Με ωτοασπιδες !!!! ;p
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ
Παιδια για ακουστε αυτο ! Κομματαρα εχω κολλησει ! Κ η Tarja γυναικαρα οπως παντα !!
εμένα ο σκύλος μου έφαγε τις μαργαρίτες και ένα σκουλαρίκι από την σκουλαρικιά...
τι να του πω για να μην το ξανακάνει?
μου έχει ξεπουπουλιάσει όλα τα λουλούδια και ορμάει και στο καναρίνι..
ροκ είσαι εδώ να ρίξεις καμμια συμβουλη?
Αν έχεις όρεξη να μου γράψεις μήνυμα και να το δω αύριο με το καλό γιατί είμαι πολύ κουρασμένο παιδί, ευχαρίστως αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι...:)... ηλικία, ράτσες - φάτσες, "βιογραφικό" και λίγο την καθημερινότητά του μες στο σπίτι... ό,τι έχεις ευχαρίστηση εν ολίγοις... καληνύχτα κι από 'δω...:)...
Τα ίδια χάλια και σήμερα...ελπίζω να καταφέρω να ξεχαστώ με κάτι...
ναι Ροκ!θα το χτυπησω κατω το ρημαδι το νουμερο!!εν αναγκη θα εφαρμοσω και την δικη σου τεχνικη των πεντε σημειων.. και μετα στο στελνω συστημενο και σε πληρη υποταγη..χεχε προς το παρον προεχουν αλλες χλιδατες ασχολιες την πολυτελεια των οποιων μονο με σενα μπορω να μοιραστω!!!!!ξερεις...ξεσκατ.. ..α σε χνουδωτες μουσουδες...χαχα αν ισχυε αυτο που λενε οτι τα σκ..α φερνουν χρημα,εσυ θα ησουν μεγιστανας του χρηματος και εγω εφοπλιστης χεχε
παρεπιπτοντως.. πολυ μου αρεσε ο παραλληλισμος του Κενο με τον Μπουκοφσκι!!!!!!!!!!!!
χαλαρωσε axl ... αυτα και σαν ονειρα ειναι απλησιαστα.. για μενα τουλαχιστον..πλακιτσα κανουμε!!!
Την Γαλατεια και μιαν καλυβην... αυτο ειναι το ονειρο.. αρκει αυτη η καλυβα να ειναι τοσο απομακρυσμενη που να μη περναει ανθρωπος ουτε για δειγμα!!
κατα τα αλλα... ενα ταξιδι στο διαγαλιαξιακο συμπαν ολοι δικαιουμαστε να το κανουμε!
ειμαι τοσο ψωνισμενος και σνομπ που αυτο το φορουμ πλεον δε μου λεει τπτ! απο τα μελη του που εχω φτασει να τα παρακαλαω για να μου δωσουν ενα επιχειρημα της προκοπης μπας και κανουμε κουβεντα, και κανουν κοπυ πεηστ πραγματα χωρις να διαβαζουν καν τις ειδησεις να δουν αν ισχυουν σαν σωστα παπαγαλακια κομματοσκυλα, μεχρι την υποκριτικη διαχειριση που πρασινιζει μονο τα δικα μου ποστς για να φανω ο κακος της υποθεσης. ενα μεγαλειωδες θεατρο του παραλογου, οτι του φανει του λολοστεφανη, ολα για το θεαμα, με κινησεις εντυπωσιασμου. η επιφανεια της επιφανειας και η ηλιθιοτητα της ηλιθιας. sorry no no, απεχω κι αντε στην ευχη της παναγιας.
... σ' άρεσε έ;... για ρώτα τον σχωρεμένο όμως αν του αρέσει ο παραλληλισμός με τη Βούρτση... εμ, εδώ σε θέλω...:)... γιατί όταν α=β και β=γ, τότε και α=γ... δε σε τρομάζουν οι μαθηματικές μου γνώσεις, λολ;... εμένα με εντυπωσιάζουν... εκείνο το νούμερο πού βρίσκεται, λιάζεται και σαλιαρίζει σε καμιά παραλία κι εμείς εδώ τη βγάζουμε δε τη βγάζουμε;... ά, δε σού 'πα... έκανα και μετονομασία στο "μποζόνιο" του Χιγκς... το ονόμασα "μποζίδιο" και βάφτισα έτσι ένα γατί με ειδικές ανάγκες που έχω... δίνω άλλη διάσταση στις ανακαλύψεις των επιστημόνωνε και κρύβομαι όπως καταλαβαίνεις...
... άμα δε πας για κανά μπανάκι - γιατί αυτά εγώ τα έχω ξεχάσει πια - έλα, έχω πηγάδι... να πνιγούμε, να δροσιστούμε, να ησυχάσουμε... σα τη γερακίνα ένα πράμα... ζάπλουτες με τα βραχιόλια να βροντούν, λολ!...