ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1293
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1293 of 1380 FirstFirst ... 2937931193124312831291129212931294129513031343 ... LastLast
Results 19,381 to 19,395 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Μπανανιτσα...πολυ πολυ πολυ νερο...
    Mπανανίτσα ρε εσύ?Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.
    Έναν γερό καφέ,αυστηρώς σκέτο και όσες φορές το έκανα,ήμουν οκ.

Senior Member
    Μπραβο Ορεστη!!φαινεται ποσο χαρουμενος εισαι...
    Χαρουμενο δε με λες, αλλα εκεινη τη στιγμη εκτος απο αγχωμενος, ημουν και χαρουμενος.

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Mπανανίτσα ρε εσύ?Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.
    Έναν γερό καφέ,αυστηρώς σκέτο και όσες φορές το έκανα,ήμουν οκ.
    Κι ομως...ο καφες δεν βοηθαει...ηλεκτρολυτες και υγρα...ααα εχεις δρομο ακομα...που να δεις το περσινο μου hangover...το εψαξα πολυ...τοσο χαλια ημουν που ειπα δεν το ξανακανω...μεχρι κ εμετο εκανα...ως μεγαλη φαν του καφε σου λεω σε τετοιες περιπτωσεις σε χειροτερευει...

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Χαρουμενο δε με λες, αλλα εκεινη τη στιγμη εκτος απο αγχωμενος, ημουν και χαρουμενος.
    Εε πολυ καλο αυτο ομως και εδειξες και θαρρος...την κινησουλα την εκανες,μπραβο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κι ομως...ο καφες δεν βοηθαει...ηλεκτρολυτες και υγρα...ααα εχεις δρομο ακομα...που να δεις το περσινο μου hangover...το εψαξα πολυ...τοσο χαλια ημουν που ειπα δεν το ξανακανω...μεχρι κ εμετο εκανα...ως μεγαλη φαν του καφε σου λεω σε τετοιες περιπτωσεις σε χειροτερευει...
    Κι άλλος μεγάλος του φαν του καφέ εδώ.Γουστάρω.
    Του σκέτου έτσι?Δεν είμαι φαν της ζάχαρης.

Senior Member
    Βοηθα πολυ η μπανανα...και τα υγρα,κυριως το νερο...τι ηπιες;;τον βοσπορο;;

Ορεστη μπραβο!!!τι ειπατε;;ειχαμε εξελιξη;;
    Ήπια γύρω στο 1,5 κιλό ούζο.. Σκέτο.. Και ήταν η πρώτη φορά που πίνω.. Λογικά γι αυτό με πείραξε.. Ξύπνησα πολύ άσχημα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ειναι πολυ γλυκια κοπελα! Πηγανε με τη σχολη της να δουνε τα μουσεια. Της αρεσουν πολυ μαλλον, θελει να παει και σε ενα που της προτεινε η δασκαλα (δε μου αρεσε που μας διεκοψε, μου φανηκε σκοπιμο, αλλα επεμεινα) . Μου εδειξε και φωτογραφιες στο κινητο της, της αρεσαν τα χρυσα στεφανα. Μετα της ειπα να παει στην Πατρα στο καρναβαλι. Τα αλλα παιδια ομως ειπαν οτι δεν ειναι ωραια γιατι εχει υπερβολικο κοσμο. Της ειπα και για το εθιμο της Καθαρας Δευτερας και για τους χαρταετους. Στην Κινα τους αρεσει να πετανε χαρταετους στην παραλια και με ρωτησε αν μπορει να αγορασει και να πεταξει χαρταετο εδω.
    Με ρωτησε και για τα εθιμα του Πασχα. Της ειπα οτι δεν κανουμε κατι ιδιαιτερο, μονο βαφουμε αυγα και σουβλιζουμε αρνια - ξεχασα την ανασταση τελειως. [emoji14]
    Ειχα αγχος και επαναλαμβανα πραγματα που ειπα ξανα. Αλλα σημασια εχει οτι τολμησα να μιλησω.
    Στο τελος της ειπα οτι την ζηλευω που πηγαινει ταξιδια. Εκεινη με ρωτησε γιατι; Απλα εχω ελευθερο χρονο και παω. Της απαντησα κι εγω εχω ελευθερο χρονο αλλα δεν εχω λεφτα... Μου βγηκε το κακομοιρικο υφος (βεβαια λεφτα ειχα, για αλλους λογους κυριως δεν ταξιδευα). Μου λεει στην Κινα για να πας απο τη μια πολη στην αλλη θες 300 ευρω, ενω στην Ευρωπη τα αεροπορικα ειναι φτηνα.
    Η κοπέλα που ειναι συμμαθήτρια σου στην σχολή ξένων γλωσσών;

