Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 127
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 127 of 837 FirstFirst ... 2777117125126127128129137177227627 ... LastLast
Results 1,891 to 1,905 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    εγω λεω να ερθεις
    αφου με καλεσατε τωρα θα ερθω !!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    "...φυσικά επειδή είσαι άντρας είσαι ο πιο δυστυχησμένος γιατί αν ήσουν γυναίκας θα ήσουν ******* και θα κολυμπούσες στο χρήμα μιας και εμεις είμαστε τόοοοσο τυχερες όπως λες....
    Πάντα δικαιολογείς την τεμπελιά σου στο να ζήσεις...".

Έλα παιδιά, έλα!... σταματήστε να βαράτε το Κενό, νισάφι πια, λολ!... άντε γιατί άμα βρω κανά ποτήρι με νερό μπροστά μου, Θα σηκωθώ όρθια και θα καταβρέξω κανέναν, έ!... και μη μου κουνάτε την εφημερίδα στη μούρη γιατί θα ξυπνήσει ο κιλ - Μπίλης μέσα μου και θα εφαρμόσω την τεχνική των 5 σημείων, τουτέστιν θα σας ταράξω στις αεροφαπομπουνιές, 'ντάξ;... και στό 'πα ρε Κενέ, φεύγα να γλυτώσεις, αλλά εσύ τίποτις αδερφάκι μου... μ' αρέσεις όταν βγάζεις τον Μπουκόφσκυ από μέσα σου - τά 'παμε, τά 'παμε και τ' αποφασίσαμε - κι αναρωτιέμαι... τη Μάρθα Βούρτση τί τη θέλεις παιδάκι μου;...

(... πλάκα κάνω λέμε, μη με πάρετε στο κατόπι... σήμερα μαθαίνω πολεμικές τέχνες στα ζωντόβολα... έβαλα την πιο χοντρή μου γάτα να φωνάζει "εγέρθητω" στους υπόλοιπους και σε λίγο θα πάρουν όλοι μαύρη ζώνη... κι εγώ θα πάρω τα μαύρα τα όρη, τα μαύρα τα βουνά και θα καβαλικέψω και κανά μαύρο σύννεφο μπας και δω καμιά άσπρη μέρα, λολ...)
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    παιδια ελατε ολοι!!!!!!το κοτερο χωραει πολλους!!!!θα παρουμε και τον axl και θα του κανουμε βασανιστηρια με υποχρεωτικη καταποση σαμπανιας!!!!
    με τετοια ονειρα μεγαλωνετε τα παιδια σας και μετα αναρωτιεστε γτ ειναι τοσο σκατα οι κοινωνια

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    με τετοια ονειρα μεγαλωνετε τα παιδια σας και μετα αναρωτιεστε γτ ειναι τοσο σκατα οι κοινωνια
    Αραξε man! Τα παιδια προφανως πλακιζουν! Δεν εχεις ακουσει το "η φτωχεια θελει καλοπεραση"?

Παντως, επειδη εχω παιξει γκολφ, εχω να πω οτι δε χανετε και τιποτα! Οσο για τα ποτακια και τα ταξιδακια, το συζηταμε
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Αραξε man! Τα παιδια προφανως πλακιζουν! Δεν εχεις ακουσει το "η φτωχεια θελει καλοπεραση"?

Παντως, επειδη εχω παιξει γκολφ, εχω να πω οτι δε χανεται και τιποτα! Οσο για τα ποτακια, το συζηταμε
    δεν εχει σημασια αν κανουν πλακα η οχι

Senior Member
    δεν εχει σημασια αν κανουν πλακα η οχι
    Για μενα εχει! Βεβαια, εξαρταται και απο το ποια οπτικη γωνια βλεπει και αντιλαμβανεται καποιος τα πραγματα...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Οσο για τα ποτακια και τα ταξιδακια
    αυτα ειναι
    να εχουμε και μπαφους και να ακουμε bob marley

Senior Member
    αυτα ειναι
    να εχουμε και μπαφους και να ακουμε bob marley
    Μηπως να παμε και στα Ματαλα για να πιασουμε το σωστο mood??

Senior Member
    "αισθανομαι τρελλα ομορφη,τρελλα πλουσια,τρελλα εξυπνη και τρελλα τυχερη..
    Αυριο πρωι πρωι ετοιμαζω βαλιτσες και φευγω για ενα διμηνο να γυρισω ολα τα νησια της μεσογειου... με κοτερο που μας παραχωρει καποιος καλος φιλος..
    το υπολοιπο καλοκαιρι θα το περασω στο εξοχικο μας στις σπετσες,κι υστερα θα γυρισω για να επιλεξω αναμεσα σε τρεις δουλειες που μου προσφερθηκαν μολις χτες.....λεω να διαλεξω αυτη που προσφερει ταξιδια στο εξωτερικο,μειωμενο ωραριο,και τετραψηφιο νουμερο αποδοχων ανα εβδομαδα.....
    προς το παρον πρεπει να πλυνω τα πιατα....ες αυριον τα σπουδαια.".

