Originally Posted by
Ορέστης
Δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ηθελε να της προτεινω κατι. Ειναι καπως αθωα. Την ιδια μερα μου ζηταγε - πολυ ευγενικα- να της βαζω το μπουφαν στο πισω θρανιο και μετα να της το ξαναδινω και εμενα επειδη ειμαι καπως καχυποπτος μου κακοφανηκε λιγο, αλλα το εκανε πολυ αυθορμητα και γενικα τις λιγες φορες που μιλαει φαινεται να μην φιλτραρει αυτα που λεει. Ισως ειναι και η κουλτουρα της χωρας της τετοια. Επομενως ισως απλα να ανεφερε πολυ αθωα οτι δεν εχει τι να κανει το βραδυ χωρις να θελει κατι απο μενα - και να την εφερνα σε δυσκολη θεση αν της προτεινα αυτο που σκεφτηκα, γιατι οντως σκεφτηκα να τη ρωτησω αν θα θελε να βγουμε παρεα μια μερα, αλλα εκοψα τον εαυτο μου. Αλλωστε κανει παρεα με τους συμπατριωτες της, σε αυτες τις εκδρομες δεν πηγαινει μονη. Μου φαινεται περιεργο που δεν βγαινουν μαζι το βραδυ.
Δεν ξερω ρε μπλακυ, ηταν η πρωτη φορα που μιλησαμε μετα απο τοσους μηνες που ειμαστε συμμαθητες. Ηταν δυνατον με την πρωτη να της ζητησω ραντεβου; Ειμαι και πολυ μεγαλυτερος της, αυτη ειναι τριτοετης.
Μετα οταν την ειδα να γραφει μηνυματα και να χαμογελαει, θεωρησα οτι εχει τον κυκλο της. Τι δουλεια ειχα εγω να την ενοχλησω;