του φορουμ!! από δευτερα θα δειτε αν υπαρχουν κανωνες ακομα κι στο ιντερνετ!!
αεον εχω κι εγω μαγαζι!!! όπως δεν εχω δικαιωμ εγω να μην αφήσω καμια κι κανεναν πελατι να μπει μεσα κι να διασκεδαζει -ως το σημειο που δεν κανει κατι παρανομο- ετσι κι εσυ δεν εχεις δικαιομα να μου λες ότι κανω κατι στραβο!!! το να εχεις φιλαράκια χρηστες είναι λογικο κι φυσιολογικο!!!αλλα μεχρι εκει όταν παραβαινουν τους κανωνες προς έναν ασθενη εισαι υποχρεωμένος να τους αποβαλεις οριστικα!!!
απετω να μου πεις σε ποιο μηνυμα εχω πρωτος ξεκινηση διαμαχη?!! απετω να μου δειξεις που λεω ψεματα!!! που συκοφαντω!!