:) μπραβο σου ,και γω μια μικρη και υπεροχη μερα !!!!
Printable View
:) μπραβο σου ,και γω μια μικρη και υπεροχη μερα !!!!
Σκέφτομαι ότι είμαι καλύτερη απ' όλους και δεν αλλάζει αυτό. Έχω πάρει τα πάνω μου κανονικά. Ίσως να μην χρειαστεί να ξαναγράψω εδώ yeah! :) :)
σκεφτομαι οτι θελω να πεθανω αμεσα. δεν αντεχω αλλο τη φασαρια στην Αθηνα, τη ζωη γενικοτερα. θα κοψω τις φλεβες μου να τελειωνω, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ
έχει ενδιαφέρον, έχει πλάκα, όλα χρειάζονται σε ένα χώρο. Οταν όμως είναι ΜΟΝΟ αυτά, ο χώρος αρχίζει να μην έχει ποιότητα.
Κάποτε έμπαινε ένα θέμα και παρά τους τσακωμούς και τις διαφωνίες, έβγαιναν πράγματα, αναλύσεις, τοποθετήσεις, ουσία.
Τώρα έχουν χαθεί αυτά.
εχεις ενα δικιο αλλα οπως το παρει κανεις.........ετσι βλεπεις και το επιπεδο του κοσμου και προβληματιζεσαι ρε παιδι μου....
δεν υπαρχουν θετικα βρε φιλε στην Αθηνα, ειναι απλα μια σκατουπολη και τιποτα αλλο. εδω που ζω συγκεκριμενα πρωι μεσημερι βραδυ εχει απιστευτη φασαρια, με αποτελεσμα αυτο να με εχει κανει κουρελι και νευρασθενικο, και να μην εχω καθολου ορεξη για τπτ. τι καφε και ποιους φιλους, ετσι οπως ειμαι εγω τωρα ετοιμος για να θαφτω στο χωμα ειμαι, αλλα ουτε κι εκει θα βρω ησυχια.
ΚΕΝΟ εχεις μεγαλο δικιο οσο αναφορα τους ρυθμους της πολης!!!!! δικαιολογημενα να πειραζονται τα νευρα
ασε οτι και να πουμε σε ατομα που δεν εχουν ζησει καθολου στην Αθηνα, δε προκειται να καταλαβουν. και οταν λεω ζησει δεν εννοω αυτους που ρχονται εκδρομουλα να δουν την Ακροπολη ή να φανε στο μοναστηρακι και λοιπα πουστριλικια, αλλα αυτους που ζουν μονιμα εδω και βρισκονται μεστη φασαρια με τα περιπολικα και τα κομπρεσερια κι οτι αλλο σε καθημερινη βαση συνεχεια! οποιοσδηποτε σαλονικιος ή απο οποιοδηποτε αλλο μερος της Ελλαδος, δε ξερει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α απο φασαρια και σπασιμο νευρων!
φυσικα, και μονο να τους δεις τον τροπο που κινουνται, σπασμενα νευρα δειχνει. τα ματια μου ειναι μια χαρα δεν ειμαι αλληθωρος ουτε φοραω γυαλια. και θα πρεπε να ξερεις οτι το περιβαλλον ειναι απ'τα σημαντικοτερα που επηρεαζει εναν ανθρωπο (μαζι με το παρελθον του ασφαλως). ο οποιοσδηποτε μπορει να παθει ζημια αν τον βαλεις να ζησει σε ασχημο περιβαλλον! αυτο ακριβως συνεβη και σε μενα, ζω σε ασχημο περιβαλλον κι απο εκει προερχονται ολα τα προβληματα μου.
τι λες βρε φίλε, έχεις σχεδόν 5 χιλιάδες επισκέπτες στο προφίλ και ούτε χρονο στο φορουμ και λες δεν έχεις φίλους? άμα εδώ είσαι τόσο δημοφιλής, και μη μου το αμφισβητήσεις κι αυτό, φαντάζομαι πόσο δημοφιλής θα είσαι και πόσους φίλους θα μπορέσεις να κάνεις άμα βγεις εξω, αισιόδοξος και εφαρμόσεις την εδω κοινωνικότητα σου εκεί έξω που μένεις, στους δικούς σου χώρους!!!! σκέψου το......