Μπράβο Ορέστη!

Κι άλλος μεγάλος του φαν του καφέ εδώ.Γουστάρω.
    Του σκέτου έτσι?Δεν είμαι φαν της ζάχαρης.
    Και σκετο και δυο καπακι ο ενας μετα τον αλλον το πρωι αλλιως το ματι δεν ανοιγει.Φαν της ζαχαρης ημουν κ μεγαλη μαλιστα αλλα εχει τουλαχιστον 8 χρονια που την εκοψα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Φαν της ζαχαρης ημουν κ μεγαλη μαλιστα αλλα εχει τουλαχιστον 8 χρονια που την εκοψα.
    Eτσι μπραβο!

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Ήπια γύρω στο 1,5 κιλό ούζο.. Σκέτο.. Και ήταν η πρώτη φορά που πίνω.. Λογικά γι αυτό με πείραξε.. Ξύπνησα πολύ άσχημα..
    Δεν μπορω ουτε να το μυρισωωω...οχι εναμισι κιλο...μεινε κρεββατι,ξεκουρασου,πολυ ενυδατωση,μπανανιτσες,φρυγ ανιτσα,τροφιμα που περιεχουν b6 καμμια ασπιρινη και θα συνελθεις.

Eτσι μπραβο!
    Εε κοιτα... εβαζα τρεις με πεντε κουταλιες που ειναι απιστευτη υπερβολη.Ειτε θα εκοβα ζαχαρη ειτε σοκολατα.Διαλεξα ζαχαρη και πλεον σκετος ουτε γαλα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εε κοιτα... εβαζα τρεις με πεντε κουταλιες που ειναι απιστευτη υπερβολη.Ειτε θα εκοβα ζαχαρη ειτε σοκολατα.Διαλεξα ζαχαρη και πλεον σκετος ουτε γαλα.
    Και πάλι τα συγχαρητήρια μου!

Senior Member
    Δεν μπορω ουτε να το μυρισωωω...οχι εναμισι κιλο...μεινε κρεββατι,ξεκουρασου,πολυ ενυδατωση,μπανανιτσες,φρυγ ανιτσα,τροφιμα που περιεχουν b6 καμμια ασπιρινη και θα συνελθεις.
    Το πρωί ευχόμουν να πεθάνω πραγματικά.. Δεν φαντάζεσαι.. Τώρα σαν να έφυγε ο πόνος. Απλά νιώθω το κεφάλι μου πολύ βαρύ..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Το πρωί ευχόμουν να πεθάνω πραγματικά.. Δεν φαντάζεσαι.. Τώρα σαν να έφυγε ο πόνος. Απλά νιώθω το κεφάλι μου πολύ βαρύ..
    Οο μην ανησυχεις...φανταζομαι,φαντ αζομαι...τις εχω κανει κι εγω τις μαλακιες μου...προσπαθησε να κοιμηθεις...

Senior Member
    Οο μην ανησυχεις...φανταζομαι,φαντ αζομαι...τις εχω κανει κι εγω τις μαλακιες μου...προσπαθησε να κοιμηθεις...
    Εγώ δεν είχα δοκιμάσει ποτέ αλκοόλ.. Αλλά υπάρχει για όλα μια πρώτη φορά
    Κοιμήθηκα και το μεσημέρι.. Γενικά αυτό κάνω σήμερα.. Κοιμάμαι και ξυπνάω κάθε 20 λεπτά.. Σήμερα είναι να πω ότι είμαι θεα