αν δε μπορεις να αντεξεις αυτους που σε μισουν ετσι δε θα μπορεσεις κ να δεις κ πιοι πραγματικα σε αγαπουν
πχ ειναι σα να δηλωνεις οτι εισαι παναθηναικος θα πρεπει να περιμενεις οτι καπιοι για αυτο θα σε δεχτουν κ καπιοι αλλοι θα σε αρνηθουν
Printable View
αν δε μπορεις να αντεξεις αυτους που σε μισουν ετσι δε θα μπορεσεις κ να δεις κ πιοι πραγματικα σε αγαπουν
πχ ειναι σα να δηλωνεις οτι εισαι παναθηναικος θα πρεπει να περιμενεις οτι καπιοι για αυτο θα σε δεχτουν κ καπιοι αλλοι θα σε αρνηθουν
εγω συγκεκριμενα διαβασα αρκετα βιβλια γυρω απο τον ελεγχο συναισθηματων διαχωρισα τα συναισθηματα απο τα οτιδηποτε αλλα μεσα στο μυαλο μου ετσι οσο κ να χτυπιθει καπιος αν δε το θελησω δε προκειται να δω τιποτα συναισθηματικα ετσι δε με πιανει απολυτως τιποτα αν δε το θελησω εγω.
πχ μου λεγε η κοπελα μου καποτε μαλον δε τη ξερεις καλα τη μανα μου κ της ελεγα μαλον το αντιθετο συμβενει μαλον αυτη δε με ξερει καλα αφου οτι κ να κανει εγω δε θα κουνησω βημα απο τις αποψεις μου κ αν δε δεχτω να την ακουσω στο τελος θα κουραστει να ασχολιται μαζι μου κ θα τα παρατησει με σπασμενα νευρα κ ηρεμιστικα χαπια.
μου εταξαν το πρωτο μου μπανιο σημερα,αλλα δν τον βλεπω πολυ σταθερο τον καιρο. μην παθουμε κανενα χουνερι? να το αφηναμε για σ/κ?
:-)https://www.youtube.com/watch?v=EOof3SLIrScQuote:
μην παθουμε κανενα χουνερι?
Ρε πανιβλακα δεν προσπαθω να σε εκνευρισω...
Απλα σου υπενθυμιζω οτι εισαι απλα καθυστερημενος και νομιζεις πως εισαι καλα...
ΒΛΑΚΑ...
Π μου εμπαινες στο φορουμ και μ ελεγες πως εισαι ψυχολογος...
Ηλιθιε και μετα μ γραφεις θεωριες για τα αντικαταθλιπτικα και κραζεις τους ψυχολογους...
Ποιος εισαι εσυ ρε βλακα π θα εκφερεις αποψη για ανθρωπους π σπουδασανε και με εχουνε βοηθησει με τον εναν η τον αλλο τροπο να ερθω ως εδω μετα απο 2 χρονια και δεν εχω αυτοκτονησει ακομα...;;;
Ατομα π ειναι διαθεσιμα να τα ενοχλησω οτι ωρα εγω γουσταρω και να μιλησω με απολυτη εχεμυθεια..;;;
Αλεξ σοβαρεψου....Δεν σε γνωριζω εκτος φορουμ (αλλα κατι μ λεει οτι το ιδιο βλημα εισαι και στον εξω κοσμο) και δεν με ενδιαφερει να σου σπασω τα νευρα...Αλλα αν δε μπορεις να καταλαβεις πεντε βασικα πραγματακια αυτο ειναι προβλημα σου και θα υποστεις τις συνεπειες...
Δεν με νοιαζει αν εισαι καθυστερημενος η οχι...
Μου τη σπαει π εισαι αλλαζονας και ισχυρογνωμονας και κανεις πως τα γνωριζεις ολα...Για ολα εχεις αποψη για ολα εχεις κατι να πεις...
ΚΟΦΤΟ...Εχεις γινει ενοχλητικος...
Ρε Αλέξανδρε...εδώ που τα λέμε,σταμάτα να ποστάρεις ανεξέλεγκτα......ΕΛΕΟΣ
αν ποτε καταφερει καπιος να βγαλει ακρη με τη περιπτωση σου θα ξυρισω το κεφαλι μου σοβαρα το λεω
ώρες ώρες δεν μου βγάζει τίποτα νόημα...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
μπαινουμε εδω μεσα για να χαλαρωσουμε απο την καθημερινοτητα κι οχι για να φορτιζουμε με ενταση!!!
ας κανει ο ενας μπλοκ τον αλλο για να ηρεμησει η ατμοσφαιρα! ενα απο κλικ ειναι,καντε το!
ε γιατι πας να γραψεις σε ενα θεμα με ολη σου την καλη διαθεση
και βλεπεις καποια ατομα να 'μαλωνουν' χωρις λογο και να σου χαλανε τη διαθεση.
συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ρε παιδια.
η ζωη ειναι ωραια!
ειναι ανουσιο ολο αυτο.
μαχη αγνωστου μεταξυ αγνωστων...το ειχα ξαναπει,δε θελω να επαναλαμβανομαι αλλα οκ.καθε μερα τα ιδια!
καταρχην σιγα μην εξαρτηθει η διαθεση σου επιδη ετυχε να μπει ενας ακυρος κ να βριζει οτι να ναι επιδη θελει να ξερασει το μισος που εχει μεσα του οπου βρει χωρις καν να τον νιαζει τι λεει σα να σκεφτεται αφου εγω δεν ειδα καλο δε θα αφησω κανεναν να δει τωρα αν καπιον τον αγαπας κ του εχεις δοθει μπορω να το καταλαβω οτι εξαρταται απο αυτον η διαθεση σου