Σκεφτομαι οτι δεν ξερω τι να κανω. Να παω η να μην παω; 4 χρονια δεσμευσης οτι θα ειμαι ελλαδα ειναι πολλα. Ασε τα λεφτα. Αν δεν εχω δουλεια, τι θα κανω, τη μανα μου θα πουλησω;; ΑΠο την αλλη, αν δεν παω, ποιος μου λεει οτι θα μπορεσω να βρω αξιοπρεπη δουλεια εξω και να φυγω? Αυτη τη σκατοδουλεια τη μια θελω να τη συνεχισω, αλλα τις δεκα θελω να τρεξω μακριαααααα. Βρεθηκε και μια ευκαιρια γαι δουλεια, αλλα εχω τα ιδια συμπτωματα τασεων φυγης. Στη σχεση, το ιδιο. Τα νευρα κροσια. Ηξερα οτι εχω commitment issues αλλα οχι κι ετσι ρε γμτ... Γιατι ειμαι ετσι;;;;;; Τι θα κανω στη ζωη μου;;; Η πυξιδα μου οχι απλα δε δειχνει που θελω να παω, αλλα γυριζει γυρω γυρω σαν τρελη! Καποιος να σταματησει το βελακι!!
είσαι σίγουρος ότι φταίει η Αθήνα? εκτός κι αν είσαι χαρακτηρας που του αρέσει η φύση και η ησυχία. κι άλλοι πολλοί ζουν στην Αθηνα αλλά είναι χαρούμενοι και προχωρούν στη ζωή τους. Κάτι άλλο είναι...και αυτο θα πρεπει σταδιακα να αρχίσεις να το αντικρίζεις στα ματια και να το αντιμετωπίσεις και τότε είναι που τα πράγματα για σενα ΄στην ίδια πόλη θα γίνουν διαφορετικα
ευχαριστω αλλα καπου μπλεξαμε την οποια κοινωνικοτητα με τη νευρικοτητα. και τα δυο ειναι στοιχεια δικα μου, προερχονται απ'το περιβαλλον, και ισως η νευρικοτητα ειναι που ευθυνεται για την αντικοινωνικοτητα μου. τεσπα τι σχεση ομως εχει το φορουμ και το διαδικτυο γενικα, κι οτι σου φαινομαι δημοφιλης ? οι αποψεις μου φταινε γιαυτο, που ειναι λιγακι extreme και παραξενες. εχεις σκεφτει ομως οτι αυτο εξω μπορει να μη με κανει αποδεκτο και να μου δημιουργει προβληματα ? εδω μπορει να εχω 5 χιλιαδες επισκεψεις στο προφιλ μου, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ο καθενας που ριξε μια ματια, εγινε και φιλος μου/με ξερει/γνωριστηκαμε κι εξω/και τον εμπιστευομαι. αμα δεις τη λιστα φιλων μου εδω παραμενει αδεια, ακριβως γιαυτο το λογο, κι επειδη δεν θελω να εχω φιλους εδω μεσα, μου ειναι αχρηστοι! και οι χρηστες απο αυτο το φορουμ που με γνωρισαν εξω ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, και ηταν απλα μια γνωριμια τπτ παραπανω, ουτε φιλοι παραμειναμε, ουτε και θα τους ξαναδω ποτε πια αφου ο καθενας ζει τη ζωη του.
με σενα τα χουμε ξαναπει, φταιει ο ανθρωπος που εχεις διπλα σου, που χωριζεται και τα ξαναβρισκεται συνεχεια. οταν σταθεροποιηθεις θα ηρεμισεις!
ναι ειμαι χαρακτηρας που του αρεσει η φυση και η ησυχια. ειχα κανει και στο παρελθον θεμα γιαυτο το λογο. μικροτερος μεχρι το γυμνασιο δεν εμενα Αθηνα και ισως αυτο να με επηρεασε αφου οπως φαινεται δεν αντεχω τους ρυθμους της πολης.
