Τι σκέφτεστε; - Page 338
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 338 of 1532 FirstFirst ... 2382883283363373383393403483884388381338 ... LastLast
Results 5,056 to 5,070 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    φυσικα, και μονο να τους δεις τον τροπο που κινουνται, σπασμενα νευρα δειχνει. τα ματια μου ειναι μια χαρα δεν ειμαι αλληθωρος ουτε φοραω γυαλια. και θα πρεπε να ξερεις οτι το περιβαλλον ειναι απ'τα σημαντικοτερα που επηρεαζει εναν ανθρωπο (μαζι με το παρελθον του ασφαλως). ο οποιοσδηποτε μπορει να παθει ζημια αν τον βαλεις να ζησει σε ασχημο περιβαλλον! αυτο ακριβως συνεβη και σε μενα, ζω σε ασχημο περιβαλλον κι απο εκει προερχονται ολα τα προβληματα μου.
    Κενο εγω ζω σε περιβαλλον που μαλλλον θα το χαρακτηριζες καταπληκτικο. Ηρεμια, διπλα στη φυση, 2 χιλιομετρα απο την παραλια, γυρω γυρω περιβολια, απο πανω βουνα. Ησυχια. Και τα νευρα μου ειναι κροσια.

φυσικα, και μονο να τους δεις τον τροπο που κινουνται, σπασμενα νευρα δειχνει. τα ματια μου ειναι μια χαρα δεν ειμαι αλληθωρος ουτε φοραω γυαλια. και θα πρεπε να ξερεις οτι το περιβαλλον ειναι απ'τα σημαντικοτερα που επηρεαζει εναν ανθρωπο (μαζι με το παρελθον του ασφαλως). ο οποιοσδηποτε μπορει να παθει ζημια αν τον βαλεις να ζησει σε ασχημο περιβαλλον! αυτο ακριβως συνεβη και σε μενα, ζω σε ασχημο περιβαλλον κι απο εκει προερχονται ολα τα προβληματα μου.
    είσαι σίγουρος ότι φταίει η Αθήνα? εκτός κι αν είσαι χαρακτηρας που του αρέσει η φύση και η ησυχία. κι άλλοι πολλοί ζουν στην Αθηνα αλλά είναι χαρούμενοι και προχωρούν στη ζωή τους. Κάτι άλλο είναι...και αυτο θα πρεπει σταδιακα να αρχίσεις να το αντικρίζεις στα ματια και να το αντιμετωπίσεις και τότε είναι που τα πράγματα για σενα ΄στην ίδια πόλη θα γίνουν διαφορετικα
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    τι λες βρε φίλε, έχεις σχεδόν 5 χιλιάδες επισκέπτες στο προφίλ και ούτε χρονο στο φορουμ και λες δεν έχεις φίλους? άμα εδώ είσαι τόσο δημοφιλής, και μη μου το αμφισβητήσεις κι αυτό, φαντάζομαι πόσο δημοφιλής θα είσαι και πόσους φίλους θα μπορέσεις να κάνεις άμα βγεις εξω, αισιόδοξος και εφαρμόσεις την εδω κοινωνικότητα σου εκεί έξω που μένεις, στους δικούς σου χώρους!!!! σκέψου το......
    ευχαριστω αλλα καπου μπλεξαμε την οποια κοινωνικοτητα με τη νευρικοτητα. και τα δυο ειναι στοιχεια δικα μου, προερχονται απ'το περιβαλλον, και ισως η νευρικοτητα ειναι που ευθυνεται για την αντικοινωνικοτητα μου. τεσπα τι σχεση ομως εχει το φορουμ και το διαδικτυο γενικα, κι οτι σου φαινομαι δημοφιλης ? οι αποψεις μου φταινε γιαυτο, που ειναι λιγακι extreme και παραξενες. εχεις σκεφτει ομως οτι αυτο εξω μπορει να μη με κανει αποδεκτο και να μου δημιουργει προβληματα ? εδω μπορει να εχω 5 χιλιαδες επισκεψεις στο προφιλ μου, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ο καθενας που ριξε μια ματια, εγινε και φιλος μου/με ξερει/γνωριστηκαμε κι εξω/και τον εμπιστευομαι. αμα δεις τη λιστα φιλων μου εδω παραμενει αδεια, ακριβως γιαυτο το λογο, κι επειδη δεν θελω να εχω φιλους εδω μεσα, μου ειναι αχρηστοι! και οι χρηστες απο αυτο το φορουμ που με γνωρισαν εξω ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, και ηταν απλα μια γνωριμια τπτ παραπανω, ουτε φιλοι παραμειναμε, ουτε και θα τους ξαναδω ποτε πια αφου ο καθενας ζει τη ζωη του.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Κενο εγω ζω σε περιβαλλον που μαλλλον θα το χαρακτηριζες καταπληκτικο. Ηρεμια, διπλα στη φυση, 2 χιλιομετρα απο την παραλια, γυρω γυρω περιβολια, απο πανω βουνα. Ησυχια. Και τα νευρα μου ειναι κροσια.
    με σενα τα χουμε ξαναπει, φταιει ο ανθρωπος που εχεις διπλα σου, που χωριζεται και τα ξαναβρισκεται συνεχεια. οταν σταθεροποιηθεις θα ηρεμισεις!

