οχι βεβαια,δεν εξαρταται ολοκληρωτικα η διαθεση μου απο αυτο.
απλως οσο ναναι σε χαλαει.
και εδω μεσα υπαρχει γενικοτερα αυτο το κλιμα,λογω της θεματολογιας του φορουμ κιολας.
τελος παντων δεν ηθελα να επεκταθω τοσο εξ αρχης.
καλη συνεχεια σε ολους!
Printable View
κ στη προκειμενη περιπτωση σιγα τωρα μην εκνευριστω απο εναν καημενο που 24 ωρες κλαψο@@ οτι ολα πανε στραβα στη ζωη του κ οπιον βλεπει να περνα καλα γινετε εξω φρενων κ δε ξερει τι @@@ να πει για να τον ριξει ψυχολογικα.. κ βλεπει οτι αποτυχενει τοσο εκνευριζετε παραπανω.
το σιγουρο ειναι παντως οτι καθε φορα που επιχειρισα να κυνηγισω καπιον χωρις αυτος να κανει τιποτα για να πλησιασει πρωτος καταληξα να λεω στον εαυτο μου μετα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΟΠΟ
αν καπιος εχει υφος κ πιστευει οτι οσα λεω κυνδηνευουν να ριξουν το εγω του χαμηλοτερα απο οτι ειναι τωρα ας κατσει μεσα στο εγω του να ειναι καλυτερα εγω παντος ειμαι εξωστρεφης τυπος κ οτι σκεφτομαι το λεω
ειμαι σιγουρος οτι αν ειμουν πονηρος ψευτης αλλα ελεγα κ αλλα ενοουσα εκρυβα οτι ακουγοταν ασχημο κ τροποποιουσα τα παντα με σκοπο να ακουγονται ομορφα κ να φαινονται τελεια δε θα υπηρχε ουτε ενας που να τσακωθω μαζι του.
η πονηρια κ η πανουργια θεωρουνται αρετες κ προσωντα
σκεφτομαι τι να ψηφισω την κυριακη!!!
Καποτε θα επέλθει η δικαιοσύνη.
( Δεν το λέω για το παραπανω θέμα μην παρεξηγηθω)
σκεφτομαι αν αξιζει να παω να ψηφισω τη κυριακη. δεδομενο οτι θα υπαρξει νοθεια για να στρογγυλοκατσουν οσο το δυνατον περισσοτεροι ελεγχομενοι και να συνεχισει η αρρωστοκατασταση για αλλα 4 χρονια. αυτου του ειδους το μοντελο δημοκρατιας εχει ξεπεραστει και πρεπει να βρουμε τροπο να βγουμε απ'το ματριξ.
Γιατι πρεπει ολα στη ζωη μου να τα περναω μονη..?