Σκεφτομαι οτι μολις επεστρεψα σπιτι κ το πρωινο παραηταν κουραστικο, αλλα βαθια μεσα μου νιωθω μια ικανοποιηση γι αυτο που καταφερα !! :) Κ ετσι θελω κ προκειται να συνεχισω !! Positive thinking over all !! :)
Πονάει η αντιμετώπισή μου,ε? Για να μην τρελαθώ όμως θα πρέπει να πονέσει.. Και μόλις άρχισα..
σκεφτομαι κι αναρωτιεμαι γιατι εχει περασει προς τα εξω η εικονα οτι ειμαι κοινωνικος, διασημος, γαματος. αφου το λεω ξεκαθαρα και γκρινιαζω οτι δεν περναω καλα εδω που ζω, ειμαι αντικοινωνικος, πολυ επιλεκτικος με οσους γνωριζω, σχεδον μισανθρωπος. τι αλλο να κανω πια για να πειστουν ορισμενα ατομα ? ενταξει μπορει στο φορουμ αυτο να εγινα δημοφιλης γιατι γραφω οτιναναι αυθορμητα χωρις να σκεφτω, αλλα δε σημαινει οτι ειμαι το ιδιο καλος και σε ολα τα υπολοιπα. δεν ειμαι θεος ρε μαλακισμενα! :'(
μα δεν θελω να δειχνω γαματος. τι το γαματο εχουν οσα γραφω anyway? κι αυτο ειναι το προβλημα, ορισμενοι μου λενε εδω μεσα ειμαι δημοφιλης κλπ, αρα νομιζουν οτι κι εξω θα ειμαι το ιδιο γνωστος, κοινωνικος, κατι σημαντικο κι αξιολογο. ελα ομως που δεν ειμαι. και δε μπορω να επαληθευω την εικονα που σχηματιζει ο καθενας εδω μεσα για μενα, ελεος!
KENO χααχχαχα
εχω αναγκη απο μια αγκαλια!
χαχαχαα!!κενο ειμαι μακρια...!!Quote:
ηλικια και περιοχη πεσμας ?
Μετά από πολύωρη δουλειά επιτέλους ένα όνειρό μου πραγματοποιήθηκε!!!
σκεφτομαι την αλλη πρωην μου την Α. απο Κηφισhα. Α for Ασθμα και κλαμματα με καθε συγκινηση (ηταν πριν γινουν μοδα τα ψυχολογικα). κι αναρωτιεμαι πως θα ηταν η σχεση μαζι της αν συνεχιζα. ηρεμα με μανα πατερα και να τρεχουμε σε συγγενεις. sorry but no! χιλιες φορες καλυτερα single. γιαυτο δε γουσταρω να γνωριζω τους γονεις της καθεμιανης. δε μπορω να μπω στο τριπακι που απαιτει ο ρολος του γαμβρου, θελω να ειμαι πιο ανετα στη σχεση. γιατι να μη μπορω να ειμαι σαν κολληταρι με καποια και να γαμιομαστε καλυπτωντας και τις αναγκες μας, να εχουμε κοινα και κοινους στοχους (να ξεκουμπιστουμε δλδ απτην Ελλαδα) χωρις να μπλεκουν τριτοι και να δινουμε αναφορα καθε φορα ?
Σε καταλαβαίνω όταν λες δεν έμενες στην Αθήνα και με το που πήγες σε επηρέασε, γιατί έπαθα παρόμοιο με σενα. Μέχρι το δημοτικό έμενα σε χωριό, πολύ φιλικός κόσμος, χαιρόμουν να μαι μαζί τους, πολύ ωραίο κοινωνικό περιβάλλον για ένα παιδί. Με το που πήγα στην πόλη βρήκα όλη την κακία, την έχθρα, τις προσωπικές επιθέσεις, άσχημες συμπεριφορές, ότι χειρότερο για ένα παιδί. Μου έμεινε ανυπολόγιστη ζημιά από τότε την οποία ακόμα παλεύω να ξεπεράσω. Η εγκατάσταση στην πόλη εμένα με κατέστρεψε.