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    είσαι σίγουρος ότι φταίει η Αθήνα? εκτός κι αν είσαι χαρακτηρας που του αρέσει η φύση και η ησυχία. κι άλλοι πολλοί ζουν στην Αθηνα αλλά είναι χαρούμενοι και προχωρούν στη ζωή τους. Κάτι άλλο είναι...και αυτο θα πρεπει σταδιακα να αρχίσεις να το αντικρίζεις στα ματια και να το αντιμετωπίσεις και τότε είναι που τα πράγματα για σενα ΄στην ίδια πόλη θα γίνουν διαφορετικα
    ναι ειμαι χαρακτηρας που του αρεσει η φυση και η ησυχια. ειχα κανει και στο παρελθον θεμα γιαυτο το λογο. μικροτερος μεχρι το γυμνασιο δεν εμενα Αθηνα και ισως αυτο να με επηρεασε αφου οπως φαινεται δεν αντεχω τους ρυθμους της πολης.

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι μολις επεστρεψα σπιτι κ το πρωινο παραηταν κουραστικο, αλλα βαθια μεσα μου νιωθω μια ικανοποιηση γι αυτο που καταφερα !! :) Κ ετσι θελω κ προκειται να συνεχισω !! Positive thinking over all !! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Πονάει η αντιμετώπισή μου,ε? Για να μην τρελαθώ όμως θα πρέπει να πονέσει.. Και μόλις άρχισα..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Banned
    σκεφτομαι κι αναρωτιεμαι γιατι εχει περασει προς τα εξω η εικονα οτι ειμαι κοινωνικος, διασημος, γαματος. αφου το λεω ξεκαθαρα και γκρινιαζω οτι δεν περναω καλα εδω που ζω, ειμαι αντικοινωνικος, πολυ επιλεκτικος με οσους γνωριζω, σχεδον μισανθρωπος. τι αλλο να κανω πια για να πειστουν ορισμενα ατομα ? ενταξει μπορει στο φορουμ αυτο να εγινα δημοφιλης γιατι γραφω οτιναναι αυθορμητα χωρις να σκεφτω, αλλα δε σημαινει οτι ειμαι το ιδιο καλος και σε ολα τα υπολοιπα. δεν ειμαι θεος ρε μαλακισμενα! :'(

Banned
    σκεφτομαι κι αναρωτιεμαι γιατι εχει περασει προς τα εξω η εικονα οτι ειμαι κοινωνικος, διασημος, γαματος. αφου το λεω ξεκαθαρα και γκρινιαζω οτι δεν περναω καλα εδω που ζω, ειμαι αντικοινωνικος, πολυ επιλεκτικος με οσους γνωριζω, σχεδον μισανθρωπος. τι αλλο να κανω πια για να πειστουν ορισμενα ατομα ? ενταξει μπορει στο φορουμ αυτο να εγινα δημοφιλης γιατι γραφω οτιναναι αυθορμητα χωρις να σκεφτω, αλλα δε σημαινει οτι ειμαι το ιδιο καλος και σε ολα τα υπολοιπα. δεν ειμαι θεος ρε μαλακισμενα! :'(
    Θεός είσαι! (αλλα εσύ επίλεγεις τι θες να είσαι και τι θες να δείχνεις)

Banned
    μα δεν θελω να δειχνω γαματος. τι το γαματο εχουν οσα γραφω anyway? κι αυτο ειναι το προβλημα, ορισμενοι μου λενε εδω μεσα ειμαι δημοφιλης κλπ, αρα νομιζουν οτι κι εξω θα ειμαι το ιδιο γνωστος, κοινωνικος, κατι σημαντικο κι αξιολογο. ελα ομως που δεν ειμαι. και δε μπορω να επαληθευω την εικονα που σχηματιζει ο καθενας εδω μεσα για μενα, ελεος!

Senior Member
    KENO χααχχαχα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    μα δεν θελω να δειχνω γαματος. τι το γαματο εχουν οσα γραφω anyway? κι αυτο ειναι το προβλημα, ορισμενοι μου λενε εδω μεσα ειμαι δημοφιλης κλπ, αρα νομιζουν οτι κι εξω θα ειμαι το ιδιο γνωστος, κοινωνικος, κατι σημαντικο κι αξιολογο. ελα ομως που δεν ειμαι. και δε μπορω να επαληθευω την εικονα που σχηματιζει ο καθενας εδω μεσα για μενα, ελεος!
    καλεσε τους να γνωριστειτε.
    αν εχουν την ιδια εντυπωση και απο κοντα, να μια ευκαιρια να αποκτησεις μια ωραια παρεα που θα σε γουσταρει!

Member
    εχω αναγκη απο μια αγκαλια!

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλεσε τους να γνωριστειτε.
    αν εχουν την ιδια εντυπωση και απο κοντα, να μια ευκαιρια να αποκτησεις μια ωραια παρεα που θα σε γουσταρει!
    εχω ηδη γνωρισει απο κοντα λιγα μελη. αν και ηταν απογοητευση, διοτι αλλα λεγαν εδω, και τελικα αλλα φανηκαν εξω...

Quote Originally Posted by marina7 View Post
    εχω αναγκη απο μια αγκαλια!
    ηλικια και περιοχη πεσμας ?

Banned
    ελικόπτερο έχεις?

Member
    χαχαχαα!!κενο ειμαι μακρια...!!

Banned
    Quote Originally Posted by Dimitriou View Post
    ελικόπτερο έχεις?
    οχι ιδιωτικο τζετ!

Quote Originally Posted by marina7 View Post
    χαχαχαα!!κενο ειμαι μακρια...!!
    δε πειραζει καλυτερα γιατι βαριεμαι κι ολας.