Τι σκέφτεστε; - Page 1292
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1292 of 1532 FirstFirst ... 29279211921242128212901291129212931294130213421392 ... LastLast
Results 19,366 to 19,380 of 22967
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καταρχην σιγα μην εξαρτηθει η διαθεση σου επιδη ετυχε να μπει ενας ακυρος κ να βριζει οτι να ναι επιδη θελει να ξερασει το μισος που εχει μεσα του οπου βρει χωρις καν να τον νιαζει τι λεει σα να σκεφτεται αφου εγω δεν ειδα καλο δε θα αφησω κανεναν να δει τωρα αν καπιον τον αγαπας κ του εχεις δοθει μπορω να το καταλαβω οτι εξαρταται απο αυτον η διαθεση σου
    οχι βεβαια,δεν εξαρταται ολοκληρωτικα η διαθεση μου απο αυτο.
    απλως οσο ναναι σε χαλαει.
    και εδω μεσα υπαρχει γενικοτερα αυτο το κλιμα,λογω της θεματολογιας του φορουμ κιολας.
    τελος παντων δεν ηθελα να επεκταθω τοσο εξ αρχης.
    καλη συνεχεια σε ολους!

Banned
    κ στη προκειμενη περιπτωση σιγα τωρα μην εκνευριστω απο εναν καημενο που 24 ωρες κλαψο@@ οτι ολα πανε στραβα στη ζωη του κ οπιον βλεπει να περνα καλα γινετε εξω φρενων κ δε ξερει τι @@@ να πει για να τον ριξει ψυχολογικα.. κ βλεπει οτι αποτυχενει τοσο εκνευριζετε παραπανω.

κ στη προκειμενη περιπτωση σιγα τωρα μην εκνευριστω απο εναν καημενο που 24 ωρες κλαψο@@ οτι ολα πανε στραβα στη ζωη του κ οπιον βλεπει να περνα καλα γινετε εξω φρενων κ δε ξερει τι @@@ να πει για να τον ριξει ψυχολογικα.. κ βλεπει οτι αποτυχενει τοσο εκνευριζετε παραπανω.
    έχεις απόλυτο δίκαιο.

Banned
    το σιγουρο ειναι παντως οτι καθε φορα που επιχειρισα να κυνηγισω καπιον χωρις αυτος να κανει τιποτα για να πλησιασει πρωτος καταληξα να λεω στον εαυτο μου μετα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΟΠΟ

αν καπιος εχει υφος κ πιστευει οτι οσα λεω κυνδηνευουν να ριξουν το εγω του χαμηλοτερα απο οτι ειναι τωρα ας κατσει μεσα στο εγω του να ειναι καλυτερα εγω παντος ειμαι εξωστρεφης τυπος κ οτι σκεφτομαι το λεω

Banned
    ειμαι σιγουρος οτι αν ειμουν πονηρος ψευτης αλλα ελεγα κ αλλα ενοουσα εκρυβα οτι ακουγοταν ασχημο κ τροποποιουσα τα παντα με σκοπο να ακουγονται ομορφα κ να φαινονται τελεια δε θα υπηρχε ουτε ενας που να τσακωθω μαζι του.

η πονηρια κ η πανουργια θεωρουνται αρετες κ προσωντα

Senior Member
    σκεφτομαι τι να ψηφισω την κυριακη!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    ετσι ακριβως, αλεξ... :)

Καποτε θα επέλθει η δικαιοσύνη.

( Δεν το λέω για το παραπανω θέμα μην παρεξηγηθω)

Banned
    σκεφτομαι αν αξιζει να παω να ψηφισω τη κυριακη. δεδομενο οτι θα υπαρξει νοθεια για να στρογγυλοκατσουν οσο το δυνατον περισσοτεροι ελεγχομενοι και να συνεχισει η αρρωστοκατασταση για αλλα 4 χρονια. αυτου του ειδους το μοντελο δημοκρατιας εχει ξεπεραστει και πρεπει να βρουμε τροπο να βγουμε απ'το ματριξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι αν αξιζει να παω να ψηφισω τη κυριακη. δεδομενο οτι θα υπαρξει νοθεια για να στρογγυλοκατσουν οσο το δυνατον περισσοτεροι ελεγχομενοι και να συνεχισει η αρρωστοκατασταση για αλλα 4 χρονια. αυτου του ειδους το μοντελο δημοκρατιας εχει ξεπεραστει και πρεπει να βρουμε τροπο να βγουμε απ'το ματριξ.
    αν εισαι κοντα τραβα ριξτο να παει στο διαλο αν εισαι μακρυα χεστο!!! κι εγω της ιδιας αποψης ειμαι, οι εκλογες ειναι για τα ματια του κοσμου οτι και να ψηφισουμε θα βγουν αυτοι που βολευουν τους εξωθεν για να κανουν τις δουλειες τους εδω!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    Καποτε θα επέλθει η δικαιοσύνη.
    Αυτό είναι μια αισιόδοξη ''σκέψη''....''επιθυμία''....''ευχ ή''....μα απελπιστικά.. ανέφικτη ''προοπτική''..
    (επειδή όμως είμαι αισιόδοξος άνθρωπός....... θα το υποστηρίξω κι γω...με την ελπίδα ζούμε)

Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Αυτό είναι μια αισιόδοξη ''σκέψη''....''επιθυμία''....''ευχ ή''....μα απελπιστικά.. ανέφικτη ''προοπτική''..
    (επειδή όμως είμαι αισιόδοξος άνθρωπός....... θα το υποστηρίξω κι γω...με την ελπίδα ζούμε)
    Καλά θα κάνεις.
    θα έρθει.
    Για ολους μας. Μια μέρα.

Γιατι πρεπει ολα στη ζωη μου να τα περναω μονη..?
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Έχω την εντύπωση πως όλα στη ζωή μόνοι μας τα περνάμε.. ειδικά τα άσχημα..γεγονότα..

Banned
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    για δυο λογους επιδη οι ανθρωποι δεν εχουν εξικοιοθει στο να αναζητουν ομιους τους κ επιδη δε προσπαθουν να τους μιλανε