ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1289
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1289 of 1380 FirstFirst ... 2897891189123912791287128812891290129112991339 ... LastLast
Results 19,321 to 19,335 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ποιον βρίζεις?
    Κάποια που δεν ξέρεις.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Κάποια που δεν ξέρεις.
    Απλά λέω μπας και ήθελες να το βάλεις αλλού.. Και το έβαλες εδώ.. Γιαυτό σχολίασα..

Senior Member
    Κάποια που δεν ξέρεις.
    Βριστη να ξεθυμανεις!

Senior Member
    Απλά λέω μπας και ήθελες να το βάλεις αλλού.. Και το έβαλες εδώ.. Γιαυτό σχολίασα..
    Δεν είναι από το φόρουμ ρε!!

Να' σαι καλά, μου έφυγαν λίγο τα νεύρα χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ειναι κι αυτη η καθηγητρια, με εχει συμπαθησει μεν, αλλα το ματι της κουκουβαγια. Απλα ηθελα να ρωτησω πως της φανηκε η θεσσαλονικη. Και μετα θα της ελεγα να παει και στην Πατρα, στο καρναβαλι. Θα χαμογελουσε.
    Είδα Πάτρα εγώ και πετάγομαι. Να της το πειιις!!!
    Σίγουρα θα χαμογελάσει. Στην χειρότερη αν δεν σε συμπαθεί, θα δει πως είσαι φιλικός και προσπαθείς να γίνεις κοινωνικός. Στην ακόμα χειρότερη, δεν γίνεται τίποτα και παραμένεις εκεί που ήσουν. Σιγά.

Α τα είπα και ξεθύμανα. Ήταν εύκολο. Γι' αυτό έγραψα εδώ

Senior Member
    Σε δύσκολη θέση δεν έρχεται κανείς με 2ο φιλικές κουβέντες όταν μάλιστα ο ίδιος ανέφερε κάτι για τον εαυτό του. Αν λες για την όμορφη συμμαθήτρια που σε έπιανε κουβέντα στο διάλειμμα... Ό,τι θες όμως.
    Μια φορα μιλησαμε. Ειχαμε σχολασει. Λεει μια αλλη κοπελα που ειναι επικοινωνιακη, παει κανεις απο δω; Λεω ολοι απο δω παμε. Οποτε προχωρησαμε τεσσερα ατομα. Καποια στιγμη φυγαν οι αλλες δυο που μιλανε πιο πολυ και εμεινα εγω με την ομορφη και ντροπαλη, οποτε βρηκα την ευκαιρια να τη ρωτησω για τις εκδρομες που πηγαινει και πως της φαινεται η Αθηνα. Μου ειπε οτι θα πηγαινε θεσσαλονικη εκδρομη. Α λεω ειναι ωραια, φημιζεται για τη νυχτερινη ζωη της. Εσυ μου λεει τι κανεις τα βραδια; Θεωρησα οτι δεν ακουσα καλα και της απαντησα οτι οι θεσσαλονικεις πηγαινουν σε κλαμπ και μπαρ, Εγω μου λεει δεν εχω τι να κανω τα βραδια και πεφτω για υπνο. Της λεω κι εγω σπιτι καθομαι και σερφαρω στο ιντερνετ, μην κοιτας που γραφω για βολτες στις εκθεσεις.
    Μετα χωρισαν οι δρομοι μας. Της ειπα οτι χαρηκα που μιλησαμε. Αληθεια, με εκανε να χαμογελασω η παρεα της. Κι αυτη μου χαμογελασε και με χαιρετησε. Τα εχω ξαναγραψει αυτα;

Την ξαναδα μετα απο μια εβδομαδα και δε μου εριξε ουτε ματια. Εγραφε στο κινητο της χαρουμενη. Γενικα βεβαια ειναι ντροπαλη και δε μιλαει με αλλους. Αλλα δε μπορω να καταλαβω αν θα την εφερνα σε δυσκολη θεση, αν θα ηταν κατι σαν παρενοχληση.

Senior Member
    Μια φορα μιλησαμε. Ειχαμε σχολασει. Λεει μια αλλη κοπελα που ειναι επικοινωνιακη, παει κανεις απο δω; Λεω ολοι απο δω παμε. Οποτε προχωρησαμε τεσσερα ατομα. Καποια στιγμη φυγαν οι αλλες δυο που μιλανε πιο πολυ και εμεινα εγω με την ομορφη και ντροπαλη, οποτε βρηκα την ευκαιρια να τη ρωτησω για τις εκδρομες που πηγαινει και πως της φαινεται η Αθηνα. Μου ειπε οτι θα πηγαινε θεσσαλονικη εκδρομη. Α λεω ειναι ωραια, φημιζεται για τη νυχτερινη ζωη της. Εσυ μου λεει τι κανεις τα βραδια; Θεωρησα οτι δεν ακουσα καλα και της απαντησα οτι οι θεσσαλονικεις πηγαινουν σε κλαμπ και μπαρ, Εγω μου λεει δεν εχω τι να κανω τα βραδια και πεφτω για υπνο. Της λεω κι εγω σπιτι καθομαι και σερφαρω στο ιντερνετ, μην κοιτας που γραφω για βολτες στις εκθεσεις.
    Μετα χωρισαν οι δρομοι μας. Της ειπα οτι χαρηκα που μιλησαμε. Αληθεια, με εκανε να χαμογελασω η παρεα της. Κι αυτη μου χαμογελασε και με χαιρετησε. Τα εχω ξαναγραψει αυτα;

Την ξαναδα μετα απο μια εβδομαδα και δε μου εριξε ουτε ματια. Εγραφε στο κινητο της χαρουμενη. Γενικα βεβαια ειναι ντροπαλη και δε μιλαει με αλλους. Αλλα δε μπορω να καταλαβω αν θα την εφερνα σε δυσκολη θεση, αν θα ηταν κατι σαν παρενοχληση.
    Έγραψες πως περπατήσατε δίπλα δίπλα, ότι σου χαμογελούσε και ότι νόμιζες πως θέλει κάτι άλλο από σένα. Κάτι παραπάνω από την φιλία σου. Ε τώρα που έγραψες και τις λεπτομέρειες αυτό το "εγώ δεν έχω τι να κάνω τα βράδια" φώναζε πως ήθελε να της προτείνεις να βγείτε!!! Αμάν βρε Ορέστη! Αμάν! Είναι και ντροπαλή λες. Πφφ στεναχωρέθηκα που δεν της ξαναμίλησες.

