Τι σκέφτεστε; - Page 1252
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1252 of 1532 FirstFirst ... 25275211521202124212501251125212531254126213021352 ... LastLast
Results 18,766 to 18,780 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί...εμένα βασικά θα ηρεμήσουν όχι μόνο τα μάτια μου αλλά και τα νεύρα μου...
    Μόνο φόρουμ υποστήριξης δεν θυμίζει πια εδώ...
    Δεν έχει καταλάβει ότι προκαλεί με αυτά που λέει.... Κουράστηκα εδώ και πόσες μέρες να βλέπω αυτά που γράφει

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Δεν έχει καταλάβει ότι προκαλεί με αυτά που λέει.... Κουράστηκα εδώ και πόσες μέρες να βλέπω αυτά που γράφει
    Μια από τα ίδια ακριβώς...μακάρι να τηρήσει αυτό που είπε πριν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μια από τα ίδια ακριβώς...μακάρι να τηρήσει αυτό που είπε πριν...
    έχει και συννεφιά σήμερα , είμαι και εγώ πρησμένος

Banned
    Οχι ρε γιατι να προκαλει?Επειδη λεει οτι του στελνω μειλ,του κανω κορτε στο skype,επειδη με λεει ανοιχτοποδαρουσα και θυμα καποια πολυ βαριας ιστοριας προ 5 ετων?
    Επειδη λεει οτι εγω αναζηταω το κακο του και το εχω συζητησει με μελη εδω?
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 12-04-2014 at 14:42.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 12-04-2014 at 14:43.

Banned
    Αντε φιλια..Και μην ασχολειστε..Ο Αεον δεν αστειευεται!Υπαρχει κινδυνος να αυτοκτονησει ο Πανου με την τοσο ευαισθητη ψυχουλα που εχει και στο τελος θα φατε ολοι μπαν :)

Banned
    Quote Originally Posted by anti_mni View Post
    Οχι ρε γιατι να προκαλει?Επειδη λεει οτι του στελνω μειλ,του κανω κορτε στο skype,επειδη με λεει ανοιχτοποδαρουσα και θυμα καποια πολυ βαριας ιστοριας προ 5 ετων?
    Επειδη λεει οτι εγω αναζηταω το κακο του και το εχω συζητησει με μελη εδω?
    Θελει να κανει τον πονηρο και τα καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα του δεν του το επιτρεπουν!
    Ελα τωρα σταματαμε εδω για να μην συνεχισει αλλο... keep it low και ακου αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=RERXiliJfdI

Banned

Banned
    Οκ..Το μονο που θελω μιας και σε λιγο θα μπαναριστει το προφιλ αυτο και σωστα θα γινει..Να μην επιτραπει αλλο στον παλαβιαρη να ασχολειται μαζι μου και να με συκοφαντει.Αλλωστε αναφερεται αυτος ο κανονας για τα μπαναρισμενα μελη.

Μακια.

Super Moderator
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Υποθετω πως το μπαναρισμα του μνημονιου εγινε προς παραδειγματισμο και συμμορφωση των υπολοιπων μελων .
    Αν δεν ισχυει η υποθεση μου , θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος με ποια λογικη αποκλειστηκε μονο το μνημονιο και οχι τα υπολοιπα μελη που συμμετειχαν σε αυτη την παρωδια .
    Όχι, δεν είναι έτσι. Δεν πρόκειται για επιλεκτική μεταχείριση κι ούτε υπάρχει η έννοια του παραδειγματισμού στις διαχειριστικές ενέργειες. Η έννοια του παραδειγματισμού, είναι για άλλες κοινωνίες, για άλλους ανθρώπους και σίγουρα απέχει μίλια από το τον τρόπο που λειτουργώ!

Υπάρχει ένα σύστημα προειδοποιήσεων όπου όταν κάποιος φτάσει σε ένα αριθμό προειδοποιήσεων, το σύστημα, στην επόμενη προειδοποιηση, αποκλείει το μέλος από το φόρουμ. Προφανώς το mnimonio ήταν στο όριο.

Super Moderator
    Quote Originally Posted by anti_mni View Post
    Οκ..Το μονο που θελω μιας και σε λιγο θα μπαναριστει το προφιλ αυτο και σωστα θα γινει..Να μην επιτραπει αλλο στον παλαβιαρη να ασχολειται μαζι μου και να με συκοφαντει.Αλλωστε αναφερεται αυτος ο κανονας για τα μπαναρισμενα μελη.

Μακια.
    mnimonio, όλοψυχα θα θελα να παραμείνεις, και συ... και όλοι... αρκεί να απέχεις 100% από προσωπικές συγκρούσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    mnimonio, όλοψυχα θα θελα να παραμείνεις, και συ... και όλοι... αρκεί να απέχεις 100% από προσωπικές συγκρούσεις.
    αεον, εχεις τα δικια σου, δεν λεω, αλλα λαβε υποψη σου και την καθυστερηση των επεμβασεων σας..
    επιτρεπετε συκοφαντιες να βρισκονται ακομα και τωρα που μιλαμε στον αερα, ενω εχουν γραφτει μερες πριν και μερικα μελη νοιωθουν την αναγκη να διαψευσουν τον συκοφαντη και να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.

Banned
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Eνταξει Aeon..Δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα παντως!Το βρισιμο το ανεχομαι,γιατι το εχω κανει και εγω...Την συκοφαντια ομως,δεν την μπορω ακομα και αν ειναι ανουσια και ιντερνετικη.

Ληγει εδω λοιπον.

Banned
    aeon h opos legese προσωπικα δεν θα το αφήσω ετσι!
    το φορουμ λεει ότι είναι "υποστηρηξη" εδώ μεσα η παρεα με κραζουν κι με βριζουν!!!
    επισης ειρονευοντε την ψυχικημου ασθενεια!!
    αεον ξερεις παρα πολύ καλα ότι υπαρχουν κανωνες πανω σε θεματα υγειας!! για αυτό κι όπως επρεπε εχω γραψει μηνυμα που κανω γνωστο το προβλημαμου!! ετσι λοιπον από την στιγμη που δεν αποτρέπεις την παρεα κι τους επιτρεπεις να με κραζουν να με βριζουν κι να κανεις επιλεκτικη φιλια!!! γνωρίζεις τους κανωνες ο.κ.?

Banned
    επισης δεν υπαρχει καμια δικαιολογια που να μου κανεις παρατηρηση η όπως αλλιος το λενε!!!
    δεν εχω παραβει τους ορους του φορουμ!! από δευτερα θα δειτε αν υπαρχουν κανωνες ακομα κι στο ιντερνετ!!
    αεον εχω κι εγω μαγαζι!!! όπως δεν εχω δικαιωμ εγω να μην αφήσω καμια κι κανεναν πελατι να μπει μεσα κι να διασκεδαζει -ως το σημειο που δεν κανει κατι παρανομο- ετσι κι εσυ δεν εχεις δικαιομα να μου λες ότι κανω κατι στραβο!!! το να εχεις φιλαράκια χρηστες είναι λογικο κι φυσιολογικο!!!αλλα μεχρι εκει όταν παραβαινουν τους κανωνες προς έναν ασθενη εισαι υποχρεωμένος να τους αποβαλεις οριστικα!!!
    απετω να μου πεις σε ποιο μηνυμα εχω πρωτος ξεκινηση διαμαχη?!! απετω να μου δειξεις που λεω ψεματα!!! που συκοφαντω!!