Τι ωρα μερα σήμερα!
Σίγουρα για βόλτα
Printable View
Τι ωρα μερα σήμερα!
Σίγουρα για βόλτα
Είμαι σε διαχασμό.ΑΠό τη μια είμαι πολύ χαρούμενος που θα φύγω για δουλεία σε 10 μέρες σε ένα πολύ όμορφο μέρος και σε κάτι που μου αρέσει.
ΑΠό την άλη σκέφτομαι μήπως και φέτος πάλι χωρίσω απο την κοπέλα μου όπως έγινε και πέρυσι που έφυγα για σεζόν.
Αλλά και πάλι λέω καλό καιρό έχει θα πάω για μια βόλτα να ξεχαστώ!
Οτι έφτιαξα υπέροχα μπιφτεκάκια από τόνο και σιρόπι βύσσινο για παγωτό, αλλά αρχίζω να ανησυχώ γιατί αυτή η υπερβολική καλλιτεχνική δημιουργία στην κουζίνα τις τελευταίες μέρες δε μπορεί να είναι για καλό...
εγω σημερα σκεφτομαι,ποσο αδικα φευγουν νεοι ανθρωποι απο αυτην την χαζη αρρωστια που λεγεται καρκινος!
Καλημέρα σας. Μετά από το ποστ του Μάνου τι άλλο μπορώ να πω που είναι περισσότερο σοβαρό και σημαντικό....
Θα μου επιτρέψετε ωστόσο και αυτό το πρωινό του Σαββάτου να βγάλω τα εσώψυχά μου (το γνωστό σήριαλ δηλαδή για όσους τυχαίνει να με διαβάζουν)
Το καλοκαίρι πλησιάζει, κάνω τις κλασικές γνωστές σκέψεις οτι εδώ και χρόνια (σχεδόν πάντα) είμαι μόνος μου χωρίς σύντροφο, χωρίς κοπέλα. Στην ουσία δεν ξέρω πώς είναι να είσαι με κάποιον άνθρωπο. Εϊμαι και σε μια δουλειά εδώ και αρκετές εβδομάδες και δεν είναι οτι με κουράζει τόσο η δουλειά οσο το ότι θα γυρίσω σπίτι το βράδυ και δε θα έχω έναν άνθρωπο να τον παρω τηλ για να μιλήσω και να της στειλω ένα μνμ για καληνυχτα. Θέλω να πω σε μία γνωστη μου οτι μου αρέσει και οτι είμαι τσιμπημένος μαζί της αλλά ξέρω οτι δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξυ μας και επίσης φοβάμια μήπως διαταράξω την καλή σχέση που έχουμε.
Κάθε μερα και κάθε βράδυ τις ίδιες σ΄κέψεις κάνω. Πλέον έχουν καταντήσει εμμονές. Περπατάω στο δρόμο, βλέπω ανθρώπους με τις κοπέλες τους και λέω γιατί να μην είμαι εγώ στη θέση του, γιατί να μην μου κρατάει και εμένα μια το χέρι. ¨ωρες ώρες νιώθω όσο άσχημα όταν βγαίνω έξω που λέω να κλειστώ μέσα στο σπίτι και να μην βλέπω άνθρωπο. Σαφώς για όλα αυτά εγώ φταίω που δεν έχω κα΄νει ποτέ κίνηση που φοβάμια ν αεκδηλώσω τα συναισθήματά μου που φοβαμαι μην χάσω ανθρώπους από κοντά μου αν τους πω οτι μου αρέσουν. Στο αισθηματικό κομμάτι είμαι τελείως ανώριμος και ανεκπαίδευτος. ¨Ένα παιδί καλύτερα θα τα κατάφερνε από εμένα.
