Originally Posted by
Ορέστης
Ειναι πολυ γλυκια κοπελα! Πηγανε με τη σχολη της να δουνε τα μουσεια. Της αρεσουν πολυ μαλλον, θελει να παει και σε ενα που της προτεινε η δασκαλα (δε μου αρεσε που μας διεκοψε, μου φανηκε σκοπιμο, αλλα επεμεινα) . Μου εδειξε και φωτογραφιες στο κινητο της, της αρεσαν τα χρυσα στεφανα. Μετα της ειπα να παει στην Πατρα στο καρναβαλι. Τα αλλα παιδια ομως ειπαν οτι δεν ειναι ωραια γιατι εχει υπερβολικο κοσμο. Της ειπα και για το εθιμο της Καθαρας Δευτερας και για τους χαρταετους. Στην Κινα τους αρεσει να πετανε χαρταετους στην παραλια και με ρωτησε αν μπορει να αγορασει και να πεταξει χαρταετο εδω. :o
Με ρωτησε και για τα εθιμα του Πασχα. Της ειπα οτι δεν κανουμε κατι ιδιαιτερο, μονο βαφουμε αυγα και σουβλιζουμε αρνια - ξεχασα την ανασταση τελειως. [emoji14]
Ειχα αγχος και επαναλαμβανα πραγματα που ειπα ξανα. Αλλα σημασια εχει οτι τολμησα να μιλησω. :)
Στο τελος της ειπα οτι την ζηλευω που πηγαινει ταξιδια. Εκεινη με ρωτησε γιατι; Απλα εχω ελευθερο χρονο και παω. Της απαντησα κι εγω εχω ελευθερο χρονο αλλα δεν εχω λεφτα... Μου βγηκε το κακομοιρικο υφος (βεβαια λεφτα ειχα, για αλλους λογους κυριως δεν ταξιδευα). Μου λεει στην Κινα για να πας απο τη μια πολη στην αλλη θες 300 ευρω, ενω στην Ευρωπη τα αεροπορικα ειναι φτηνα.