Το ότι έχεις 5 χιλιάδες επισκέψεις το εννοούσα ότι τα λόγια σου κινούν το ενδιαφέρον, έχεις ανταπόκριση, σε βρίσκουν ενδιαφερον άτομο για να μαθουν κάτι παραπανω για σενα, χωρίς βεβαια αυτο να σημαινει, και συμφωνω μαζί σου σ αυτό, ότι γνωριστήκατε και γίναται φίλοι. Το ότι η λίστα φίλων σου στο φορουμ έχει μείνει άδεια, εξαρτάται αν το επιδιώκεις, δλδ δε στέλνεις ούτε αποδέχεσαι προσκλήσεις φιλίας. Αν είναι έτσι αυτο είναι επιλογη, κατι που τουλάχιστο σε αφηνει αδιαφορο, τροπος ζωής που σε εκφράζει. Πάντως σου στειλα μνμ για τη λίστα φιλων και δε μου απάντησες.
Και μη νομίσεις ότι και γω στην πραγματική μου ζωή έχω φιλίες, με 4-5 άτομα κάνω παρέα, επικοινωνώ καλά μαζί τους, οι υπόλοιποι με βλέπουν και γυρνάνε απ την άλλη ή είναι τυπικά. Και δυστυχώς είμαι άτομο που επιδιώκει την αποδοχή αλλά βλέπει την απόρριψη. Ακόμα και εδώ στο φορουμ καποιες φορες νομίζω ότι είμαι ανιαρός ή άτομο χωρίς κατι το ενδιαφερον.
Απλά ήθελα να πω ότι μνε τόσες επισκέψεις σημαινει πως κινείς το ενδιαφέρον και αν το ήθελες και συμπεριφεροσουν με τον ίδιο τρόπο στην καθημερινή σου ζωή θα ήσουν το ίδιο ενδιαφερον άτομο για τους άλλους και αν ηθελες θα επεδιωκες με καποιους φιλία. Για τους χρήστες του φορουμ που σε γνωρισαν, μην υποτιμας το ότι δεχτηκαν να σε γνωρίσουν χωρίς αυτο να σημαίνει ότι ήταν καταλληλοι για σενα για να γινουν φιλοι σου.
Μας θεωρούν ιδιόρρυθμους αλλά πρόβλημα τους, δε σημαίνει ότι είναι καλύτεροι μας, απλά είναι πιο καλοί στην επικοινωνία και κανουν ότι κανει το πληθος γι αυτο σχετίζονται ευκολα μεταξύ τους, κι αυτο είναι που τους αναδεικνύει, όχι η ουσία!!.
σκέφτομαι πως ήταν η ζωή μου παλιά και πως είναι τώρα... <<μετά από χάπια που δεν πήρα ποτε>> αλλα πήρα τώρα... ε τι πήρα 1 χαπάκι πήρα νταξή νιώθω καλά δεν λέω... αλλα από την άλλη κάτι δεν πάει καλά... αυτό το κάτι με έχει φάει.. ίσος τα χάπια μου αλλάζουν την συμπεριφορά.. γίνομαι πιο επιθετικός.. αλλάζει την σκέψη μου... αλλα τι να το κανεις άμα διώχνει τα προβλήματα σου και μετά αρχίσεις και γίνεσαι επιθετικός σε όλους... δεν είναι λύση τα χάπια... ναι αλλα σου λένε μετά πως δεν θα θα γίνεις καλά... ε.. τραβα πάρε τα ηλίθια χάπια σου λένε η γιατροί να νιώσεις άνθρωπος... πείτε μου ρε παιδιά... θεραπεύεται η κατάθλιψη??? και μάλιστα με χάπια??? τα χάπια το μονο που θα σου κάνουν είναι να μουδιάσουν τα συμτώματα αυτά... και κάποιο καιρό χρήσης αντικαταθλιπτικών από 1 πρόβλημα θα πάθεις 10... άσε που είναι "γαμισετα" από παρενέργειες. το zoloft πχ που είναι ένα φάρμακο αντικαταθλιπτικό από τα καλλίτερα για την υγεία όπως λένε αναφορές... γιατί έχει τόσο μεγάλο αριθμό αυτοκτονιών? το συγκεκριμένο φάρμακο έχει 2,547 παρενέργειες.. το έχω πάρει παιδιά αυτό το φάρμακο μια φορα μονο.. και ήμουνα σε μια κατάσταση με αλλαγή αίσθησης και έντονο τρόμο... έχω δοκιμάσει αρκετά φάρμακα.. και όλα έχουνε παρενέργειες εκτος από κάποια τα οποια δεν είναι αισθητές η παρενέργειες τους.. αλλα προκαλούνε εξάρτηση μιλάω για τις λεγόμενες ''βενζοδιαζεπίνες'' όπως ta xanax,stedon,tavor κ.α
και έχω ακόμα πολλά σχετικά με τα φάρμακα.. ξέρω παρα πολλές πληροφορίες επειδή η ξαδέρφη μου έχει σπουδάσει ψυχιατρική στο εξωτερικό. και μου έχει πει σχετικά πολλά με τα φάρμακα και όλοι αυτή την υπόθεση τι κρύβεται πίσω από την ψυχιατρική..
