Τι σκέφτεστε; - Page 1290
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1290 of 1532 FirstFirst ... 29079011901240128012881289129012911292130013401390 ... LastLast
Results 19,336 to 19,350 of 22967
    Banned
    Ω ζεστη!!!!!!!!!!!Πωπωπωπωπω!

Banned
    το πιο ακυρο πραγμα που θα μπορουσε να κανει καπιος ειναι να σε αξιολογει απο προσωπικες προτιμισεις σου η απο ασχετα πραγματα που δεν εχουν σχεση με αυτα που του μιλας

εκτος αυτοι υπαρχουν ανθρωποι διασημοι σε ολο το πλανητη που ηταν γνωστοι για την ιδιοτροπη προσωπικη ζωη τους.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το πιο ακυρο πραγμα που θα μπορουσε να κανει καπιος ειναι να σε αξιολογει απο προσωπικες προτιμισεις σου η απο ασχετα πραγματα που δεν εχουν σχεση με αυτα που του μιλας

.
    ΣΥΜΦΩΝΩ..!

Banned
    Αποφασεις που σκιζουν την καρδια...Αλλα το κερδος θα ειναι και για τους 2 μας..Θα το δεις στην πορεια και θα με ευχαριστεις καποτε...Παντα θα σε αγαπαω,αλλα ο κυκλος μας εκλεισε.

Senior Member
    Κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι αν ήταν για καλό που απέτυχαν οι προσπάθειες μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

εκτος αυτοι υπαρχουν ανθρωποι διασημοι σε ολο το πλανητη που ηταν γνωστοι για την ιδιοτροπη προσωπικη ζωη τους.
    Εσύ τώρα μας έχεις μπερδέψει.......έχεις και γκόμενα και γκόμενο;

ΥΕS!!!!!!!! δύο στα δύο!!
    πόσο εύκολο είναι αν θες τελικά.
    πραγματικα είμαι χαρούμενη τώρα που το γράφω αυτό,και νιώθω ανακούφιση.
    τέλος καλό όλα καλά.
    επιτέλους όχι αρνητική ενέργεια! Μια νέα αρχή ξεκινά!!!

Senior Member
    Ξεμεινα απο τσιγαρα και δε ξερω τωρα βαριεμαι σα τρελος να βγω να παρω....

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εσύ τώρα μας έχεις μπερδέψει.......έχεις και γκόμενα και γκόμενο;
    δε μπορω να προσδιωρισω ακριβως τον εαυτο μου ειμαι κατι αναμικτο κ αντιφατικο το σιγουρο ειναι οτι καθε φορα που επιχειρω να κανω σχεση μου κολανε ολες οι αμφισεξουαλικες της γης τωρα για τα υπολυπα.. θα σε γελασω εχω χασει ποια το λογαριασμο το τι ειμαι κ τι οχι...

Senior Member
    δε μπορω να προσδιωρισω ακριβως τον εαυτο μου ειμαι κατι αναμικτο κ αντιφατικο το σιγουρο ειναι οτι καθε φορα που επιχειρω να κανω σχεση μου κολανε ολες οι αμφισεξουαλικες της γης τωρα για τα υπολυπα.. θα σε γελασω εχω χασει ποια το λογαριασμο το τι ειμαι κ τι οχι...
    Κοψε τα ληγμενα αλεξ...
    Σου κολλανε αμφισεξουαλικες εσενα...

Δεν είναι δική μου δουλειά/υπόθεση,

αλλά γιατί να υπάρχει επίθεση σε αγνώστους μεταξύ αγνώστων;

Banned
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    Δεν είναι δική μου δουλειά/υπόθεση,

αλλά γιατί να υπάρχει επίθεση σε αγνώστους μεταξύ αγνώστων;
    οπιος εχει ενα σορο κομπλεξ δε μπορεις να βρεις εξηγιση για οτι κανει απλα τον πιανει ενα ακατασχετο αμοκ να εκνευρισει οτι ευκαιρο πετυχει σα να σκεφτεται γιατι εσυ να περνας καλα τη ζωη σου κ γω να μαι μεσα στα μαυρα χαλια

οπιος εχει ενα σορο κομπλεξ δε μπορεις να βρεις εξηγιση για οτι κανει απλα τον πιανει ενα ακατασχετο αμοκ να εκνευρισει οτι ευκαιρο πετυχει σα να σκεφτεται γιατι εσυ να περνας καλα τη ζωη σου κ γω να μαι μεσα στα μαυρα χαλια
    πόσο δίκαιο! αυτό μου συνέβη σήμερα.......δεν ξέρω αντί ο κόσμος να κάνει ένα καλό για να βγει από τα κόμπλεξ του,κάθεται και κάνει κακό στον άμαχο πληθυσμό,βγάζει κόμπλεξ και στην ουσία δεν του φταίει κανείς παρά μόνο ο ίδιος του ο εαυτός.

Banned
    εμενα μου λεγε μια φιλη μου μη το ξεχασεις ποτε η μεγαλυτερη εκδηκιση για καπιον που προσπαθει να σε εκνευρισει ειναι να το διχνεις οτι περνας καλα

εμενα μου λεγε μια φιλη μου μη το ξεχασεις ποτε η μεγαλυτερη εκδηκιση για καπιον που προσπαθει να σε εκνευρισει ειναι να το διχνεις οτι περνας καλα
    και αυτό.και η αδιαφορία.
    και η λύπηση/απαξίωση.
    όπως επίσης και η ψυχραιμία με την οποία θα το αντιμετωπίσεις.

κάνει τους άλλους να σε μισούν πιο πολύ :D