Και σου ξαναλέω πως μόνο μια στριμμένη θα παρεξηγούσε μια φιλική κουβέντα όπως "έι, τελικά πως πέρασες στην εκδρομή που λέγαμε πως θα πας;"

Senior Member

Ρε συ μη φοβάσαι, χώσου! Μη σκέφτεσαι αν το ένα και αν το άλλο. Εδώ υπάρχουν εγκληματίες που δε ντρέπονται να την πέσουν σε γυναίκες και θα ντραπείς εσύ? (το λέω γιατί έχεις γράψει και κάτι άλλα για κάποια που σου άρεσε ότι θα της κάνει κακό η σχέση σας, ότι δεν την αξίζεις, κάτι τέτοιο τελοσπάντων). Εδώ εγώ που είμαι πολύ κλειστός και έχω φίλες (όχι ερωτικές βέβαια, άλλη ιστορία αυτή).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Ρε συ μη φοβάσαι, χώσου! Μη σκέφτεσαι αν το ένα και αν το άλλο. Εδώ υπάρχουν εγκληματίες που δε ντρέπονται να την πέσουν σε γυναίκες και θα ντραπείς εσύ? (το λέω γιατί έχεις γράψει και κάτι άλλα για κάποια που σου άρεσε ότι θα της κάνει κακό η σχέση σας, ότι δεν την αξίζεις, κάτι τέτοιο τελοσπάντων). Εδώ εγώ που είμαι πολύ κλειστός και έχω φίλες (όχι ερωτικές βέβαια, άλλη ιστορία αυτή).
    Νομίζω πως είναι η ίδια.

Συμφωνώ πάντως

Senior Member
    Ο ξαφνικός θάνατος εννοείται είναι χειρότερος.. Όσο αφορά τον δικό μας πόνο.. Εγώ θα ήθελα να πεθάνει ενώ κοιμάται. Ναι είναι ξαφνικός, ναι θα με πονέσει περισσότερο αλλά θα ξέρω ότι δεν θα ταλαιπωρηθείπριν πεθάνει. Εχω μπροστά μου κάποιους μήνες.. Εχω σκοπό να την πάρω παντού, να περάσω όσο πιο πολύ χρόνο μπορώ μαζί της.. Απλά τώρα είμαι στο δύσκολο στάδιο. Να το χωρέσει το μυαλό μου. Αλλά είναι γεμάτο από αλλά τόσα που δεν μπορώ να βάλω και αυτό.. Είναι ότι χειρότερο.
    Είναι άρρωστο το σκυλάκι σου;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είναι άρρωστο το σκυλάκι σου;
    Καρκίνο.. Έκανε μετάσταση..

Senior Member
    Λυπάμαι πολύ... Να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της και να της δείχνεις την αγάπη σου...
    Καταλαβαίνω πως νιώθεις, έχω χάσει πολλά ζώα... Όποτε θέλεις να μιλήσεις ελεύθερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Λυπάμαι Γιώργο, έχω χάσει κι εγώ σκυλάκι από καρκίνο στο παρελθόν...την είχα 15 χρόνια.

Είναι δύσκολο καταλαβαίνω, αλλά κοίτα να εκμεταλευτείς όσο χρόνο έχεις ακόμα μαζί του. Δυστυχώς ο χρόνος ζωής τους είναι τέτοιος που συνήθως καλούμαστε να τα αποχαιρετήσουμε αλλά το σκυλάκι σου είναι χαρούμενο που το αγαπάς και περνάει μια όμορφη ζωή μαζί σου.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Λυπάμαι πολύ... Να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της και να της δείχνεις την αγάπη σου...
    Καταλαβαίνω πως νιώθεις, έχω χάσει πολλά ζώα... Όποτε θέλεις να μιλήσεις ελεύθερα...
    Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου..
    Θα της δώσω όσα πιο πολλά μπορώ. Ότι έχω μέσα μου.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Λυπάμαι Γιώργο, έχω χάσει κι εγώ σκυλάκι από καρκίνο στο παρελθόν...την είχα 15 χρόνια.

Είναι δύσκολο καταλαβαίνω, αλλά κοίτα να εκμεταλευτείς όσο χρόνο έχεις ακόμα μαζί του. Δυστυχώς ο χρόνος ζωής τους είναι τέτοιος που συνήθως καλούμαστε να τα αποχαιρετήσουμε αλλά το σκυλάκι σου είναι χαρούμενο που το αγαπάς και περνάει μια όμορφη ζωή μαζί σου.
    Μεγαλώνεις μαζι με ένα άλλο πλασματακι.. Είναι παντού μαζί σου.. Φεύγεις 2 λεπτά από το σπίτι και όταν επιστρέψεις χαίρεται τόσο πολύ.. Ειναι ένα κομμάτι σου.. Πως θα πάρω εγώ αυτό το κομμάτι και να το βάλω μέσα στο χώμα;