Και υπάρχουν πολλές φορές τα βράδια που σκέφτομαι το θάνατο, με πιάνει ταχυκαρδία, σηκώνομαι από το κρεβατι ανάβω το φως και κανω βόλτες για να μου φύγει αυτή η σκέψη. Εϊμαι αχρηστος και ανίκανος για όλα. Τι θα μπορούσε δηλαδή τώρα εμένα να μου δώσει κίνητρο για να βγαίνω έξω να διασκεδάζω ή να πηγαίνω στη δουλειά; ¨οταν ξέρω οτι δεν παιρνάω καλά και δεν κάνω τι ζωή που θα ήθελα;
φιλε να σου πω κι εγω τα ιδια ειμαι με σενα περιπου!αλλα την ειδα αλλιως πλεον,βγαινω να περασω καλα,να δω κοσμο,αν τυχει να γνωρισω,και οταν μου ερχονται ιδιες σκεψεις ακριβως με εσενα λεω "μ'αρεσει ακομα να γυρναω εξω,οταν θα ειναι να γινει κατι, θα γινει" απλα δεν χρειαζεται να σου γινει εμμονη ιδεα,ξερω πως περνας,σε καταλαβαινω,πες σε αυτην που σ'αρεσει με ωραιο τροπο,η δειξ της οτι ενδιαφερεσαι,μπορει και αυτη να θελει και να μην ξερει και αυτη να στο πει,και στη τελικη θα σου πω κατι "καλυτερα να προσπαθησω για κατι και ας αποτυχω,παρα να μην το κανω και να με τρωνε οι τυψεις,οτι τελικα επρεπε να παω"
αυτοι που περνανε καλυτερα ειναι αυτοι που λενε οσα πανε κ οσα ερθουν
Δεν ξέρω αν πραγματικά θέλω να πω σε αυτήν την κοπέλα ότι είμαι τσιμπημένος μαζί της.. Θέλω να το πω επει΄δη έτσι νιώθω ή επειδή έχω χρόνια να το πω σε κάποιον και θα το κάνω κυρίως για να ικανοποιήσω τον εγωισμό μου...; Η απάντηση γνωρίζω εκ των προτέρων οτι θα είνια αρνητική για διάφορους λόγους (δεν είμαι το στυλ της και άλλα διάφορα.) ¨ομως όταν καμιά φορά είμαι μαζί της περνάω καλά. Πολύ καλά. Είναι η κοπέλα που θα ήθελα να περναω χρόνο μαζί της. Αλλά αν της το πω θα ψυχραθουμε. Λογικό είναι. Θα απομακρυνθεί. Σκατά. Πάλι μόνος. Πάλι θα με φαει η δουλειά. Θυμαμαι πριν κάποια χρόνια που γούσταρα πολύ μια άλλη κοπέλα έιχα φτάσσει σε σημείο να σκεφτώ να ζητησω από το αφεντικό μου να δουλλευω υπερωρίες χωρις καν να με πληρώνει μόνο και μονο για να μην παω σπίτι και σκεφτομαι ένα σωρό πράματα και να πεφτω σε καταθλιψη.
οτι βαριεμαι
Ας ψηφισει ο καθενας κατα συνειδηση,ας ψηφισουν οι νεοι αυριο και ας κανουν λαθος επιλογες αυτοι θα τις λουστουν..Οι υπολοιποι αμετανοητοι τρελογεροι με αλατσχαιμερ αυτο...
https://www.youtube.com/watch?v=BJgSnxuS3o8
Σκεφτομαι οτι το φορουμ θα ηρεμησει μετα την προταση μου , τα μελη που δεν αλληλοαρεσκονται , να μην εχουν KAMMIA ΑΠΟΛΥΤΩΣ επαφη . Εγω παντως θα το τηρησω .
Quote:
Ας ψηφισει ο καθενας κατα συνειδηση,ας ψηφισουν οι νεοι αυριο και ας κανουν λαθος επιλογες αυτοι θα τις λουστουν..Οι υπολοιποι αμετανοητοι τρελογεροι με αλατσχαιμερ αυτο...
μπα οτι και να ψηφισουμε η αναπτυξη θα ερθει με την αφιξη του κομητη χαλευ πα απο τα τρικαλα!!!
https://www.youtube.com/watch?v=REFCerJm1Kw