Μόλις τελειώσεις με τα πιάτα, κόπιασε κατά δώθε μεριά να οργανωθούμε... να βρούμε έναν τρόπο να πετάγομαι από την Ύδρα, να μοιραζόμαστε την κουλτούρα μας ρε αδερφέ!... σε παρακαλώ, κράτα γερά το προτελευταίο νούμερο απ' το τετραψήφιο... μη το αφήσεις να φύγει και ανάγκασέ το να τα ξεράσει όλα!... εν ανάγκη χτύπησέ το το ******** και πες του τα καλύτερα για μένα!... μέχρι και νούμερο στο βαριετέ θα γίνω για πάρτη του μπας και μου κάτσει...

Και μετά ξυπνήσαμε;... τέλειωνε εσύ με τα πιάτα, "χτυπάω" κι εγώ στη σελίδα της βρωμοουέφα εν τω μεταξύ...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Μηπως να παμε και στα Ματαλα για να πιασουμε το σωστο mood??
    γαματη ιδεα
    ειναι κοντα στα ζωνιανα;

Banned
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    "...φυσικά επειδή είσαι άντρας είσαι ο πιο δυστυχησμένος γιατί αν ήσουν γυναίκας θα ήσουν ******* και θα κολυμπούσες στο χρήμα μιας και εμεις είμαστε τόοοοσο τυχερες όπως λες....
    Πάντα δικαιολογείς την τεμπελιά σου στο να ζήσεις...".

Έλα παιδιά, έλα!... σταματήστε να βαράτε το Κενό, νισάφι πια, λολ!... άντε γιατί άμα βρω κανά ποτήρι με νερό μπροστά μου, Θα σηκωθώ όρθια και θα καταβρέξω κανέναν, έ!... και μη μου κουνάτε την εφημερίδα στη μούρη γιατί θα ξυπνήσει ο κιλ - Μπίλης μέσα μου και θα εφαρμόσω την τεχνική των 5 σημείων, τουτέστιν θα σας ταράξω στις αεροφαπομπουνιές, 'ντάξ;... και στό 'πα ρε Κενέ, φεύγα να γλυτώσεις, αλλά εσύ τίποτις αδερφάκι μου... μ' αρέσεις όταν βγάζεις τον Μπουκόφσκυ από μέσα σου - τά 'παμε, τά 'παμε και τ' αποφασίσαμε - κι αναρωτιέμαι... τη Μάρθα Βούρτση τί τη θέλεις παιδάκι μου;...

(... πλάκα κάνω λέμε, μη με πάρετε στο κατόπι... σήμερα μαθαίνω πολεμικές τέχνες στα ζωντόβολα... έβαλα την πιο χοντρή μου γάτα να φωνάζει "εγέρθητω" στους υπόλοιπους και σε λίγο θα πάρουν όλοι μαύρη ζώνη... κι εγώ θα πάρω τα μαύρα τα όρη, τα μαύρα τα βουνά και θα καβαλικέψω και κανά μαύρο σύννεφο μπας και δω καμιά άσπρη μέρα, λολ...)
    οπου Μαρθα = Χριστινα ? αυτο το ποστ που απαντησες εκτος του οτι ειναι παλιο, ειναι κι ανουσιο, δλδ οι φαντασιωσεις μιας χρηστριας ηλιθιας. οτι θυμασαι χαιρεσαι κι εσυ που το ξεθαψες, αλλα ευχαριστω παρολαυτα για την υποστηριξη.

και ναι φευγω να γλυτωσω οπως το λες, ευχαριστιεμαι τωρα τη θαλασσα οσο μπορω, κι απο σεπτεμβριο μετακομιζω. χωρις καν συγκατοικο, θα πανε ολοι στο διαολο επιτελους. τους λογαριασμους βεβαια δε ξερω πως θα τους πληρωνω αφου δεν επιασα ακομα δουλεια, αλλα αφου βρηκα σπιτι δε προκειται να το αφησω να παει χαμενο.

Senior Member
    γαματη ιδεα
    ειναι κοντα στα ζωνιανα;
    Θα σε γελασω αλλα αν ειναι εκει κοντα τοτε θα ειμαστε τυχεροι! Απ'την πηγη στην καταναλωση ενα πραγμα

Senior Member
    Για μενα εχει! Βεβαια, εξαρταται και απο το ποια οπτικη γωνια βλεπει και αντιλαμβανεται καποιος τα πραγματα...
    οσο πιο πλουσια και μεγαλειωδη ονειρα κανουμε, τοσο πιο ταπεινη και φτωχη μας φντ η πραγματικοτητα μετα, συνταγη για καταθλιψη ειναι

Senior Member
    Θα σε γελασω αλλα αν ειναι εκει κοντα τοτε θα ειμαστε τυχεροι! Απ'την πηγη στην καταναλωση ενα πραγμα
    δυστυχως δεν ειναι κοντα

Senior Member
    οσο πιο πλουσια και μεγαλειωδες ονειρα κανουμε, τοσο πιο ταπεινη και φτωχη μας φντ η πραγματικοτητα μετα, συνταγη για καταθλιψη ειναι
    Περισσοτερο σαρκαστικα παντως αντιλαμβανομαι εγω αυτο που λενε τα παιδια και οχι ως μεγαλειωδη ονειρα!