δεν θα αναφέρω τίποτα άλλο εγώ προσωπικά, για διαφορους λόγους...
ποσο αλήθεια....
εγώ προσωπικά ξέρετε τι πιστεύω?? ότι αυτά τα χάπια φτιαχτήκανε για να καταστρέψουν τον κόσμο... <<και έτσι είναι... >>
πείτε μου τι διαφορα έχουν τα ναρκωτικά από τα ψυχοφάρμακα?? <<καμια και τα 2 σε καταστρέφουνε...> αν και τα φάρμακα τις ψυχιατρικής είναι πολύ πιο μελετημένα...
τα πάντα θεραπεύονται με την δύναμη μας.. όλα είναι στο χέρι μας.. μπορούμε να γίνουμε καλά..
αλλα ξέρετε πιο είναι το θέμα?? βαριόμαστε να γίνουμε καλά.. και εγώ τα ίδια.. ε.. και τώρα το έριξα στα φάρμακα μήπως συνέλθω... δλδ να είμαι πιο χαρούμενος και καλά τώρα... μιλάμε για αντικαταθλιπτικά <<τα χάπια τις χαράς>> εγώ θα τα έλεγα προσωπικά από δικια μου εμπειρία <<τα χάπια του τρόμου>>
αλλα ξέρετε πιο είναι το θέμα?? βαριόμαστε να γίνουμε καλά.. και εγώ τα ίδια.. ε.. και τώρα το έριξα στα φάρμακα μήπως συνέλθω... δλδ να είμαι πιο χαρούμενος και καλά τώρα... μιλάμε για αντικαταθλιπτικά <<τα χάπια τις χαράς>> εγώ θα τα έλεγα προσωπικά από δικια μου εμπειρία <<τα χάπια του τρόμου>> και αναφέρομαι στα zoloft που είναι από τα κορυφαία αντικαταθλιπτικά.. θα τα χαρακτήριζα τα αντίθετα του ecstasy... τώρα άμα έχεις βαριά μορφής κατάθλιψη με ένα zoloft θα είσαι λες και πετάς... τώρα αν έχεις ήπια μορφή κατάθλιψης άστα να πάνε... τρελαίνεσαι δεν μπορείς να ηρέμησης από τα νεύρα...
η ψυχιατρικοί δυστυχώς είναι πολύ πίσω.. και σίγουρα θα μπορούσανε η φαρμακευτικές εταιρίας να φτιάξουν κάποια φάρμακα καλά... η αλήθεια όμως είναι ότι αυτό δεν θα γίνει ποτε γιατί τους συμφέρει να καταστρέφεται ο κόσμος...
δεν έχω κάτι άλλο να πω...
thanasisGR
Πόσων χρονων εισαι βρε φιλε?
και γιατί τόσο μεγάλη εξαρτιση απ τα φαρμακα?
τι σου χουν κανει και υποφερεις?
κατεύθυνε και λίγο τη σκέψη σου στη ζωή που θέλεις να κάνεις, και σταματα να σκέφτεσαι συνέχεια τα φαρμακα και την καταθλιψη....τότε είναι που θα ξεκινησεις να βλεπεις διαφορα